Telia Prepaid

Telia Prepaid lyhyesti

 • Telia Prepaid on joustava ja helppo tapa käyttää puhelinta ilman sitoutumista pitkäaikaiseen sopimukseen.
 • Telia Prepaid -liittymä on helppo tilata ja ladata, ja se tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat puheluille, viesteille ja netinkäytölle.
 • Telia Prepaid -liittymä tarjoaa myös laajan valikoiman lisäpalveluita, kuten nettipaketteja ja ulkomaanpuheluita.

telia prepaid
Sisällysluettelo

  Telia Prepaid: Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää ennen ostamista

  Telia Prepaid on kätevä ja joustava tapa käyttää puhelinta ilman sitoutumista pitkäaikaiseen sopimukseen. Prepaid-liittymässä maksat vain siitä, mitä käytät, eikä sinun tarvitse huolehtia laskuista tai sitoutua tiettyyn määrään puheluita tai viestejä kuukaudessa. Telia Prepaid tarjoaa myös laajan valikoiman lisäpalveluita, kuten nettipaketteja ja ulkomaanpuheluita.

  Telia Prepaid -liittymä on helppo tilata ja ladata. Voit valita juuri sinulle sopivan aloitussaldon ja lisätä saldoa tarpeen mukaan. Voit myös käyttää Telia Prepaid -lataussovellusta, jonka avulla voit ladata saldoa ja netin käyttöaikaa helposti ja nopeasti. Lisäksi Telia Prepaid -liittymä tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat puheluille, viesteille ja netinkäytölle.

  Telia Prepaid: Yleiskatsaus

  Jos etsit joustavaa ja edullista prepaid-liittymää, Telia Prepaid on hyvä vaihtoehto. Telia Prepaid -liittymä on kätevä tapa hallita kustannuksia, sillä sinun tarvitsee maksaa vain siitä, mitä käytät. Voit ladata saldoa ja netin käyttöaikaa kätevästi Telia Prepaid -lataussovelluksella tai verkkokaupassa.

  Telia Prepaid -liittymän avulla voit käyttää nettiä, soittaa ja lähettää tekstiviestejä kotimaassa ja ulkomailla. Voit myös valita juuri sinulle sopivan yhdistelmäpaketin, joka sisältää esimerkiksi rajattoman netin käytön ja puhelut.

  Telia Prepaid -liittymän etuihin kuuluu myös Telia Prepaid Bonus -asiakasetuohjelma. Bonuspisteitä kertyy jokaisesta nettilatauksesta, ja niitä voi käyttää alennuksena seuraavilla latauksilla.

  Jos tarvitset nettiä enemmän, Telia Prepaid Netti -liittymä tarjoaa rajattoman netin käytön kertamaksulla ilman laskuja. Liittymään on ladattu valmiiksi 31 päivää rajatonta netin käyttöä Suomessa Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa huikealla jopa 100 Mbit/s nopeudella. Prepaid Netti ja 4G-reititin ovat myös saatavilla.

  Telia Prepaid -liittymän hinta riippuu siitä, mitä palveluita käytät ja kuinka paljon. Voit tarkistaa hinnat ja lisätiedot Telian verkkosivuilta tai Telia Prepaid -lataussovelluksesta.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän tarjouksen, kannattaa käyttää LVE.fi -puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän tarjouksen.

  Telia Prepaid saldo

  Telia Prepaid -liittymä on kätevä valinta, jos haluat hallita tarkasti puhelinlaskujasi. Liittymän käyttö on helppoa ja vaivatonta, ja saldoa voi ladata helposti useilla eri tavoilla.

  Saldoa voit ladata esimerkiksi Telia Prepaid -lataussovelluksella, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Lataussovelluksen avulla voit ladata saldoa, netin käyttöaikaa ja yhdistelmäpaketteja Telian prepaid-liittymiin. Sovelluksen avulla voit myös tarkistaa prepaid-liittymäsi saldon tai lataushistorian.

  Lisäksi saldoa voi ladata Telian verkkokaupassa tai Telia Kaupoissa ympäri Suomen. Voit myös ladata saldoa tekstiviestillä tai soittamalla Telian asiakaspalveluun.

  Telia Prepaid -liittymän bonussaldoa voit ansaita esimerkiksi lataamalla saldoa tai käyttämällä liittymääsi aktiivisesti. Bonussaldoa voi käyttää esimerkiksi netin käyttöaikaan tai tekstiviesteihin.

  Jos haluat tarkistaa prepaid-liittymäsi lataushistorian, voit tehdä sen myös Telia Prepaid -lataussovelluksen avulla. Lataushistoriasta näet, milloin olet ladannut saldoa ja kuinka paljon.

  Jos olet harkitsemassa prepaid-liittymän hankkimista, suosittelemme käyttämään LVE.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan liittymän juuri sinulle sopivilla ominaisuuksilla ja hinnoilla.

  Telia Prepaid -liittymä tarjoaa helpon ja joustavan tavan hallita puhelinlaskujasi. Lataa saldoa helposti ja tarkista lataushistoriasi Telia Prepaid -lataussovelluksen avulla.

  Telia Prepaid ja internetin käyttö

  Telia Prepaid -liittymä tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat käyttää internetiä matkapuhelimellaan ilman laskuja. Prepaid-liittymällä voit käyttää nettiä kertamaksulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuukausittaisista laskuista tai sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin.

  Voit käyttää nettiä Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa jopa huikealla 100 Mbit/s nopeudella. Lisäksi 5G-verkossa Prepaid Netti toimii jopa 300 Mbit/s nopeudella. Liittymään on ladattu valmiiksi 31 päivää rajatonta netin käyttöä Telian verkoissa.

  Voit tarkistaa liittymäsi saldon tekstiviestillä (PREPAID SALDO numeroon 15400, hinta 0 €) tai Telia Prepaid -lataussovelluksen kautta. Lataussovelluksen avulla voit myös tarkistaa tehdyt lataukset ja kokonaissaldot. Voit ladata lisää saldoa, nettipaketteja ja Telia Prepaid -paketteja netissä verkkosivuillamme, Telia Prepaid -lataussovelluksella, R-kioskilla tai lähimmältä jälleenmyyjältä.

  Kun käytät nettiä Telia Prepaid -liittymällä, voit valita erilaisia nettipaketteja riippuen siitä, kuinka paljon aikaa haluat käyttää nettiä. Voit valita esimerkiksi 7 päivän nettipaketin tai 31 päivän nettipaketin, joka sisältää rajattoman netin käytön Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa. Voit myös käyttää nettiä ilman nettipakettia, jolloin sinulta veloitetaan käytön mukaan.

  Jos haluat löytää parhaan mahdollisen puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään LVE.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. LVE.fi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan puhelinliittymän vertailemalla eri operaattoreiden tarjouksia.

  Telia Prepaid ja puhelut

  Telia Prepaid -liittymä tarjoaa edullisen vaihtoehdon puheluiden soittamiseen. Puhelut kotimaassa maksavat vain 0,066 €/min/kpl, jolloin voit soittaa ja vastaanottaa puheluita ilman huolta korkeista laskuista. Voit myös siirtää puheluita muihin numeroihin helposti ja edullisesti.

  Prepaid-liittymässä on myös mahdollisuus käyttää soitonsiirtoa, joka mahdollistaa puheluiden ohjaamisen toiseen numeroon esimerkiksi silloin, kun olet tavoittamattomissa. Soitonsiirto on helppo aktivoida ja deaktivoida tarpeen mukaan.

  Jos tarvitset paljon puheluita sisältävän liittymän, kannattaa käyttää lve.fi -sivustoa. Sieltä löydät helposti vertailun eri operaattorien tarjoamista liittymistä ja voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  Telia Prepaid -liittymässä voit myös käyttää bonuspisteitä normaalihintaisten puheluiden soittamiseen ja viestien lähettämiseen. Näin voit säästää vielä enemmän rahaa ja käyttää pisteitäsi hyödyksi.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Telia Prepaid -liittymä tarjoaa edullisen vaihtoehdon puheluiden soittamiseen kotimaassa. Voit käyttää soitonsiirtoa ja bonuspisteitä, jotka tekevät liittymästä entistäkin edullisemman. Muista käyttää lve.fi-sivustoa löytääksesi itsellesi sopivimman liittymän.

  Telia Prepaid ja tekstiviestit

  Telia Prepaid -liittymän avulla voit lähettää tekstiviestejä helposti ja nopeasti. Tekstiviestien lähettäminen onnistuu kaikille suomalaisille matkapuhelinverkoille. Voit lähettää viestejä myös ulkomaille, mutta tällöin viestin hinta voi olla korkeampi kuin kotimaassa lähetettäessä.

