Elisa liittymätarjous

Elisa liittymätarjous lyhyesti

 • Elisa liittymätarjous voi antaa kuluttajille mahdollisuuden merkittäviin säästöihin tavallisiin hintoihin nähden.
 • Liittymätarjouksia voi olla monenlaisia: alennettuja kuukausimaksuja, lisädataa ilman lisäkustannuksia tai jopa ilmaisia kuukausia.
 • Elisan viralliset verkkosivut sekä mainoskampanjat ovat ensisijaisia paikkoja tarkistaa viimeisimmät liittymätarjoukset.
 • Ennen tarjouksen hyväksymistä on hyvä lukea tarkasti tarjouksen ehdot, kuten määräaikaisuudet ja mahdolliset sitoutumiset.
 • Yhdistämällä useita Elisalta saatavia palveluita, kuten laajakaistaa, TV-palveluita ja puhelinliittymiä, voi usein saada entistäkin parempia yhdistelmätarjouksia.

Elisa liittymätarjous
Sisällysluettelo

  Elisa liittymätarjous: Säästä rahaa puhelinlaskuissa

  Jos etsit uutta liittymää, Elisa liittymätarjoukset ovat hyvä paikka aloittaa. Elisa on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, ja sen liittymät ovat suosittuja niiden nopeuden, laadun ja monipuolisuuden takia. Elisan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

  Elisa liittymätarjoukset sisältävät usein etuja, kuten rajattoman netin, puhe- ja tekstiviestipaketit sekä alennukset. Voit valita määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan liittymän, prepaid-liittymän tai rajattoman liittymän. Elisan liittymätarjouksia kannattaa vertailla muihin operaattoreihin, jotta löydät juuri sinulle sopivan liittymän.

  Jos haluat löytää parhaan liittymän, kannattaa käyttää lve.fi-palvelua. Se on helppo ja nopea tapa vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja löytää juuri sinulle sopiva liittymä.

  Elisa liittymätarjoukset

  Elisa tarjoaa monipuolisia liittymätarjouksia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Aktiiviset tarjoukset vaihtelevat viikoittain, joten kannattaa tarkistaa sivusto säännöllisesti löytääkseen parhaan tarjouksen.

  Elisan liittymätarjouksissa on usein rajoitettu voimassaoloaika, joten kannattaa toimia nopeasti, jos haluaa hyödyntää tarjouksen. Tarjouksissa voi olla esimerkiksi alennettu kuukausimaksu, rajaton netti, rajaton puhe ja rajaton SMS.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. LVE.fi avulla voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja löytää juuri sinulle sopivan liittymän edullisesti ja helposti.

  Elisan liittymätarjouksia kannattaa tarkkailla säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista tarjouksista ja löydät juuri sinulle sopivan liittymän.

  Normaalihinta ja tarjoushinta

  Elisa tarjoaa erilaisia puhelinliittymiä, jotka vaihtelevat hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan. Normaalihinta ja tarjoushinta vaihtelevat myös liittymätyypeittäin. Esimerkiksi Elisan Tarkka-liittymän normaalihinta on 34,90 €/kk, mutta tarjoushinta voi olla esimerkiksi 29,90 €/kk. Huoleton-liittymän normaalihinta on 44,90 €/kk, mutta tarjoushinta voi olla esimerkiksi 39,90 €/kk.

  Liittymän hintavertailu

  Jos haluat löytää edullisimman liittymän, kannattaa vertailla eri operaattorien hintoja ja ominaisuuksia. Esimerkiksi Telian rajaton 5G-liittymä maksaa 44,99 €/kk, kun taas Moi rajaton 4G-liittymä maksaa 24,90 €/kk. Elisan liittymien hinta on kilpailukykyinen, mutta kannattaa vertailla myös muiden operaattorien tarjouksia.

  Voit käyttää lve.fi-palvelua vertaillaksesi eri operaattorien liittymähintoja ja löytääksesi juuri sinulle sopivan liittymän. Palvelu vertailee eri liittymätyyppejä ja tarjoaa tarkkoja tietoja liittymien hinnoista ja ominaisuuksista.

  Muista kuitenkin, että halvin liittymä ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Kannattaa myös huomioida liittymän nopeus, datamäärä ja muut ominaisuudet ennen päätöksen tekemistä.

  Elisa liittymät

  Elisa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Puhelinliittymien lisäksi Elisa tarjoaa myös nettiliittymiä ja tv-liittymiä.

  Puhelinliittymät

  Elisan puhelinliittymät sisältävät rajattoman puheajan ja viestit, sekä erilaisia nettipaketteja. Elisan puhelinliittymät ovat saatavilla joko kuukausimaksullisina liittyminä tai prepaid-liittymänä.

  Elisan puhelinliittymät sisältävät myös erilaisia etuja, kuten ilmaisen Elisa Viihde -palvelun osana liittymäsopimusta. Elisan puhelinliittymät ovat saatavilla eri nopeuksilla ja eri hinnoilla, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan liittymän.

  Nettiliittymät

  Elisan nettiliittymät tarjoavat nopean ja luotettavan yhteyden internetiin. Elisan nettiliittymät ovat saatavilla eri nopeuksilla ja eri hinnoilla, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan liittymän.

  Elisan nettiliittymät ovat saatavilla joko kuukausimaksullisina liittyminä tai prepaid-liittymänä. Elisan nettiliittymät sisältävät myös erilaisia etuja, kuten ilmaisen Elisa Viihde -palvelun osana liittymäsopimusta.

  TV Liittymät

  Elisan TV-liittymät tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kanavia ja ohjelmia. Elisan TV-liittymät ovat saatavilla eri hinnoilla ja erilaisilla paketeilla, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan liittymän.

  Elisan TV-liittymät ovat saatavilla joko kuukausimaksullisina liittyminä tai prepaid-liittymänä. Elisan TV-liittymät sisältävät myös erilaisia etuja, kuten ilmaisen Elisa Viihde -palvelun osana liittymäsopimusta.

  Kannattaa käyttää lve.fi -sivustoa vertaillessasi eri puhelinliittymien tarjouksia ja löytääksesi juuri sinulle sopivan liittymän.

  Liittymätyypit

  Elisa tarjoaa useita erilaisia liittymätyyppejä, joista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Liittymätyypit vaihtelevat mm. nopeuden, datamäärän ja hinnan mukaan. Tässä osiossa käymme läpi Elisan tarjoamat liittymätyypit ja niiden ominaisuudet.

  4G Liittymät

  Elisan 4G-liittymät ovat hyvä valinta, jos tarvitset nopeaa nettiyhteyttä ja haluat surffata netissä ilman rajoituksia. 4G-liittymät sopivat hyvin esimerkiksi videoiden katseluun, musiikin striimaukseen ja pelien pelaamiseen. Elisan 4G-verkko kattaa laajasti koko Suomen, joten voit nauttia nopeasta nettiyhteydestä lähes missä tahansa.

  Elisan 4G-liittymistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan mm. datamäärän ja hinnan mukaan. Alla olevassa taulukossa on esitelty Elisan suosituimmat 4G-liittymät.

  Liittymätyyppi Nopeus Hinta
  Rajaton 4G 300 Mbit/s 29,90 €/kk
  Rajaton 4G Premium 600 Mbit/s 34,90 €/kk
  Rajaton 4G Super 1000 Mbit/s 39,90 €/kk

  5G Liittymät

  Elisan 5G-liittymät ovat tulevaisuuden liittymiä, jotka tarjoavat entistä nopeamman nettiyhteyden ja paremman käyttökokemuksen. 5G-liittymät sopivat erityisesti vaativiin käyttötarkoituksiin, kuten virtuaalitodellisuuden käyttöön ja suurten tiedostojen lataamiseen.

  Elisan 5G-verkko on vasta kehittymässä, mutta se on jo saatavilla suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen. 5G-liittymien käyttöönotto edellyttää 5G-yhteensopivaa laitetta.

