DNA ulkomailla

DNA ulkomailla lyhyesti

 • DNA Reissudata on uusi lisäpalvelu, joka voi auttaa sinua säästämään huomattavasti kustannuksissa, kun matkustat EU ulkopuolelle.
 • DNA liittymissä on valmiina ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto, joka auttaa hallitsemaan nettisurffailua, sähköpostin käyttöä ja tiedostojen lataamista ulkomailla.
 • DNA Super Prepaid- ja Rajaton Prepaid-liittymät toimivat myös ulkomailla. EU/ETA-maissa voit puhua ja lähettää tekstiviestejä kotimaan hinnoilla.

dna ulkomailla
Sisällysluettelo

  DNA liittymän käyttäminen ulkomailla

  Jos matkustat ulkomaille, DNA puhelinliittymä mahdollistaa edullisen tiedonsiirron ja puhelut ulkomaille. DNA tarjoaa useita palveluita, jotka auttavat sinua hallitsemaan käyttöäsi ja välttämään yllättäviä kustannuksia.

  DNA liittymissä on valmiina ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto, joka auttaa hallitsemaan esim. nettisurffailua, sähköpostin käyttöä ja tiedostojen lataamista ulkomailla. Oletusarvoinen saldoraja on 60 euroa laskutuskaudessa. Ulkomaisessa verkossa olevaan liittymään lähetetään muistutustekstiviesti, kun 80 prosenttia palvelun sovitusta saldorajasta on käytetty. Lisäksi muistutusviesti lähetetään, kun saldoraja on täyttynyt, jolloin liittymällä ei voi enää käyttää tiedonsiirtopalveluja ulkomailla.

  Jos haluat käyttää nettiä ulkomailla, kannattaa muistaa DNA Reissudata, joka on lisäpalvelu, jonka voi tilata nykyiseen DNA puhelinliittymääsi, kun matkustat EU ulkopuolella. Sen avulla netinkäyttö tulee kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisemmaksi: 19,90 € (sis. 1 Gt tiedonsiirtoa 14 vuorokauden sisällä tilauksesta).

  Puhelut Suomesta ulkomaille ovat myös edullisia DNA liittymillä. Hinnaston ulkomaanpuheluiden hinnat pätevät, kun maakoodin edessä käytetään + tai 00-etuliitteitä.

  Jos tarvitset apua liittymäsi käytössä ulkomailla, voit ottaa yhteyttä DNA asiakaspalveluun. DNA asiakaspalvelu palvelee sinua puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse.

  Jos etsit parasta puhelinliittymäsuunnitelmaa, voit käyttää lve.fi-palvelua vertaillaksesi eri suunnitelmia.

  Tiedonsiirto ja netti ulkomailla

  Tiedonsiirron käyttökatto ja datarajoitus ulkomailla

  DNA tarjoaa ulkomaan tiedonsiirron käyttökaton, jonka avulla voit hallita ulkomailla käyttämääsi dataa. Tämä käyttökatto on EU viranomaisvaatimus, joka auttaa hallitsemaan tiedonsiirtokustannuksia kaikkialla maailmassa. DNA liittymissä on valmiina myös datarajoitus ulkomailla, joka on tarkoitettu ulkomaan tiedonsiirtokulujen, kuten nettisurffailun, sähköpostin käytön ja tiedostojen lataamisen hallintaan. Oletusarvoinen saldoraja on 60 euroa laskutuskaudessa.

  Nettisurffailu ja Roaming-asetukset

  Jos haluat käyttää nettiä ulkomailla, DNA Reissudata on lisäpalvelu, jonka voit tilata nykyiseen DNA puhelinliittymääsi, kun matkustat EU ulkopuolella. Sen avulla netinkäyttö tulee kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisemmaksi: 19,90 € (sis. 1 Gt tiedonsiirtoa 14 vuorokauden sisällä tilauksesta). DNA tarjoaa myös tietyillä liittymillä runsaasti maksutonta dataa EU alueella.

  Muista, että datarajoitus ja käyttökatto eivät tarkoita rajatonta netin käyttöä ulkomailla. Jos käytät nettiä paljon, kannattaa harkita EU-datapakettia tai rajatonta nettiä. Muista myös, että verkkovierailu voi aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia, joten on tärkeää tarkistaa roaming-asetukset ennen matkaa ja käyttää mahdollisuuksien mukaan wifi-verkkoja.

  Jos haluat vertailla eri puhelinliittymien tarjoamia etuja ja kustannuksia, suosittelemme käyttämään lve.fi-palvelua, joka auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi.

  DNA puhelinliittymät ja palvelut ulkomailla

  Jos matkustat ulkomaille, haluat varmasti löytää edullisen puhelinliittymän, joka tarjoaa hyvän saldon ja mahdollisuuden käyttää sähköpostia ja muita palveluita. DNA tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

  DNA Prepaid ja Super Prepaid

  DNA Prepaid on hyvä vaihtoehto, jos haluat käyttää puhelintasi vain satunnaisesti ulkomailla. Voit ladata saldon helposti R-kioskeilla tai DNA verkkokaupassa. Puhelut ja viestit maksavat edullisesti, ja voit käyttää myös datapaketteja.

