Moi kuuluvuus

Moi kuuluvuus lyhyesti

 • Moi käyttää DNA 5G- ja 4G-verkkoja, jotka tarjoavat nopean ja luotettavan yhteyden kaikkialla Suomessa.
 • Voit tarkistaa Moi kuuluvuusalueen DNA kuuluvuuskartasta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
 • Moi tarjoaa liittymävaihtoehtoja lapsille, yrityksille ja kodin nettiyhteyksiin, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

moi kuuluvuus
Sisällysluettelo

  Moi kuuluvuus: Missä Moi liittymä toimii?

  Moi kuuluvuus on tärkeä tekijä, kun valitset sopivaa liittymää itsellesi. Moi käyttää DNA 5G- ja 4G-verkkoja, jotka tarjoavat nopean ja luotettavan yhteyden kaikkialla Suomessa. Jos alueellasi ei ole vielä 5G-verkkoa, liittymäsi siirtyy automaattisesti käyttämään 4G-verkkoa.

  Moi kuuluvuusalue on laaja, ja sen voit tarkistaa helposti DNA kuuluvuuskartasta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos tarvitset tarkempaa tietoa kuuluvuudesta osoitteestasi. Moi tarjoaa myös liittymävaihtoehtoja lapsille, yrityksille ja kodin nettiyhteyksiin, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  Moi kuuluvuus yleiskatsaus

  Moi käyttää DNA huippuviritettyjä 4G- ja 5G-verkkoja, jotka kattavat yli 99% suomalaisista. 5G-verkko kehittyy ja laajenee ripeään tahtiin. Voit tarkistaa verkkojen kattavuudet kuuluvuuskartasta.

  Moin liittymät ovat aina joko 5G- tai 4G-liittymiä. 5G-verkko kattaa jo suurimman osan suomalaisista laajeten jatkuvasti. 4G-verkko puolestaan peittää jopa yli 99 % suomalaista.

  Mobiililiittymän toimivuus voi vaihdella suuresti samassa osoitteessakin. Siksi kannattaa tarkistaa kuuluvuuskartasta, että alueellasi on hyvä kuuluvuus. Kuuluvuuden voit tarvittaessa myös parantaa antenniratkaisuilla.

  Mikäli alueellasi ei ole vielä 5G-verkkoa, käytetään yhteydessä nopeaa 4G-verkkoa. Voit tarkistaa kuuluvuuden myös operaattorisi kuuluvuuskartasta.

  Halutessasi voit vertailla Moi-liittymiä muihin operaattoreihin lve.fi puhelinliittymävertailun avulla ja löytää juuri sinulle sopivan liittymän.

  Moi liittymän hinnat

  Moin edulliset hinnat

  Moi-liittymän hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, ja ne on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Liittymässä on rajaton data, joten voit surffailla netissä niin paljon kuin haluat. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, haluatko käyttää 4G- vai 5G-verkkoa, ja kuinka nopeaa yhteyttä tarvitset.

  Moi tarjoaa myös erityisiä liittymiä, kuten Laitenetti-liittymän, joka on tarkoitettu vain datan käyttöön. Tämä liittymä on erittäin edullinen, ja se sopii erityisesti niille, joilla on jo puhelin, jossa on SIM-korttipaikka.

  Moi hinnasto

  Moi-liittymän hinnasto on selkeä ja helppo ymmärtää. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppinen liittymä sinulla on ja kuinka nopeaa yhteyttä tarvitset. Voit tarkistaa hinnat Moi-asiakaspalvelun verkkosivuilta.

  Jos olet tilannut Moi-liittymäsi ennen 13.6.2019, ja et ole päivittänyt liittymätyyppiäsi uuteen, sinua koskee vanha hinnoittelumalli. Voit kuitenkin tilata lisää simmejä oheisen hinnaston mukaisesti Mun Moista niin kauan kuin käytössäsi koko Moi-tilillä on vanha hinnoittelumalli.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Tämä vertailu auttaa sinua vertailemaan eri puhelinliittymiä ja löytämään sopivan liittymän tarpeisiisi.

