Saunalahti Prepaid

Saunalahti Prepaid lyhyesti

 • Saunalahti Prepaid tarjoaa joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä ilman pitkäaikaista sopimusta.
 • Voit valita erilaisia ​​paketteja, jotka sopivat eri tarpeisiin, kuten puhe- ja viestipaketit tai nettipaketit.
 • Saunalahti Prepaid on myös käytettävissä ulkomailla ja voit ostaa erilaisia ​​ulkomaanpuhelupaketteja, jotka auttavat sinua säästämään rahaa.

saunalahti prepaid
Sisällysluettelo

  Saunalahti Prepaid – Edullinen ja joustava vaihtoehto matkapuhelinliittymille

  Saunalahti Prepaid on yksi Suomen suosituimmista matkapuhelinliittymistä. Se tarjoaa joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä, ja se sopii erityisesti niille, jotka eivät halua sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen. Saunalahti Prepaidin avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä sekä käyttää nettiä, ja se on käytettävissä kaikilla matkapuhelimilla.

  Saunalahti Prepaid -liittymä tarjoaa useita eri paketteja, jotka sopivat eri tarpeisiin. Voit valita esimerkiksi puhe- ja viestipaketin tai nettipaketin, joka sisältää rajattoman netin käytön tietyn ajanjakson ajan. Voit myös ostaa lisää saldoa ja tekstiviestejä tarpeen mukaan. Saunalahti Prepaid -liittymä on myös käytettävissä ulkomailla, ja voit ostaa erilaisia ​​ulkomaanpuhelupaketteja, jotka auttavat sinua säästämään rahaa.

  Jos etsit joustavaa ja helppokäyttöistä matkapuhelinliittymää, Saunalahti Prepaid voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Muista kuitenkin vertailla eri vaihtoehtoja ennen kuin teet päätöksen. Voit käyttää lve.fi-vertailupalvelua löytääksesi parhaan matkapuhelinliittymän tarpeisiisi.

  Saunalahti Prepaidin yleiskatsaus

  Saunalahti Prepaid on Elisan tarjoama matkapuhelinliittymä, joka tarjoaa käyttäjilleen joustavuutta ja helppoutta. Tämä liittymätyyppi sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat hallita puhelinkulujaan helposti ilman kuukausilaskuja. Saunalahti Prepaidin avulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita, lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä käyttää nettiä, mikäli sinulla on nettipaketti.

  Saunalahti Prepaidin etuna on, että se toimii Elisan kattavassa 4G/5G-verkossa, joka tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden. Voit myös valita itsellesi sopivan nettipaketin, joka tarjoaa nopeudet jopa 1000 mbit/s asti. Tämä mahdollistaa nopean netin käytön esimerkiksi videopuheluiden ja suurikokoisten tiedostojen lataamiseen.

  Saunalahti Prepaidin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit ladata saldoa ja ostaa puhe-, viesti- ja muita paketteja yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla (Visa ja Mastercard) Saunalahti Prepaid -kaupassa. Lisäksi voit tilata Prepaid eSIMin suoraan puhelimeesi ilman odotusta.

  Jos olet etsimässä sopivaa puhelinliittymää, kannattaa käyttää lve.fi -puhelinliittymävertailua löytääksesi itsellesi sopivimman liittymän.

  Saldo

  Saunalahti Prepaid -liittymän saldoa voit tarkistaa helposti soittamalla *100# tai tekstiviestillä SALDO numeroon 15010. Voit myös tarkistaa saldosi OmaElisa-palvelussa tai sovelluksessa. Saunalahti Prepaid -liittymän saldon lataaminen onnistuu kätevästi verkossa, lähimmässä R-kioskissa tai kaupassa, tai latausautomaatilla. Voit ladata saldoa myös verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla (Visa ja Mastercard) PREPAID Kaupassa osoitteessa lataa.elisa.fi.

  Tekstiviestit

  Saunalahti Prepaid -liittymällä voit lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä kotimaassa ja ulkomailla. Tekstiviestin hinta on 0,066 €/kpl. Voit lähettää tekstiviestejä myös ulkomaille, mutta tällöin hinta on hieman korkeampi.

  Muista, että voit vertailla eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia käyttämällä lve.fi -puhelinliittymävertailua. Näin löydät helposti itsellesi sopivimman ja edullisimman puhelinliittymän.

  Saunalahti Prepaid -liittymä on erinomainen vaihtoehto, jos haluat hallita tarkasti puhelinlaskujasi ja käyttöäsi. Saldoa on helppo tarkistaa ja ladata, ja tekstiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu kätevästi.

  Saunalahti Prepaid Suomessa

  Saunalahti Prepaid on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat käyttää matkapuhelintasi Suomessa ilman kuukausimaksuja tai sitoutumista. Saunalahti Prepaid -liittymät toimivat Elisan verkossa, joka kattaa laajasti koko Suomen alueen.

