Puhelinliittymä - Puhelinliitymävertailu

Puhelinliittymät lyhyesti

 • Puhelinliittymä mahdollistaa puhelujen soittamisen, tekstiviestien lähettämisen sekä mobiilidatan käytön.
 • Liittymät voidaan jakaa postpaid- (laskutettavat) ja prepaid- (ennakkomaksetut) liittymiin.
 • Erilaiset puhelinliittymät tarjoavat vaihtelevia puhelu-, viesti- ja datamääriä sekä muita palveluita, kuten ulkomaankäyttöä tai rajatonta dataa.
 • Puhelinliittymien hinta määräytyy yleensä käytettävän datan määrän, puheluminuuttien ja viestien perusteella.
 • 4G- ja 5G-liittymät takaavat nopeamman datayhteyden verrattuna vanhempiin 3G-liittymiin.
 • Useat operaattorit tarjoavat erityisiä etuja, kuten alennuksia tai lisäpalveluita, kun liittymä kytketään osaksi laajempaa sopimuskokonaisuutta.
 • Puhelinliittymiä on saatavilla erilaisilla sitoumuksilla, määräaikaisista sopimuksista kuukausittain irtisanottaviin liittymiin.
 • Valittaessa puhelinliittymää on hyvä ottaa huomioon oma käyttötarve sekä vertailla eri operaattoreiden tarjontaa ja hinnastoa.

puhelinliittymä
Sisällysluettelo

  Puhelinliittymä: Valitse paras vaihtoehto tarpeisiisi

  Puhelinliittymä on olennainen osa nykypäivän viestintää, ja sen valinta voi vaikuttaa merkittävästi käyttäjän tyytyväisyyteen ja kustannuksiin. Eri puhelinliittymät tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten puheluiden, tekstiviestien ja datan määrää sekä tiedonsiirtonopeutta, joten niiden vertailu on tärkeää löytää oikea puhelinliittymä juuri omaan tarpeeseen. Suomessa toimii useita operaattoreita, kuten DNA, Telia ja Elisa, jotka tarjoavat erilaisia liittymiä eri hintaluokissa.

  Puhelinliittymien hinnoittelu vaihtelee huomattavasti operaattorien, liittymien tyyppien ja niiden sisältämien ominaisuuksien mukaan. On tärkeää huomioida, että halvin liittymä ei aina ole paras, sillä esimerkiksi datakatto tai nopeusrajoitukset voivat vaikuttaa käyttömukavuuteen ja kokonaiskustannuksiin. Lisäksi kuuluvuusalue ja ulkomailla käytettävät tiedonsiirtopaketit voivat olla merkittäviä tekijöitä puhelinliittymää valittaessa.

  Erilaiset puhelinliittymät

  4G Puhelinliittymä

  4G puhelinliittymät tarjoavat nopeampaa internetyhteyttä ja parempaa verkon kattavuutta kuin vanhemmat sukupolvien liittymät kuten 3G. Yleisimmät operaattorit tarjoavat laajan valikoiman 4G-liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin, kuten suurille nettisurffaajille, paljon puheluita tekeville tai paljon viestejä lähettäville. 4G-puhelinliittymä voi sisältää sekä rajattoman netinkäytön että minuuttien, tekstiviestien määrään tai kattavuuteen perustuvia paketteja.

  5G Puhelinliittymä

  5G-puhelinliittymä on uusin ja nopein liittymätyyppi, joka on tällä hetkellä saatavilla. Sen avulla voit nauttia entistä paremmasta verkkokattavuudesta, nopeammasta latausnopeudesta ja lyhyemmistä vasteajoista. 5G-puhelinliittymiä tarjoavat monet operaattorit, kuten Telia, DNA ja Elisa. Kannattaa huomata, että hyötyäksesi 5G-yhteydestä tarvitset yhteensopivan puhelimen ja 5G-verkon kattavuuden alueellasi.

