5G reititin

5G reititin lyhyesti

 • 5G-reititin mahdollistaa kodin laitteiden yhdistämisen uuden sukupolven 5G-verkkoon.
 • 5G-reitittimen nopeus ja kantama ovat tärkeitä tekijöitä sen käytössä.
 • 5G-reititin on monipuolinen laite, joka sopii eri käyttötarkoituksiin.

5g reititin
Sisällysluettelo

  5G reititin: Nopea ja luotettava internet-yhteys kotiisi

  5G-reititin on uusi laite, joka mahdollistaa kodin laitteiden yhdistämisen uuden sukupolven 5G-verkkoon. 5G-verkko tarjoaa nopeamman ja luotettavamman yhteyden kodin eri laitteille, joten 5G-reitittimen hankkiminen voi olla hyödyllistä. 5G-reititin jakaa yhteyden langattomasti eteenpäin kaikille kotisi päätelaitteille.

  5G-reitittimen nopeus ja kantama ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat sen käyttöön. 5G-verkon nopeus on huomattavasti nopeampi kuin 4G-verkon nopeus, joten 5G-reititin on suositeltava hankinta, jos haluat nopeamman yhteyden kodin laitteille. 5G-reitittimen antenni ja signaali ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat sen toimintaan.

  Jos haluat käyttää 5G-verkkoa kaikkien kotisi laitteiden yhdistämiseen verkkoon, hanki 5G-reititin. 5G-reititin tukee 5G-verkon lisäksi myös 4G-verkkoa ja jakaa yhteyden langattomasti eteenpäin kaikille kotisi päätelaitteille. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen laitteen, joka sopii eri käyttötarkoituksiin.

  5G Reititin: Yleiskatsaus

  Jos haluat käyttää 5G-verkkoa kaikkien kotisi laitteiden yhdistämiseen verkkoon, hanki 5G-reititin. 5G-reititin avaa kaistan uuden sukupolven ruuhkattomaan 5G-verkkoon, joka tarjoaa entistä nopeammat ja kattavammat kodin yhteydet. 5G-reititin tukee 5G-verkon lisäksi myös 4G-verkkoa ja jakaa yhteyden langattomasti eteenpäin kaikille kotisi päätelaitteille.

  5G-reititin on laite, joka yhdistää kodin laitteet 5G-verkkoon. Se toimii samalla tavalla kuin perinteinen reititin, mutta se tukee uusinta 5G-verkkoteknologiaa. 5G-reititin sisältää sekä 5G-modeemin että WiFi-reitittimen yhdessä ja samassa laitteessa.

  Parhaan hyödyn nopeasta 5G-mobiiliyhteydestä saa hankkimalla 5G-reitittimen. 5G-reitittimillä saavuttaa nopeimpien langallisten laajakaistojen tasoiset yhteydet ilman kaapeleita. 5G-reititin on erinomainen valinta, jos haluat nopean ja luotettavan verkkoyhteyden kotiisi tai toimistoosi.

  Jos harkitset 5G-reitittimen hankkimista, vertaile eri valmistajien tuotteita ja tutustu niiden ominaisuuksiin. Löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteen. Voit myös käyttää lve.fi-palvelua vertaillaksesi eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  5G Verkko: Mikä se on?

  5G-verkko on uusin matkapuhelinverkko, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeampia ja luotettavampia yhteyksiä. Se on viidennen sukupolven matkapuhelinverkko, joka on kehitetty korvaamaan 4G-verkko. 5G-verkko käyttää uutta tekniikkaa, joka mahdollistaa suuremman tiedonsiirtonopeuden ja pienemmän viiveen.

  5G-verkon käyttöön tarvitaan 5G-puhelin ja puhelinoperaattorin tarjoama 5G-liittymä. 5G-verkko on yhteensopiva myös 4G-verkon kanssa, joten voit käyttää 5G-puhelinta myös 4G-verkossa.