  Saunalahti Prepaidin avulla voit käyttää nettiä Suomessa joustavasti ja kohtuuhintaan. Voit valita eri nettipaketteja tarpeesi mukaan, ja saat käyttöösi nopean ja luotettavan 5G-verkon, joka mahdollistaa jopa 300 Mbit/s nopeuden. Voit myös käyttää 4G-verkkoa, joka tarjoaa jopa 200 Mbit/s nopeuden.

  Saunalahti Prepaidin avulla voit käyttää nettiä myös ulkomailla, mutta netin käyttö ulkomailla voi olla kallista. Muista tarkistaa ulkomaan netin hinnat ennen matkaa, jotta vältyt yllättäviltä kuluilta.

  Jos olet epävarma siitä, mikä liittymä sopii parhaiten tarpeisiisi, voit käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi sopivalla hinnalla.

  Saunalahti Prepaid Mini ja nettipaketti

  Jos etsit edullista prepaid-liittymää, Saunalahti Prepaid Mini on hyvä vaihtoehto. Liittymässä on valmiina aloituspakkaus, joka sisältää SIM-kortin ja 6 € puheaikaa. Voit käyttää liittymääsi tarpeen mukaan, sillä siinä ei ole kuukausimaksuja tai laskuja.

  Saunalahti Prepaid Mini sisältää normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit Suomeen ja EU/ETA-alueelle. Lisäksi voit tilata nettipaketin, joka maksaa enintään 0,99 €/kalenterivuorokausi. Nettipaketti mahdollistaa satunnaisen netinkäytön ja sen nopeus on maksimissaan 21 M/3G ja 100 M/4G.

  Jos käytät nettiä enemmän, kannattaa harkita Saunalahti Prepaid Nettipakettia. Nettipaketti sisältää rajattoman netin Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa ja EU/ETA-alueella. Lisäksi pakettiin sisältyy normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit Suomeen ja EU/ETA-alueelle. Nettipaketin hinta on 29,90 €/30 päivää.

  Jos haluat vertailla Saunalahti Prepaid -liittymiä muihin vaihtoehtoihin, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa löytämään parhaan puhelinliittymän juuri sinulle sopivilla ominaisuuksilla ja hinnalla.

  Saunalahti Prepaid ulkomailla

  Jos matkustat ulkomaille ja haluat käyttää puhelintasi, Saunalahti Prepaid -liittymä on hyvä vaihtoehto. Voit käyttää liittymääsi monissa maissa, ja puhelut, viestit ja tiedonsiirto toimivat listan kaikissa maissa. Saunalahti Prepaid -liittymällä voit myös käyttää rajatonta nettiä Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä 18 Gt EU/ETA-maissa.

  Saunalahti Prepaid -liittymän käyttö ulkomailla on helppoa. Voit tarkistaa roaming-hinnaston Elisan verkkosivuilta ja ladata liittymääsi tarpeen mukaan. Huomioi kuitenkin, että puhelut ja viestit palvelunumeroihin ja Suomesta ulkomaille veloitetaan erikseen.

  Jos matkustat usein ulkomaille, kannattaa tarkistaa eri puhelinliittymien tarjoukset ja vertailla niitä keskenään. Voit käyttää lve.fi-puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan liittymän tarpeisiisi.

  Kokonaisuudessaan Saunalahti Prepaid -liittymä on hyvä vaihtoehto ulkomaanmatkoille. Voit käyttää sitä monissa maissa, ja rajaton netti on erinomainen lisäominaisuus.

  Puhe- ja viestipaketti

  Saunalahti Prepaid -liittymällä voit ostaa puhe- ja viestipaketteja tarpeesi mukaan. Puhepaketti sisältää puheluita Elisan ja Saunalahden matkapuhelinliittymiin Suomessa ja EU/ETA-maissa. Voit ostaa puhepaketteja eri kestoilla ja hinnoilla, ja maksimipuheluajan määrä vaihtelee paketin mukaan. Pakettien kestot ovat 7 päivää, 30 päivää ja 90 päivää.

  Viestipaketti sisältää tekstiviestejä Elisan ja Saunalahden matkapuhelinliittymiin Suomessa ja EU/ETA-maissa. Voit ostaa viestipaketteja eri kestoilla ja hinnoilla, ja viestien määrä vaihtelee paketin mukaan. Pakettien kestot ovat 7 päivää, 30 päivää ja 90 päivää.

  Voit ostaa myös yhdistelmäpaketteja, joissa on sekä puheaikaa että tekstiviestejä. Yhdistelmäpakettien kestot ovat 30 päivää ja 90 päivää.