  Jos käytät puhelinta enemmän, kannattaa harkita DNA Super Prepaidia. Tämä liittymä tarjoaa enemmän puheaikaa ja dataa, ja voit ladata sen kätevästi verkkokaupasta tai latausseteleillä.

  DNA Rajaton Prepaid ja 5G

  DNA Rajaton Prepaid on hyvä vaihtoehto, jos haluat käyttää puhelintasi paljon ulkomailla. Tämä liittymä tarjoaa rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä, ja voit käyttää myös datapaketteja. Voit ladata sen kätevästi verkkokaupasta tai latausseteleillä.

  Jos haluat käyttää nopeaa 5G-verkkoa ulkomailla, kannattaa valita DNA Rajaton 5G 1000M -liittymä. Tämä liittymä tarjoaa rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa, ja voit käyttää sitä myös ulkomailla.

  DNA liittymissä on valmiina ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto, joka auttaa hallitsemaan esim. nettisurffailua, sähköpostin käyttöä ja tiedostojen lataamista ulkomailla. Oletusarvoinen saldoraja on 60 euroa laskutuskaudessa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi, kannattaa käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Voit vertailla eri liittymiä ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  DNA Palvelut eri maissa

  DNA palvelut Pohjoismaissa

  DNA tarjoaa puhelinliittymiä ja muita palveluita kaikissa Pohjoismaissa, mukaan lukien Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. DNA liittymillä voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä kotimaahan ja muihin Pohjoismaihin ilman lisämaksuja. Lisäksi DNA puhelinliittymiin voi sisältyä runsaasti maksutonta dataa myös Pohjoismaissa.

  DNA palvelut Baltian Maissa

  DNA tarjoaa myös puhelinliittymiä ja muita palveluita Baltian maissa, kuten Virossa, Latviassa ja Liettuassa. DNA liittymillä voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä kotimaahan ja muihin Baltian maihin ilman lisämaksuja. Lisäksi DNA puhelinliittymiin voi sisältyä runsaasti maksutonta dataa myös Baltian maissa.

  DNA palvelut Aasiassa

  Jos matkustat Aasiassa, DNA tarjoaa monia palveluita, jotka auttavat sinua pysymään yhteydessä. DNA Reissudata on lisäpalvelu, jonka voit tilata nykyiseen DNA puhelinliittymääsi, kun matkustat Aasian ulkopuolella. Sen avulla netinkäyttö tulee huomattavasti edullisemmaksi: vain 19,90 € (sis. 1 Gt tiedonsiirtoa 14 vuorokauden sisällä tilauksesta). Voit myös käyttää DNA puhelinliittymiä Aasiassa, mutta kannattaa tarkistaa hinnat etukäteen.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän matkustamiseen, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät helposti eri operaattoreiden tarjoamat liittymät ja niiden hinnat eri maihin.

  DNA ulkomaanpalveluiden kustannukset

  Kun matkustat ulkomaille, DNA tarjoaa useita eri palveluita, jotka auttavat sinua välttämään yllättäviä kustannuksia. DNA ulkomaanpalvelut sisältävät muun muassa ulkomaanpuhelut, EU-roamingin ja DNA Reissudatan.

  Ulkomaanpuhelut ovat edullisia DNA, ja voit käyttää hintahakua löytääksesi maakohtaiset hinnat. EU ulkopuolella kannattaa muistaa myös edulliset WiFi-puhelut, jotka laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla.

  EU-roaming on DNA tarjoama palvelu, joka sisältää runsaasti maksutonta dataa EU alueella. Voit ottaa netin käyttöön ulkomailla vaivattomasti DNA avulla. On kuitenkin hyvä huomata, että EU-roamingin ulkopuolella matkapuhelinmaksu voi olla korkeampi.

  DNA Reissudata on uusi lisäpalvelu, jonka voi tilata nykyiseen DNA puhelinliittymääsi, kun matkustat EU ulkopuolella. Sen avulla netinkäyttö tulee kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisemmaksi. DNA Reissudata maksaa 19,90 € (sis. 1 Gt tiedonsiirtoa 14 vuorokauden sisällä tilauksesta).

  DNA ulkomaanpalveluiden kustannukset vaihtelevat sen mukaan, missä maassa olet ja mitä palveluita käytät. DNA tarjoaa myös saldorajan, jonka avulla voit hallita kustannuksiasi. Palvelun oletusarvoinen saldoraja on 60 euroa laskutuskaudessa, mutta voit itse asettaa korkeamman rajan. Datasiirto katkeaa saldon täyttyessä, jos asiakas ei erikseen määritä korkeampaa rajaa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään sopivimman liittymän tarpeisiisi ja budjettiisi.

  DNA palveluiden käyttö ja toimitus

  DNA tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulkomailla matkustaville. Voit käyttää DNA liittymääsi EU- ja ETA-alueella kuin kotimaassa vailla huolta lisäkuluista. Kun käyttö on kohtuullista ja matkustus ajoittaista, ei puheluista, tekstiviesteistä tai tiedonsiirrosta peritä muita maksuja kotimaan hinnan lisäksi.

  DNA liittymällä ulkomailla matkustaessasi toimitus on nopea ja vaivaton. DNA toimittaa liittymän nopeasti sinne, missä sitä tarvitset. Voit myös tilata ja aktivoida liittymän kätevästi verkossa.

  DNA liittymän etuja ulkomailla matkustaessa ovat runsaasti maksutonta dataa EU-alueella, datarajoitus ulkomailla, joka varmistaa ettei laskulle tule yllätyksiä, ja puhelut ja tekstiviestit veloitetaan aina kotimaan hinnalla, ilman roaming-lisämaksuja.

  Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia, DNA asiakaspalvelu auttaa sinua 24/7. Soittaminen ja jonottaminen asiakaspalveluun maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran. Ulkomailta soittaessa puhelu veloitetaan ulkomaan hinnaston mukaisesti. DNA lankapuhelinliittymästä soittaminen on maksutonta.

  Jos olet epävarma siitä, mikä liittymä sopii sinulle parhaiten, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi.

  DNA tekstiviestipalvelut ulkomailla

  DNA tarjoaa tekstiviestipalveluita ulkomailla matkustaville. Voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä helposti ja edullisesti ulkomailla DNA liittymillä. Voit käyttää tekstiviestipalvelua kaikissa DNA ulkomaan roaming-verkoissa.

  DNA tekstiviestipalvelu on erittäin luotettava ja nopea. Voit lähettää tekstiviestejä kaikkialle maailmaan, ja vastaanottaa viestejä kaikista maista. DNA tekstiviestipalvelu on myös erittäin turvallinen, sillä viestien lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu salatun yhteyden kautta.

  Jos haluat käyttää DNA tekstiviestipalvelua ulkomailla, varmista, että puhelimesi on yhteensopiva DNA roaming-verkon kanssa. Voit tarkistaa puhelimesi yhteensopivuuden DNA verkon kanssa DNA verkkosivuilta.

  Jos olet epävarma siitä, mikä DNA liittymä sopii parhaiten tarpeisiisi ulkomailla, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi. Lve.fi vertailee eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, jotta voit valita juuri sinulle sopivan liittymän.

  Usein kysyttyä

  Miten DNA Rajaton Netti toimii ulkomailla?

  DNA Rajaton Netti toimii ulkomailla samalla tavalla kuin Suomessa. Liittymässäsi on käytössä EU-roaming, joka mahdollistaa rajattoman datan käytön EU- ja ETA-maissa. Jos matkustat EU ulkopuolelle, voit ostaa DNA Reissudataa, joka toimii yli 100 maassa.

  Kokemuksia DNA Reissudatasta?

  DNA Reissudata on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltä. Se on helppo ottaa käyttöön ja toimii monissa maissa ympäri maailman. Reissudatan hinta on myös kilpailukykyinen verrattuna muihin operaattoreihin.

  Miten käyttää DNA prepaid-liittymää ulkomailla?

  Voit käyttää DNA prepaid-liittymää ulkomailla samalla tavalla kuin Suomessa. Jos matkustat EU-alueelle, voit käyttää liittymääsi ilman lisämaksuja. EU-alueen ulkopuolella voit ostaa DNA Reissudataa tai käyttää liittymääsi normaalisti, mutta hinta voi olla korkeampi.

  Missä maissa DNA prepaid-liittymä toimii?

  DNA prepaid-liittymä toimii yli 200 maassa. Voit tarkistaa maakohtaiset hinnat ja mahdolliset rajoitukset DNA verkkosivuilta.

  Voiko DNA liittymää käyttää ulkomailla?

  Kyllä, voit käyttää DNA liittymää ulkomailla. Jos matkustat EU-alueelle, voit käyttää liittymääsi ilman lisämaksuja. EU-alueen ulkopuolella voit käyttää liittymääsi normaalisti, mutta hinta voi olla korkeampi.

  Milloin kannattaa ottaa mobiilidata pois päältä ulkomailla?

  Mobiilidatan käyttö ulkomailla voi olla kallista, joten kannattaa harkita sen käytön rajoittamista. Voit esimerkiksi käyttää hotellin tai kahvilan WiFi-yhteyttä tai ostaa DNA Reissudataa. Jos haluat varmistaa, ettet ylittää budjettiasi, voit myös asettaa puhelimeesi datarajan.

  Suosittelemme vertailemaan eri operaattoreiden tarjouksia ennen matkaa lve.fi-palvelun avulla. Näin löydät parhaan mahdollisen liittymän matkalle.