  Telia Prepaid -liittymän viestikeskuksen numeron on oltava tallennettuna puhelimeesi, jotta voit lähettää tekstiviestejä. Viestikeskuksessa käsitellään kaikki lähetetyt ja vastaanotetut tekstiviestit. Voit tarkistaa viestikeskuksen numeron Telian verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

  Telia Prepaid -liittymän avulla voit lähettää tekstiviestejä myös palvelunumeroihin. Tämä voi olla kätevää esimerkiksi silloin, kun haluat osallistua kilpailuun tai tilata palvelun. Huomioithan kuitenkin, että palvelunumerot voivat veloittaa tekstiviesteistä erillisen maksun.

  Jos käytät paljon tekstiviestejä, kannattaa harkita puhelinliittymän vaihtamista. LVE.fi -sivustolta löydät kattavan vertailun eri puhelinliittymien ominaisuuksista ja hinnoista. Näin voit löytää juuri sinulle sopivan liittymän ja säästää rahaa.

  Telia Prepaid ja laitteet

  Telia Prepaid -liittymä on erinomainen valinta, kun haluat hallita matkapuhelinlaskujasi. Voit käyttää liittymää ilman sitoutumista määräaikaiseen sopimukseen tai kuukausimaksuihin. Telia Prepaid -liittymällä voit käyttää nettiä, soittaa ja lähettää tekstiviestejä.

  Jos sinulla on jo käytössäsi iPhone tai Android-puhelin, voit käyttää sitä Telia Prepaid -liittymän kanssa. Tarvitset vain uuden SIM-kortin, jonka voit tilata Telian verkkokaupasta tai Telia Kaupasta. Telia Prepaid -liittymä toimii myös monissa muissa laitteissa, kuten tableteissa ja 4G-reitittimissä.

  Telia Prepaid -liittymän käyttöönotto on helppoa. Kun olet hankkinut uuden SIM-kortin, aseta se puhelimeesi ja lataa saldoa Telian verkkokaupasta, Telia Kaupasta tai Telia Prepaid -lataussovelluksella. Voit myös ostaa erilaisia paketteja, jotka sisältävät esimerkiksi rajattoman netin käytön tai tietyn määrän puheluita ja tekstiviestejä.

  Jos olet hankkimassa uutta laitetta, kannattaa tarkistaa sen yhteensopivuus Telia Prepaid -liittymän kanssa. Voit myös käyttää LVE.fi-vertailupalvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Telia Prepaid -liittymä tarjoaa joustavuutta ja helppoutta matkapuhelinlaskujen hallintaan. Voit käyttää omaa laitettasi tai hankkia uuden yhteensopivan laitteen. Tilaa Telia Prepaid -liittymä ja nauti edullisesta ja helppokäyttöisestä puhelinliittymästä.

  Telia Prepaid ulkomailla

  Jos matkustat ulkomaille ja tarvitset puhelinta, Telia Prepaid on turvallinen valinta. Prepaid-liittymästä ei koidu matkalla yllätyskuluja, ja saldon sekä pakettien lataaminen sujuu helposti netissä tai mobiilisovelluksella reissussakin. Telia Prepaid -liittymä toimii kotimaan lisäksi Pohjoismaissa, Baltiassa sekä valikoiduissa EU-maissa, kuten Espanjassa, Saksassa, Italiassa ja Ranskassa.

  Telia Prepaid -liittymän käyttö ulkomailla on helppoa ja edullista. Ulkomailla soitetut ja vastaanotetut puhelut jaetaan viiteen hintaryhmään, joilla on oma vakiohintansa. Lataustuotteen sisältämä data ulkomailla on rajattu, mutta sen jälkeen rajaton loppupäiväksi. Telia Easy Prepaid ja Telia Prepaid Netti -liittymissä dataa on enemmän ja sen hinta on hieman korkeampi.

  Telia Prepaid -liittymän käyttö ulkomailla on helppoa ja vaivatonta. Voit käyttää puhelinta ja nettiä samalla tavalla kuin Suomessa. Huomaathan kuitenkin, että ulkomailla käytettäessä liittymän roaming-ominaisuus on käytössä, joka saattaa vaikuttaa liittymän käyttöön ja hintoihin.