  Huomioithan, että puhe- ja viestipaketit eivät sisällä internet-dataa. Jos tarvitset myös nettipakettia, voit ostaa sen erikseen.

  Jos matkustat ulkomaille, voit käyttää roaming-palveluita Saunalahti Prepaid -liittymällä. Roaming-hinnat vaihtelevat maa- ja operaattorikohtaisesti. Tarkista hinnat ennen matkaa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän edullisesti ja helposti.

  Nettiviikko ja tilaus

  Saunalahti Prepaid -liittymä tarjoaa Nettiviikon, joka on kätevä vaihtoehto silloin, kun tarvitset nettiyhteyttä vain lyhyeksi aikaa. Nettiviikko-paketin avulla voit käyttää nettiä rajattomasti seitsemän päivän ajan, ja se sisältää jopa 100Mbit/s nopeuden. Paketin hinta on 9,90 €, ja sen voit tilata lataamalla saldoa tai tekstiviestillä.

  Jos käytät nettiä enemmän, voit tilata erilaisia paketteja, jotka sisältävät puheaikaa, tekstiviestejä ja rajattoman netin käytön tietyn ajanjakson ajan. Esimerkiksi Saunalahti Prepaid Plus -liittymässä voit tilata Nettikuukauden, joka sisältää rajattoman netin käytön 30 päivän ajan. Paketin hinta on 19,90 €, ja sen voit tilata lataamalla saldoa tai tekstiviestillä.

  Saunalahti Prepaid -liittymä on helppo tilata ja aktivoida. Voit tilata aloituspakkauksen verkkokaupasta tai ostaa sen lähimmästä R-kioskista. Kun olet saanut SIM-kortin, voit aktivoida liittymän soittamalla Saunalahti Prepaid -asiakaspalveluun tai tekemällä sen verkossa.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Sivusto auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan puhelinliittymän, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

  Puhelut ja kalenterivuorokausi

  Saunalahti Prepaid -liittymä tarjoaa edulliset hinnat puheluille ja tekstiviesteille. Puheluiden hinta on 0,066 €/min ja tekstiviestin hinta on myös 0,066 €/kpl. Saunalahti Prepaid -liittymässä netin hinta on 0,066 €/Mt, enintään 0,99 €/kalenterivuorokausi.

  Kalenterivuorokausi tarkoittaa aikaa klo 00:00 – 23:59 välillä. Jos käytät nettiä yhden kalenterivuorokauden aikana, hinta on enintään 0,99 €. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää nettiä niin paljon kuin haluat, mutta maksat enintään 0,99 €/päivä.

  Jos käytät nettiä useamman kalenterivuorokauden aikana, maksat enintään 0,99 €/päivä jokaiselta kalenterivuorokaudelta. Esimerkiksi, jos käytät nettiä kolmena päivänä peräkkäin, maksat enintään 2,97 € (0,99 €/päivä x 3 päivää).

  Jos käytät puheluita tai tekstiviestejä enemmän kuin nettiä, voit säästää rahaa valitsemalla Saunalahti Prepaid -liittymän. Voit myös käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Huomioi, että puhelut ja tekstiviestit maksavat saman verran kaikille Suomen operaattoreille. Voit siis valita haluamasi operaattorin sen perusteella, mikä sopii sinulle parhaiten.

  Nopeus ja paketit

  Saunalahti Prepaid -liittymän nopeus riippuu valitusta paketista ja verkosta. Nopeus voi olla jopa 100 Mbit/s 4G-verkossa, kun käytössä on Nettikuukausi 4G+ -paketti. Saunalahti Prepaid Plus -liittymä ei tue 5G/4Gä ja siksi näille liittymille tilattavien Nettikuukausi 5G/4G, Rajoitukseton 5G/4G ja Turbo 5G -pakettien maksiminopeus on 21 Mbit/s 3G-verkossa.

  Saunalahti Prepaid -liittymän paketit ovat edullisia ja joustavia. Voit valita erilaisia paketteja, jotka sisältävät puheaikaa, tekstiviestejä ja nettiä. Esimerkiksi Nettikuukausi 4G -paketti sisältää rajattomasti nettiä Suomessa 4G-verkossa ja sen hinta on 9,90 €/kk. Nettiviikko 4G+ -paketti sisältää rajattomasti nettiä Suomessa 4G-verkossa ja sen hinta on 4,90 €/viikko.

  Saunalahti Prepaid -liittymän paketit toimivat Elisan kattavissa 4G/3G-verkoissa. Voit tilata paketit helposti tekstiviestillä tai netissä. Paketin tilaaminen onnistuu myös soittamalla asiakaspalveluun. Saunalahti Prepaid -liittymän paketit ovat voimassa kalenterikuukauden ajan tai viikon ajan, riippuen valitusta paketista.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, kannattaa käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. LVE.fi auttaa sinua vertailemaan eri liittymien hintoja ja ominaisuuksia, jotta löydät juuri sinulle sopivan liittymän.

  Nettiasema ja R-Kioski

  Jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa käyttää nettiä eri laitteilla kotona, opiskelijaboksissa, reissussa tai vaikka mökillä, Saunalahti Prepaid Nettiasema 4G on hyvä vaihtoehto. Voit ostaa Saunalahti Prepaid Nettiasema 4G -aloituspakkauksen R-Kioskilta hintaan 59,90 € (sis. 6 € saldoa ja 1 kk netin käyttöä jopa 100Mbit/s ilman datakattoa Suomessa).

  R-Kioskeilla voit myös ladata saldoa Saunalahden liittymiin 10, 15, 20 tai 50 eurolla. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, jolle lataus laitetaan, ja myyjä hoitaa latauksen puolestasi. Lisäksi R-Kioskeilla on myynnissä erilaisia prepaid-liittymiä, kuten Saunalahti Prepaid, Saunalahti Prepaid Plus ja Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista-liittymät.

  Saunalahti Prepaid Nettiasema 4G tarjoaa huippunopean netin eri laitteille, ja sen kautta voit käyttää nettiä vaikka usealla laitteella yhtä aikaa. Käyttö on helppoa ja aloituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan. Voit myös ladata saldoa ja ostaa puhe-, viesti- ja muita paketteja yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla (Visa ja Mastercard) PREPAID Kaupassa.

  Muista, että ennen kuin valitset liittymän, kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää itselle sopivin vaihtoehto. LVE.fi tarjoaa hyvän työkalun, jolla voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle.

  Sim-kortti ja matkapuhelinliittymä

  Saunalahti Prepaid -liittymä on heti käyttövalmis monipuolinen matkapuhelinliittymä, joka sisältää kaikkiin puhelimiin sopivan SIM-kortin (Mini / Micro / Nano), 6 € puheaikaa ja käyttöohjeen. Aloituspakkauksen voit ostaa Elisan myymälästä, R-kioskilta, S-ryhmän kaupoista ja K-ryhmän kaupoista sekä Shell/St1-huoltoasemilta.

  SIM-kortti on pieni siru, joka mahdollistaa matkapuhelimen toiminnan. Saunalahti Prepaid -liittymän aloituspakkaus sisältää yhdistelmä-SIM-kortin, josta voi valita haluamansa koon (mini, micro tai nano) ja se sopii kaikkiin puhelimiin ja tabletteihin.

  Saunalahti Prepaid -liittymä on kiinteähintainen, eli maksat vain siitä, mitä käytät. Voit ladata saldoa, ostaa puhe-, viesti- ja muita paketteja yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla (Visa ja Mastercard) PREPAID Kaupasta.

  Jos haluat vertailla eri matkapuhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, suosittelemme käyttämään lve.fi matkapuhelinliittymävertailua. Näin löydät helposti itsellesi sopivan liittymän.

  Usein kysytyt kysymykset

  Miten lataan Saunalahti Prepaid -liittymän saldoa?

  Voit ladata Saunalahti Prepaid -liittymäsi saldoa kätevästi verkossa, lähimmässä R-kioskissa tai kaupassa, jossa myydään latausseteleitä. Latausseteleitä on saatavilla eri suuruisina summoina.

  Kuinka tarkistan Saunalahti Prepaid -liittymän saldon?

  Voit tarkistaa Saunalahti Prepaid -liittymäsi saldon soittamalla *101#-numeroon tai kirjautumalla Oma Saunalahti -palveluun verkossa.

  Miten käytän Saunalahti Prepaid -liittymän nettiä?

  Voit käyttää Saunalahti Prepaid -liittymäsi nettiä lataamalla nettipaketin, jonka voit ostaa Oma Saunalahti -palvelusta tai tekstiviestillä. Voit myös käyttää nettiä ilman pakettia, mutta silloin veloitus tapahtuu käytön mukaan.

  Mistä voin ostaa Saunalahti Prepaid -liittymän?

  Voit ostaa Saunalahti Prepaid -liittymän verkkokaupasta, R-kioskilta tai kaupasta, jossa myydään liittymiä. Liittymä on heti käyttövalmis.

  Mikä on Saunalahti Prepaid -liittymän kuukausimaksu?

  Saunalahti Prepaid -liittymässä ei ole kuukausimaksua. Maksat vain käytöstä etukäteen lataamillasi summilla.

  Kuinka pitkään Saunalahti Prepaid -liittymän saldo on voimassa?

  Saunalahti Prepaid -liittymän saldo on voimassa 12 kuukautta lataushetkestä. Jos liittymän saldo ei ole voimassa, et voi soittaa tai käyttää nettiä.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän.