DNA 4G Rajaton

DNA 4G Rajaton lyhyesti

 • Rajaton 4G tarjoaa rajattoman datan, puheajan ja tekstiviestit.
 • Rajaton 4G on nopea ja luotettava.
 • Voit käyttää Rajaton 4G -liittymää Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

Sisällysluettelo

  DNA Rajaton 4G

  Rajaton 4G on yksi suosituimmista puhelinliittymistä Suomessa. Se tarjoaa rajattoman datan, puheajan ja tekstiviestit, joiden avulla voit käyttää puhelintasi vapaasti ilman huolta ylimääräisistä kustannuksista. Rajaton 4G on myös nopea ja luotettava, joten voit nauttia nopeasta internet-yhteydestä ja sujuvasta puheluiden soittamisesta ja vastaanottamisesta.

  Rajaton 4G on saatavilla useilta eri operaattoreilta Suomessa, ja se on myös saatavilla Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Voit käyttää Rajaton 4G -liittymää myös ulkomailla, mutta kannattaa tarkistaa hinnat ja maksut etukäteen, jotta vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta. Rajaton 4G on myös turvallinen käyttää, joten voit luottaa siihen, että henkilökohtaiset tietosi ovat suojattuja.

  DNA Rajaton 4G yleiskatsaus

  Jos tarvitset nopeaa ja rajatonta nettiyhteyttä, Rajaton 4G -liittymä voi olla hyvä vaihtoehto. DNA Rajaton 4G -liittymä tarjoaa nopean 4G-netin, joka kattaa lähes koko Suomen. Liittymän maksiminopeus on jopa 150 Mbit/s, mikä mahdollistaa sujuvan netin käytön myös raskaampien tiedostojen siirrossa.

  Rajaton 4G -liittymä sopii erityisesti henkilöille, jotka käyttävät paljon nettiä esimerkiksi videoiden katseluun, musiikin kuunteluun ja pelien pelaamiseen. Liittymän nopeus takaa, että netin käyttö on sujuvaa ja häiriötöntä.

  Rajaton 4G -liittymän avulla voit käyttää nettiä missä ja milloin tahansa ilman huolta datan loppumisesta. Voit ladata ja lähettää tiedostoja sekä käyttää nettiä rajattomasti ilman ylimääräisiä kustannuksia.

  Jos olet kiinnostunut Rajaton 4G -liittymästä, voit vertailla eri liittymävaihtoehtoja DNA sivuilla. Muista myös käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi itsellesi sopivimman liittymän.

  DNA rajaton 4G Pohjolassa ja Baltiassa

  Jos matkustat usein Pohjoismaissa ja Baltiassa, Rajaton 4G -liittymä voi olla hyvä valinta. Sen avulla voit käyttää puhelinta ja surffata netissä kotimaan hinnoin myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi rajattomat liittymät ovat rajattomia myös näissä maissa.

  Rajaton-liittymillä voit surffata rajattomasti myös Pohjolassa ja Baltiassa. Huippunopea 4G EU-roaming sisältyy kaikkiin liittymiin, eli käytät liittymääsi samaan kotoisaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa. Lisäksi DNA Rajaton 4G Teho ja DNA Rajaton 4G Teho Extra (poistuneet myynnistä) tarjoavat rajattoman tiedonsiirron Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa.

  Jos haluat vertailla eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, suosittelemme käyttämään LVE.fi puhelinliittymävertailua. Sen avulla voit löytää juuri sinulle sopivan puhelinliittymän tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

  Nyt saat myös Telian Rajaton 4G L-paketin hintaan 25,90 € (norm. 29,90 € – säästä 4 €). Paketti sisältää 5000 min, 5000 viestiä ja rajattomasti netin käyttöä kotimaassa jopa 100 Mbit/s* nopeudella sekä 27 Gt netinkäyttöä Pohjolassa, Baltiassa sekä valikoiduissa EU -maissa (Saksa, Ranska, Espanja, Kreikka ja Italia).

  Toisin sanoen, Rajaton 4G -liittymä tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää puhelinta ja nettiä Pohjoismaissa ja Baltiassa samalla hinnalla kuin Suomessa.

  DNA Rajaton 4G käyttö ulkomailla

  Jos matkustat paljon ulkomaille, Rajaton 4G -liittymä on erinomainen valinta. DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymä sisältää rajattoman datan, puhelut ja tekstiviestit kotimaassa. Lisäksi voit käyttää nettiä rajattomasti Pohjoismaissa ja Baltiassa. EU-datapaketti sisältää 15 Gt nettiä EU- ja ETA-maissa.

  Kun matkustat EU-maihin, voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä kotimaan hinnoin. Datankäyttö EU-maissa sisältyy myös EU-datapakettiin. DNA Nopea 4G Rajaton toimii myös ulkomailla reissatessa. Voit käyttää nettiä rajattomasti Pohjoismaissa ja Baltiassa, kun taas EU-datapaketti sisältää 15 Gt nettiä EU- ja ETA-maissa.

  Jos haluat tarkistaa netinkäyttöäsi ulkomailla, voit käyttää DNA asiakastukea. Sieltä löydät tarkat tiedot netinkäytöstäsi ulkomailla. Voit myös käyttää lve.fi -sivustoa vertaillaksesi eri operaattoreiden liittymiä ja löytääksesi itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  Rajaton 4G -liittymä on erinomainen valinta, jos matkustat paljon ulkomaille. Voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ja Pohjoismaissa ja Baltiassa. EU-datapaketti sisältää 15 Gt nettiä EU- ja ETA-maissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia datan loppumisesta matkan aikana.

  DNA Rajaton 4G hinnat ja maksut

  Jos etsit edullista ja nopeaa 4G-liittymää, DNA Rajaton 4G -liittymä voi olla hyvä vaihtoehto. Liittymässä on paljon dataa ja se toimii hyvin niin puhelimessa kuin kodin laitteiden käytössä. Tässä osiossa käymme läpi Rajaton 4G hinnat ja maksut.

  Kuukausimaksu

  Rajaton 4G -liittymän kuukausimaksu on 24,90 €/kk. Tämä sisältää rajattoman netin, normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit sekä EU-datapaketin. Jos haluat käyttää liittymää ulkomailla EU ulkopuolella, voit ostaa erillisen datapaketin.

  Avausmaksu

  Rajaton 4G -liittymän avaamisesta ei peritä erillistä maksua.

  Normaalihinta

  Rajaton 4G -liittymän normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit maksavat 0,07 €/min ja 0,07 €/kpl. Jos käytät liittymääsi paljon, voit ostaa lisäpaketteja, joissa on esimerkiksi rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä.

  Käyttösi mukaan

  Rajaton 4G -liittymässä ei ole datakattoa, joten voit käyttää nettiä niin paljon kuin haluat. Jos käytät liittymääsi vähemmän, voit säästää rahaa valitsemalla edullisemman liittymän.

  Korkeintaan 4 €/kk

  Jos haluat käyttää Rajaton 4G -liittymää vain vähän, voit valita Rajaton 4G Lite -liittymän, joka maksaa korkeintaan 4 €/kk. Tässä liittymässä on rajaton netti ja normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit.

  Suosittelemme käyttämään LVE.fi puhelinliittymävertailua, jotta löydät itsellesi sopivan ja edullisen liittymän.

  Viestintä DNA Rajaton 4G:n avulla

  Rajaton 4G -liittymä tarjoaa sinulle nopean ja rajattoman datan käytön, mikä mahdollistaa helpon viestinnän eri kanavien kautta. Voit käyttää liittymääsi viestintään monin eri tavoin, kuten:

  • Puhelut: Rajaton 4G -liittymällä voit soittaa puheluja, ja liittymän nopean datan ansiosta puhelut ovat selkeämpiä ja häiriöttömämpiä kuin hitaamman datan liittymillä.
  • Tekstiviestit: Voit lähettää tekstiviestejä Rajaton 4G -liittymällä, ja nopean datan ansiosta viestit lähtevät nopeasti ja vastaanottajat saavat ne nopeasti.
  • Puhe ja tekstarit: Rajaton 4G -liittymällä voit käyttää sekä puhetta että tekstiviestejä, mikä mahdollistaa monipuolisen viestinnän eri kanavien kautta.

  Rajaton 4G -liittymä sopii erityisesti henkilöille, jotka käyttävät paljon dataa ja haluavat nopean yhteyden kaikkeen viestintään. Voit käyttää liittymääsi myös matkustaessasi, sillä se toimii myös ulkomailla.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät helposti vertailun eri liittymien hinnoista ja ominaisuuksista, ja voit valita juuri sinulle sopivan liittymän.

  DNA Rajaton 4G datakatto ja tiedonsiirto

  Jos etsit liittymää, joka tarjoaa rajattoman tiedonsiirron ilman datakattoa, Rajaton 4G voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Tämä liittymä tarjoaa nopean 4G-netin ilman rajoituksia kotimaassa ja normaalihintaiset kotimaan puhelut ja viestit. Rajaton 4G on myös hyvä valinta, jos matkustat paljon, sillä liittymä sisältää 15 Gt/kk tiedonsiirtoa EU- ja ETA-maissa.

  DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymä tarjoaa myös rajattoman tiedonsiirron, mutta se sisältää myös ulkomailla käytettävän datan. Liittymän hinta riippuu kuitenkin siitä, missä päin maailmaa olet DNA liittymän kanssa menossa, ja datansiirron nopeus voi vaihdella.

  DNA Business Rajaton 4G 10M -liittymä on kevyempi vaihtoehto, joka sopii henkilön yrityskäyttöön, joka tarvitsee kevyen tiedonsiirtoyhteyden ilman datakattoa. 10 Mbit/s nopeus riittää sähköpostin peruskäyttöön ja pienten tiedostojen lataamiseen sekä heikkolaatuisten videoiden katseluun.

  On tärkeää huomata, että vaikka Rajaton 4G -liittymä ei sisällä datakattoa, DNA voi hidastaa tiedonsiirtonopeutta, jos käytät liittymää liian paljon. Tämä voi tapahtua, jos käytät liittymää enemmän kuin keskimäärin, ja se voi vaikuttaa tiedonsiirtonopeuteen jopa kotimaassa. DNA ilmoittaa kuitenkin aina etukäteen, jos tiedonsiirtonopeutta aletaan hidastaa.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää juuri sinulle, kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. LVE.fi-vertailusivusto tarjoaa kattavan vertailun eri puhelinliittymistä, jotta voit löytää sinulle sopivimman vaihtoehdon.

  DNA Rajaton 4G:n käyttö eri laitteissa

  Rajaton 4G-liittymä tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden internetiin. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi erilaisissa laitteissa, kuten puhelimissa, tietokoneissa ja tableteissa. Tässä osiossa käymme läpi, miten voit käyttää Rajaton 4G-liittymää eri laitteissa.

  Puhelimet

  Rajaton 4G-liittymä sopii erinomaisesti käytettäväksi puhelimessa. Voit käyttää sitä kaikissa 4G-yhteensopivissa puhelimissa, kuten iPhoneissa ja Android-puhelimissa. Rajaton 4G-liittymä tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joten voit ladata ja lähettää tiedostoja nopeasti ja sujuvasti.

  Tietokoneet

  Rajaton 4G-liittymä sopii myös käytettäväksi tietokoneessa. Voit käyttää sitä läppärissä tai pöytätietokoneessa, jossa on 4G-yhteensopiva laajakaista. Rajaton 4G-liittymä tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joten voit ladata ja lähettää tiedostoja nopeasti ja sujuvasti.

  Mobiililaajakaista

  Rajaton 4G-liittymä on erinomainen vaihtoehto mobiililaajakaistaksi. Voit käyttää sitä kodin laitteissa, kuten televisiossa ja pelikonsolissa, joissa on 4G-yhteensopiva laajakaista. Rajaton 4G-liittymä tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joten voit ladata ja lähettää tiedostoja nopeasti ja sujuvasti.

  Liikkuva laajakaista

  Rajaton 4G-liittymä on myös erinomainen vaihtoehto liikkuvaan laajakaistaan. Voit käyttää sitä matkalle lähtiessäsi, jotta voit pysyä yhteydessä internetiin. Rajaton 4G-liittymä tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joten voit ladata ja lähettää tiedostoja nopeasti ja sujuvasti.

  Kannustamme sinua käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman.

  DNA Rajaton 4G myyntipisteet

  Jos etsit rajatonta 4G-liittymää, voit löytää sen useilta suomalaisilta operaattoreilta. Rajattoman 4G-liittymän hankkiminen on helppoa, sillä voit tehdä sen useissa myyntipisteissä ympäri Suomen. Alla on luettelo muutamista paikoista, joissa voit ostaa rajattoman 4G-liittymän.

  • R-kioski: R-kioskeilta voit ostaa Telian Rajaton 4G L-paketin, joka sisältää 5000 minuuttia, 5000 tekstiviestiä ja rajattoman netin käytön kotimaassa jopa 100 Mbit/s nopeudella. Voit ladata tämän paketin olemassa olevaan liittymääsi 25,90 euron hintaan (ovh 29,90 €). Tarjous on voimassa 7.8 – 10.9.2023.
  • Telia: Telian myymälöistä voit ostaa useita erilaisia rajattomia 4G-liittymiä eri hintaluokissa. Voit tutustua liittymävalikoimaan Telian verkkosivuilla tai käydä paikan päällä Telian myymälässä.
  • DNA: DNA on myös useita erilaisia rajattomia 4G-liittymiä eri hintaluokissa. Voit ostaa liittymän DNA verkkosivuilta tai käydä paikan päällä DNA myymälässä.
  • Verkkokauppa.com: Verkkokauppa.comissa voit ostaa rajattoman 4G-liittymän useilta eri operaattoreilta. Voit vertailla eri liittymien hintoja ja ominaisuuksia Verkkokauppa.comin verkkosivuilla.

  Muista, että voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi. Vertailu auttaa sinua löytämään liittymän, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten.

  Löydät rajattoman 4G-liittymän helposti useilta myyntipisteiltä ympäri Suomen. Muista vertailla eri operaattoreiden tarjouksia ja löytää liittymä, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

  Rajaton 4G Turvallisuus

  Kun valitset Rajaton 4G -liittymän, voit olla varma, että liittymäsi on turvallinen. DNA 4G-verkko on suojattu tehokkaasti, joten voit käyttää internetiä huoletta.

  Liittymäsi turvallisuutta lisää myös se, että liittymään sisältyy DNA Turvapaketti. Paketti sisältää muun muassa virustorjunnan ja palomuurin, jotka suojaavat laitettasi haittaohjelmilta ja tietomurroilta.

  Lisäksi Rajaton 4G -liittymän käyttö on turvallista myös matkustaessasi EU/ETA-alueella, sillä liittymä sisältää 18 gigaa kotimaan hinnoin EU/ETA-alueella. Voit siis käyttää internetiä huoletta myös ulkomailla.

  Jos haluat lisätä liittymäsi turvallisuutta vieläkin enemmän, voit hankkia DNA Turvapaketin Plus -lisäpalvelun. Palvelu sisältää muun muassa VPN-yhteyden, joka salaa internetliikenteesi ja suojaa yksityisyyttäsi.

  Kokonaisuudessaan Rajaton 4G -liittymä on siis erittäin turvallinen valinta. Muista kuitenkin aina huolehtia myös omasta tietoturvastasi ja käyttää vahvoja salasanoja ja suojattuja verkkoja.

  Jos haluat löytää itsellesi parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän ja säästämään samalla rahaa.

  Rajaton 4G Edut

  Rajaton 4G-liittymä tarjoaa monia etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon puhelinliittymän valinnassa. Alla on esitelty joitain Rajaton 4G eduista:

  • Rajaton netti: Rajaton 4G-liittymä tarjoaa rajattoman määrän mobiilidataa, joten voit surffailla netissä niin paljon kuin haluat ilman yllätyslaskuja. Voit käyttää nettiä esimerkiksi musiikin suoratoistoon, videoiden katseluun ja pelaamiseen.
  • Nopeus: Rajaton 4G-liittymän maksiminopeus on vähintään 200 Mbit/s, joten netin käyttö on nopeaa ja sujuvaa. Nopea netti mahdollistaa myös sujuvat yhteydet ja nopean tiedonsiirron.
  • Helppous: Rajaton 4G-liittymän käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit käyttää nettiä missä tahansa ja milloin tahansa ilman huolta datan loppumisesta.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, suosittelemme käyttämään Lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän tarpeidesi mukaan.

  Rajaton 4G Suomessa

  Rajaton 4G on nykyään erittäin tärkeä ominaisuus monelle puhelimen käyttäjälle Suomessa. Rajattomalla 4G-liittymällä voit käyttää nettiä huoletta niin kotona kuin matkoillakin. Suomessa 4G-verkko kattaa jo lähes kaikki alueet, joten voit käyttää nettiä lähes missä tahansa.

  Monet Suomen operaattorit tarjoavat rajattomia 4G-liittymiä eri hinnoilla ja nopeuksilla. Kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla eri operaattoreiden tarjouksia ennen liittymän valitsemista. LVE.fi-sivustolta löydät helpon ja nopean tavan vertailla eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia.

  Rajattoman 4G-liittymän nopeus vaihtelee operaattoreiden välillä. Jos haluat varmistaa nopean netin käytön, kannattaa valita liittymä, jonka maksiminopeus on vähintään 100 Mbit/s. Tällainen liittymä riittää useimmille käyttäjille, mutta jos tarvitset erittäin nopeaa nettiä, kannattaa harkita 5G-liittymän hankkimista.

  Rajattoman 4G-liittymän hinta vaihtelee myös operaattoreiden välillä. Usein halvimmat liittymät eivät sisällä kaikkia ominaisuuksia, kuten rajatonta nettiä ulkomailla. Kannattaa siis vertailla eri liittymien hintoja ja ominaisuuksia ennen päätöksen tekemistä.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Suomessa on tarjolla useita eri rajattomia 4G-liittymiä eri operaattoreilta. Kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla niitä ennen liittymän valitsemista. Muista myös käyttää LVE.fi-sivustoa vertailun helpottamiseksi.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on DNA rajaton 200M?

  DNA rajaton 200M on puhelinliittymä, joka sisältää rajattoman datan käytön Suomessa 200M nopeudella. Liittymään sisältyy myös rajaton puhe ja tekstiviestit Suomessa.

  Mikä on DNA jämpti?

  DNA jämpti on puhelinliittymä, joka sisältää rajattoman datan käytön Suomessa 50M nopeudella. Liittymään sisältyy myös rajaton puhe ja tekstiviestit Suomessa.

  Moi prepaid-liittymä – mitä se sisältää?

  Moi prepaid-liittymä sisältää rajattoman datan käytön Suomessa 4G-verkossa. Liittymään sisältyy myös rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä Suomessa. Moi prepaid-liittymä ei sisällä EU-datapakettia.

  Mikä on Telia 4G liittymä?

  Telia 4G liittymä sisältää rajattoman datan käytön Suomessa 4G-verkossa. Liittymään sisältyy myös rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä Suomessa. Telia 4G liittymään sisältyy myös EU-datapaketti, joka sisältää rajattoman datan käytön EU- ja ETA-maissa.

  Miten valita sopiva puhelinliittymä?

  Valitse sopiva puhelinliittymä tarpeidesi mukaan. Jos käytät paljon dataa, valitse liittymä, joka sisältää rajattoman datan käytön. Jos taas käytät vähemmän dataa, voit valita liittymän, joka sisältää rajallisen määrän dataa. Muista myös tarkistaa liittymän nopeus ja sisältyvät palvelut.

  Miten vertailla eri puhelinliittymiä?

  Voit vertailla eri puhelinliittymiä käyttämällä lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi sopivalla hinnalla.