  5G-verkko on jaettu kahteen eri tyyppiin: 5G NR (New Radio) ja 5G NSA (Non-Standalone Access). 5G NR on itsenäinen verkko, joka ei tarvitse tukea 4G-verkosta. 5G NSA taas käyttää 4G-verkkoa tukiasemana.

  5G-verkko mahdollistaa myös uusien teknologioiden, kuten IoT (Internet of Things) ja AR/VR (Augmented Reality/Virtual Reality) käytön. Voit siis yhdistää erilaisia laitteita langattomasti 5G-verkkoon ja käyttää virtuaalitodellisuutta tai lisättyä todellisuutta.

  Jos haluat käyttää 5G-verkkoa kaikkien kotisi laitteiden yhdistämiseen verkkoon, kannattaa hankkia 5G-reititin. 5G-reitittimellä voit saavuttaa nopeimpien langallisten laajakaistojen tasoiset yhteydet ilman kaapelien vetämistä.

  Jos haluat löytää parhaan mahdollisen puhelinliittymän, suosittelemme vertailemaan eri liittymiä lve.fi-palvelussa. Siellä voit vertailla eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  5G reitittimen nopeus ja kantama

  Nopeus

  5G-reitittimien nopeus on yksi niiden tärkeimmistä ominaisuuksista. 5G-verkon maksiminopeus on huomattavasti nopeampi kuin 4G-verkon maksiminopeus. 5G-reitittimen avulla voit saavuttaa jopa 10 Gbps nopeuden, mikä on huomattavasti nopeampi kuin 4G-reitittimellä saavutettava nopeus. Nopeus on erityisen tärkeä, jos käytät paljon verkkoyhteyttä vaativia sovelluksia, kuten videopuheluita, videostreamingia tai online-pelejä.

  Kantama

  5G-reitittimen kantama on myös tärkeä ominaisuus. Kantama riippuu monesta tekijästä, kuten signaalin voimakkuudesta, esteistä ja käytetystä taajuudesta. 5G-reitittimen kantama on yleensä suurempi kuin 4G-reitittimellä saavutettava kantama. 5G-reititin voi saavuttaa jopa 1 kilometrin kantaman. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää 5G-reititintä myös kaukana tukiasemasta.

  Jos haluat saavuttaa parhaan mahdollisen nopeuden ja kantaman, kannattaa valita laadukas 5G-reititin. LVE.fi-sivustolta löydät vertailun eri puhelinliittymistä, joiden avulla voit valita itsellesi sopivan liittymän ja reitittimen.

  5G Reitittimen antenni ja signaali

  Antenni

  5G-reitittimen antenni on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa huomattavasti yhteyden laatuun. Antennin tehtävänä on vastaanottaa signaali ja välittää se reitittimelle. Laadukas antenni mahdollistaa paremman signaalin vastaanoton ja siten nopeamman yhteyden.

  5G-reitittimen antenni voi olla sisäinen tai ulkoinen. Sisäinen antenni on helppo asentaa, mutta sen signaalinvastaanotto voi olla heikompi kuin ulkoisen antennin. Ulkoinen antenni taas vaatii asennuksen ulos, mutta sen signaalinvastaanotto on yleensä parempi.

  Jos haluat parantaa 5G-reitittimen signaalia, harkitse ulkoisen antennin hankkimista. Ulkoinen antenni voidaan suunnata suoraan lähimpään tukiasemaan, mikä parantaa signaalin laatua.

  Signaali

  5G-signaalin voimakkuus vaikuttaa suoraan yhteyden nopeuteen ja laatuun. Signaalin voimakkuus riippuu monista tekijöistä, kuten etäisyydestä tukiasemaan, esteistä ja häiriöistä.

  Jos haluat varmistaa parhaan mahdollisen signaalin, sijoita 5G-reititin lähelle ikkunaa tai ulkoista antennia. Varmista myös, että reitittimen antenni on suunnattu kohti lähintä tukiasemaa.

  Jos signaalin voimakkuus on heikko, harkitse ulkoisen antennin hankkimista tai 5G-reitittimen siirtämistä lähemmäksi tukiasemaa.

  Muista, että 5G-kuuluvuus on toistaiseksi saatavilla vain rajoitetuilla alueilla. Voit tarkistaa oman alueesi 5G-kuuluvuuden operaattorin verkkosivuilta.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, käytä lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään sopivan liittymän tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

  5G Reititin: Laitteet ja liitännät

  Laitteet

  5G-reititin on laite, joka mahdollistaa 5G-verkon käytön kodin laitteissa. Tämä laite on välttämätön, jos haluat käyttää 5G-verkkoa kaikkien kotisi laitteiden yhdistämiseen verkkoon. 5G-reititin toimii samalla tavalla kuin perinteinen langaton reititin, mutta se käyttää uusinta 5G-teknologiaa.

  5G-reitittimessä on yleensä ulkoyksikkö, joka vastaanottaa 5G-signaalin ja lähettää sen sisätilaan. Lisäksi reitittimessä on useimmiten LAN-portteja, joihin voit kytkeä tietokoneen tai muun laitteen. Reitittimessä on myös virtalähde, joka antaa tarvittavan virran laitteelle.

  Jos haluat käyttää 5G-reititintä, tarvitset 5G-puhelimen ja puhelinoperaattorin tarjoaman 5G-liittymän. 5G-puhelin on välttämätön, koska se on ainoa laite, joka voi käyttää 5G-verkkoa.

  Liitännät

  5G-reitittimessä on yleensä SIM-korttipaikka, johon voit asettaa SIM-kortin. SIM-kortti on välttämätön, koska se mahdollistaa yhteyden puhelinoperaattorin verkkoon. SIM-kortin avulla voit myös hallita liittymän asetuksia ja tarkistaa käytetyn datan määrän.

  Kun olet asentanut SIM-kortin ja liittänyt reitittimen virtalähteeseen, voit yhdistää tietokoneen tai muun laitteen LAN-porttiin. Tämän jälkeen voit käyttää 5G-verkkoa kodin kaikissa laitteissa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, kannattaa käyttää lve.fi-vertailupalvelua. Lve.fi auttaa sinua vertailemaan eri puhelinliittymiä ja löytämään juuri sinulle sopivan liittymän.

  5G Reititin: Mobiililaajakaista ja modeemit

  Jos haluat nopean ja luotettavan nettiyhteyden kotiisi tai matkalle, 5G-reititin on loistava valinta. Tämä laite mahdollistaa nopean mobiililaajakaistan käytön, joka on erinomainen vaihtoehto perinteiselle kiinteälle laajakaistalle.

  Mobiililaajakaista

  Mobiililaajakaista on langaton internet-yhteys, joka toimii matkapuhelinverkon kautta. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää nettiä missä tahansa, kunhan sinulla on mobiililaajakaistan kattavuusalueella. Mobiililaajakaistan nopeus riippuu verkon kuormituksesta ja signaalin voimakkuudesta. 5G-mobiililaajakaista tarjoaa jopa gigan vauhdin, joka on huomattavasti nopeampi kuin 4G-mobiililaajakaista.

  Modeemit

  Mokkula on mobiililaajakaistan reititin, joka luo kattavan nettiyhteyden usealle laitteelle, kuten puhelimelle, tabletille, tietokoneelle, pelikonsolille ja televisiolle. Mokkulasta riippuen saat yhteyden joko yhdelle laitteelle tai koko perheen käyttöön. Mokkulaa kutsutaan myös 4G-modeemiksi tai matkamodeemiksi. 5G-reititin puolestaan on laite, joka mahdollistaa nopean 5G-mobiililaajakaistan käytön usealle laitteelle kotona tai matkalla.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Tämä vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan liittymän.

  5G Reititin: Takuu ja ostaminen

  Jos harkitset 5G-reitittimen hankintaa, on tärkeää tietää takuusta ja maksuajasta. Tämä osio auttaa sinua ymmärtämään näitä kahta tärkeää asiaa.

  Takuu

  Kun ostat 5G-reitittimen, tarkista aina takuuehdot. Useimmat valmistajat tarjoavat vähintään yhden vuoden takuun, mutta jotkut tarjoavat jopa kahden vuoden takuun. Takuu kattaa yleensä valmistusvirheet ja muut mahdolliset viat.

  Jos reitittimessä ilmenee ongelmia takuuaikana, voit lähettää sen korjattavaksi tai vaihdettavaksi veloituksetta. Muista kuitenkin, että takuu ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet väärästä käytöstä tai onnettomuuksista.

  Reititin osamaksulla

  Jos et halua maksaa 5G-reitittimestä kerralla, voit harkita maksuajalla ostamista. Monet puhelinoperaattorit tarjoavat mahdollisuuden ostaa reititin osamaksulla, jolloin voit maksaa sen useammassa erässä.

  Maksuajalla ostaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos et halua käyttää suurta summaa rahaa kerralla. Muista kuitenkin, että maksuajalla ostaminen voi olla kalliimpaa pitkällä aikavälillä, sillä sinun on maksettava korkoa ja muita kuluja.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, joka sopii yhteen 5G-reitittimesi kanssa, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Löydät helposti vertailtavaksi eri operaattoreiden tarjouksia ja voit valita parhaan vaihtoehdon omiin tarpeisiisi sopivaksi.

  Toivottavasti tämä osio auttoi sinua ymmärtämään 5G-reitittimen takuuta ja maksuajalla ostamista. Muista aina tarkistaa takuuehdot ja harkita huolellisesti maksuajalla ostamista ennen kuin teet päätöksen.

  5G Reititin: Mitat ja paino

  Mitat

  5G-reitittimien mitat vaihtelevat mallista riippuen. Useimmat mallit ovat kooltaan kompakteja ja sopivat hyvin esimerkiksi työpöydälle tai hyllylle. Mitat voivat vaihdella noin 100 mm x 100 mm x 200 mm välillä. Muutamat mallit voivat olla hieman suurempia, noin 150 mm x 150 mm x 250 mm.

  Paino

  5G-reitittimien paino vaihtelee myös mallista riippuen. Useimmat mallit ovat kevyitä ja painavat noin 200-300 grammaa. Muutamat mallit voivat olla hieman painavampia, noin 500-600 grammaa.

  Kun valitset 5G-reititintä, on tärkeää ottaa huomioon sen mitat ja paino, jotta se sopii hyvin käyttöpaikkaan. Kannattaa myös tarkistaa, että reititin sopii hyvin käyttötarpeisiin ja että sen ominaisuudet vastaavat tarpeitasi.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää 5G-reitittimen käyttöön, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Sen avulla löydät helposti parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi sopivaksi.

  5G Reititin: Salasana ja kotiverkko

  Salasana

  Kun asennat 5G-reititintä kotiisi, on tärkeää huolehtia laitteen turvallisuudesta. Yksi tärkeimmistä asioista on valita vahva salasana, joka suojaa reititintä luvattomalta käytöltä. Suosittelemme käyttämään ainakin 12 merkin pituista salasanaa, joka sisältää kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Vältä käyttämästä helppoja salasanoja, kuten ”123456” tai ”password”, sillä ne ovat helposti arvattavissa.

  Muista myös vaihtaa oletussalasana heti, kun olet asentanut reitittimen. Oletussalasana on yleensä helppo arvata, ja jos et vaihda sitä, joku voi helposti päästä käsiksi kotiverkkoosi ja sen laitteisiin.

  Kotiverkko

  Kun olet asentanut 5G-reitittimen kotiisi, voit luoda langattoman kotiverkon, joka mahdollistaa laitteidesi yhteyden internetiin. Voit nimetä kotiverkkosi haluamallasi nimellä, joka näkyy langattomien verkkojen listalla. Suosittelemme käyttämään ainakin 8 merkin pituista verkko nimeä, joka on helposti muistettavissa.

  Kun olet nimennyt kotiverkkosi, voit myös valita salauksen tason, joka suojaa verkkosi luvattomalta käytöltä. Suosittelemme käyttämään WPA2-salausta, joka on nykyisin yleisimmin käytetty salausmenetelmä. Muista myös vaihtaa oletussalasana, joka on yleensä ”admin”, heti asennuksen jälkeen.

