eSIM

eSIM lyhyesti

 • eSIM on sisäänrakennettu SIM-kortti, joka mahdollistaa useamman liittymän käytön samassa laitteessa.
 • eSIM käyttöönotto on helppoa ja sen avulla voit välttää fyysisen SIM-kortin vaihtamisen.
 • Voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

esim
Sisällysluettelo

  eSIM: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää eSIM-kortista

  eSIM on uusi tapa yhdistää älylaitteet matkapuhelinverkkoon. eSIM on lyhenne sanoista ”embedded SIM”, joka tarkoittaa sisäänrakennettua SIM-korttia. eSIM toimii samalla periaatteella kuin perinteinen fyysinen SIM-kortti, mutta eroaa siitä siinä, että se on ohjelmallisesti integroitu laitteeseen.

  eSIM etuna on, että se mahdollistaa useamman liittymän käytön samassa laitteessa. eSIM avulla voit aktivoida uuden liittymän ilman erillistä SIM-korttia ja käyttää sitä samassa laitteessa kuin ensimmäistäkin liittymää. eSIM käyttöönotto on helppoa, ja sen avulla voit välttää fyysisen SIM-kortin vaihtamisen, joka voi olla hankalaa ja aikaa vievää.

  Mikä on eSIM?

  eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka on upotettu laitteen piirilevyyn. Se on uusi teknologia, joka toimii samalla tavalla kuin perinteinen SIM-kortti, mutta se ei vaadi fyysistä korttia. eSIM-kortti on esiasennettu laitteeseen, joten sitä ei tarvitse vaihtaa, kun vaihdat operaattoria.

  eSIM-kortin käyttö on yleistynyt viime vuosina, ja se on nyt vakiovaruste useissa uusissa älypuhelimissa, älykelloissa ja muissa älylaitteissa. eSIM-kortti on helppo aktivoida, ja sen käyttö on yhtä turvallista kuin perinteisen SIM-kortin käyttö.

  eSIM-kortti tarjoaa monia etuja perinteiseen SIM-korttiin verrattuna. Se on pienikokoinen ja kevyt, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan laitteisiin, joissa on rajoitettu tila. eSIM-kortti myös mahdollistaa useamman kuin yhden liittymän käytön samassa laitteessa.

  Jos harkitset eSIM-kortin käyttöä, kannattaa tutustua eri operaattorien tarjoamiin liittymiin ja vertailla niitä keskenään. Voit käyttää lve.fi-vertailupalvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymän juuri sinulle.

  Toivottavasti tämä lyhyt selitys auttoi sinua ymmärtämään, mikä eSIM-kortti on ja mitä etuja se tarjoaa perinteiseen SIM-korttiin verrattuna.

  eSIMin edut

  eSIM tarjoaa monia etuja, kun matkustat ulkomailla. Se on turvallisempi kuin fyysinen SIM-kortti, koska sitä ei voi poistaa, jos iPhone katoaa tai varastetaan. Kun käytät eSIMiä, sinun ei tarvitse säilyttää, kantaa mukanasi ja vaihtaa fyysisiä SIM-kortteja (jotka voivat myös kadota) tai odottaa uuden kortin toimitusta, jos haluat käyttää paikallista liittymää matkustaessasi ulkomailla.

  eSIM mahdollistaa myös kahden numeron käytön samassa puhelimessa, jos laitteesi tukee dual-sim-toimintoa. Tämä on erittäin kätevä, jos haluat käyttää kahta liittymää samanaikaisesti, esimerkiksi työ- ja henkilökohtaisia ​​puheluita varten. Voit myös käyttää eSIMiä ja fyysistä SIM-korttia samanaikaisesti, jos puhelimesi tukee sitä.

  Kun matkustat ulkomailla, eSIM mahdollistaa paikallisen liittymän käytön ilman tarvetta ostaa fyysistä SIM-korttia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää paikallista dataa ja puheluita paikallishintaan, mikä voi säästää paljon rahaa verrattuna roaming-maksuihin. Voit myös käyttää eSIMiä ja fyysistä SIM-korttia samanaikaisesti, joten voit pitää yhteyttä sekä kotimaahan että ulkomaille.

  eSIMin käyttöönotto on myös helppoa. Sinun tarvitsee vain hankkia eSIM-liittymä paikalliselta palveluntarjoajalta tai käyttää maailmanlaajuista palveluntarjoajaa, joka tarjoaa eSIM-liittymiä. Voit myös käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan liittymän tarpeisiisi.

