DNA Prepaid

DNA Prepaid lyhyesti

 • DNA Prepaid on DNA:n tarjoama ennakkomaksettu mobiililiittymä.
 • Asiakas lataa saldoa liittymään, jota käytetään puheluihin, tekstiviesteihin ja datasiirtoihin.
 • Ei kiinteitä kuukausimaksuja – maksat vain käytöstäsi.
 • Liittymä ei edellytä määräaikaista sopimusta tai laskutusta.
 • DNA Prepaid on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat hallita kulutustaan tai välttää kuukausittaiset laskut.
 • Käyttämätön saldo ei vanhene, kunhan liittymää käytetään säännöllisesti.
 • Saatavilla eri saldo- ja datapakettivaihtoehtoja, joista voit valita tarpeesi mukaan.
 • Liittymää voi käyttää monissa eri päätelaitteissa, kuten puhelimissa ja tablet-laitteissa.

dna prepaid
Sisällysluettelo

  DNA Prepaid on suosittu puhelinliittymä

  DNA Prepaid on suosittu prepaid-liittymä Suomessa. Se on kätevä vaihtoehto niille, jotka haluavat käyttää puhelintaan ilman kuukausimaksuja tai pitkäaikaisia sitoumuksia. DNA Prepaid tarjoaa monia etuja, kuten edulliset hinnat, helppokäyttöisyyden ja joustavat ominaisuudet.

  DNA Prepaid -liittymän avulla voit ladata saldoa ja paketteja helposti DNA Laturista tai lataussetelillä, maksukortilla tai verkkopankin kautta. Voit myös ostaa rajattoman nettipaketin tai puheajan paketin, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. DNA Prepaid -liittymällä voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä edullisesti kotimaassa ja ulkomailla.

  DNA Prepaid -liittymässä on monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten DNA Prepaid -sovellus, joka mahdollistaa liittymän hallinnan suoraan puhelimestasi. DNA Prepaid -liittymän asiakaspalvelu on myös erittäin hyvä ja aina valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.

  DNA Prepaid: Mikä se on?

  DNA Prepaid on yksi Suomen suosituimmista prepaid-liittymistä. DNA Prepaid tarjoaa helppoa, nopeaa ja edullista kommunikaatiota ilman yllätyksiä. Prepaid-liittymän avulla voit hallita kustannuksiasi ja käyttää puhelinta juuri niin paljon kuin haluat.

  DNA Prepaid -liittymä sopii erityisesti niille, jotka käyttävät puhelinta vähän tai epäsäännöllisesti. DNA Prepaid -liittymässä veloitus on aina käytön mukaan, joten maksat vain siitä mitä käytät. Voit valita juuri sinulle sopivan liittymän, joka vastaa tarpeitasi.

  DNA Prepaid -liittymän avulla voit myös käyttää dataprepaidia, joka tuo mutkattoman surffailun sinne missä olet. Dataprepaid mahdollistaa netin käytön ilman kiinteää kuukausimaksua ja voit käyttää nettiä juuri niin paljon kuin haluat.

  Voit tilata DNA Prepaid -liittymän helposti verkossa tai DNA myymälöistä. DNA Prepaid -liittymän avulla voit nauttia edullisesta ja helppokäyttöisestä kommunikaatiosta.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää tarpeisiisi, kannattaa käyttää lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Löydät sieltä kaikki Suomen suosituimmat liittymät ja voit vertailla niitä helposti keskenään.

  DNA Prepaid hinnasto

  DNA tarjoaa useita erilaisia prepaid-liittymiä, joiden hinnat vaihtelevat käytön mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, ellei toisin ole ilmoitettu.

  DNA Rajaton Prepaid -liittymä sisältää rajattomasti puheluita, tekstiviestejä ja netin käyttöä. Hinta on 0,89 €/vrk tai 1,19 €/vrk valitun netin mukaan. Maksiminopeus on jopa 400 Mbit/s ja EU-dataa saa 0,45 Gt/vrk. Aloituspakkauksen hinta on 4,90 €, joka sisältää 5 € saldoa.

  DNA Dataprepaid 30 vrk -liittymä tarjoaa edullisen prepaid-netin suoraan laitteeseesi. Hinta on 9,90 € ja sisältää 30 päivän netin käytön. Maksiminopeus on jopa 150 Mbit/s ja EU-dataa saa 6 Gt.

  DNA Super Prepaid -liittymässä maksat puheluista ja viesteistä vain käytön mukaan. Aloituspaketissa netin nopeus on 100 Mbit/s ja hinta on 5 € saldoa. Rajaton netti, puhelut ja viestit ovat käytön mukaan.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään LVE.fi puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät eri liittymien hinnat ja ominaisuudet helposti vertailtavassa muodossa.

  DNA Prepaid liittymän ominaisuudet

  Jos etsit edullista ja joustavaa liittymää, DNA Prepaid voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. DNA Prepaid tarjoaa useita eri ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille käyttäjille.

  Yksi suosittu vaihtoehto on DNA Super Prepaid, joka tarjoaa kuukausimaksuttoman liittymän. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat vain käytön mukaan puheluista, tekstiviesteistä ja netistä. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos et halua sitoutua pidempiaikaiseen sopimukseen.

  DNA Prepaid -liittymä tarjoaa myös joustavuutta, sillä voit ladata saldoa tai rajaton- tai nettipaketin laturissa. Voit valita ladattavan summan 10-100 euroa tai haluamasi rajaton- tai nettipaketin. Maksu tapahtuu pankkitunnuksilla tai maksukortilla.

  DNA Rajaton Prepaid on toinen suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa rajattoman määrän kotimaisia puheluja, tekstiviestejä ja nopeaa 4G- tai 5G-nettiä päiväveloitteisesti. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos käytät paljon nettiä ja haluat rajattoman määrän puheluita ja tekstiviestejä.

  DNA Prepaid -liittymän ominaisuuksiin kuuluu myös huoleton liittymä aktiiviseen käyttöön. Voit käyttää liittymää huoletta ilman pelkoa yllättävistä lisämaksuista. Nopeus aloituspakkauksella on max 100 Mbit/s, mutta DNA Rajaton Prepaid -liittymässä nopeus voi olla jopa 300 Mbit/s.

  Jos etsit sopivaa liittymää, voit käyttää lve.fi-vertailupalvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymän juuri sinulle.

  DNA Data Prepaid

  Jos tarvitset nettiä vain tiettyyn aikaan, DNA Dataprepaid saattaa olla sinulle sopiva vaihtoehto. DNA Dataprepaid on edullinen ja joustava tapa käyttää nettiä silloin, kun sitä tarvitset. Voit valita erikokoisia datapaketteja, jotka ovat voimassa rajatun ajan.

  Voit hankkia haluamasi paketin netistä osoitteesta laturi.dna.fi tai R-kioskilta. DNA Dataprepaid -paketteja on saatavilla eri nopeuksilla ja kestoilla. Voit valita rajattoman netin paketin, jonka nopeus on jopa 400 Mbit/s. Alla olevassa taulukossa on esimerkkejä DNA Dataprepaid -paketeista:

  Paketti Kesto Hinta
  Dataprepaid rajaton 7 vrk 7 vrk 7,90 €
  Dataprepaid rajaton 30 vrk 30 vrk 19,90 €
  Dataprepaid rajaton 30 vrk 30 vrk 24,90 €
  Dataprepaid rajaton 5G 30 vrk 30 vrk 29,90 €

  DNA Dataprepaid on kätevä tapa käyttää nettiä, kun tarvitset sitä vain satunnaisesti. Voit ladata dataprepaid-liittymääsi lisää saldoa tarpeen mukaan. Muista, että dataprepaid-paketit ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

  Jos käytät nettiä usein, kannattaa harkita DNA muita prepaid-liittymiä. DNA Prepaid -liittymät tarjoavat edullisia ja joustavia vaihtoehtoja, joissa voit valita sopivan datapaketin ja puhelumäärän tarpeesi mukaan.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, suosittelemme LVE puhelinliittymävertailua. LVE auttaa sinua vertailemaan eri liittymiä ja löytämään sopivan vaihtoehdon tarpeesi mukaan.

  DNA Prepaid lataus ja saldo

  Jos käytät DNA Prepaid -liittymää, sinun täytyy ladata saldoa, jotta voit soittaa ja lähettää viestejä. Voit ladata saldoa DNA Laturissa, R-kioskeilla, lataussetelillä ja Otto-automaateilla. Voit myös ladata rajattoman tai nettipaketin DNA Laturissa osoitteessa laturi.dna.fi. Voit valita ladattavan summan 10-100 euroa tai haluamasi rajattoman tai nettipaketin.