  Näiden tietojen perusteella voit valita itsellesi sopivimman Moi-liittymän ja nauttia edullisista hinnoista ja rajattomasta datasta.

  Moi mobiilipalvelut

  Jos olet Moi Mobiilin asiakas, sinulla on käytössäsi monipuoliset palvelut ja erinomainen asiakaspalvelu. Tässä osiossa käymme läpi Moi Mobiilin asiakaspalvelun ja sim-kortit.

  Moi asiakaspalvelu

  Moi Mobiilin asiakaspalvelu on erinomaista ja saat apua nopeasti. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8-22, joten apua on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

  Moi Mobiilin asiakaspalvelu on myös erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. He auttavat sinua kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Voit myös löytää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Moi Mobiilin verkkosivuilta.

  Moi sim-kortit

  Moi Mobiili tarjoaa erilaisia sim-kortteja eri tarpeisiin. Voit valita perinteisen sim-kortin tai eSIM-kortin. eSIM-kortti on kätevä vaihtoehto, jos käytät useita laitteita tai haluat käyttää laitettasi ilman fyysistä sim-korttia.

  Moi Mobiilin sim-kortit ovat laadukkaita ja toimivat hyvin kaikissa laitteissa. Voit tilata sim-kortin helposti Moi Mobiilin verkkosivuilta, ja se toimitetaan nopeasti postitse.

  Jos tarvitset apua sim-kortin käyttöönotossa tai sinulla on muita kysymyksiä sim-korteista, voit ottaa yhteyttä Moi Mobiilin asiakaspalveluun.

  Suosittelemme myös käyttämään lve.fi -palvelua, joka auttaa vertailemaan eri palveluoperaattoreiden puhelinliittymävaihtoehtoja. Näin löydät juuri sinulle sopivan puhelinliittymän.

  Verkko ja kuuluvuus

  Moi tarjoaa asiakkailleen 4G- ja 5G-verkkoja, jotka kattavat suuren osan Suomesta. Verkkojen nopeus ja kuuluvuus vaihtelevat alueittain, ja voit tarkistaa alueesi kuuluvuuskartasta.

  4G Verkko

  Moin 4G-verkko kattaa laajan alueen Suomessa. Verkko tarjoaa nopean tiedonsiirron ja hyvän kuuluvuuden. Jos 5G-verkkoa ei ole saatavilla alueellasi, liittymäsi siirtyy automaattisesti käyttämään 4G-verkkoa.

  5G-Verkko

  Moin 5G-verkko on yksi Euroopan laajimmista, ja se kattaa tällä hetkellä suuret kaupungit Etelä-Suomessa, Itä-Suomessa ja osittain muualla Suomessa. 5G-verkko tarjoaa erittäin nopean tiedonsiirron ja lyhyet viiveet.

  Kuuluvuus- ja peittoalueet vaihtelevat alueittain, joten kannattaa tarkistaa alueesi kuuluvuuskartasta ennen liittymän hankkimista. Voit myös parantaa kuuluvuutta käyttämällä ulkoista antennia tai signaalinvahvistinta.

  Moi tarjoaa laajan valikoiman liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Voit verrata liittymien hintoja ja ominaisuuksia lve.fi-palvelussa ja löytää juuri sinulle sopivan liittymän.

  Älä epäröi ottaa yhteyttä Moin asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää verkosta tai kuuluvuudesta. Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään.

  Roaming ja nopeus

  Moin liittymillä voit käyttää puhelintasi EU- ja ETA-maiden alueella samalla hinnalla kuin Suomessa. Tämä tarkoittaa, että voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä kotimaan hintaan ja käyttää dataa kotimaan tapaan. Voit siis surffailla netissä, lukea sähköposteja ja käyttää sosiaalista mediaa ilman ylimääräisiä kustannuksia.

  Moin liittymät ovat joko 5G- tai 4G-liittymiä. Voit tarkistaa oman alueesi kuuluvuuden ja peittoalueen Moin kuuluvuuskartasta. Mikäli 5G-verkkoa ei ole saatavilla, liittymäsi siirtyy automaattisesti käyttämään 4G-verkkoa.