  Elisan 5G-liittymistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan mm. datamäärän ja hinnan mukaan. Alla olevassa taulukossa on esitelty Elisan suosituimmat 5G-liittymät.

  Liittymätyyppi Nopeus Hinta
  Rajaton 5G 600 Mbit/s 34,90 €/kk
  Rajaton 5G Premium 1000 Mbit/s 39,90 €/kk
  Rajaton 5G Super 2000 Mbit/s 44,90 €/kk

  Kannattaa kuitenkin muistaa, että liittymätyypin valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten käyttötarkoitus ja budjetti. Voit vertailla eri liittymätyyppejä ja hintoja käyttämällä esimerkiksi lve.fi tarjoamaa puhelinliittymien vertailupalvelua.

  Elisa Saunalahti liittymät

  Elisa Saunalahti tarjoaa laajan valikoiman liittymiä, joista löydät varmasti sopivan liittymän tarpeisiisi. Saunalahti-liittymät ovat tunnettuja edullisista hinnoistaan ja monipuolisista palveluistaan. Saunalahti-liittymät ovat myös erittäin helppoja käyttää ja niiden tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupasta.

  Saunalahti-liittymät sisältävät useita eri ominaisuuksia, kuten rajattoman puheajan ja viestit, nopean 4G-yhteyden ja rajattoman tiedonsiirron. Lisäksi Saunalahti-liittymät ovat saatavilla eri hintaluokissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan liittymän tarpeidesi mukaan.

  Jos olet etsimässä parasta Elisa Saunalahti liittymätarjousta, kannattaa tutustua tarkemmin verkkokaupan tarjontaan. Sieltä löydät aina ajankohtaiset liittymätarjoukset ja voit vertailla eri liittymiä keskenään. Voit myös käyttää lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailijaa, joka auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Saunalahti-liittymien tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupasta, josta voit valita juuri sinulle sopivan liittymän ja tilata sen vaivattomasti kotiin toimitettuna. Saunalahti-liittymät ovat myös erittäin helppoja käyttää ja ne sopivat hyvin niin yksityis- kuin yrityskäyttöön.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Elisa Saunalahti liittymät ovat erittäin monipuolisia ja edullisia. Niiden tilaaminen on helppoa ja käyttö on vaivatonta. Kannattaa tutustua tarkemmin verkkokaupan tarjontaan ja vertailla eri liittymiä ennen ostopäätöksen tekemistä.

  Liittymän Vaihtaminen

  Jos harkitset Elisan liittymän vaihtamista, se on helppoa. Voit tehdä sen suoraan OmaElisassa tai käymällä Elisan myymälässä. Ennen kuin vaihdat liittymää, on tärkeää tarkistaa, että uusi liittymä vastaa tarpeitasi. Voit käyttää lve.fi puhelinliittymien vertailua löytääksesi parhaan liittymän sinulle.

  Kun olet päättänyt vaihtaa liittymää, voit tehdä sen OmaElisassa. Kirjaudu sisään ja valitse ’Päivitä liittymä’ -painike. Seuraa sitten ohjeita ja valitse uusi liittymä. Uusi liittymä astuu voimaan vuorokauden vaihteessa.

  Voit myös käydä Elisan myymälässä vaihtamassa liittymän. Ota mukaan henkilöllisyystodistus ja nykyinen liittymäsi. Myyjä auttaa sinua valitsemaan uuden liittymän ja siirtämään numeron uuteen liittymään.

  Muista tarkistaa uuden liittymän ominaisuudet ennen kuin vaihdat. Elisan liittymätarjoukset sisältävät usein rajattoman netin, puheen ja tekstiviestit, mutta ne voivat vaihdella hinnan ja nopeuden mukaan. Tarkista myös, että uusi liittymä toimii haluamallasi alueella.

  Kun olet vaihtanut liittymän, muista päivittää käyttäjätietosi OmaElisassa. Voit myös tarkistaa uuden liittymän edut ja tarjoukset OmaElisasta.

  Elisan Verkko

  Elisa on yksi Suomen suurimmista matkapuhelinoperaattoreista, joka tarjoaa laajan valikoiman liittymiä ja muita palveluita. Elisan verkko on yksi Suomen laajimmista ja kattavimmista, joten voit luottaa siihen, että sinulla on hyvä kuuluvuus lähes kaikkialla Suomessa.

  Elisa tarjoaa 4G- ja 5G-verkot, jotka mahdollistavat nopean ja luotettavan internet-yhteyden. Verkon nopeus riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten sijainnista, käytettävissä olevasta verkkotekniikasta ja päätelaitteen ominaisuuksista.

  Netin Nopeus

  Elisan liittymissä on saatavilla erilaisia nopeusluokkia, jotka ilmoitetaan aina maksiminopeuksina. Nopeus riippuu mm. sijainnista, käytettävissä olevasta verkkotekniikasta, verkon peittoalueen voimakkuudesta, päätelaitteen ominaisuuksista ja verkon kuormituksesta.

  Elisa-liittymään valittu netin nopeus vaikuttaa olennaisesti liittymän hintaan. Halvimpien liittymien 5 Mbit/s- ja 10 Mbit/s -maksiminopeudet riittävät hyvin niin sanottuun peruskäyttöön. Jos kuitenkin olet puhelinnetin tehokäyttäjä, kannattaa katse kääntää nopeampiin vaihtoehtoihin.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Sivusto auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka tarjoaa hyvän kuuluvuuden ja nopean nettiyhteyden.

  Rajattomat liittymät

  Elisa tarjoaa useita rajattomia liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Rajattomat liittymät ovat erinomainen vaihtoehto, jos haluat käyttää puhelinta ja nettiä huolettomasti ilman pelkoa ylimääräisistä kustannuksista. Tässä osiossa käsitellään Elisan rajattomia liittymiä ja niiden ominaisuuksia.

  Rajaton netti

  Elisan rajattomissa liittymissä on usein rajaton netti, mikä tarkoittaa, että voit käyttää nettiä niin paljon kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia datan loppumisesta. Rajaton netti on erinomainen vaihtoehto, jos käytät paljon nettiä matkapuhelimellasi tai tabletillasi. Tässä taulukossa on esitelty Elisan rajattomia liittymiä ja niiden netin nopeudet:

  Liittymä Netin nopeus
  Huoleton 5G 300M 300 Mbit/s
  Huoleton 5G 1000M 1 Gbit/s
  Huoleton Premium 150M 150 Mbit/s
  Huoleton Premium 300M 300 Mbit/s

  Rajaton puhelut ja tekstiviestit

  Elisan rajattomissa liittymissä on yleensä myös rajattomat puhelut ja tekstiviestit. Rajattomat puhelut ja tekstiviestit ovat hyvä vaihtoehto, jos käytät paljon puhelinta tai lähetät paljon tekstiviestejä. Tässä taulukossa on esitelty Elisan rajattomia liittymiä ja niiden puheluiden ja tekstiviestien ominaisuudet:

  Liittymä Puhelut Tekstiviestit
  Huoleton 5G 300M Rajattomat Rajattomat
  Huoleton 5G 1000M Rajattomat Rajattomat
  Huoleton Premium 150M Rajattomat Rajattomat
  Huoleton Premium 300M Rajattomat Rajattomat

  Suosittelemme käyttämään lve.fi -sivustoa, joka tarjoaa vertailupalvelun eri operaattorien liittymätarjouksista. Voit vertailla eri liittymiä ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  Tarkat ja huolettomat liittymät

  Elisa tarjoaa monipuolisen valikoiman liittymiä erilaisiin tarpeisiin. Valittavana on tarkkoja liittymiä, jotka sopivat erityisesti henkilöille, jotka haluavat tarkan hallinnan puhelinlaskuistaan. Huoleton-liittymät taas sopivat henkilöille, jotka haluavat käyttää puhelintaan huolettomasti ilman rajoituksia.

  Tarkka 5M Ja Tarkka Perus

  Tarkka 5M ja Tarkka Perus -liittymät ovat hyviä vaihtoehtoja henkilöille, jotka haluavat tarkan hallinnan puhelinlaskuistaan. Tarkka 5M sisältää 5 gigatavua dataa kuukaudessa, ja Tarkka Perus sisältää rajattoman puheajan ja tekstiviestit sekä 1 gigatavun datan kuukaudessa.

  Huoleton 10M, 150M Ja 5G Liittymät

  Huoleton 10M, 150M ja 5G -liittymät sopivat henkilöille, jotka haluavat käyttää puhelintaan huolettomasti ilman rajoituksia. Huoleton 10M sisältää rajattoman puheajan ja tekstiviestit sekä 10 gigatavua dataa kuukaudessa. Huoleton 150M sisältää rajattoman puheajan ja tekstiviestit sekä 150 gigatavua dataa kuukaudessa. Huoleton 5G -liittymät ovat varustettu nopealla 5G-yhteydellä ja sisältävät rajattoman puheajan ja tekstiviestit sekä jopa 1000 gigatavua dataa kuukaudessa.

  Elisan liittymät ovat saatavilla myös huoleton premium -versioina, jotka sisältävät vielä enemmän dataa ja muita etuja.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivuston puhelinliittymien vertailupalvelua. Palvelun avulla voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  Muista, että liittymän valinnassa kannattaa huomioida omat tarpeet ja käyttötapasi. Valitsemalla oikean liittymän voit säästää huomattavasti rahaa ja välttyä turhilta lisäkuluilta.

  Määräaikainen ja Prepaid-liittymät

  Jos haluat käyttää matkapuhelintasi vain satunnaisesti, prepaid-liittymä voi olla hyvä vaihtoehto. Prepaid-liittymässä sinun täytyy ladata saldoa, josta veloitetaan puhelut, viestit ja netinkäyttö. Prepaid-liittymä on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat hallita tarkasti puhelinlaskujasi.

  Määräaikainen liittymä puolestaan on sopiva valinta, jos käytät puhelintasi säännöllisesti ja haluat selkeän laskun jokaisesta kuukaudesta. Määräaikaisessa liittymässä sinulle tarjotaan yleensä tietty määrä puheluita, viestejä ja datayhteyttä kuukaudessa tiettyyn hintaan. Jos käytät enemmän kuin sovittu määrä, sinulle voidaan veloittaa ylimääräisiä kustannuksia.

  Elisalla on tarjolla sekä määräaikaisia että prepaid-liittymiä. Voit valita liittymän tarpeidesi mukaan ja löytää parhaan tarjouksen käyttämällä lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään sopivan liittymän nopeasti ja helposti.

  Elisa Viihde ja S-ryhmän Bonus

  Elisa Viihde on yksi Suomen suosituimmista viihdepalveluista, joka tarjoaa monipuolisia sisältöjä koko perheelle. Elisa Viihde sisältää laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmia ja urheilusisältöjä. Lisäksi Elisa Viihde tarjoaa Bonuskanavan, joka on kuukausittain vaihtuva kanava, joka on saatavilla Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV asiakkaille.

  Elisa Viihteen ja Saunalahden liittymistä kertyy S-Ryhmän Bonusta. Bonuksen aktivointi edellyttää tunnistautumisen S-ryhmän palveluun Mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Saat Bonus OmaElisassa valitsemalla nimesi alta Omat tiedot ja S-ryhmän Bonus. Et tarvitse S-Etukortin jäsennumeroa Bonuksen aktivoinnissa.

  S-ryhmän Bonus kertyy Elisan ja Saunalahden kuluttaja-asiakkaiden liittymistä. Puheliittymät, 5G-puhelinliittymät ja nettiliittymät kerryttävät Bonusta. Kuitenkin myynnistä poistuneet, ennen 1.7.2020 tilatut, S-ryhmän Bonusta kerryttävät 4G-liittymät (joissa nimellisnopeus on 150 Mbit/s tai enemmän) eivät kerrytä Bonusta.

  Jos etsit parasta liittymätarjousta, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan liittymätarjouksen tarpeisiisi sopivilla ominaisuuksilla ja hinnalla.

  Liittymän käyttö ulkomailla

  Jos olet matkalla ulkomailla, on tärkeää tarkistaa liittymäsi roaming-asetukset ennen matkaa. Voit käyttää nettiyhteyttä, soittaa tai lähettää tekstiviestejä ulkomailla, jos liittymälläsi on ulkomaan käyttö sallittuna. Muista ottaa roaming-esto pois päältä jo kotimaassa, jotta liittymäsi toimii sujuvasti heti kun saavut kohdemaahan. Elisan asiakkaat voivat tarkastaa liittymällä olevat estot OmaElisasta.

  Yhdysvalloissa operaattorit ovat ajaneet alas 3G-verkkojaan vuoden 2022 aikana. AT&T sulki 3G-verkkonsa 22.2. ja T-Mobile 1.7.2022. Jos haluat käyttää jatkossa liittymäsi puhe- ja viestipalveluita näissä verkoissa, niin liittymäsi täytyy tukea 4G-puheluita (VoLTE) sekä laitteestasi täytyy löytyä tuki VoLTE roamingille. Huomioithan tämän, jos matkustat Yhdysvaltoihin.

  Mobiilimaksaminen ja palvelunumerot sekä -tekstiviestit voivat aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia ulkomailla. Voit estää mobiilimaksamisen tai palvelunumeropuhelut OmaElisan kautta. Varmista myös, että roamingdatan käyttöä ei ole estetty puhelimesi asetuksista.

  Jos olet epävarma liittymäsi ulkomaan käytöstä, voit aina ottaa yhteyttä Elisan asiakaspalveluun. Voit myös käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan liittymäsuunnitelman tarpeisiisi.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Elisan halvin liittymätarjous?

  Elisan halvin liittymätarjous on tällä hetkellä Elisa Tarkka 4G -liittymä, joka maksaa 6,90 euroa kuukaudessa. Tämä liittymä sisältää 100 minuuttia puheaikaa, 100 tekstiviestiä ja 100 megatavua nettiä.

  Mitkä ovat Saunalahden Huoleton 4G -liittymän edut?

  Saunalahden Huoleton 4G -liittymä sisältää rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä sekä rajattoman netin. Lisäksi liittymä sisältää EU-datapaketin, joka mahdollistaa datan käytön EU-alueella ilman lisämaksua.

  Kuinka paljon maksaa Saunalahden Huoleton 200M -liittymä?

  Saunalahden Huoleton 200M -liittymä maksaa tällä hetkellä 29,90 euroa kuukaudessa. Liittymä sisältää rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä sekä 200 megatavua nettiä.

  Mikä on Moi-liittymän hinta?

  Moi-liittymän hinta riippuu valitusta liittymästä. Moi tarjoaa erilaisia liittymiä, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja hintoja. Voit käydä Moi verkkosivuilla tutustumassa eri liittymiin ja niiden hintoihin.

  Miten otan yhteyttä Elisan asiakaspalveluun?

  Voit ottaa yhteyttä Elisan asiakaspalveluun soittamalla asiakaspalvelunumeroon tai käyttämällä Elisan verkkosivujen chat-palvelua. Asiakaspalvelunumeron löydät Elisan verkkosivuilta.

  Mitkä ovat yleisimmät puhelinliittymätarjoukset?

  Yleisimmät puhelinliittymätarjoukset sisältävät rajattoman netin, rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä sekä EU-datapaketin. Hinnat vaihtelevat eri tarjoajien ja liittymien välillä. LVE.fi-sivustolta löydät helposti vertailut eri liittymätarjouksista ja voit valita juuri sinulle sopivimman liittymän.

  Kannustamme sinua käyttämään LVE.fi-sivuston puhelinliittymävertailua, jotta löydät juuri sinulle sopivan puhelinliittymän.