  Kun olet huolehtinut 5G-reitittimen turvallisuudesta ja kotiverkon asetuksista, voit nauttia nopeasta ja luotettavasta internet-yhteydestä kotisi kaikissa huoneissa. Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän.

  5G Reititin: DNA ja Telia

  DNA

  DNA tarjoaa laajan valikoiman 5G-reitittimiä ja modeemeja, jotka mahdollistavat nopean ja luotettavan internet-yhteyden kaikille käyttäjille. DNA 5G-verkon väestöpeitto on ylittänyt jo viiden miljoonan rajan, ja verkkoa rakennetaan jatkuvasti uusille paikkakunnille.

  DNA 5G-reitittimet avautuvat uuden sukupolven ruuhkattomaan 5G-verkkoon, joka tarjoaa entistä nopeammat ja kattavammat kodin yhteydet. Reititin tukee myös 4G-verkkoa ja jakaa yhteyden langattomasti eteenpäin kaikille kotisi päätelaitteille.

  Telia

  Telia tarjoaa myös laajan valikoiman 5G-reitittimiä ja modeemeja, jotka mahdollistavat nopean ja luotettavan internet-yhteyden kaikille käyttäjille. Voit tarkastaa myös nopeustestillä millaisen nettiyhteyden voit saada kotiisi.

  Jos asut suuressa kodissa, mesh-verkolla varmistat wifin kotisi jokaiseen huoneeseen. Telialta löydät myös niin 4G- kuin 5G-mobiililaajakaistan reitittimeen, tablettiin, mokkulaan tai esimerkiksi riistakameraan.

  5G Reititin: Wifi ja Ethernet

  5G-reititin on laite, joka mahdollistaa internet-yhteyden jakamisen useiden laitteiden välillä. Se toimii käyttämällä 5G-verkkoa, joka tarjoaa nopeamman ja luotettavamman yhteyden kuin perinteiset langattomat verkot. Tässä osiossa käymme läpi 5G-reitittimen tärkeimmät ominaisuudet ja miten se toimii wifi- ja ethernet-yhteyksien kanssa.

  Wifi

  5G-reititin tarjoaa useita wifi-ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen yhteyden. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Dual-band: Useimmat 5G-reitittimet tukevat kaksikaistaista wifiä, joka toimii sekä 2,4 GHz että 5 GHz taajuuksilla. Tämä tarjoaa enemmän joustavuutta laitteiden yhdistämiseen ja auttaa välttämään ruuhkia.
  • Wifi 6: Uusin wifi-standardi (802.11ax) tarjoaa nopeamman ja luotettavamman yhteyden kuin edellinen standardi (802.11ac). Jos sinulla on uusia laitteita, jotka tukevat wifi 6, 5G-reititin voi auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen yhteyden.
  • Mesh-verkko: Jos kotisi on suuri tai sinulla on paikkoja, joissa wifi-signaali on heikko, mesh-verkko voi auttaa. Mesh-verkko koostuu useista wifi-tukiasemista, jotka toimivat yhdessä yhden suuren verkon muodostamiseksi.

  Ethernet

  5G-reititin tarjoaa myös useita ethernet-ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen yhteyden. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Gigabit Ethernet: Useimmat 5G-reitittimet tukevat gigabitin ethernetiä, joka tarjoaa nopeamman yhteyden kuin perinteinen 100 Mbps ethernet.
  • LAN-portit: Useimmat 5G-reitittimet tarjoavat useita LAN-portteja, joiden avulla voit yhdistää useita laitteita suoraan reitittimeen. Tämä auttaa välttämään ruuhkia ja parantaa yhteyden laatua.
  • WAN-portti: Useimmat 5G-reitittimet tarjoavat myös WAN-portin, jonka avulla voit yhdistää reitittimen suoraan internet-palveluntarjoajaan. Tämä auttaa varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen yhteyden.

  Suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän, joka sopii tarpeisiisi.