  Yhteenvetona, eSIM tarjoaa monia etuja matkustaessasi ulkomailla, kuten paikallisen liittymän käytön ilman fyysistä SIM-korttia ja kahden numeron käytön samassa puhelimessa. Sen käyttöönotto on myös helppoa, ja voit löytää parhaan liittymän tarpeisiisi käyttämällä lve.fi puhelinliittymävertailua.

  Kuinka eSIM toimii?

  eSIM on uusi tapa yhdistää älylaitteet matkapuhelinverkkoon. eSIM on lyhenne sanoista ”embedded SIM”, mikä tarkoittaa sisäänrakennettua SIM-korttia. eSIM-kortti on fyysisesti kiinni laitteessa, eikä sitä voi poistaa tai vaihtaa.

  eSIM-kortin aktivointi on helppoa. Voit aktivoida sen joko siirtämällä olemassa olevan liittymäsi eSIM-kortille tai tilaamalla uuden liittymän eSIM-kortille. Aktivointiin tarvitset aktivointikoodin, jonka saat matkapuhelinoperaattoriltasi. Voit aktivoida eSIM-kortin myös QR-koodin avulla.

  Kun olet saanut aktivointikoodin tai QR-koodin, voit aktivoida eSIM-kortin onscreen-ohjeiden avulla. Voit myös syöttää tiedot manuaalisesti. Kun olet syöttänyt tarvittavat tiedot, sinun tulee vahvistaa aktivointi koodilla, jonka saat matkapuhelinoperaattoriltasi.

  Jos sinulla on jo liittymä, voit päivittää SIM-korttisi eSIM-kortiksi. Voit tehdä tämän kirjautumalla matkapuhelinoperaattorisi verkkosivuille ja seuraamalla ohjeita.

  eSIM-kortti on kätevä vaihtoehto, jos haluat käyttää useita laitteita samalla liittymällä. Voit käyttää eSIM-korttia myös, kun matkustat ulkomailla.

  Jos olet kiinnostunut siirtymään eSIM-korttiin, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän sinulle.

  eSIMin käyttöönotto

  eSIM on matkapuhelinoperaattorilta saatava digitaalinen SIM-kortti, jonka avulla voit aktivoida matkapuhelinliittymän ilman fyysistä SIM-korttia. Tämä on kätevä vaihtoehto matkustettaessa ulkomailla, kun fyysisen SIM-kortin vaihtaminen voi olla hankalaa. eSIM on myös turvallisempi kuin fyysinen SIM-kortti, koska sitä ei voi poistaa, jos iPhone katoaa tai varastetaan.

  Jos haluat käyttää eSIMiä, sinun täytyy ensin aktivoida se. Tämä prosessi vaihtelee hieman matkapuhelinoperaattorista riippuen, mutta yleensä se vaatii seuraavat vaiheet:

  1. Lataa matkapuhelinoperaattorin sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.
  2. Avaa sovellus ja valitse eSIM-asetukset.
  3. Syötä eSIMin tiedot, jotka olet saanut matkapuhelinoperaattorilta.
  4. Odota, että eSIM aktivoidaan.

  Huomaa, että eSIMin käyttöönotto ei välttämättä ole mahdollista kaikilla iPhone-malleilla tai kaikilla matkapuhelinoperaattoreilla. Tarkista ensin, että iPhone-mallisi tukee eSIMiä ja että matkapuhelinoperaattorisi tarjoaa eSIM-palvelua.

  Kun olet aktivoinut eSIMin, voit käyttää sitä samalla tavalla kuin fyysistä SIM-korttia. Voit vaihtaa eSIMin ja fyysisen SIM-kortin välillä asetuksissa, jos haluat käyttää toista liittymää.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, kannattaa käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät kaikki Suomen matkapuhelinoperaattorit ja niiden tarjoamat liittymät.

  eSIM ja matkapuhelinoperaattorit

  eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka mahdollistaa mobiilidataliittymän aktivoinnin verkko-operaattorilta ilman fyysistä nano-SIMiä. Useat matkapuhelinoperaattorit tarjoavat mobiililiittymiä eSIM-korteille, jotka voidaan aktivoida eSIMin operaattoriaktivoinnilla, pikasiirrolla tai QR-koodilla.

  Jos käytät eSIMiä, sinun on tärkeää tarkistaa, mitkä matkapuhelinoperaattorit tarjoavat eSIM-palvelua omassa maassasi tai omalla alueellasi. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan liittymän tarpeisiisi.

  Suomessa useat matkapuhelinoperaattorit tarjoavat eSIM-palvelua, mukaan lukien Elisa, DNA ja Telia. Näiden operaattoreiden liittymät ovat yhteensopivia useimpien eSIM-puhelimien kanssa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua valitsemaan sopivan liittymän, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

  Kun valitset matkapuhelinoperaattoria, on tärkeää tarkistaa liittymän hinta, nopeus, kattavuus ja mahdolliset lisäominaisuudet, kuten rajaton data tai kansainvälinen roaming. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi, joka sopii budjettiisi ja käyttötarkoitukseesi.

  Muista, että eSIM on uusi teknologia, joten sen käyttö voi vaatia hieman totuttelua. Jos sinulla on kysyttävää eSIM-liittymistä, ota yhteyttä operaattoriisi saadaksesi lisätietoja.

  eSIM ja matkapuhelimet

  eSIM on uusi digitaalinen SIM-kortti, joka on sisäänrakennettu matkapuhelimeen tai muuhun älylaitteeseen. Se korvaa perinteisen fyysisen SIM-kortin ja mahdollistaa käyttäjän vaihtaa liittymää helposti ilman SIM-kortin vaihtoa. eSIM on yhteensopiva useiden matkapuhelinvalmistajien kanssa, kuten iPhone 14, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 13, iPhone XS Max, Android-puhelimet, Google Pixel ja Motorola Razr.

  eSIM-laitteilla voit käyttää useampaa kuin yhtä liittymää samassa laitteessa. Tämä on erityisen kätevää, jos sinulla on esimerkiksi erillinen työ- ja henkilökohtainen puhelinnumero. Voit käyttää molempia numeroita samassa puhelimessa, kun käytät eSIM-korttia.

  Jos haluat hankkia uuden matkapuhelimen ja käyttää eSIM-korttia, muista tarkistaa, että laite on yhteensopiva eSIMin kanssa. Monet uudet puhelimet ovat jo varustettu eSIM-kortilla, joten voit helposti vaihtaa liittymää ilman fyysistä SIM-kortin vaihtoa.

  Jos olet kiinnostunut käyttämään eSIMiä, suosittelemme käyttämään lve.fi-vertailupalvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarjouksen. Vertailupalvelu auttaa sinua vertailemaan eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan liittymän.

  eSIM ja tietoturva

  Kun siirryt eSIM-korttiin, sinun ei tarvitse enää huolehtia fyysisen SIM-kortin menettämisestä tai vaihtamisesta. eSIM-kortin käyttöönotto on kuitenkin tärkeää tehdä huolellisesti, jotta henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa.

  Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun tulee ottaa huomioon, on eSIM-kortin PIN-koodi. PIN-koodi on tärkeä tietoturvaominaisuus, joka auttaa estämään luvattoman käytön. Muista valita vahva PIN-koodi, joka on vaikea arvata ja jota et käytä muissa yhteyksissä.

  Lisäksi on tärkeää varmistaa, että eSIM-kortti on suojattu asianmukaisesti. Suojaa puhelimesi ja eSIM-korttisi salasanalla, jotta henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa. Älä jaa salasanojasi muiden kanssa ja vaihda salasanasi säännöllisesti.

  Kun valitset eSIM-kortin, varmista, että valitset luotettavan operaattorin, joka tarjoaa turvallisen yhteyden. Tutustu operaattorin tietoturvakäytäntöihin ja varmista, että ne ovat riittävän turvallisia.

  Lopuksi, muista, että eSIM-kortin käyttöönotto on yksi askel kohti parempaa tietoturvaa, mutta se ei ole ainoa. Huolehdi puhelimesi ja muiden laitteidesi tietoturvasta ja käytä aina luotettavaa ja turvallista verkkoyhteyttä.

  Jos olet harkitsemassa eSIM-kortin käyttöönottoa, käytä lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  eSIM vs. fyysinen SIM-Kortti

  Kun puhutaan eSIMistä, on tärkeää tietää sen erot fyysiseen SIM-korttiin verrattuna. Tässä osiossa käymme läpi nämä erot.

  Koko ja muoto

  Fyysinen SIM-kortti on pieni kortti, joka asetetaan puhelimen SIM-korttipaikkaan. Se on yleensä noin 15 x 12 millimetriä ja 0,76 millimetriä paksu. eSIM on sen sijaan digitaalinen kortti, joka on sisäänrakennettu laitteeseen. Se ei vaadi fyysistä korttia tai korttipaikkaa.

  Vaihdettavuus

  Fyysinen SIM-kortti on vaihdettavissa, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa SIM-korttia ja siten vaihtaa liittymää. eSIM on sen sijaan sidottu laitteeseen ja sen kanssa käytettävään liittymään. Jos haluat vaihtaa liittymää, sinun on poistettava vanha eSIM ja asennettava uusi.

  Käytön helppous

  Fyysisen SIM-kortin asentaminen ja poistaminen voi olla hankalaa, koska korttipaikka on yleensä piilotettu puhelimen sisään. eSIMin käyttö on sen sijaan helppoa, koska kortti on sisäänrakennettu laitteeseen. Sinun ei tarvitse huolehtia kortin asentamisesta tai poistamisesta.

  Yhteensopivuus

  Fyysinen SIM-kortti on yhteensopiva kaikkien puhelimien kanssa, jotka tukevat SIM-korttia. eSIM on sen sijaan uudempi teknologia, joka ei ole vielä yleinen kaikissa puhelimissa. Jos haluat käyttää eSIMiä, sinun on varmistettava, että laitteesi tukee sitä.

  Kun valitset liittymää, on tärkeää harkita, haluatko käyttää fyysistä SIM-korttia vai eSIMiä. Jos haluat valita parhaan liittymän, voit käyttää lve.fi -sivustoa vertailemaan eri puhelinliittymiä.

  eSIM matkustettaessa

  Kun matkustat ulkomaille, eSIM tarjoaa monia etuja perinteiseen SIM-korttiin verrattuna. Voit aktivoida matkapuhelinverkon datayhteyden helposti ja nopeasti ilman tarvetta fyysiselle SIM-kortille. eSIM on myös turvallisempi vaihtoehto, koska sitä ei voi poistaa, jos puhelin katoaa tai varastetaan.

  Kun käytät eSIMiä matkustettaessa, sinun ei tarvitse säilyttää, kantaa mukanasi ja vaihtaa fyysisiä SIM-kortteja (jotka voivat myös kadota) tai odottaa paikallisen operaattorin SIM-kortin toimitusta. Voit aktivoida datayhteyden suoraan puhelimestasi, kun saavut uuteen maahan.

  Kun käytät eSIMiä matkustettaessa, voit välttää korkeat roaming-maksut. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräisiä maksuja paikalliselle operaattorille käytetystä datamäärästä, koska voit käyttää paikallista datayhteyttä. Voit myös välttää paikallisen operaattorin roaming-maksut, koska et käytä heidän verkkoaan.

  Kun suunnittelet matkaa ulkomaille, kannattaa tutustua paikallisiin operaattoreihin ja heidän tarjoamiinsa eSIM-liittymiin. Voit myös käyttää lve.fi-vertailupalvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi. Muista myös tarkistaa, että matkapuhelimesi on yhteensopiva eSIMin kanssa.

  Kokonaisuudessaan eSIM on erinomainen vaihtoehto matkustettaessa ulkomaille. Se on helppo ja nopea tapa aktivoida datayhteys ilman fyysistä SIM-korttia ja välttää korkeat roaming-maksut.

  eSIM ja tupla-SIM

  eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin niin puhelimissa, tableteissa kuin esim. älykelloissa. eSIMin avulla voit käyttää kahta eri puhelinnumeroa samassa laitteessa. Tätä kutsutaan Tupla-SIMiksi. Kahden eri operaattorin käyttö edellyttää lukitsematonta iPhonea. Muussa tapauksessa molempien liittymien on oltava samalta operaattorilta.

  Tupla-SIMin käyttö on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on esimerkiksi työnumero ja yksityisnumero, tai jos matkustat usein ulkomailla ja haluat käyttää paikallista SIM-korttia ilman, että joudut vaihtamaan korttia.

  Jos haluat käyttää Tupla-SIMiä, sinun täytyy varmistaa, että laitteesi on yhteensopiva. Useimmat uudet älypuhelimet tukevat Tupla-SIMiä, mutta tarkista aina laitteen tekniset tiedot ennen kuin ostat sen.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän Tupla-SIMille, voit käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua vertailemaan eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  Huomaa, että Tupla-SIMin käyttö voi vaikuttaa akunkestoosi, koska laite joutuu käyttämään kahta verkkoa samanaikaisesti. Jos huomaat, että akunkesto on heikentynyt, voit poistaa toisen SIM-kortin käytöstä tai käyttää laitetta vain yhdellä SIM-kortilla tarpeen mukaan.

  eSIM ja liittymät

  eSIM on uusi digitaalinen SIM-kortti, joka mahdollistaa liittymän käytön ilman perinteistä fyysistä SIM-korttia. eSIM on erittäin kätevä ratkaisu, jos käytössäsi on useita laitteita, joissa tarvitset liittymän. Voit esimerkiksi käyttää samaa liittymää puhelimessasi ja älykellollasi.

  eSIM avulla voit myös helposti vaihtaa liittymää, jos haluat esimerkiksi käyttää toista operaattoria matkustaessasi ulkomailla. Voit ladata uuden liittymän suoraan laitteeseesi ilman, että sinun tarvitsee ostaa uutta fyysistä SIM-korttia.

  Useat operaattorit tarjoavat jo eSIM-liittymiä, ja niiden käyttö on yleistymässä nopeasti. Voit valita esimerkiksi Rajaton- tai Rajaton Lite -liittymän, johon saat eSIM-kortin.

  Jos käytössäsi on useita matkapuhelinliittymiä, eSIM mahdollistaa niiden kätevän yhdistämisen yhteen laitteeseen. Voit esimerkiksi käyttää yhtä liittymää työpuhelimessasi ja toista henkilökohtaisessa puhelimessasi.

  Jos olet etsimässä parasta liittymää, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  eSIM ja muut Laitteet

  eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin niin puhelimissa kuin muissakin laitteissa. Tämä tarkoittaa, että eSIM-kortin avulla voit kytkeä laitteesi mobiiliverkkoon ilman erillistä SIM-korttia. eSIM on yleistynyt erityisesti älykelloissa, tableteissa ja autoissa.

  Apple Watch Series 3 on yksi esimerkki laitteesta, joka käyttää eSIM-korttia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kelloa mobiilidatan avulla ilman, että sinun tarvitsee kytkeä se puhelimeesi. Tämä tekee kellosta itsenäisemmän ja käyttökokemuksesta entistäkin paremman.

  Tableteissa eSIM-kortti mahdollistaa myös mobiilidatan käytön ilman erillistä SIM-korttia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tablettia missä tahansa, kunhan sinulla on mobiilidataa saatavilla.

  Autot ovat myös yksi alue, jolla eSIM-kortti yleistyy. Monet autonvalmistajat tarjoavat nyt autoihinsa eSIM-kortin, joka mahdollistaa esimerkiksi auton GPS käytön ja etäohjauksen.

  Surface Pro LTE on toinen laite, joka käyttää eSIM-korttia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Surface Pro -tablettiasi mobiilidatan avulla ilman, että tarvitset erillistä SIM-korttia. Tämä tekee laitteen käytöstä entistäkin kätevämpää ja mobiilimpaa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän eSIM-kortin käyttöön, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi ja budjettiisi.

  eSIM ja teknologiajätit

  Teknologiajätit, kuten Apple, Google, Samsung, Motorola ja Microsoft, ovat kaikki ottaneet käyttöön eSIM-teknologian. Tämä on johtanut siihen, että yhä useammat kuluttajat ovat kiinnostuneita eSIM-laitteista ja -liittymistä.

  Apple on ollut yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka on ottanut käyttöön eSIM-teknologian iPhone-puhelimissaan. iPhone XS, XS Max, XR ja uudemmat mallit tukevat eSIMiä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää kahta puhelinnumeroa samanaikaisesti ilman, että tarvitset kahta fyysistä SIM-korttia.

  Google on myös alkanut tukea eSIM-teknologiaa Pixel-puhelimissaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit aktivoida mobiililiittymän operaattorilta ilman, että tarvitset fyysistä SIM-korttia.

  Samsung on myös alkanut tukea eSIM-teknologiaa, mutta tällä hetkellä vain joissakin malleissa, kuten Galaxy Foldissa ja Galaxy Z Flipissä.

  Motorola on myös ottanut käyttöön eSIM-teknologian joissakin puhelinmalleissaan, kuten Moto Z3.

  Microsoft on myös alkanut tukea eSIM-teknologiaa Surface-laitteissaan.

  Jos olet kiinnostunut eSIM-laitteista ja -liittymistä, suosittelemme käyttämään lve.fi -palvelua, joka auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  eSIM ja verkkoyhteydet

  eSIM on uusi teknologia, joka mahdollistaa laitteiden yhdistämisen verkkoon ilman perinteistä fyysistä SIM-korttia. eSIM on sisäänrakennettu laitteeseen ja se voidaan aktivoida etänä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää laitettasi missä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys.

  eSIM tarjoaa käyttäjille monia etuja, kuten helpon käyttöönoton, joka ei vaadi fyysistä SIM-korttia. Lisäksi eSIM mahdollistaa useampien laitteiden kytkemisen verkkoon, mikä parantaa käyttäjien digitaalista arkea. Voit käyttää laitteitasi missä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys.

  eSIM avulla voit myös käyttää mobiilidataa helposti ja nopeasti. Voit valita parhaan verkkoyhteyden tarjoajan ja liittymän, joka sopii tarpeisiisi. Suosittelemme käyttämään lve.fi-vertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän, joka sopii juuri sinulle.

  Yhteenvetona eSIM on uusi teknologia, joka tarjoaa käyttäjille helpon tavan yhdistää laitteensa verkkoon ilman perinteistä fyysistä SIM-korttia. Voit käyttää laitteitasi missä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme käyttämään lve.fi-vertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän, joka sopii tarpeisiisi.

  eSIM ja lukitut Laitteet

  Jos sinulla on lukittu laite, eli laite, joka on sidottu tiettyyn operaattoriin, saatat kohdata haasteita eSIMin käyttöönotossa. Lukitut laitteet voivat estää eSIMin käytön, joten tarkista aina ennen eSIMin hankkimista, onko laitteesi lukittu tiettyyn operaattoriin.

  Jos laitteesi on lukittu, sinun on ensin vapautettava se operaattorin kautta. Kun laitteesi on vapautettu, voit hankkia eSIMin haluamaltasi operaattorilta. Muista, että eSIMiä tukevat vain tietyt laitteet, joten tarkista aina laitteesi yhteensopivuus ennen sen hankkimista.

  Jos olet epävarma siitä, onko laitteesi lukittu, voit ottaa yhteyttä operaattoriisi ja kysyä heiltä. He voivat myös auttaa sinua vapauttamaan laitteesi tarvittaessa.

  On tärkeää muistaa, että lukittu laite voi rajoittaa valinnanvapauttasi, kun kyseessä on puhelinliittymän valitseminen. Suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  eSIM ja matkailijat

  Jos olet matkalla ulkomailla ja tarvitset helposti käyttöösi paikallisen dataliittymän, eSIM-kortti voi olla kätevä ratkaisu. eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin, mutta sen avulla voit aktivoida mobiilidataliittymän verkko-operaattorilta ilman fyysistä nano-SIMiä. Tämä on erityisen kätevää matkailijoille, sillä voit aktivoida paikallisen dataliittymän ilman, että sinun täytyy etsiä fyysistä SIM-korttia tai vaihtaa korttia.

  Kun matkustat ulkomaille, voit tilata eSIM-palvelun matkapuhelinoperaattorilta, joka tarjoaa eSIM-palvelua. Voit myös tilata eSIM-palvelun kansainvälisiltä palveluntarjoajilta, kuten Flexiroam, Airalo tai Holafly. Nämä palveluntarjoajat tarjoavat paikallisia datapaketteja eri maissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan liittymän.

  Jos olet matkalla useassa eri maassa, voit valita palveluntarjoajan, joka tarjoaa datapaketteja useisiin eri maihin. Tämä on kätevää, sillä voit käyttää samaa liittymää kaikissa maissa, joissa palveluntarjoaja toimii.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän matkailijoille, kannattaa vertailla eri palveluntarjoajien tarjoamia liittymiä. Voit käyttää esimerkiksi lve.fi -sivustoa, joka tarjoaa kattavan vertailun eri puhelinliittymistä. Löydät helposti juuri sinulle sopivan liittymän, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen.

  eSIM ja yhteystiedot

  eSIM-kortti on uusi tapa käyttää matkapuhelinliittymää, joka on tullut jäädäkseen. Yksi eSIM-kortin eduista on, että se mahdollistaa useamman puhelinnumeron käytön samassa laitteessa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää yhtä puhelinta sekä henkilökohtaiseen että työkäyttöön. Tällä tavoin voit säästää rahaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse ostaa kahta erillistä puhelinta.

  Yhteystietojen siirtäminen eSIM-kortille on helppoa. Voit siirtää yhteystiedot laitteesta toiseen iCloudin avulla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse syöttää yhteystietoja uudelleen jokaisessa laitteessa, johon olet asentanut eSIM-kortin.

  iMessage ja FaceTime ovat myös käytettävissä eSIM-kortilla. Voit käyttää näitä sovelluksia samalla tavalla kuin perinteisellä SIM-kortilla. Voit lähettää viestejä ja soittaa ilmaisia puheluita Wi-Fi-yhteyden kautta.

  Jos haluat löytää parhaan matkapuhelinliittymän eSIM-kortillesi, suosittelemme käyttämään lve.fi-vertailupalvelua. Tämä palvelu auttaa sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi sopivalla hinnalla.

  eSIM ja käyttöjärjestelmät

  eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin. eSIM on käytössä useissa älypuhelimissa, kuten iPhoneissa. Käyttöjärjestelmästä riippuen eSIM käyttö voi vaihdella.

  Jos käytössäsi on iOS 16, voit käyttää eSIMä iPhonessa. eSIM käyttöönotto on helppoa ja voit aktivoida sen operaattorilta saamasi aktivointikoodin avulla. Voit käyttää eSIMä yhdessä fyysisen SIM-kortin kanssa tai käyttää kahta eSIM-korttia samanaikaisesti.

  Windows 10 -käyttöjärjestelmässä eSIM käyttö on mahdollista, mutta vain tiettyjen tietokoneiden kanssa. Jos käytössäsi on tietokone, joka tukee eSIMä, voit aktivoida sen asetuksista. Tämän jälkeen voit käyttää eSIMä internet-yhteyden muodostamiseen.

  Jos olet harkitsemassa eSIM käyttöä, kannattaa vertailla eri operaattoreiden tarjoamia liittymävaihtoehtoja ja hintoja. Voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi itsellesi sopivimman liittymävaihtoehdon.

  eSIM ja ohjelmistot

  eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin, mutta sen käyttöönotto ja hallinta vaatii erityistä ohjelmistoa. Ohjelmistot, jotka mahdollistavat eSIMin käytön, ovat yleensä saatavilla laitteen valmistajan tai operaattorin verkkosivuilta. Joissakin tapauksissa eSIMin käyttöönotto vaatii myös päivityksen laitteen käyttöjärjestelmään.

  eSIMin käyttöönottoon liittyvät ohjelmistot ovat yleensä helppokäyttöisiä ja ne opastavat käyttäjän läpi prosessin. Ohjelmistot voivat tarjota myös muita hyödyllisiä toimintoja, kuten liittymän hallinnan ja käyttöhistorian tarkastelun.

  Kun valitset eSIMiä tukevan laitteen, on tärkeää varmistaa, että laitteen käyttöjärjestelmä ja ohjelmistot ovat yhteensopivia operaattorisi kanssa. Tämä varmistaa, että voit käyttää eSIMiä sujuvasti ja ilman ongelmia.

  Jos etsit sopivaa puhelinliittymää eSIM-kortille, voit käyttää apuna lve.fi puhelinliittymävertailua. Tämä vertailu auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi sopivaksi.

  eSIM ja Nano-SIM

  eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii samalla tavalla kuin perinteinen nano-SIM, mutta ilman fyysistä korttia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää matkapuhelinliittymääsi ilman fyysistä SIM-korttia.

  eSIM ja Nano-SIM ovat molemmat SIM-kortteja, jotka mahdollistavat matkapuhelinliittymän käytön. Nano-SIM on kuitenkin fyysinen kortti, joka on asennettava matkapuhelimeen. eSIM sen sijaan on digitaalinen kortti, joka on tallennettu matkapuhelimeen.

  eSIMin käyttö on kätevää, koska sinun ei tarvitse vaihtaa fyysistä SIM-korttia, kun haluat vaihtaa matkapuhelinliittymää. Voit aktivoida uuden liittymän eSIMin avulla, jolloin voit käyttää kahta liittymää samanaikaisesti.

  Jos sinulla on vanhempi matkapuhelin, joka ei tue eSIMiä, voit käyttää Nano-SIM-korttia. Nano-SIM-kortit ovat yleisiä useimmissa matkapuhelimissa ja ne toimivat samalla tavalla kuin eSIM.

  Jos haluat valita parhaan matkapuhelinliittymän, voit käyttää lve.fi-vertailupalvelua. Löydät sieltä laajan valikoiman erilaisia liittymiä eri operaattoreilta. Vertailupalvelu auttaa sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mitä hyötyä eSIMistä on?

  eSIM tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen SIM-korttiin. Se on pienempi ja kevyempi, joten se ei vie tilaa puhelimesta. Lisäksi eSIM on kätevä, koska voit aktivoida sen etänä, joten sinun ei tarvitse käydä liikkeessä.

  Miten eSIM toimii puhelimessa?

  eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka on integroitu puhelimeen. Se toimii samalla tavalla kuin perinteinen SIM-kortti, mutta sitä ei voi poistaa puhelimesta. eSIM aktivoituu etänä, joten voit käyttää sitä heti aktivoinnin jälkeen.

  Mikä on eSIM-liittymä?

  eSIM-liittymä on matkapuhelinliittymä, joka käyttää eSIM-teknologiaa. eSIM-liittymä on kätevä, koska voit aktivoida sen etänä ja käyttää sitä heti aktivoinnin jälkeen.

  Miten voin aktivoida eSIMin?

  Voit aktivoida eSIMin etänä. Sinun tarvitsee vain skannata QR-koodi ja seuraa aktivointiohjeita. Voit myös käydä liikkeessä, jossa myyjä aktivoidaan eSIMin puolestasi.

  Mikä on Telian eSIMin hinta?

  Telian eSIMin hinta riippuu liittymästä, jonka valitset. Voit käyttää lve.fi-palvelua vertaillaksesi Telian eSIM-liittymien hintoja muihin liittymiin.

  Mitkä puhelimet tukevat eSIMiä?

  Useat uudet älypuhelimet tukevat eSIMiä, kuten iPhone, Samsung Galaxy ja Google Pixel. Voit tarkistaa puhelimesi käyttöoppaasta, tukeeko se eSIMiä.

  Käytä lve.fi-palvelua löytääksesi parhaan matkapuhelinliittymän tarpeisiisi.