Moi prepaid

Moi tarjoaa ainoastaan postpaid-liittymiä eli Moi prepaid liittymää ei ole saatavilla

 • Moi tarjoaa postpaid-tyyppisiä liittymiä, joissa asiakas tunnistetaan ja numerot ovat siirrettävissä.
 • Toisin kuin perinteiset prepaid-liittymät, joissa sekä kuukausi- että käyttömaksut maksetaan etukäteen, Moi-liittymässä ainoastaan kiinteät kuukausimaksut maksetaan ennakkoon.
 • Käyttömaksut laskutetaan jälkikäteen.
 • Tämä yhdistelmä tarjoaa Moi-liittymän käyttäjille joustavuuden prepaidin etumaksuista ja postpaid-liittymän hyödyistä, kuten numeronsiirrosta.

moi prepaid
Sisällysluettelo

  Moi: Postpaid-liittymät

  Kun puhutaan mobiililiittymistä, terminologia voi joskus olla hieman sekavaa. Mobiililiittymät jaetaan pääasiassa kahteen eri tyyppiin: prepaid- ja postpaid-liittymiin. Nämä kaksi liittymätyyppiä eroavat toisistaan perustavalla tavalla maksutavoissaan ja ominaisuuksissaan. Moi on kuitenkin määritellyt uudelleen postpaid-liittymän merkityksen tuomalla markkinoille oman ainutlaatuisen versionsa.

  Moin Postpaid-liittymän erottavat ominaisuudet

  Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että Moi tarjoaa ainoastaan postpaid-liittymiä. Toisin sanoen, perinteistä Moi prepaid -liittymää ei ole olemassa. Mikä tekee Moi-liittymästä erityisen mielenkiintoisen on sen yhdistelmä ominaisuuksia, jotka tuovat esiin parhaat puolet molemmista liittymätyypeistä.

  Perinteisissä prepaid-liittymissä asiakkaat maksavat sekä kuukausimaksunsa että käyttömaksunsa etukäteen. Käyttäjät ostavat tietyllä summalla puhelinaikaa tai dataa, ja kun saldo loppuu, liittymä täytyy ladata uudelleen. Postpaid-liittymissä, kuten nimestä voi päätellä, maksut suoritetaan jälkikäteen.

  Moin postpaid-liittymä eroaa hieman tavanomaisista postpaid-liittymistä. Moi-liittymässä asiakkaat maksavat ainoastaan kiinteät kuukausimaksunsa ennakkoon, mutta kaikki käyttömaksut laskutetaan jälkikäteen. Tämä tarkoittaa, että Moi yhdistää prepaid-liittymän etukäteismaksun joustavuuden postpaid-liittymän laskutusjärjestelmän kanssa.

  Lisäksi Moin postpaid-liittymissä on muita merkittäviä etuja. Koska se on postpaid-liittymä, asiakas tunnistetaan ja hänellä on mahdollisuus siirtää puhelinnumeronsa toisesta operaattorista.

  Yhteenveto

  Moi on uudistanut postpaid-liittymän käsitettä tarjoamalla asiakkailleen ainutlaatuisen ratkaisun, joka yhdistää prepaidin ja postpaidin parhaat puolet. Kiinteiden kuukausimaksujen ennakkolaskutuksen ja jälkikäteisen käyttömaksulaskutuksen yhdistelmä tekee liittymästä joustavan ja kustannustehokkaan. Lisäksi Moin postpaid-liittymän asiakkaat voivat nauttia kaikista postpaid-liittymän eduista, kuten numeronsiirrosta.