  Prepaid Puhelinliittymä

  Prepaid-puhelinliittymät ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat hallita kustannuksiaan tai eivät tarvitse jatkuvaa sopimusta. Näiden liittymien kanssa maksat etukäteen käytöstäsi ja lisäät saldoa tarpeen mukaan. Prepaid-liittymiä on saatavilla eri operaattoreilta ja ne voivat sisältää vaihtelevia ominaisuuksia, kuten nettipaketin, puhepaketti tai tekstiviestipaketti. Esimerkkejä prepaid-operaattoreista ovat R-kioskin R-kantti, jonka liittymät toimivat DNA verkossa, ja Moi Mobiili, joka tarjoaa erilaisia paketteja asiakkaiden tarpeisiin perustuen.

  Erilaisia puhelinliittymiä on tarjolla monenlaisiin tarpeisiin, joten kannattaa tutustua vaihtoehtoihin ja valita sinulle parhaiten sopiva. Esimerkiksi eSIM on uusi teknologia, joka mahdollistaa digitaalisen SIM-kortin käytön ja voi helpottaa numeron siirtämistä eri laitteille tai matkustettaessa. Tutustu eri operaattoreiden tarjoamiin puhelinliittymiin ja valitse itsellesi sopivin.

  Puhelinliittymien hinnoittelu

  Puhelinliittymien hinnoittelu on monimutkainen asia, ja eri tarjoajilla on erilaisia hintoja ja palvelupaketteja. Tässä osiossa käsitellään puhelinliittymien hinnoittelua sekä puheluiden ja tekstiviestien että datakustannusten osalta.

  Puhelut ja tekstiviestit

  Puhelut ja tekstiviestit ovat tärkeä osa puhelinliittymän hintaa. Hintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten:

  • Puheluiden minuuttihinta: Kuinka paljon maksat puhelusta minuutilta?
  • Tekstiviestien hinta: Kuinka paljon maksat yhdestä tekstiviestistä?
  • Käyttömaksu: Joillakin liittymillä on kuukausittainen käyttömaksu, joka kattaa tietyn määrän puheluita ja tekstiviestejä, mutta ylimenevät minuutit ja viestit veloitetaan erikseen.

  Tarkastelemalla näitä tekijöitä voit selvittää, onko liittymän hinnoittelu sopiva sinulle.

  Datakustannukset

  Datakustannukset ovat toinen keskeinen tekijä puhelinliittymien hinnoittelussa. Erilaisilla liittymillä on erilaiset dataliikennemaksut ja -rajoitukset, kuten:

  • Dataa kuukaudessa: Kuinka paljon dataa voit käyttää kuukaudessa ilman lisäkustannuksia?
  • Ylimitetyn datan hinta: Jos käytät enemmän dataa kuin kuukausittain sisältyy liittymääsi, kuinka paljon maksat ylimenevästä datasta?
  • Operaattorin verkon nopeus: Eri operaattorit tarjoavat erilaisia verkkonopeuksia, ja nopeammat liittymät voivat olla kalliimpia.

  Näiden tietojen avulla voit arvioida, miten puhelinliittymän datakustannukset vaikuttavat kokonaiskustannuksiin ja onko liittymän hinnoittelu sinulle sopiva.

  Puhelinliittymien nopeudet

  Nykyään puhelinliittymien nopeudet vaihtelevat laajalti riippuen käyttäjän tarpeista ja liittymän tyypistä. Yleisesti ottaen, puhelinliittymien netin nopeudet ovat yleensä jossain näistä ryhmistä: 1 Mbit/s, 10 Mbit/s tai 100-200 Mbit/s. Liittymien netin nopeudessa löytyy vaihtoehtoja aina 0,5 Mbit/s ja 1000 Mbit/s väliltä. On kuitenkin muistettava, että liittymien nopeudet ovat teoreettisia nopeuksia ja lähes aina ilmoitettua hitaampia.

  4G on tällä hetkellä yleisin ja suosituin teknologia puhelinliittymissä. Se tarjoaa huomattavasti nopeampia yhteyksiä kuin edeltäjänsä 3G. 4G-liittymien nopeudet vaihtelevat yleensä 100–300 Mbit/s välillä, mutta jotkin liittymät voivat tarjota jopa 400–600 Mbit/s nopeuksia.

