DNA reititin

DNA reititin lyhyesti

 • DNA-reititin on tärkeä laite laajakaistayhteydessä.
 • DNA reititin tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden Ethernetin tai langattoman verkon kautta.
 • DNA tekninen tuki auttaa sinua, jos kohtaat ongelmia DNA-reitittimen kanssa.

dna reititin
Sisällysluettelo

  DNA Reititin: Nopea ja tehokas verkkoyhteys kotiin

  DNA-reititin on laite, joka mahdollistaa tietoliikenteen ohjaamisen verkon sisällä ja verkon ja Internetin välillä. Reititin hallinnoi verkkoliikennettä ja toimittaa datasiirron laitteiden välillä. DNA-reititin yhdistää useita laitteita samalle verkolle, jotta ne voivat jakaa yhteisen Internet-yhteyden. Reititin on erittäin tärkeä laite, kun kyseessä on laajakaistayhteys.

  DNA reititin tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden Ethernetin tai langattoman verkon kautta. Reititin toimii myös NAT-palvelimena, joka mahdollistaa useiden laitteiden jakamisen yhden IP-osoitteen välillä. DNA-reititin on yhteensopiva useiden eri modeemien kanssa, ja se on helppo asentaa.

  Jos sinulla on ongelmia DNA-reitittimen kanssa, DNA tekninen tuki on aina valmiina auttamaan sinua. Voit myös käyttää LVE.fi-puhelinliittymävertailupalvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

  DNA reititin ja käyttö

  DNA Reititin on laite, joka jakaa modeemin tuoman liikenteen monen eri laitteen kesken, kuten tablettisi, kannettavan tietokoneen ja älytelevisiosi välille. Kaikki DNA modeemit sisältävät reitittimen, joten et tarvitse kuin yhden laitteen kattavan kotiverkon eli WiFi-yhteyden luomiseen.

  Maksuvaihtoehdot ja toimitus

  DNA tarjoaa useita maksuaikavaihtoehtoja, joiden avulla voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Voit valita joko korottoman ja kuluttoman maksuajan tai maksaa koko summan kerralla. DNA tarjoaa myös nopean toimituksen, joka kestää yleensä vain muutaman päivän.

  Modeemit ja reitittimet

  DNA tarjoaa useita erilaisia modeemeja ja reitittimiä, jotka sopivat eri tarpeisiin. Voit valita esimerkiksi kaapelimodeemin, DSL-modeemin tai mobiililaajakaistan reitittimen. DNA modeemeissa on myös WiFi 6 -tuki, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan langattoman verkon.

  Jos haluat laajentaa kotiverkkoasi, voit hankkia DNA mesh-modeemin, joka luo kattavan ja tasaisen WiFi-verkon koko taloon. DNA reitittimet sisältävät myös palomuurin, joka suojaa kotiverkkoasi haittaohjelmilta ja verkkohyökkäyksiltä.

  Jos haluat käyttää omaa modeemiasi, sinun tulee huomioida muutama asia. DNA tukisivuilta löydät ohjeet muualta kuin DNA hankitun modeemin käyttöön.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on DNA-mokkulan hinta?

  DNA-mokkulan hinta vaihtelee valitun liittymän mukaan. Voit tarkistaa eri liittymien hinnat DNA verkkosivuilta.

  Miten DNA-mokkula asetetaan?

  DNA-mokkulan asettaminen on helppoa. Seuraa vain mukana tulevia ohjeita, niin saat sen käyttöön nopeasti.

  Miksi DNA-mokkula 5G ei toimi?

  DNA-mokkula 5G ei toimi, jos alueellasi ei ole saatavilla 5G-verkkoa. Tarkista DNA verkkosivuilta, onko 5G-verkko saatavilla alueellasi.

  Mikä on 5G-reitittimen hinta?

  5G-reitittimen hinta riippuu valitusta liittymästä. Tarkista DNA verkkosivuilta eri liittymien hinnat.

  Milloin tarvitaan reititin?

  Reititin tarvitaan, kun halutaan jakaa yhteyttä useamman laitteen kesken. Esimerkiksi kotiverkossa reititin jakaa yhteyden useiden tietokoneiden, puhelimien ja muiden laitteiden kesken.

  Voiko reititintä käyttää ilman modeemia?

  Reititin tarvitsee yleensä modeemin, joka toimii yhteyden välittäjänä. Joissakin tapauksissa reititintä voi kuitenkin käyttää ilman modeemia, jos yhteys tulee suoraan seinästä tai jostain muusta lähteestä.

  Suosittelemme vertailemaan eri puhelinliittymien hintoja lve.fi-palvelun avulla, jotta löydät juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.