  Jos olet matkustamassa ulkomaille ja tarvitset puhelinta, suosittelemme tutustumaan LVE.fi puhelinliittymävertailuun löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi.

  Telia Prepaid lisäpalvelut

  Telia Prepaid -liittymän käyttöaika on helppo pitää hallinnassa, sillä voit ladata saldoa aina tarpeen mukaan. Lisäksi Telia tarjoaa erilaisia lisäpalveluita, jotka voivat olla hyödyllisiä erilaisissa tilanteissa.

  Yksi kätevä lisäpalvelu on Telia Prepaid Netti, joka tarjoaa rajattoman netin käytön kertamaksulla. Liittymään on ladattu valmiiksi 31 päivää netin käyttöä Suomessa Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa jopa 100 Mbit/s nopeudella. Voit myös hankkia Prepaid Netti ja 4G-reitittimen yhdessä pakettina.

  Toinen hyödyllinen lisäpalvelu on Telia Prepaid Bonus, joka antaa bonuspisteitä jokaisesta latauksesta. Bonuspisteitä voi käyttää seuraavan latauksen yhteydessä alennuksena valitusta tuotteesta. Yhden bonuspisteen arvo on yksi sentti.

  Lisäksi voit tilata Telian Prepaid -lataussovelluksen, jolla voit ladata saldoa, netin käyttöaikaa ja paketteja matkapuhelimellasi. Sovellus mahdollistaa myös prepaid-liittymän saldon ja lataushistorian tarkistamisen.

  Jos haluat kokeilla uusinta teknologiaa, voit tilata Telia Prepaid 5G -kokeilujakson. Kokeilujakson aikana voit käyttää rajattomasti 5G-verkkoa kolmen päivän ajan.

  Telia Prepaid -liittymän voimassaoloaika on 12 kuukautta viimeisimmästä latauksesta. Jos liittymä ei ole aktiivinen 12 kuukauden aikana, se sulkeutuu automaattisesti.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän tarpeidesi mukaan.

  Telia Prepaid ja jälleenmyyjät

  Jos haluat käyttää Telia Prepaid -liittymää, voit ostaa sen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Telia Prepaid-liittymän voi ostaa esimerkiksi R-kioskilta, joka on yksi Telian jälleenmyyjistä. Voit myös etsiä lähimmän Telian kaupan tai jälleenmyyjän Telian verkkosivuilta.

  Telia Prepaid -liittymän osto on helppoa ja nopeaa. Voit ostaa sen ilman sopimusta ja sitoutumista. Voit valita sinulle sopivan paketin ja ladata saldoa helposti netissä, Telia Prepaid -lataussovelluksella tai ostaa latauslipukkeen lähimmältä jälleenmyyjältä.

  Jos haluat vertailla eri prepaid-liittymiä ennen ostopäätöstä, voit käyttää lve.fi -sivustoa. Lve.fi -sivusto tarjoaa kattavan vertailun eri prepaid-liittymien hinnoista ja ominaisuuksista. Näin voit löytää sinulle sopivan liittymän ja säästää rahaa.

  Telia Prepaid -liittymän käyttö on helppoa ja kätevää. Voit ladata lisää saldoa, nettipaketteja ja Telia Prepaid -paketteja netissä, Telia Prepaid -lataussovelluksella tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Voit myös käyttää Telia Prepaid -liittymää ulkomailla, sillä Prepaidista ei koidu matkalla yllätyskuluja.

  Telia Prepaid -liittymän käyttö on joustavaa ja sopii hyvin esimerkiksi lapselle tai matkailijalle. Voit valita sinulle sopivan paketin ja ladata saldoa tarpeen mukaan. Voit myös käyttää Telia Prepaid -liittymää ilman nettipakettia, jos et tarvitse nettiä käyttöösi.

  Telia Prepaid ja turvallisuus

  Telia Prepaid -liittymä on turvallinen vaihtoehto matkailuun, mökkeilyyn ja lapsille. Liittymän käyttö on helppoa ja yksinkertaista, eikä sinun tarvitse huolehtia yllätyskuluista. Voit ladata saldoa helposti Telia Prepaid -lataussovelluksen kautta, joka on saatavilla matkapuhelimellasi.

  Turvallisuus on tärkeä tekijä Telia Prepaid -liittymän käytössä. Voit asettaa salasanan, joka suojaa liittymääsi varkaudelta ja väärinkäytöksiltä. Lisäksi, jos liittymäsi saldo loppuu yllättäen, voit käyttää turvanumeroa, joka auttaa sinua lähettämään rajoitetun määrän tekstiviestejä ja soittamaan kahteen ennalta määritettyyn numeroon.

  Tarkista ennen matkaa, että Telia Prepaid -liittymä toimii maassa, johon matkustat. Liittymä toimii vain tietyissä maissa, joten tarkista tämä etukäteen. Tarkista myös, että dataroaming-asetukset ovat puhelimessasi oikein, jotta voit käyttää liittymääsi ilman ongelmia.

  Kokonaisuudessaan, Telia Prepaid -liittymä on turvallinen ja helppo vaihtoehto, joka sopii hyvin matkailuun ja lapsille. Muista kuitenkin aina tarkistaa liittymän toimivuus ennen matkaa ja käyttää salasanaa, jotta voit suojata liittymääsi varkauksilta ja väärinkäytöksiltä.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailun avulla löydät helposti sopivimman liittymän tarpeisiisi.

  Telia Prepaid hinnasto

  Telia Prepaid -liittymän hinnasto on selkeä ja edullinen. Puhelut ja viestit kotimaassa maksavat vain 0,066 €/min/kpl. Nettikäytöstä veloitetaan 0,01 €/Mt, ja maksimiveloitus päivää kohden on 0,99 €. Prepaid-liittymä toimii myös Pohjolassa, Baltiassa ja valikoiduissa EU-maissa, ja hinnasto on sama kuin Suomessa.

  Telia Prepaid -liittymässä on sisäänrakennettuna 7 € alkusaldoa. Ensimmäisestä latauksesta saat lisäksi 5 € bonussaldoa. Liittymän lataaminen on helppoa, ja voit tehdä sen netissä tai Telia Prepaid -sovelluksella.

  Jos tarvitset rajattoman netin käytön, voit valita Telia Prepaid Netti -liittymän. Liittymään on ladattu valmiiksi 31 päivää rajatonta netin käyttöä Suomessa Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa jopa 100 Mbit/s nopeudella. Telia Prepaid Netti -liittymällä surffaat netissä kertamaksulla ilman laskuja.

  Telia Prepaid -liittymä on hyvä valinta, jos haluat hallita tarkasti puhelin- ja nettilaskujasi. Voit ladata saldoa tarpeen mukaan, ja liittymän käyttö on maksutonta silloin, kun et käytä sitä.

  Jos haluat löytää itsellesi parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän edullisesti ja vaivattomasti.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mistä voi ostaa Telia Prepaid?

  Telia Prepaid -liittymän voi ostaa Telia Kaupoista, R-kioskeista, Citymarketeista, verkkokaupasta sekä hyvin varustetuista kioskeista ja huoltoasemilta. Telia Prepaid Netti -liittymän voi ostaa samasta paikasta.

  Miten tarkistaa Telia Prepaid saldo?

  Telia Prepaid -liittymän saldon voi tarkistaa soittamalla *100# tai lataamalla Telia Prepaid -lataussovelluksen. Telia Prepaid Netti -liittymän saldon voi tarkistaa soittamalla *101# tai lataamalla Telia Prepaid Netti -lataussovelluksen.

  Kauanko Telia Prepaid on voimassa?

  Telia Prepaid -liittymä on voimassa 12 kuukautta viimeisimmästä latauksesta. Telia Prepaid Netti -liittymä on voimassa 31 päivää viimeisimmästä latauksesta.

  Miten ladata Telia Prepaid?

  Telia Prepaid -liittymän voi ladata Telia Kaupoissa, verkkosivuilla, Telia Prepaid -lataussovelluksella ja R-kioskeilla. Telia Prepaid Netti -liittymän voi ladata samoilla tavoilla.

  Mikä on Telia Prepaid PIN-koodi?

  Telia Prepaid -liittymän PIN-koodi on nelinumeroinen koodi, joka tarvitaan liittymän käyttöön. Koodi on mukana liittymän aloituspakkauksessa.

  Mikä on Telia Prepaid PUK-koodi?

  Telia Prepaid -liittymän PUK-koodi on kahdeksan numeron koodi, jota tarvitaan, jos PIN-koodi unohdetaan tai kirjoitetaan väärin kolme kertaa peräkkäin. Koodi on mukana liittymän aloituspakkauksessa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, voit käyttää lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua.