DNA kuuluvuuskartta

DNA kuuluvuuskartta lyhyesti

 • DNA kuuluvuuskartta näyttää DNA:n verkon peittoalueet ja kuuluvuusvyöhykkeet Suomessa.
 • Kartan avulla kuluttajat voivat tarkistaa, millainen kuuluvuus ja verkkotyyppi (esim. 4G tai 5G) on saatavilla tietyllä alueella.
 • Kuuluvuuskartta on erityisen hyödyllinen niille, jotka harkitsevat liittymän hankkimista tai muuttavat uudelle asuinalueelle.
 • DNA päivittää kuuluvuuskarttaa säännöllisesti, kun verkkoa laajennetaan tai päivitetään.
 • Vaikka kartta antaa yleiskuvan kuuluvuudesta, paikalliset tekijät, kuten rakennukset tai maastonmuodot, voivat vaikuttaa todelliseen signaalin voimakkuuteen.

dna kuuluvuuskartta
Sisällysluettelo

  DNA kuuluvuuskartta

  DNA kuuluvuuskartta on tärkeä työkalu, joka auttaa sinua tarkistamaan, minkä verkon alueella asut. DNA 4G-verkko kattaa jo 99 % suomalaisista ja huippunopea 5G-verkko laajenee koko ajan. Kuuluvuuskartasta voit tarkistaa, miten hyvin DNA verkko toimii omalla alueellasi.

  Kuuluvuuskartta auttaa sinua myös valitsemaan sopivan liittymän ja palvelun, sillä sen avulla voit tarkistaa, miten hyvin DNA verkko toimii tietyn liittymän kanssa. DNA liittymät ja palvelut ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja kuuluvuuskartan avulla voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  DNA kuuluvuuskartassa voit myös tarkistaa tukiasemien sijainnit ja mahdolliset häiriöt. Kartassa näkyvät myös kaupunkien kuuluvuusalueet, joten voit tarkistaa, miten hyvin DNA mobiiliverkko toimii suurissa kaupungeissa.

  DNA kuuluvuuskartta: Yleiskatsaus

  Jos olet DNA asiakas, voit tarkistaa kuuluvuuskartasta, minkä verkon alueella asut. DNA 4G-verkko kattaa jo 99 % suomalaisista ja huippunopea 5G-verkko laajenee koko ajan. DNA oma lähes 40000 kilometrin mittainen kuituverkko, yli 99% suomalaisista kattava 4G-verkko sekä nopeasti laajeneva 5G-verkko takaavat, että yritysasiakkailla ympäri maan on mahdollisuus tehdä työtään nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

  Kuuluvuuskartasta näet, missä DNA 4G- ja 5G-verkot ovat saatavilla. Voit myös tarkistaa, onko alueellasi käytössä kupariverkko vai 3G-verkko. DNA 4G-verkko on erittäin nopea ja luotettava, ja se on saatavilla lähes kaikkialla Suomessa. DNA 5G-verkko on vasta kehitysvaiheessa, mutta se laajenee nopeasti uusille paikkakunnille.

  Kuuluvuuskartan avulla voit tarkistaa, onko DNA verkko saatavilla myös sinun kotipaikkakunnallasi ja sen ympäristössä. Kuuluvuuskartta kannattaakin aina vilkaista varmuuden vuoksi läpi. Siitä näkee miten hyvin omat reviirit on katettu matkapuhelinverkon suhteen.

  Jos olet etsimässä uutta puhelinliittymää, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua, joka auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  DNA 4G ja 5G verkkojen kuuluvuus

  DNA 4G-verkko on yksi Suomen kattavimmista, ja se tavoittaa jo yli 99% suomalaisista. Verkkoa vahvistetaan jatkuvasti, ja sitä parannetaan myös niillä alueilla, joilla jo on tukiasema. Tämä tarkoittaa, että DNA 4G-verkon peittoalue on erittäin laaja, ja sen kuuluvuus on yleisesti ottaen erittäin hyvä.