  5G on uuden sukupolven verkko, joka tarjoaa entistä nopeampia yhteyksiä ja pienempää viivettä. 5G-liittymät ovat alkaen tulleet markkinoille ja niiden suosio kasvaa koko ajan. 5G-puhelinliittymällä saat puhelimesi nopeudesta kaiken mahdollisen irti ja käyttöösi mobiiliverkon parhaat nopeudet, jotka voivat olla jopa 1000 Mbit/s.

  Tässä muutama esimerkki puhelinliittymien netin nopeuksien käyttötarkoituksista:

  • 1 Mbit/s: Sähköpostin ja uutisten lukeminen, Whatsappin käyttö.
  • 10 Mbit/s: Musiikin (esim. Spotifyn) kuunteleminen, sosiaalisen median selaaminen.
  • 100 Mbit/s ja sitä nopeammat: Videoiden katselu (esim. YouTube, Netflix), tiedostojen lataaminen, mobiilipelit ja vaativammat käyttötarkoitukset.

  Valitessasi puhelinliittymän kannattaa ottaa huomioon omat käyttötottumukset ja valita liittymä, joka vastaa näihin tarpeisiin. Näin saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja et maksa turhasta nopeudesta.

  Puhelinliittymävertailu

  Puhelinliittymävertailu on tärkeä osa puhelinliittymän valintaprosessia. Vertailemalla eri operaattoreiden tarjontaa, voit löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Tässä osiossa käsitellään liittymävertailua ja puhelinliittymien vertailua sekä annetaan vinkkejä siihen, miten vertailu kannattaa tehdä.

  Aloittaessasi puhelinliittymien vertailun, mieti ensin omat käyttötottumukset ja tarpeet: kuinka paljon puhut puhelimessa, käytätkö internettiä paljon vai etkö tarvitse mobiilidataa lainkaan? Usein liittymät voidaan jakaa erilaisiin paketteihin, kuten rajattomaan puheaikaan ja nettiin tai tiettyyn määrään puheaikaa ja dataa sisältäviin liittymiin.

  Tässä muutamia operaattoreita, joiden tarjontaa kannattaa vertailla:

  • Telia
  • DNA
  • MOI Mobiili

  Tutustu eri operaattoreiden liittymiin ja vertaile niiden hintoja, nopeuksia, datapaketteja sekä muita ominaisuuksia. Vertailussa kannattaa ottaa huomioon myös alueelliset erot käytettävyydessä ja peittoalueella. Liittymävertailu taulukot auttavat sinua löytämään halvimman puhelinliittymän, joka sopii tarpeisiisi.

  Muistathan, että puhelinliittymien vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä tarjoukset ja hinnat saattavat vaihdella. Näin varmistat, että käytössäsi on aina etusi mukainen ja mahdollisimman edullinen liittymä.

  Operaattorit Suomessa

  Telia puhelinliittymät

  Telia tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä, joista voit valita itsellesi sopivimman. Liittymät sisältävät yleensä rajattoman kotimaan netin ja edulliset hinnat. Telia on yksi Suomen suurimmista puhelinoperaattoreista, ja se tarjoaa kattavan verkko- ja asiakaspalvelun.

  DNA puhelinliittymät

  DNA on toinen merkittävä puhelinoperaattori Suomessa. DNA tarjoaa monipuolisia puhelinliittymiä, jotka sisältävät usein rajattoman netin, puhelut ja viestit. DNA panostaa myös nopeisiin mobiililiittymiin ja laajakaistaratkaisuihin.

  Elisa puhelinliittymät

  Elisa on yksi Suomen johtavista puhelinoperaattoreista, ja se tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Elisa tarjoaa monipuolisia liittymiä, joihin voit sisällyttää rajattoman netin, kattavan puhelu- ja viestipaketin sekä muita lisäpalveluita.

  Moi puhelinliittymät

  Moi on uudempi tulokas Suomen puhelinoperaattorimarkkinoilla, mutta se on jo saavuttanut suosiota edullisten hintojensa ja joustavien liittymävaihtoehtojensa ansiosta. Moi tarjoaa erilaisia liittymiä, joiden avulla voit kustomoida sopivan paketin netin käytölle, puheluille ja viesteille.