  Jos haluat ladata saldoa DNA Laturissa, sinun täytyy antaa ladattavan liittymän numero. Voit ladata saldoa lataussetelillä, maksukortilla tai verkkopankin kautta. Alla olevassa taulukossa on ladattavat summat ja niiden hinnat.

  Ladattava summa Hinta
  10 € 10 €
  15 € 15 €
  20 € 20 €
  25 € 25 €
  30 € 30 €
  50 € 50 €
  70 € 70 €
  100 € 100 €

  Jos haluat ladata rajattoman tai nettipaketin DNA Laturissa, sinun täytyy valita haluamasi paketti ja seurata ohjeita. Voit myös ladata rajattoman tai nettipaketin DNA Prepaid -sovelluksella.

  R-kioskeilla voit ladata puheaikaa tai paketteja prepaid-liittymääsi. Voit myös ostaa latausseteleitä R-kioskeilta. Jos haluat ladata saldoa Otto-automaatilla, sinun täytyy ostaa latausseteli ensin.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi-vertailupalvelua. Sieltä löydät kaikki Suomen puhelinliittymät ja voit vertailla niitä helposti.

  DNA Prepaid asiakaspalvelu

  DNA Prepaid -asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa prepaid-liittymääsi liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai chat-palvelun kautta.

  Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 9-17. Voit soittaa maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 550 044 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@dna.fi. Chat-palvelumme löydät DNA verkkosivuilta.

  Jos tarvitset apua liittymän aktivoinnissa tai lataamisessa, voit käydä läpi ohjeet DNA verkkosivuilla tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme auttaa myös, jos tarvitset apua roaming-asetusten kanssa tai haluat estää roamingin käytön DNA Prepaid -liittymässäsi.

  DNA Prepaid -asiakaspalvelu tarjoaa myös palveluita Minun palvelussani, joka on DNA verkkopalvelu. Minun palvelussa voit tarkastella liittymäsi saldoa ja käyttöä sekä ladata lisää saldoa. Voit myös tarkastella liittymäsi tietoja ja aktivoida tai deaktivoida erilaisia ominaisuuksia, kuten roamingin ja datapaketit.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää, suosittelemme käyttämään lve.fi -palvelua, joka vertailee eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän.

  DNA Prepaid Sovellus

  Jos käytät DNA prepaid-liittymää, DNA Prepaid -sovellus on sinulle hyödyllinen työkalu. Voit ladata sovelluksen maksutta Google Play -kaupasta, jos käytössäsi on Android-puhelin. Sovelluksen avulla voit hallinnoida liittymääsi helposti ja nopeasti.

  Sovelluksessa voit tarkistaa liittymäsi saldon, voimassaoloajan ja liittymätyypin. Lisäksi voit tarkistaa lataushistoriasi sekä aktiiviset ja jonossa olevat pakettisi. Voit myös ladata saldoa tai nettipaketteja suoraan sovelluksesta.

  DNA Prepaid -sovellus on helppokäyttöinen ja selkeä. Se on suunniteltu siten, että voit hallinnoida liittymääsi missä ja milloin tahansa. Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, joten sen käyttö on helppoa myös aloittelijoille.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän tarjouksen, kannattaa vertailla eri operaattoreiden tarjouksia. Voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi juuri sinulle sopivan liittymän.

  DNA Prepaid ja Roaming

  DNA Prepaid -liittymän käyttäjänä voit hyödyntää edullista roaming-hinnoittelua EU/ETA-alueella. Roaming-hinnat vaihtelevat sen mukaan, missä maassa olet ja miten paljon käytät liittymääsi. DNA verkkosivuilta löytyy tarkat tiedot roaming-hinnoista kunkin maan osalta.

  Käytettäessä DNA Prepaid -liittymää EU/ETA-alueella, veloitetaan aina kotimaan hinta käytön mukaan. Roaming-hinta lisätään tämän päälle. Roaming-hinnat DNA Prepaid -liittymille ovat seuraavat:

  • Puhelut: 0,066 €/min/kpl
  • Tekstiviestit: 0,066 €/kpl
  • Data: 2,232 €/GB

  DNA Prepaid -liittymän käyttäjänä voit myös ostaa lisäpaketteja, joilla saat edullisemman roaming-hinnan. Esimerkiksi EU Data -paketti sisältää 1 GB dataa ja sen hinta on 9,90 €. Tämä paketti on voimassa 14 päivää.

  DNA verkkosivuilta löydät myös tarkat ohjeet roamingin käyttöönottoon ja käyttöön ulkomailla. Muista myös tarkistaa, että puhelimesi asetukset ovat kunnossa ennen matkaa.

  Jos matkustat paljon ulkomailla, kannattaa harkita myös muita DNA liittymävaihtoehtoja, kuten DNA Rajaton tai DNA Super Prepaid -liittymiä. Näissä liittymissä on jo valmiiksi rajattomasti dataa ja puheluita myös ulkomailla.

  Muista vertailla eri liittymävaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. Voit käyttää esimerkiksi lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan liittymän.

  DNA Prepaid paketit

  DNA Prepaid Paketit ovat kätevä tapa hallita kuluja ja käyttöä. Voit valita juuri sinulle sopivan paketin tarpeittesi mukaan. DNA tarjoaa useita eri paketteja, joista löydät varmasti sopivan liittymän.

  Voit hankkia haluamasi paketin netistä, osoitteesta laturi.dna.fi tai R-kioskilta. DNA Dataprepaid 30 vrk -paketit ovat erittäin suosittuja, ja ne sisältävät rajattoman netinkäytön 100 Mbit/s tai 300 Mbit/s nopeudella. Voit myös valita 5G-paketin, joka tarjoaa nopeimman mahdollisen netin 400 Mbit/s nopeudella.

  DNA Prepaid -liittymän avulla voit hallita kuluja paremmin. Voit ladata saldoa tai rajaton- tai nettipaketin DNA Prepaid -liittymääsi osoitteessa laturi.dna.fi. Lisäksi voit ladata puheaikaa tai paketteja prepaid-liittymääsi R-kioskeilla, lataussetelillä ja Otto-automaateilla.

  DNA Super Prepaid -liittymä on tarkoitettu kuluttajakäyttöön, ja se sisältää rajattomat paketit. Paketit sisältävät normaalihintaiset kotimaanpuhelut, viestit sekä rajattoman netinkäytön 100 Mbit/s nopeudella kotimaassa. 5G-paketilla netin maksiminopeus on 400 Mbit/s. Liittymässä on myös rajoituksia, esimerkiksi viestejä voi lähettää kiinteään vuorokausihintaan maksimissaan 300 kpl/vuorokausi.

  Jos olet etsimässä parasta liittymää, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

  DNA Prepaid ja iPhone

  Jos käytössäsi on iPhone ja etsit edullista ja joustavaa puhelinliittymää, DNA Prepaid voi olla hyvä vaihtoehto. DNA Prepaid -liittymät ovat käytössäsi heti, kun olet ladannut niihin saldoa. Voit ladata saldoa kätevästi DNA Laturissa, R-kioskeilla, lataussetelillä ja Otto-automaateilla. Voit myös ladata rajattomia tai nettipaketteja DNA Laturista tai osoitteessa laturi.dna.fi.

  DNA Prepaid -liittymät toimivat myös ulkomailla, joten voit käyttää puhelinta ja nettiä huoletta matkoilla. Huomioithan kuitenkin, että ulkomailla käyttö voi olla kalliimpaa kuin Suomessa. Voit tarkistaa ulkomaan hinnat DNA verkkosivuilta.

  Jos haluat käyttää iPhonea netin jakamiseen muille laitteille, voit ostaa DNA Super Prepaid -liittymän, joka sisältää rajattoman netin jakamisen. Muista kuitenkin, että netin jakaminen voi kuluttaa paljon dataa, joten tarkista aina liittymän tiedot ja hinnat ennen käyttöä.

  Jos olet etsimässä parasta puhelinliittymää, kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. LVE.fi tarjoaa kätevän vertailutyökalun, jonka avulla voit löytää juuri sinulle sopivimman liittymän.

  DNA Prepaid Suomessa

  Jos etsit edullista ja helppokäyttöistä prepaid-liittymää Suomessa, DNA Prepaid voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. DNA Prepaid -liittymä tarjoaa monia etuja, kuten edulliset hinnat ja hyvän verkkokattavuuden.

  Voit ostaa DNA Prepaid -liittymän helposti esimerkiksi K-kaupoista tai Neste K -asemilta. Aloituspakkaus sisältää valmiiksi 5 € saldoa, ja sen hinta on vain 4,90 €.

  DNA Super Prepaid on hyvä valinta, jos haluat käyttää liittymääsi vain silloin tällöin. Tällöin maksat vain käytöstä, eikä sinun tarvitse maksaa kuukausimaksua. Puhelut ja tekstiviestit maksavat 0,066 €/min tai kpl, ja netin käytöstä Suomessa veloitetaan vain 0,99 €/käyttöpäivä.

  Jos käytät liittymääsi enemmän, voit valita DNA Prepaid -liittymän, joka sisältää kuukausimaksun. Tämä liittymä tarjoaa edullisemmat hinnat puheluille, tekstiviesteille ja netin käytölle Suomessa. Kuukausimaksu on vain 4,90 €/kk, ja saat käyttöösi 1000 minuuttia puheluita, 1000 tekstiviestiä ja 1,5 Gt netin käyttöä.

  Jos tarvitset liittymää myös ulkomailla käyttöön, DNA Prepaid -liittymä on hyvä valinta. Voit käyttää liittymää ulkomailla yli sadassa maassa, ja EU/ETA-maissa puhut ja tekstaat kotimaan hinnoilla. Lisätietoa tiedonsiirrosta EU/ETA-maissa löytyy EU-roaming-sivuilta.

  Jos haluat vertailla eri prepaid-liittymien hintoja ja ominaisuuksia, suosittelemme käyttämään lve.fi-vertailusivustoa. Sieltä löydät helposti eri liittymien hinnat ja ominaisuudet, ja voit valita juuri sinulle sopivan liittymän.

  DNA Prepaid laturi

  DNA Prepaid -liittymän käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit ostaa lisäpalveluita ja paketteja useista eri kanavista, kuten Laturista, R-kioskilta, prepaid-itsepalvelusta tai DNA Prepaid -sovelluksesta. Alla on tarkemmin kuvattu eri kanavista ostettavissa olevat paketit.

  Laturin käyttö

  Laturilta voit ostaa lisäpalveluita, kuten nettipaketteja ja puhepaketteja. Voit myös ladata saldoa liittymääsi. Laturilta ostettavissa olevat paketit ovat seuraavat:

  Paketti Hinta
  100 MB netti 1,90 €
  500 MB netti 4,90 €
  2 GB netti 9,90 €
  60 min puheaikaa 4,90 €
  120 min puheaikaa 7,90 €

  R-kioski

  R-kioskilta voit ostaa samoja paketteja kuin Laturilta. Voit myös ladata saldoa liittymääsi. R-kioskilta ostettavissa olevat paketit ovat samat kuin Laturilta ostettavissa olevat paketit.

  Prepaid-itsepalvelu

  Prepaid-itsepalvelusta voit ostaa netti- ja puhepaketteja sekä tarkistaa liittymäsi saldon ja liittymätyypin. Voit myös hallinnoida paketteja ja tehdä muita liittyviä toimenpiteitä. Prepaid-itsepalvelusta ostettavissa olevat paketit ovat seuraavat:

  Paketti Hinta
  1 GB netti 6,90 €
  2 GB netti 9,90 €
  3 GB netti 14,90 €
  Rajaton netti 19,90 €
  60 min puheaikaa 4,90 €
  120 min puheaikaa 7,90 €

  DNA Prepaid -sovellus

  DNA Prepaid -sovelluksella voit ostaa netti- ja puhepaketteja, tarkistaa liittymäsi saldon ja liittymätyypin sekä hallinnoida paketteja. DNA Prepaid -sovelluksesta ostettavissa olevat paketit ovat samat kuin Prepaid-itsepalvelusta ostettavissa olevat paketit.

  Muista vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja niiden hintoja ennen ostopäätöksen tekemistä. Voit käyttää esimerkiksi lve.fi -sivustoa löytääksesi parhaan puhelinliittymän juuri sinulle.

  DNA Prepaid sim-kortit

  DNA Prepaid -liittymässä voit käyttää erilaisia sim-kortteja, jotka sisältävät puheaikaa, viestejä ja/tai dataa. SIM-kortit ovat kätevä tapa ladata saldoa liittymääsi, ja voit valita juuri sinulle sopivan levyn tarpeidesi mukaan.

  DNA Prepaid -liittymän käyttäjänä voit ladata saldoa ja liittymäpaketteja laturi.dna.fi -palvelussa, R-kioskeilla, lataussetelillä ja Otto-automaateilla. Voit myös käyttää DNA Prepaid -sovellusta, jossa voit tarkistaa liittymäsi saldon ja ostaa ja hallinnoida paketteja.

  Alla on esimerkkejä DNA Prepaid -liittymän latauslevyistä:

  Kortti Sisältö Hinta
  Prepaid 5 € 5 € saldoa 5 €
  Prepaid 10 € 10 € saldoa 10 €
  Prepaid 20 € 20 € saldoa 20 €
  Prepaid 30 € 30 € saldoa 30 €
  Prepaid 50 € 50 € saldoa 50 €
  Prepaid 100 € 100 € saldoa 100 €

  Huomaa, että latauslevyjen hinnat voivat vaihdella myyntipaikasta riippuen. Lisäksi DNA Prepaid -liittymässä voit käyttää myös muita latausvaihtoehtoja, kuten netti- ja puhepaketteja.

  Jos olet etsimässä parasta puhelinliittymää, suosittelemme käyttämään lve.fi -palvelua. Lve.fi -palvelusta löydät helposti vertailun eri operaattoreiden tarjoamista liittymistä ja niiden hinnoista. Näin voit löytää sinulle sopivimman vaihtoehdon.

  DNA Prepaid laadunvalvonta

  DNA Prepaid -liittymän laadunvalvonta on erittäin tärkeää, jotta voit käyttää prepaid-liittymääsi mahdollisimman tehokkaasti. DNA prepaid-liittymien laadunvalvonta on erittäin korkeatasoista ja varmistaa, että prepaid-liittymäsi toimii moitteettomasti.

  DNA prepaid-liittymien laadunvalvonta sisältää muun muassa seuraavat toimenpiteet:

  • Jatkuva verkon ja palveluiden valvonta
  • Häiriöiden nopea korjaaminen
  • Asiakaspalvelun saatavuus ja laatu

  DNA prepaid-liittymät ovat erittäin laadukkaita ja varmistavat, että voit käyttää prepaid-liittymääsi ilman ongelmia. DNA prepaid-liittymien laadunvalvonta varmistaa myös sen, että prepaid-liittymäsi toimii aina moitteettomasti kaikissa olosuhteissa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät vertailun eri puhelinliittymien hinnoista ja ominaisuuksista, joiden avulla voit valita itsellesi sopivan liittymän.

  DNA Prepaid ennen kuin ostat

  Jos olet ostamassa DNA Prepaid -liittymää, sinun kannattaa tarkistaa, että liittymä sopii tarpeisiisi ja budjettiisi. Vertailemalla eri liittymiä voit löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  DNA tarjoaa useita erilaisia prepaid-liittymiä, joista voit valita. Voit valita esimerkiksi DNA Rajaton Prepaidin, joka on joustava ja edullinen liittymä, jossa maksat aina käytön mukaan. Voit myös valita DNA Super Prepaidin, joka on käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä, jolla maksat puheluista ja viesteistä vain käytön mukaan.

  Ennen ostamista kannattaa myös tarkistaa, että liittymä toimii hyvin alueella, jossa käytät sitä eniten. DNA verkkokartta auttaa sinua selvittämään, millainen verkkopeitto on alueellasi.

  Jos olet ostamassa useampaa liittymää tai etsit yrityksellesi sopivaa liittymää, voit ottaa yhteyttä DNA myyntitiimiin. DNA myyntitiimi auttaa sinua löytämään sopivan liittymän ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

  Muista myös vertailla eri liittymien hintoja ja ominaisuuksia, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Voit käyttää esimerkiksi lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi.

  Toivottavasti tämä auttaa sinua löytämään sopivan DNA Prepaid -liittymän tarpeisiisi.

  DNA Prepaid täyden palvelun liittymä

  Jos etsit täyden palvelun prepaid-liittymää, DNA Prepaid Täyden Palvelun liittymä on hyvä vaihtoehto. Tämä liittymä tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, joilla voit hallita liittymääsi helposti ja kätevästi.

  DNA Prepaid Täyden Palvelun liittymä sisältää rajattoman netin, puhelut ja viestit käytön mukaan. Lisäksi aloituspakkaus sisältää 5 € saldoa. Puhelut ja tekstiviestit kotimaassa maksavat 0,066 €/min/kpl. Voit myös käyttää liittymääsi ulkomailla, sillä se sisältää EU-datapaketin.

  Liittymän hallinta on helppoa DNA Prepaid -sovelluksen avulla. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi ja tarkistaa liittymäsi saldon, ostaa paketteja ja hallinnoida liittymääsi helposti. Lisäksi voit käyttää prepaid-itsepalvelua (prepaid.dna.fi), jolla voit tarkistaa liittymäsi saldon ja liittymätyypin.

  Jos haluat löytää itsellesi parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailupalvelua. Sieltä löydät helposti ja nopeasti vertailutietoa eri liittymistä ja niiden ominaisuuksista.

  DNA Prepaid viivakoodit

  DNA Prepaid -liittymän käyttäjät voivat ladata saldoa tai paketteja käyttämällä viivakoodeja. Viivakoodit ovat kätevä tapa ladata liittymää, sillä ne ovat nopeita ja helppoja käyttää. Voit käyttää viivakoodeja lataamiseen DNA Prepaid -sovelluksessa tai käydä R-kioskeilla, lataussetelillä ja Otto-automaateilla.

  Viivakoodit sisältävät tiedot latauksesta, kuten ladattavan summan ja liittymän numeron. Voit ladata liittymääsi eri summilla ja eri aikavälein. DNA Prepaid -liittymän käyttäjät voivat ladata liittymäänsä viivakoodeilla seuraavasti:

  • DNA Prepaid -sovelluksessa: Avaa sovellus ja valitse ”Lataa saldoa” tai ”Osta paketti”. Syötä viivakoodin tiedot ja vahvista lataus.
  • R-kioskeilla: Käy lähimmällä R-kioskilla ja pyydä latausviivakoodia. Syötä viivakoodin tiedot ja vahvista lataus.
  • Lataussetelillä: Osta latausseteli kaupasta ja syötä viivakoodin tiedot DNA Prepaid -sovelluksessa tai R-kioskilla.
  • Otto-automaateilla: Käy lähimmällä Otto-automaatilla ja pyydä latausviivakoodia. Syötä viivakoodin tiedot ja vahvista lataus.

  Viivakoodit ovat kätevä tapa ladata DNA Prepaid -liittymää, mutta muista vertailla eri liittymävaihtoehtoja ennen liittymän hankkimista. LVE.fi-sivusto tarjoaa kattavan vertailun eri teleoperaattoreiden liittymistä. Voit löytää parhaan liittymän tarpeisiisi vertailemalla eri operaattoreiden hintoja ja palveluita.

  Usein kysytyt kysymykset

  Miten tarkistan DNA Prepaidin saldon?

  DNA Prepaidin saldon voit tarkistaa soittamalla maksuttomaan palvelunumeroon *100# tai lähettämällä tekstiviestin SALDO numeroon 14001.

  Miten tarkistan Prepaid-liittymän saldon?

  Prepaid-liittymän saldon voit tarkistaa soittamalla maksuttomaan palvelunumeroon *100# tai lähettämällä tekstiviestin SALDO numeroon 14001.

  Kuinka kauan DNA Prepaid on voimassa?

  DNA Prepaid on voimassa 180 päivää viimeisimmän latauksen tai aktiivisuuden jälkeen. Voit ladata saldoa ja jatkaa liittymän voimassaoloaikaa.

  Mikä on Prepaid-liittymän hinta?

  Prepaid-liittymän hinta riippuu valitsemastasi liittymästä. DNA on erilaisia Prepaid-liittymiä, joista voit valita itsellesi sopivan.

  Mistä löydän DNA Rajaton Prepaid -liittymän?

  DNA Rajaton Prepaid -liittymän löydät DNA verkkokaupasta tai lähimmästä DNA Kaupasta.

  Miten saan Prepaid-netin käyttöön?

  Prepaid-netin käyttöön saat tarkemmat ohjeet DNA verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta. Huomioithan, että netin käyttöön tarvitset toimivan datapaketin.

  Kannustamme sinua vertailemaan eri puhelinliittymävaihtoehtoja lve.fi -sivustolla ja löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.