DNA liittymätarjous

DNA liittymätarjous lyhyesti

 • DNA liittymätarjous voi tarjota huomattavia säästöjä normaaliin kuukausihintaan verrattuna.
 • Tarjoukset saattavat sisältää esimerkiksi suuremman datamäärän samalla hinnalla, ilmaisen kuukauden tai alennettuja hintoja tietyksi ajaksi.
 • DNA:n verkkosivut sekä mainosmateriaalit ovat hyviä paikkoja seurata ajankohtaisia liittymätarjouksia.
 • On tärkeää tarkistaa tarjouksen ehdot, kuten määräaika ja mahdolliset sitoumukset, ennen tarjouksen hyväksymistä.
 • Yhdistelemällä erilaisia DNA:n palveluita, kuten laajakaistaa, televisiopalveluita tai mobiililiittymiä, voi myös saada yksilöllisiä bundlaustarjouksia.

dna liittymätarjous
Sisällysluettelo

  DNA liittymätarjous: Edullinen liittymävaihtoehto

  Jos etsit edullista ja luotettavaa puhelinliittymää, DNA liittymätarjous voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. DNA on yksi Suomen suurimmista operaattoreista, joka tarjoaa laajan valikoiman liittymiä erilaisiin tarpeisiin. Liittymätarjoukset ovat saatavilla niin uusille kuin vanhoille asiakkaille, ja ne voivat sisältää esimerkiksi rajattoman datan, puhelut ja tekstiviestit.

  DNA liittymätarjouksen kustannukset ja ominaisuudet vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppinen liittymä sinulle sopii parhaiten. DNA tarjoaa esimerkiksi rajattomia 4G- ja 5G-liittymiä, käytön mukaan veloitettavia liittymiä ja prepaid-liittymiä. Liittymän hinta ja kustannukset riippuvat myös siitä, kuinka pitkä sopimuskausi on kyseessä.

  Jos haluat vaihtaa nykyisen liittymäsi DNA liittymätarjoukseen, se onnistuu helposti DNA verkkosivuilla tai asiakaspalvelun kautta. DNA asiakaspalvelu on saatavilla useilla eri kielillä, ja he voivat auttaa sinua valitsemaan sopivan liittymän ja vastaamaan kysymyksiisi.

  DNA Liittymätarjouksen yleiskatsaus

  Jos etsit puhelinliittymää, DNA liittymät ovat yksi vaihtoehto. DNA liittymätarjous voi olla houkutteleva vaihtoehto, jos etsit sopivaa liittymää. DNA liittymätarjouksia on erilaisia, ja ne voivat vaihdella hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan.

  DNA liittymätarjous voi sisältää esimerkiksi rajattoman datan ja puhelut. DNA liittymätarjouksessa voi myös olla muita etuja, kuten ilmaisia lisäpalveluita tai alennuksia. DNA liittymätarjous voi olla voimassa tietyn ajan, esimerkiksi 12 kuukautta.

  Jos etsit sopivaa DNA liittymätarjousta, voit tutustua DNA verkkosivuilla oleviin tarjouksiin. DNA verkkosivuilla voit myös vertailla eri liittymätarjouksia ja valita sinulle sopivan liittymän. Voit myös ottaa yhteyttä DNA asiakaspalveluun ja kysyä lisätietoja.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Puhelinliittymävertailun avulla voit vertailla eri liittymätarjouksia ja löytää sinulle sopivan liittymän. Puhelinliittymävertailu voi auttaa sinua säästämään rahaa ja löytämään sopivan liittymän tarpeisiisi.

  Liittymän hinta ja kustannukset

  Kun valitset DNA-liittymän, sinun on otettava huomioon erilaiset kustannukset, kuten kuukausimaksut, tarjoushinnat ja maksuajat. DNA tarjoaa useita eri liittymätarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

  Kuukausimaksut

  DNA-liittymän kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, minkä tyyppinen liittymä sinulla on. DNA tarjoaa erilaisia liittymiä netin suurkuluttajille, peruskäyttäjille ja hitaampaa nettiyhteyttä tarvitseville. Hinnat vaihtelevat 16-50 euron välillä.

  Tarjoushinta

  DNA tarjoaa usein liittymätarjouksia, joiden hinta on edullisempi kuin normaalihinta. Tarjoushinta kestää yleensä 12 kuukautta, jonka jälkeen sinulta aletaan veloittaa liittymän normaalia hintaa. Jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus tai määräaikaisuus on päättymässä tai päättynyt, voit katkaista DNA liittymäsi kun tarjousaika päättyy ja kilpailuttaa uuden liittymän.

  Edulliset hinnat

  DNA tarjoaa myös edullisia liittymiä, joiden hinta on pysyvästi alhaisempi kuin normaalihinta. Näissä liittymissä on usein rajoituksia, kuten rajattu netin käyttö tai rajoitettu puheminuuttien määrä. Edulliset liittymät sopivat hyvin henkilöille, jotka eivät käytä paljon nettiä tai puhu paljon puhelimessa.

  Jos haluat löytää itsellesi sopivimman liittymän, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän edullisimpaan hintaan.

  DNA liittymän ominaisuudet

  Rajaton Netti

  DNA liittymätarjouksissa on saatavilla rajattomia nettiyhteyksiä, jotka mahdollistavat rajattoman netin käytön Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Rajattoman netin käyttö on mahdollista sekä 4G- että 5G-verkoissa. 5G-verkossa netin nopeus voi olla jopa 1 000 Mbit/s.

  Puhelut ja viestit

  DNA liittymätarjouksissa on myös rajattomat puhelut ja viestit. Rajaton puhe ja viestit ovat käytettävissä kaikissa liittymätarjouksissa.

  Netin nopeus

  DNA liittymätarjouksissa on saatavilla nopeita nettiyhteyksiä. DNA 5G-liittymissä netin nopeus voi olla jopa 1 000 Mbit/s. 4G-liittymissä netin nopeus on hieman hitaampi, mutta riittävä useimpiin käyttötarkoituksiin.

  5G-Verkko

  DNA liittymätarjouksissa on saatavilla myös 5G-verkko. 5G-verkko mahdollistaa nopeamman netin käytön ja paremman yhteyden. DNA 5G-liittymissä netin nopeus voi olla jopa 1 000 Mbit/s.

  Kun valitset DNA liittymätarjouksen, voit valita sinulle sopivan liittymän rajattoman netin, puheluiden ja viestien sekä nopean verkon ansiosta. Muista kuitenkin vertailla eri liittymätarjouksia ennen päätöksen tekemistä. Voit käyttää lve.fi-puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän sinulle.

  Liittymän siirto ja vaihto

  Kun olet päättänyt vaihtaa liittymäsi tai siirtää numerosi toiselta operaattorilta DNA, se on helppoa ja vaivatonta. DNA tarjoaa käyttöösi monipuoliset palvelut, jotka auttavat sinua liittymän siirrossa ja vaihdossa.

  Numeronsiirto

  Jos haluat säilyttää nykyisen puhelinnumerosi, voit siirtää sen DNA. Numeronsiirron avulla voit vaihtaa operaattoria säilyttäen samalla tutun numeron. DNA hoitaa puolestasi numeronsiirron, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä itse.

  Liittymän vaihtaminen

  Jos olet tyytymätön nykyiseen liittymääsi, voit vaihtaa sen DNA liittymään. DNA tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia liittymiä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Liittymän vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen suoraan DNA verkkosivuilla.

  Kun vaihdat liittymää, varmista kuuluvuus alueellasi. DNA kuuluvuuskartan avulla voit tarkistaa, kuinka hyvin DNA verkko toimii siellä, missä sinä liikut. Kuuluvuuskartta auttaa sinua valitsemaan liittymän, joka toimii parhaiten alueellasi.

  Jos olet epävarma siitä, mikä liittymä sopii sinulle parhaiten, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Lve.fi auttaa sinua vertailemaan eri operaattoreiden liittymiä ja löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  DNA Asiakaspalvelu

  DNA asiakaspalvelu on erinomainen ja tarjoaa monia tapoja ottaa yhteyttä heihin. Tässä osiossa käymme läpi kaksi suosittua tapaa ottaa yhteyttä DNA asiakaspalveluun: Chat ja DNA Apuri.

  Chat

  Jos haluat nopean vastauksen kysymykseesi, DNA Chat-palvelu on hyvä vaihtoehto. Chat-palvelu on avoinna arkisin klo 8-21 ja lauantaisin 9.00 – 16.30. Chat-palvelu on helppo käyttää ja saat asiantuntevan avun DNA Kaupan asiantuntijalta. Voit käyttää Chat-palvelua DNA verkkosivuilla.

  DNA Apuri

  DNA Apuri on toinen hyvä tapa ottaa yhteyttä DNA asiakaspalveluun. DNA Apuri on chatbot, joka auttaa sinua löytämään vastauksia kysymyksiisi. DNA Apuri on käytettävissä DNA verkkosivuilla ja se on käytettävissä ympäri vuorokauden.

  DNA asiakaspalvelu on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. He ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa liittymääsi liittyvissä kysymyksissä. DNA asiakaspalvelu on myös erittäin nopea vastaamaan kysymyksiin. Voit olla varma, että saat nopean ja asiantuntevan vastauksen kysymykseesi.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymäsuunnitelman, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Tämä vertailu auttaa sinua löytämään parhaan suunnitelman tarpeisiisi.

  Verkkopalvelut ja mobiilisovellukset

  Verkossa osto

  DNA tarjoaa helpon tavan ostaa liittymä verkossa. Voit syöttää numerosi ja saat juuri sinulle tehdyn liittymätarjouksen. Lisäksi voit tutustua kaikkiin DNA aktiivisiin liittymätarjouksiin ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. DNA liittymätarjouksen voi ottaa käyttöön kokonaan verkossa, joten voit tehdä tilauksen kätevästi omalta kotisohvaltasi.

  Mobiililaajakaista

  DNA tarjoaa myös mobiililaajakaistaa, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi läppäriin tai tablettiin. Voit käyttää mobiililaajakaistaa myös mökillä tai muissa paikoissa, joissa ei ole kiinteää laajakaistayhteyttä. DNA mobiililaajakaistat ovat yhteensopivia useiden eri laitteiden kanssa, ja voit valita juuri sinulle sopivan mokkulan tai SIM-kortin.

  Jos olet etsimässä parasta puhelinliittymätarjousta, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailupalvelu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. Lve.fi vertailu sisältää kaikki tärkeimmät tiedot, kuten hintatiedot, nopeustiedot, ja paljon muuta. Voit luottaa siihen, että löydät parhaan puhelinliittymän juuri sinulle.

  Kilpailijoiden vertailu

  Telia

  Telia on yksi suurimmista teleoperaattoreista Suomessa ja tarjoaa monipuolisen valikoiman liittymiä erilaisiin tarpeisiin. Telian liittymätarjouksissa on usein mukana erilaisia etuja, kuten ilmaisia liittymäkuukausia tai alennuksia. Telian liittymät ovat usein hieman hintavampia kuin kilpailijoiden, mutta niissä on myös paremmat ominaisuudet ja laajempi kattavuus.

  Elisa

  Elisa on toinen suurimmista teleoperaattoreista Suomessa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä. Elisan liittymissä on usein mukana rajattomia puhe- ja viestipaketteja, jotka sopivat hyvin esimerkiksi työmatkalaisille tai aktiivisille some-käyttäjille. Elisan liittymät ovat hintatasoltaan edullisempia kuin Telian, mutta niissä on myös hieman vähemmän ominaisuuksia.

  Moi

  Moi on suhteellisen uusi teleoperaattori Suomessa, mutta se on noussut nopeasti suosituksi edullisten liittymätarjousten ansiosta. Moi tarjoaa erilaisia liittymiä, jotka sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille tai pienituloisille. Moin liittymät ovat erittäin edullisia ja niissä on usein mukana rajattomia puhe- ja viestipaketteja.

  Kun vertailet eri teleoperaattoreiden liittymätarjouksia, kannattaa käyttää apuna lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailijaa. Vertailija auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka tarjoaa parhaan vastineen rahoillesi.

  DNA kampanjat ja tarjoukset

  Jos etsit edullista ja luotettavaa puhelinliittymää, DNA tarjoukset ja kampanjat kannattaa tarkistaa. DNA tarjoaa useita eri liittymävaihtoehtoja eri tarpeisiin ja budjetteihin.

  DNA liittymätarjoukset ovat yleensä läpinäkyviä ja reiluja, joten voit olla varma, että saat hyvän diilin. DNA kampanjat ja tarjoukset vaihtelevat ajoittain, joten kannattaa pitää silmällä heidän verkkosivujaan tai tilata uutiskirje, jotta pysyt ajan tasalla.

  Jos etsit halvinta mahdollista liittymää, DNA Etudiili-liittymä voi olla hyvä vaihtoehto. Etudiili on tarkoitettu opiskelijoille ja se sisältää rajattoman netin sekä rajattomat puhelut ja tekstiviestit. Etudiilin hinta on aina sama koko sopimuskauden ajan, joten tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksat.

  DNA muut liittymätarjoukset vaihtelevat sisällöltään ja hinnaltaan. Esimerkiksi DNA Rajaton 5G -liittymä sisältää rajattoman netin, puhelut ja tekstiviestit sekä 5G-nopeudet. DNA liittymätarjouksia vertaillessa kannattaa huomioida myös liittymän sisältö ja käyttötarkoitus.

  Jos haluat löytää itsellesi parhaan mahdollisen puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Lve.fi auttaa sinua vertailemaan eri operaattoreiden liittymiä ja löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on halvin DNA-puhelinliittymä?

  DNA halvin puhelinliittymä on Perusnetti 4G -liittymä, jonka hinta on tällä hetkellä 4,90 €/kk.

  Mitä kuuluu DNA rajattomaan liittymään?

  DNA rajattomaan liittymään kuuluu rajaton puhe- ja viestipaketti Suomessa sekä rajaton netin käyttö 4G-verkossa.

  Mikä on DNA liittymätarjous tällä hetkellä?

  Tällä hetkellä DNA liittymätarjous vaihtelee, ja tarjouksia kannattaa tarkistaa DNA verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

  Kuinka paljon maksaa DNA Perusnetti 4G -liittymä?

  DNA Perusnetti 4G -liittymä maksaa tällä hetkellä 4,90 €/kk.

  Milloin DNA liittymä suljetaan?

  DNA liittymä suljetaan, jos liittymän laskuja ei ole maksettu määräaikaan mennessä tai jos liittymää ei ole käytetty tietyn ajanjakson aikana.

  Mitä etuja saa DNA Super 4G Rajaton 19,90 -liittymästä?

  DNA Super 4G Rajaton 19,90 -liittymä sisältää rajattoman netin käytön 4G-verkossa, rajattoman puhe- ja viestipaketin Suomessa sekä 30 Gt datan käytön EU- ja ETA-maissa.

  Jos haluat löytää sinulle sopivan ja edullisen puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailun avulla voit löytää helposti eri operaattoreiden liittymät ja niiden ominaisuudet, jotta voit valita juuri sinulle sopivan liittymän.