  5G Reititin: Taajuudet ja 4G verkko

  Taajuudet

  5G-reitittimet käyttävät erilaisia taajuuksia kuin 4G-verkko. 5G-verkon taajuudet ovat korkeampia kuin 4G-verkon taajuudet, mikä mahdollistaa nopeamman tiedonsiirron ja paremman kapasiteetin. 5G-verkko käyttää myös erilaisia taajuusalueita, kuten alle 6 GHz ja yli 24 GHz. Tämä mahdollistaa 5G-verkon käytön erilaisissa ympäristöissä ja sovelluksissa.

  5G-reitittimien taajuusalueet voivat vaihdella riippuen maasta ja operaattorista. Suomessa käytössä olevat 5G-taajuudet ovat 700 MHz, 3,5 GHz ja 26 GHz. 5G-reitittimen valinnassa on tärkeää ottaa huomioon käytettävissä olevat taajuudet ja niiden kattavuus alueellasi.

  4G Verkko

  Vaikka 5G-verkko on nopeampi ja tehokkaampi kuin 4G-verkko, 4G-verkko on edelleen käytössä ja tärkeä osa mobiiliverkkojen infrastruktuuria. 4G-verkko tarjoaa edelleen nopean tiedonsiirron ja hyvän kattavuuden, ja monet laitteet, kuten puhelimet ja tabletit, käyttävät edelleen 4G-verkkoa.

  5G-reitittimet voivat toimia myös 4G-verkossa, mikä mahdollistaa niiden käytön myös alueilla, joissa 5G-verkkoa ei ole vielä saatavilla. 4G-verkossa toimiva 5G-reititin tarjoaa edelleen nopean tiedonsiirron ja hyvän kapasiteetin, vaikka se ei kykene saavuttamaan 5G-verkon huippunopeuksia.

  Kun valitset 5G-reititintä, on tärkeää ottaa huomioon myös sen yhteensopivuus 4G-verkon kanssa ja sen kyky toimia molemmissa verkoissa.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on 5G-reitittimen hinta Elisa-verkossa?

  Elisan 5G-reitittimien hinnat vaihtelevat mallista riippuen. Voit tutustua Elisan tarjontaan ja hintoihin heidän verkkosivuillaan.

  Miten 5G-reititin eroaa 4G-reitittimestä?

  5G-reititin tarjoaa nopeamman internetyhteyden kuin 4G-reititin. Se mahdollistaa suuremmat siirtonopeudet ja vähäisemmän viiveen. 5G-reitittimellä voit myös yhdistää useita laitteita samaan verkkoon.

  Onko Telian 5G-reititin yhteensopiva kaikkien operaattoreiden kanssa?

  Telia 5G-reititin on yhteensopiva Telian ja muiden operaattoreiden kanssa. Tarkista kuitenkin aina operaattorisi yhteensopivuus ennen ostoa.

  Mikä on ZTE 5G-reitittimen siirtonopeus?

  ZTE 5G-reitittimellä siirtonopeus voi olla jopa 2 Gbps. Huomioi kuitenkin, että siirtonopeus voi vaihdella alueen ja yhteyden laadun mukaan.

  Mikä on 5G-reitittimen toimintasäde ulkona?

  5G-reitittimen toimintasäde ulkona voi vaihdella mallista riippuen. Tarkista aina reitittimen tekniset tiedot ennen ostoa.

  Miten asennan SIM-kortin 5G-reitittimeen?

  Asenna SIM-kortti 5G-reitittimeen seuraavasti:

  1. Avaa reitittimen takakansi.
  2. Aseta SIM-kortti varovasti korttipaikkaan siten, että kortin viivat ovat ylöspäin.
  3. Kiinnitä takakansi takaisin paikalleen.

  Jos tarvitset lisäohjeita, tutustu reitittimen käyttöohjeisiin tai ota yhteyttä valmistajaan.

  Halutessasi löytää parhaan puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Löydät sieltä kattavan vertailun eri operaattoreiden tarjoamista liittymistä ja voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.