  Puhelinliittymien datakatto

  Puhelinliittymien datakatto tarkoittaa yleensä sitä määrää mobiilidataa, jonka saat käyttöösi kuukaudessa ilman lisämaksuja. Kun datakatto ylittyy, yhteysnopeus saattaa hidastua tai sinulta saatetaan veloittaa lisämaksuja datan käytöstä. Tässä osiossa käsittelemme datakattoa ja rajatonta dataa, jotta voit valita parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Usein puhelinliittymän datakatto on asetettu lähtökohtaisesti tiettyyn gigatavumäärään, esimerkiksi 5, 10 tai 50 gigatavuun kuukaudessa. Tarkista aina puhelinliittymäsi datakatto ja käyttötarpeesi sopivuus, jotta et joudu maksamaan ylimääräistä tai pärjäämään hitaammalla nopeudella datakaton täyttyessä.

  Rajaton data tarkoittaa puhelinliittymää, jossa voit käyttää mobiilidataa ilman käyttömäärän rajoituksia ja lisämaksuja. Tämä on erinomainen vaihtoehto sinulle, jos käytät paljon dataa esimerkiksi työssäsi, harrastuksissa tai sosiaalisessa mediassa. Huomaa kuitenkin, että rajattoman datan liittymissä voi esiintyä kohtuullisen käytön rajoituksia, eli operaattorit saattavat hidastaa yhteyttäsi, jos käytät poikkeuksellisen suuria määriä dataa lyhyessä ajassa.

  Kun valitset puhelinliittymää, päätä, onko datakaton kokoluokka tai rajaton data tärkeä tekijä sinulle ja vertaile eri operaattoreiden tarjouksia. Esimerkiksi Telia tarjoaa Dot-liittymän, jossa maksat puheluista, viesteistä ja mobiilidatasta (100Mbit/s) käytön mukaan, ja kuukausittainen maksukatto on 25 euroa.

  Yhteenvetona, datakatto ja rajaton data ovat tärkeitä huomioitavia seikkoja puhelinliittymää valittaessa. Mieti omaa käyttötarvettasi ja vertaile eri operaattoreiden tarjouksia löytääksesi parhaan puhelinliittymän.

  Puhelinliittymät ulkomailla

  Kun matkustat ulkomaille, puhelinliittymäsi toimivuus ja kustannukset saattavat mietityttää. Monet operaattorit tarjoavat EU-roamingia liittymissään, mikä tarkoittaa, että voit käyttää puhelintasi samalla kuukausihinnalla myös EU- ja ETA-maissa. Telia on yksi esimerkki tällaisesta operaattorista, jonka liittymissä EU-roaming sisältyy useimpiin liittymiin.

  Ennen matkaa:

  • Selvitä operaattorisi ulkomaan roaming-hinnat ja mahdolliset datapaketit matkakohteessasi.
  • Tarkista, onko puhelinliittymässäsi EU-roaming tai tarvitsetko erikseen hankkia datapaketin matkalle.
  • Muista, että puhelinliittymän kustannukset voivat vaihdella ulkomaanpuheluiden osalta eri operaattoreilla ja maantieteellisillä alueilla.

  Matkan aikana:

  • Käytä lentokonetilaa tai sammuta puhelin, kun et tarvitse sitä, jotta vältät yllättävät roaming-kulut.
  • Hyödynnä Wi-Fi-yhteyksiä aina kun mahdollista, jotta et kuluta liittymäsi dataa tarpeettomasti.
  • Rajoita sovellusten taustapäivityksiä ja datan käyttöä ulkomailla.

  Jos matkasi suuntautuu EU/ETA-alueen ulkopuolelle, tarkista operaattorisi tarjoamat päivähinnoittelun vaihtoehdot kohdemaassasi. Nämä vaihtoehdot voivat auttaa sinua pysymään tietoisena kustannuksista ja nauttimaan netin käyttämisestä ilman megalaskuja. Tärkeintä on olla valmistautunut ja tietoinen puhelinliittymäsi kustannuksista ulkomailla matkustaessasi, jotta voit nauttia matkastasi ilman huolia.

  Mobiilisovellukset ja puhelinliittymän datan käyttö

  Nykyään älypuhelimissa on monia erilaisia sovelluksia, jotka voivat kuluttaa puhelinliittymäsi datan määrää. Suosittujen sovellusten, kuten YouTube, Netflix, WhatsApp, Facebook ja Instagram käyttö vaikuttaa puhelinliittymäsi datan käyttömäärään.

  YouTube ja Netflix ovat tunnettuja videoiden suoratoistopalveluita ja ne kuluttavat eniten dataa. Suoratoiston aikana voi kulua noin 1 Gt dataa tunnissa normaalilla laadulla. Jos katsot videoita HD-laatuisena, datan käyttö voi nousta 2-3 Gt tunnissa.

  WhatsApp on erittäin suosittu viestisovellus, jolla voit lähettää ääni-, video- ja tekstiviestejä ilmaiseksi muille sovelluksen käyttäjille. WhatsApp ei yleensä kuluta paljon dataa altistumatta erilaisille viestityypeille. Viestien lähettäminen ja vastaanottaminen kuluttaa noin 1 Mt dataa per 1 000 viestiä, kun taas ääni- ja videopuhelut kuluttavat noin 0,3-0,6 Mt dataa minuutissa.

  Facebook ja Instagram ovat sosiaalisen median sovelluksia, joissa käyttäjät voivat jakaa kuvia, videoita ja päivityksiä. Molemmat sovellukset lataavat automaattisesti kuvia ja videoita, kun ne tulevat näkyviin, mikä voi kuluttaa datan nopeasti. Facebookin arvioidaan kuluttavan 2 Mt dataa minuutissa ja Instagramin 5–10 Mt minuutissa.

  Jotkut puhelinliittymät sisältävät rajattoman datan käytön, jolloin ei tarvitse murehtia datan loppumisesta. Kuitenkin jos liittymässäsi on rajoitus datan käytölle, on tärkeää, että tarkastelet näitä sovelluksia ja huomioit datan käytön sovelluksilla. Selkeä ymmärrys siitä, kuinka paljon dataa eri sovellukset käyttävät, auttaa sinua valitsemaan oikean liittymän tarpeitasi vastaavasti.

  Puhelinliittymät ja kuuluvuus

  Kun valitset puhelinliittymää, on tärkeää ottaa huomioon kuuluvuus, joka vaihtelee eri operaattoreiden ja alueiden välillä. Kuuluvuus kuvaa sitä, kuinka hyvin matkapuhelinverkko toimii tietyllä alueella. Se voi vaikuttaa puheluiden, viestien sekä tiedonsiirtoyhteyksien laatuun ja nopeuteen.

  4G-verkko on yleisin ja laajalle levinnyt mobiilidataverkko Suomessa. Se tarjoaa nopeita yhteyksiä ja hyvän kuuluvuuden suurimmassa osassa maata. Valitessasi puhelinliittymää, kannattaa tarkistaa operaattorin 4G-verkon kuuluvuuskartta, joka näyttää suuntaa-antavat tiedot eri alueiden kuuluvuudesta.

  5G-verkko on uudempi ja kehittyvä teknologia, joka tarjoaa entistä nopeampia yhteyksiä ja parempaa kuuluvuutta. Se on kuitenkin edelleen rakenteilla monilla alueilla, joten sen saatavuus voi vaihdella. Jos haluat varmistaa, että puhelinliittymäsi hyödyntää 5G-verkkoa, on hyvä tarkistaa operaattorin 5G-verkon kuuluvuuskartta ennen liittymän valitsemista.

  Eri operaattoreilla on tarjolla erilaisia puhelinliittymiä, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää itsellesi sopiva liittymä, joka tarjoaa parhaan kuuluvuuden haluamallasi alueella. Tee vertailua esimerkiksi puhelinliittymävertailusivustojen avulla ja ota huomioon netin nopeus, rajaton tai rajoitettu datamäärä sekä erilaiset paketit, jotka sisältävät puheluita, viestejä tai muita palveluita.

  Puhelinliittymän vaihto

  Vaihtaessasi puhelinliittymää, ensimmäinen askel on vertailla eri operaattoreiden tarjouksia. Eri operaattorit, kuten Telia, DNA ja MOI tarjoavat erilaisia liittymävaihtoehtoja, joten vertailu on tärkeää saadaksesi parhaan mahdollisen diilin.