  Nopeus on tärkeä tekijä puhelinliittymää valittaessa. Moin liittymät tarjoavat nopean ja luotettavan yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan netinkäytön ja videopuhelut. Voit tarkistaa oman liittymäsi nopeuden Moin nopeustestillä.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää tarpeisiisi, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailussa voit vertailla eri operaattoreiden tarjouksia ja löytää sopivimman liittymän juuri sinulle.

  Moi yritysliittymä

  Moi Yritysliittymä on helppo ja tehokas ratkaisu yrityksille, jotka haluavat luotettavan ja kattavan puhelinliittymän. Yritysliittymät toimivat DNA kattavassa verkossa, joka kattaa laajan kuuluvuusalueen.

  Moi Yritysliittymä tarjoaa monipuolisia lisäpalveluita, kuten Bisnes Laitenetti, joka tarjoaa nopean 0,5 Mbit/s latausnopeuden ja 5 Mbit/s lähetysnopeuden laitteille. Lisäksi voit tilata vastaajan, joka on liittymäkohtainen ja sen hinta on 1,25 €/kk (alv 0 %).

  Moi Yritysliittymät ovat reiluja, sillä ne ovat aina joko 5G- tai 4G-liittymiä. Mikäli joillain alueilla 5G-verkkoa ei vielä ole, siirtyy liittymä automaattisesti käyttämään 4G-verkkoa 4G-liittymän hinnan mukaisesti. Voit tarkistaa verkkojen kattavuudet kuuluvuuskartastamme.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän yrityksellesi, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät kattavan valikoiman eri operaattoreiden liittymiä, joiden avulla voit vertailla hintoja ja ominaisuuksia.

  Usein kysytyt kysymykset

  Minkä operaattorin verkkoa Moi käyttää?

  Moi käyttää DNA verkkoa, joka kattaa suuren osan Suomea. DNA on yksi Suomen suurimmista ja luotettavimmista operaattoreista, joten voit olla varma, että Moi-liittymäsi toimii hyvin useimmilla alueilla.

  Onko Moi liittymä luotettava?

  Kyllä, Moi-liittymä on erittäin luotettava. Moi käyttää DNA verkkoa, joka on yksi Suomen parhaista ja luotettavimmista verkoista. Lisäksi Moi tarjoaa asiakkailleen hyvän asiakaspalvelun ja selkeät sopimusehdot.

  Kenen linkkejä Moi käyttää?

  Moi käyttää DNA linkkejä. DNA on yksi Suomen suurimmista ja luotettavimmista operaattoreista, joten voit olla varma, että Moi-liittymäsi toimii hyvin useimmilla alueilla.

  Mikä on Moi Potti?

  Moi Potti on Moi-liittymän ominaisuus, joka mahdollistaa ylimääräisten datamäärien ostamisen tarpeen mukaan. Voit ostaa Pottiin esimerkiksi 1, 5 tai 10 gigatavua dataa, ja käyttää sitä tarpeen mukaan. Potti on kätevä ominaisuus, jos tarvitset satunnaisesti enemmän dataa kuin liittymäsi sisältää.

  Mikä on Moi Rajaton 4G?

  Moi Rajaton 4G on Moi-liittymän ominaisuus, joka mahdollistaa rajattoman datan käytön 4G-verkossa. Rajaton 4G on hyvä vaihtoehto, jos käytät paljon dataa esimerkiksi videoiden katseluun tai musiikin striimaukseen.

  Mikä on Moi prepaid-liittymä?

  Moi prepaid-liittymä on liittymä, johon ladataan etukäteen rahaa. Voit käyttää liittymää niin kauan kuin sinulla on saldoa, ja ladata sitä tarpeen mukaan. Prepaid-liittymä on hyvä vaihtoehto, jos haluat hallita tarkasti puhelinlaskuasi ja käyttöäsi.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailusta löydät helposti eri operaattoreiden liittymät ja niiden hinnat, ja voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.