  4G-Verkko

  DNA 4G-verkon nopeus on jopa 300 Mbit/s, mikä mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja sujuvan käytön. Verkon nopeus voi kuitenkin vaihdella käytön ja alueen mukaan, joten tarkempi nopeus kannattaa tarkistaa DNA kuuluvuuskartasta.

  DNA 4G-verkon signaali on yleisesti ottaen erittäin vahva, mutta signaalin voimakkuus voi vaihdella alueittain. DNA kuuluvuuskartasta näet, millä alueilla 4G-signaali on vahva ja missä se voi olla heikompi.

  5G-Verkko

  DNA 5G-verkko on vasta kehitysvaiheessa, mutta sen peittoalue laajenee koko ajan. 5G-verkko mahdollistaa entistä nopeamman tiedonsiirron ja sujuvamman käytön, ja sen nopeus voi olla jopa 1 Gbit/s. DNA rakentaa 5G palveluita sekä entistä nopeampaan ja sujuvampaan mobiilidatan käyttöön että kotien ja toimistojen nopeaksi verkkoyhteydeksi.

  DNA 5G-verkon signaali voi vaihdella alueittain, ja sen peittoalue on vielä rajallisempi kuin 4G-verkon. DNA kuuluvuuskartasta näet, missä 5G-verkko on jo käytössä ja missä sen peittoalue laajenee seuraavaksi.

  DNA kuuluvuuskartasta näet tarkasti, millä alueilla DNA 4G- ja 5G-verkot ovat käytössä ja millä alueilla signaali voi olla heikompi. Kannattaa ottaa huomioon, että signaalin voimakkuus voi vaihdella alueittain ja käytön mukaan.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät helposti vertailutiedot eri liittymistä ja voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  DNA mobiiliverkko kaupungeissa

  DNA mobiiliverkko on yksi Suomen laajimmista ja kattaa jo 99% suomalaisista. Verkko on erityisen vahva kaupungeissa, joissa se tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden. Tarkista kuuluvuuskartasta, minkä verkon alueella asut.

  Helsinki

  Helsingissä DNA mobiiliverkko kattaa lähes koko kaupungin alueen. Verkko on erityisen vahva keskustassa ja muissa tiheästi asutuissa alueissa. DNA 5G-verkko on myös saatavilla Helsingissä.

  Espoo

  Espoossa DNA mobiiliverkko kattaa lähes koko kaupungin alueen. Verkko on erityisen vahva keskustassa ja muissa tiheästi asutuissa alueissa. DNA 5G-verkko on myös saatavilla Espoossa.

  Vantaa

  Vantaalla DNA mobiiliverkko kattaa lähes koko kaupungin alueen. Verkko on erityisen vahva keskustassa ja muissa tiheästi asutuissa alueissa. DNA 5G-verkko on myös saatavilla Vantaalla.

  Turku

  Turussa DNA mobiiliverkko kattaa lähes koko kaupungin alueen. Verkko on erityisen vahva keskustassa ja muissa tiheästi asutuissa alueissa. DNA 5G-verkko on myös saatavilla Turussa.

  Tampere

  Tampereella DNA mobiiliverkko kattaa lähes koko kaupungin alueen. Verkko on erityisen vahva keskustassa ja muissa tiheästi asutuissa alueissa. DNA 5G-verkko on myös saatavilla Tampereella.

  Pori

  Porissa DNA mobiiliverkko kattaa lähes koko kaupungin alueen. Verkko on erityisen vahva keskustassa ja muissa tiheästi asutuissa alueissa. DNA 5G-verkko ei ole vielä saatavilla Porissa.

  Suosittelemme, että käytät lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  DNA liittymät ja palvelut

  Yritysliittymät

  DNA tarjoaa monipuolisia yritysliittymiä erilaisiin tarpeisiin. Yritysliittymät ovat saatavilla niin puhe-, teksti- kuin datapaketeinakin. DNA yritysliittymät ovat luotettavia ja turvallisia, ja ne toimivat valtakunnallisessa mobiiliverkossa. Yritysliittymät ovat myös helposti hallittavissa Oma DNA -palvelun kautta.

  Liikkuva Laajakaista

  Liikkuva laajakaista on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat nopean ja luotettavan nettiyhteyden liikkuessaan paikasta toiseen. DNA liikkuva laajakaista toimii 4G-verkossa ja on saatavilla eri pakettivaihtoehdoilla. Liikkuva laajakaista sopii erinomaisesti esimerkiksi matkailuautoihin ja veneisiin.

  Nettiliittymä

  DNA nettiliittymät ovat suunniteltu kotikäyttöön. Nettiliittymillä saat nopean ja luotettavan nettiyhteyden kotiisi. DNA nettiliittymät ovat saatavilla eri nopeuksilla ja eri pakettivaihtoehdoilla. Voit myös valita liittymän, jossa maksat käytön mukaan.

  Puhelimet

  DNA tarjoaa laajan valikoiman puhelimia eri hintaluokissa. Puhelimet ovat saatavilla niin liittymän kanssa kuin ilman liittymääkin. DNA puhelimet ovat laadukkaita ja monipuolisia. Voit valita puhelimen esimerkiksi käyttötarpeen, ominaisuuksien tai hinnan mukaan.

  Suosittelemme käyttämään lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua, jotta löydät juuri sinulle sopivan puhelinliittymän. Lve.fi -sivuston avulla voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja niiden hintoja.

  DNA tukiasemat ja häiriöt

  DNA 4G-verkko kattaa jo 99 % suomalaisista ja huippunopea 5G-verkko laajenee koko ajan. Tarkista kuuluvuuskartasta, minkä verkon alueella asut. DNA tukiasemaverkosto on laaja ja kattaa koko Suomen. Tukiasemat sijaitsevat eri puolilla maata ja niiden avulla varmistetaan, että verkko toimii mahdollisimman hyvin ja että yhteydet ovat nopeita.

  Joskus kuitenkin tukiasemissa voi olla häiriöitä, jotka vaikuttavat puheluiden, tekstiviestien ja datayhteyksien toimintaan. DNA häiriökartta kertoo reaaliaikaisesti, missä häiriöitä esiintyy. Kartta näyttää alueet, joilla on häiriöitä GSM- tai 3G-verkkojen kuuluvuudessa ja tiedonsiirrossa. Kartasta näet myös, mitä toimenpiteitä DNA tekee häiriöiden korjaamiseksi.

  DNA tukiasemilla on erittäin tärkeä rooli matkapuhelinverkon toiminnassa. Tukiasemat vastaanottavat signaaleja matkapuhelimista ja välittävät niitä eteenpäin, jotta puhelut, tekstiviestit ja datayhteydet toimivat. Tukiasemien sijainnilla on suuri merkitys verkon kattavuuteen ja nopeuteen. DNA pyrkii jatkuvasti parantamaan tukiasemaverkostoaan ja lisäämään sen kapasiteettia, jotta asiakkaat voivat nauttia entistä paremmasta palvelusta.

  Jos haluat varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen puhelinliittymä, kannattaa käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Vertailusta näet eri operaattoreiden tarjoamat liittymät ja niiden hinnat. Voit valita juuri sinulle sopivan liittymän, joka tarjoaa parhaan mahdollisen kuuluvuuden ja nopeuden.

  DNA kuuluvuusalue Iitissä ja Lahdessa

  Jos asut Iitissä tai Lahdessa ja olet miettimässä DNA liittymän hankkimista, on tärkeää tarkistaa, kuuluuko alueesi DNA kuuluvuusalueeseen. DNA 4G-verkko kattaa jo 99% suomalaisista ja sen huippunopea 5G-verkko laajenee koko ajan. Voit tarkistaa kuuluvuuskartasta, minkä verkon alueella asut.

  DNA kuuluvuusalue Iitissä ja Lahdessa on hyvä, ja kuuluvuus on kattavaa tiheästi asutuilla alueilla. DNA 4G-verkko on erityisen vahva kaupunkialueilla, kuten Lahdessa, jossa sen mobiiliverkon keskimääräinen latausnopeus on suurin.

  Jos matkustat autolla pohjoisilla alueilla, kuten Ruotsin ja Norjan Lapissa, voi kuuluvuus olla paikoittain heikkoa. Muutoin DNA verkko on luotettava ja toimiva.

  Jos olet harkitsemassa DNA liittymän hankkimista, suosittelemme vertailemaan eri operaattorien liittymiä lve.fi -sivustolla. Sieltä löydät helposti ja nopeasti eri liittymien tiedot ja voit valita juuri sinulle sopivan liittymän.

  DNA Asiakaspalvelu

  DNA on erittäin hyvä asiakaspalvelu, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Asiakaspalvelu on saatavilla puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Voit myös käyttää DNA verkkosivustolla olevaa chat-palvelua, joka on käytettävissä 24/7.

  DNA asiakaspalvelu on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. He auttavat sinua ratkaisemaan ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Asiakaspalvelu on myös käytettävissä useilla kielillä, joten voit saada apua omalla kielelläsi.

  Jos haluat vertailla eri puhelinliittymäsuunnitelmia, voit käyttää lve.fi-palvelua. Tämä palvelu auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi. Voit vertailla eri liittymiä, niiden hintoja ja ominaisuuksia helposti ja nopeasti.

  DNA asiakaspalvelu on erittäin tärkeä osa yrityksen palvelua. He ovat aina valmiita auttamaan sinua ja vastaamaan kysymyksiisi nopeasti ja tehokkaasti. DNA asiakaspalvelu on yksi parhaista Suomessa, ja voit olla varma, että saat aina parasta mahdollista palvelua.

  DNA verkon laite ja viive

  DNA verkko on yksi Suomen laajimmista ja kattaa jo yli 99,6 % suomalaisista. DNA on investoinut merkittävästi mobiiliverkon kattavuuteen ja kapasiteetin lisäämiseen, jotta se voi tarjota asiakkailleen nopean ja luotettavan yhteyden. DNA verkon laitteet ovat myös huippuluokkaa, ja ne ovat suunniteltu tukemaan uusimpia teknologioita.

  DNA 4G-verkko on erittäin nopea ja luotettava. Verkon maksiminopeus on 300 Mbit/s, mikä tarkoittaa, että voit ladata ja lähettää tiedostoja nopeasti. DNA 5G-verkko on myös laajenemassa koko ajan, ja se kattaa jo 77 % Suomen väestöstä 190 paikkakunnalla (12/2022). 5G-verkko tarjoaa entistä nopeamman yhteyden ja mahdollistaa monia uusia sovelluksia ja palveluita.

  DNA verkon viive on erittäin alhainen, mikä tarkoittaa, että voit pelata pelejä ja käyttää muita aikaa kriittisesti vaativia sovelluksia ilman viiveitä. DNA verkon viive on keskimäärin alle 30 ms, mikä on erittäin nopea.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Voit vertailla eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  DNA ja muut operaattorit

  DNA on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, joka tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä ja muita palveluita. DNA verkko kattaa jo 99% suomalaisista ja sen 4G-verkko on erittäin luotettava ja nopea. Lisäksi DNA huippunopea 5G-verkko laajenee jatkuvasti uusille paikkakunnille.

  Jos kuitenkin haluat vertailla DNA verkkoa muiden operaattoreiden kanssa, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Täältä löydät kaikki Suomen suurimmat operaattorit, kuten Telia ja Elisa, ja voit vertailla niiden liittymiä ja hintoja.

  Telia

  Telia on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista ja sen verkko kattaa suuren osan Suomesta. Telia tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä ja muita palveluita, kuten internet-yhteyksiä ja televisiopalveluita.

  Jos olet Telian asiakas, voit käyttää Telian kuuluvuuskarttaa tarkistaaksesi, millä alueilla Telian verkko toimii parhaiten. Telian verkko on yleensä erittäin luotettava ja nopea, mutta kuuluvuus voi vaihdella alueittain.

  Elisa

  Elisa on toinen suuri teleoperaattori Suomessa, joka tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä ja muita palveluita. Elisan verkko kattaa myös suuren osan Suomesta ja sen 4G-verkko on erittäin nopea ja luotettava.

  Elisan kuuluvuuskartta auttaa sinua tarkistamaan, millä alueilla Elisan verkko toimii parhaiten. Elisan verkon kuuluvuus on yleensä erittäin hyvä, mutta joillakin alueilla voi esiintyä häiriöitä.

  Yhteenvetona, DNA verkko on erittäin luotettava ja sen 4G-verkko kattaa jo 99% suomalaisista. Voit kuitenkin vertailla DNA verkkoa muiden operaattoreiden kanssa käyttämällä lve.fi puhelinliittymävertailua. Telia ja Elisa ovat myös suuria teleoperaattoreita Suomessa, joiden verkot kattavat suuren osan maasta. Voit käyttää heidän kuuluvuuskarttojaan tarkistaaksesi, millä alueilla heidän verkot toimivat parhaiten.

  DNA IoT ja 4G Verkko

  DNA kattavassa mobiiliverkossa on tarjolla myös IoT-ratkaisuja, jotka mahdollistavat monipuolisen datan keräämisen ja hyödyntämisen yrityksessäsi. DNA IoT Starter Kit sisältää M2M-liittymät DNA 4G-verkossa ja pääsyn DNA Control Center -hallintaportaaliin. Kitillä voit testata 2G, 3G, 4G, NB-IoT ja LTE-M -yhteyksiä. IoT-ratkaisujen testijakso kestää kaksi kuukautta.

  DNA 4G-verkko on jo erittäin laajasti saatavilla Suomessa. Verkko kattaa jo 99 % suomalaisista, ja sitä vahvistetaan jatkuvasti. DNA 4G-verkko tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan ja nopean datan siirron. Verkon rinnalla huippunopea 5G-verkkomme laajenee jatkuvasti uusille paikkakunnille.

  Jos olet yrityksesi kanssa etsimässä parasta puhelinliittymää, kannattaa tutustua lve.fi -sivustoon. Sivustolla voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on DNA 5G-verkon kuuluvuus Suomessa?

  DNA 5G-verkko on laajentunut nopeasti ja sen kuuluvuus on jo hyvä monilla alueilla Suomessa. DNA mukaan sen 5G-verkko kattaa jo yli 40 kaupunkia ja yli 1000 tukiasemaa ympäri Suomen.

  Millä alueilla DNA 5G-tukiasemat ovat käytössä?

  DNA 5G-tukiasemat ovat käytössä yli 40 kaupungissa ympäri Suomen. Tarkemman tiedon tukiasemien sijainnista voi tarkistaa DNA kuuluvuuskartasta.

  Mitkä ovat DNA mastojen sijainnit Suomessa?

  DNA mastojen sijainnit ympäri Suomen ovat tarkasteltavissa DNA kuuluvuuskartasta. Kartalta löytyy tiedot kaikista DNA tukiasemista ja niiden sijainneista.

  Kuinka tarkasti voi tarkistaa oman alueen kuuluvuuskartan?

  DNA kuuluvuuskartta näyttää tarkasti, millä alueilla DNA verkko on käytettävissä. Kartasta voi tarkistaa oman alueen kuuluvuuden tarkasti, sillä kartta näyttää tukiasemien sijainnit ja niiden kattaman alueen.

  Millä liittymällä on paras kuuluvuus DNA verkossa?

  DNA omilla liittymillä on paras kuuluvuus DNA verkossa. DNA liittymät on suunniteltu toimimaan parhaiten DNA verkossa, ja niissä on käytettävissä kaikki DNA verkon ominaisuudet.

  Kenen verkkoa DNA käyttää 5G-verkossaan?

  DNA käyttää Ericssonin verkkoa 5G-verkossaan. Ericsson on yksi maailman johtavista tietoliikenneverkkotoimittajista, ja sen verkko on tunnettu korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, voit vertailla eri operaattorien tarjouksia lve.fi -sivustolla. Sieltä löydät helposti eri liittymien tiedot ja voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.