  Puhelinliittymän vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Jos päätät vaihtaa saman operaattorin toiseen liittymään, uusi liittymä yleensä astuu voimaan viimeistään seuraavana arkiaamuna. Vaihdettaessa operaattoria ja tehdessä numeronsiirto, prosessiin menee yleensä 5-10 päivää.

  Uuden liittymän tilauksen yhteydessä sinulle lähetetään uusi SIM-kortti. Tämä kortti tulee asentaa puhelimeesi heti uuden liittymän aktivoitumisen jälkeen. SIM-kortin asennus on yksinkertainen tehtävä, ja puhelimesi käyttöohjeet neuvovat sinua tarvittaessa tässä asiassa.

  Muista tarkistaa vanhalta operaattoriltasi sopimustyyppisi ennen liittymän vaihtoa. Tämä koskee erityisesti määräaikaisia sopimuksia, joissa irtisanomisesta saattaa aiheutua ylimääräisiä kuluja. Sopimustiedot löytyvät yleensä laskusta tai operaattorin asiakasportaalista.

  Seuraavat askeleet puhelinliittymän vaihdossa:

  1. Vertaa eri operaattoreiden tarjouksia ja valitse itsellesi sopivin liittymä.
  2. Tilaa valitsemasi liittymä täyttämällä tilauslomake operaattorin sivuilla.
  3. Tarkista sopimustyyppisi vanhalta operaattorilta.

  Nämä ovat pääpiirteittäin vaiheet, joiden avulla voit helposti ja vaivattomasti vaihtaa puhelinliittymäsi. Pidä nämä asiat mielessäsi, niin vaihtoprosessista tulee sujuva ja miellyttävä kokemus.

  Usein kysytyt kysymykset

  Miten löytyy edullisin puhelinliittymä?

  Edullisen puhelinliittymän löytämiseksi vertaile eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja niiden hintoja. Tarkastele myös mahdollisia tarjouksia ja valitse liittymä, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. Voit käyttää vertailusivustoja, kuten Puhelinliittymat.fi, apuna löytääksesi parhaat puhelinliittymät.

  Kuinka valita oikea puhelinliittymä?

  Valitse oikea puhelinliittymä miettimällä ensin omia käyttötottumuksiasi. Mieti, käytätkö enemmän puhetta, tekstiviestejä vai dataa. Tarkastele eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja niiden sisältämää puhelu-, viesti- ja datamäärää ja etsi sopiva liittymä tarpeisiisi.

  Saako puhelinliittymää ilman nettiä?

  Kyllä, voit hankkia puhelinliittymän ilman nettiä. Eri operaattorit tarjoavat liittymiä, jotka sisältävät vain puhelu- ja viestipalveluja ilman datayhteyttä. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse sinulle sopiva liittymä ilman nettiä merkattu ”EI NETTIÄ”.

  Miten löytyy paras liittymätarjous?

  Parhaan liittymätarjouksen löytämiseksi seuraa eri operaattoreiden tarjouksia ja kampanjoita, jotka voivat sisältää esimerkiksi alennettuja kuukausimaksuja tai lisäetuja. Vertaile tarjouksia ja valitse se, joka parhaiten vastaa omia tarpeitasi ja budjettiasi.

  Mikä on ero eri operaattorien välillä?

  Eri operaattorit eroavat toisistaan tarjoamiensa puhelinliittymien, palveluiden ja hintojen suhteen. Verkon kattavuus ja nopeus saattavat vaihdella eri operaattoreiden välillä, joten tarkista, miten hyvin eri operaattorit toimivat omalla alueellasi. Vertaile palveluita ja valitse sopiva operaattori tarpeisiisi.

  Miten vertailla rajattomia puhelinliittymiä?

  Vertaillessasi rajattomia puhelinliittymiä, tarkastele ensin niiden kuukausihintaa. Sen lisäksi kiinnitä huomiota datasiirron nopeuteen, verkon kattavuuteen ja käyttöalueeseen. Rajattomia puhelinliittymiä vertaillessa kannattaa ottaa huomioon myös mahdolliset lisäpalvelut ja etuudet, joita operaattorit mahdollisesti tarjoavat.

  Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä