Telia liittymätarjous: Alennuskampanjat tarjoaa edulliset liittymät

Telia liittymätarjous lyhyesti

 • Telia tarjoaa erilaisia puhelinliittymiä, kuten 4G- ja 5G-liittymiä, Dota-liittymiä ja yrityksille suunnattuja liittymiä.
 • Telia liittymätarjoukset ovat suunnattu kaikille uusille asiakkaille, jotka siirtävät numeronsa Telialle ja valitsevat uuden liittymän.
 • LVE.fi puhelinliittymävertailu auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen liittymän parhaaseen hintaan.

telia liittymätarjous
Sisällysluettelo

  Telia liittymätarjous – Tutustu parhaisiin tarjouksiin

  Jos etsit uutta puhelinliittymää, Telia liittymätarjous voi olla hyvä vaihtoehto. Telia tarjoaa erilaisia liittymätyyppejä, kuten 4G- ja 5G-liittymiä, Dota-liittymiä ja yrityksille suunnattuja liittymiä. Uusille asiakkaille on tarjolla erilaisia huipputarjouksia, jotka ovat voimassa yleensä 12-24 kuukauden ajan.

  Telia liittymätarjoukset ovat suunnattu kaikille uusille asiakkaille, jotka siirtävät numeronsa Telialle ja valitsevat uuden liittymän. Liittymän valintaan vaikuttaa käyttäjän tarpeet, kuten puheluiden ja viestien määrä, netinkäyttö ja mahdolliset lisäpalvelut. Telian liittymävalikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle käyttäjälle.

  Hinnoittelu ja edut

  Telia liittymätarjoukset ovat usein edullisempia kuin normaalihintaiset liittymät. Tarjoukset voivat sisältää esimerkiksi alennuksia kuukausimaksusta tai ilmaisia lisäpalveluita. Telia tarjoaa myös etuja liittymäasiakkailleen, kuten alennuksia laitteista ja vaihtodiilejä.

  Jos haluat löytää parhaan mahdollisen liittymätarjouksen, kannattaa vertailla eri operaattorien tarjouksia. LVE.fi puhelinliittymävertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän parhaaseen hintaan.

  Telia liittymätarjoukset

  Jos etsit uutta liittymää, Telia tarjoaa useita houkuttelevia liittymätarjouksia. Tässä osiossa käymme läpi Telian aktiiviset tarjoukset ja alennukset, jotta voit löytää sinulle sopivimman vaihtoehdon.

  Aktiiviset tarjoukset

  Telia tarjoaa useita erilaisia liittymätarjouksia, jotka vaihtelevat datapaketin koosta ja nopeudesta aina puheaikaan ja tekstiviesteihin. Alla on taulukko Telian aktiivisista tarjouksista:

  Liittymä Hinta Datapaketti Puheaika Tekstiviestit
  Rajaton 5G 34,90 €/kk Rajaton Rajaton Rajaton
  Rajaton 4G 29,90 €/kk Rajaton Rajaton Rajaton
  100 M 14,90 €/kk 100 Mt 100 min Rajaton
  500 M 19,90 €/kk 500 Mt Rajaton Rajaton

  Kaikki liittymät sisältävät rajattoman netin kotimaassa ja EU-alueella. Telian liittymissä on myös mahdollisuus lisätä erilaisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi Turvapaketti Mini tai C More -palvelu.

  Alennus

  Telia tarjoaa myös alennuksia liittymien hinnoista. Tällä hetkellä Telia tarjoaa uusille asiakkaille 50% alennuksen liittymän hinnasta ensimmäisen 6 kuukauden ajan. Tämä alennus koskee kaikkia Telian liittymiä, mukaan lukien Rajaton 5G ja Rajaton 4G.

  Jos olet kiinnostunut Telian liittymistä, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivustoa vertaillaksesi eri operaattoreiden tarjouksia ja löytääksesi sinulle sopivimman liittymän.

  Liittymätyypit

  Kun etsit Telia liittymätarjousta, sinun on ensin päätettävä, millaista liittymää tarvitset. Telia tarjoaa useita eri liittymätyyppejä, jotka sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin. Tässä osiossa käymme läpi Telian tarjoamat puhelinliittymät, nettiliittymät ja prepaid-liittymät.

  Puhelinliittymät

  Telia tarjoaa erilaisia puhelinliittymiä, jotka sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin. Voit valita liittymän, joka sisältää rajattomasti puheluita ja viestejä, tai liittymän, joka sisältää rajattomasti dataa. Telia tarjoaa myös liittymiä, joissa on rajallinen määrä puheluita, viestejä ja dataa.

  Jos tarvitset liittymän, joka toimii nopeasti ja luotettavasti, Telian 5G-liittymä on hyvä vaihtoehto. 5G-liittymä mahdollistaa nopean ja häiriöttömän datan käytön, joka sopii erityisesti vaativiin käyttötarpeisiin.

  Nettiliittymät

  Telia tarjoaa myös erilaisia nettiliittymiä, jotka sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin. Voit valita liittymän, joka sisältää rajattomasti dataa, tai liittymän, joka sisältää rajallisen määrän dataa. Telia tarjoaa myös liittymiä, jotka sopivat erityisesti kotikäyttöön.

  Jos tarvitset liittymän, joka toimii nopeasti ja luotettavasti, Telian 5G-liittymä on hyvä vaihtoehto. 5G-liittymä mahdollistaa nopean ja häiriöttömän datan käytön, joka sopii erityisesti vaativiin käyttötarpeisiin.

  Prepaid-Liittymät

  Telia tarjoaa myös prepaid-liittymiä, jotka sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin. Prepaid-liittymä on hyvä vaihtoehto, jos et halua sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen. Voit ladata prepaid-liittymään saldoa tarpeen mukaan ja käyttää sitä puheluihin, viesteihin ja dataan.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän tarjouksen, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään liittymän, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi.

  Hinnoittelu ja edut

  Hintaetu

  Telia tarjoaa liittymätarjouksia, jotka sisältävät useita etuja ja hintaedun. Hintaetu tarkoittaa sitä, että liittymän hinta on alennettu tietyn ajanjakson ajan. Tämä tarkoittaa, että voit säästää huomattavan summan rahaa, kun valitset Telian liittymätarjouksen.

  Asiakasetuhinta

  Telia tarjoaa myös asiakasetuhintoja, jotka ovat voimassa kaikille Telian kuukausilaskutteisille puhelin- tai nettiliittymäasiakkaille. Asiakasetuhinnat eivät koske prepaid-liittymiä, yritysliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia. Tämä tarkoittaa, että voit saada lisäetuja ja alennuksia, kun olet Telian liittymäasiakas.

  Kuukausimaksu

  Telia tarjoaa liittymätarjouksia, joiden kuukausimaksu on alennettu tietyn ajanjakson ajan. Tämä tarkoittaa, että voit säästää huomattavan summan rahaa joka kuukausi, kun valitset Telian liittymätarjouksen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että liittymän kuukausimaksu voi nousta tarjouskauden jälkeen.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän sinulle, kannattaa käyttää lve.fi -sivustoa. Lve.fi tarjoaa kattavan vertailun eri puhelinliittymien hinnoista ja eduista, joten voit löytää juuri sinulle sopivan liittymän.

  Palvelut ja ominaisuudet

  Telia tarjoaa monipuolisia palveluita ja ominaisuuksia liittymiinsä. Tässä osiossa käsitellään Telian suoratoistopalvelua, viihdesisältöä ja mobiilivarmennetta.

  Suoratoistopalvelu

  Telia tarjoaa asiakkailleen suoratoistopalveluita, kuten C More ja Netflix. C More tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja urheilua suorana ja tallenteena. Netflix puolestaan tarjoaa suuren määrän elokuvia, sarjoja ja dokumentteja.

  Viihdesisältö

  Telia tarjoaa asiakkailleen myös viihdesisältöä, kuten Telia TV. Telia TV tarjoaa laajan valikoiman kanavia ja ohjelmia, joita voi katsoa televisiosta, tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Lisäksi Telia tarjoaa Viaplayn, joka sisältää elokuvia, sarjoja ja urheilua.

  Mobiilivarmenne

  Telia tarjoaa asiakkailleen mobiilivarmenteen, joka mahdollistaa turvallisen tunnistautumisen ja allekirjoittamisen mobiililaitteella. Mobiilivarmenne sopii erityisesti henkilöille, jotka käyttävät verkkopankkia tai muita verkkopalveluita, joissa vaaditaan vahvaa tunnistautumista.

  Suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailupalvelua, jotta löydät juuri sinulle sopivan puhelinliittymän. Lve.fi vertailee eri operaattoreiden liittymiä ja auttaa sinua löytämään parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi.

  Verkko ja kuuluvuus

  5G-Verkko

  Telia on yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista, joka tarjoaa 5G-verkon kattavuutta useilla alueilla ympäri maata. 5G-verkko on uusin teknologia, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja paremman verkkoyhteyden. Jos haluat käyttää 5G-verkkoa, tarvitset 5G-teknologiaa tukevan puhelimen tai reitittimen sekä 5G-puhelinliittymän tai 5G-mobiililaajakaistan. Voit tarkistaa oman alueesi 5G-kuuluvuuden Telian verkkokartasta.

  4G-Verkko

  Telia tarjoaa myös laajan 4G-verkon, joka kattaa 99% suomalaisista. 4G-verkko mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja paremman verkkoyhteyden. Voit tarkistaa liittymäsi kuuluvuuden ja netin nopeuden haluamassasi osoitteessa Telian kuuluvuuskartasta.

  Kuuluvuuskartta

  Telia tarjoaa kuuluvuuskartan, joka näyttää suuntaa-antavat puheluiden ja viestien kuuluvuusalueet sekä tiedonsiirtoyhteyksien nopeudet. Kuuluvuuskartta auttaa sinua valitsemaan parhaan liittymän ja varmistamaan, että sinulla on hyvä kuuluvuus ja nopea verkkoyhteys. Voit tarkistaa oman alueesi kuuluvuuden Telian kuuluvuuskartasta.

  Jos haluat vertailla Telian liittymätarjouksia muihin teleoperaattoreihin, voit käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Vertailu muihin operaattoreihin

  Kun etsit parasta Telia liittymätarjousta, on tärkeää verrata sitä muihin operaattoreihin. Tässä osiossa käymme läpi DNA, Elisan ja Moi liittymätarjoukset, jotta voit tehdä paremman päätöksen.

  DNA liittymätarjoukset

  DNA tarjoaa useita erilaisia liittymätarjouksia, jotka ovat kilpailukykyisiä Telian kanssa. DNA liittymät sisältävät yleensä rajattoman puheajan ja tekstiviestit, sekä runsaasti dataa. DNA liittymät ovat myös saatavilla edullisilla kuukausimaksuilla, ja ne sisältävät yleensä myös ilmaisia lisäpalveluita.

  Elisan liittymätarjoukset

  Elisa tarjoaa myös useita erilaisia liittymätarjouksia, jotka ovat kilpailukykyisiä Telian kanssa. Elisan liittymät sisältävät yleensä rajattoman puheajan ja tekstiviestit, sekä runsaasti dataa. Elisan liittymät ovat saatavilla myös edullisilla kuukausimaksuilla, ja ne sisältävät myös ilmaisia lisäpalveluita.

  Moi liittymätarjoukset

  Moi on uudempi operaattori, joka tarjoaa erilaisia liittymätarjouksia. Moi liittymät ovat yleensä edullisempia kuin Telian, mutta ne sisältävät vähemmän dataa ja muita palveluita. Moi liittymät ovat kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos etsit edullista liittymää.

  Kun vertaat Telia liittymätarjouksia muihin operaattoreihin, on tärkeää huomioida kaikki liittymän ominaisuudet ja kustannukset. Voit käyttää lve.fi -palvelua vertaillaksesi eri operaattoreiden liittymätarjouksia ja löytääksesi itsellesi parhaan puhelinliittymän.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Telian halvin liittymätarjous?

  Telia tarjoaa useita erilaisia liittymätarjouksia eri käyttäjäryhmille. Halvin liittymätarjous vaihtelee käyttäjän tarpeiden mukaan. Voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi itsellesi sopivimman ja edullisimman liittymän.

  Mikä on Telian rajaton liittymätarjous?

  Telia tarjoaa useita rajattomia liittymätarjouksia, joiden hinnat vaihtelevat käyttäjäryhmien ja tarpeiden mukaan. Voit tarkistaa Telian verkkosivuilta, mitkä rajattomat liittymätarjoukset ovat tällä hetkellä saatavilla.

  Mikä on Telian liittymän hinta lapselle?

  Telia tarjoaa erilaisia liittymiä myös lapsille. Hinnat vaihtelevat liittymän ominaisuuksien mukaan. Voit tarkistaa Telian verkkosivuilta, mitä liittymiä he tarjoavat lapsille ja mikä on niiden hinta.

  Mikä on Telian asiakaspalvelun puhelinnumero?

  Telia asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 690 400 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min).

  Mitä lahjakortteja on saatavilla Telian liittymätarjouksen yhteydessä?

  Telia tarjoaa ajoittain erilaisia lahjakortteja liittymätarjouksen yhteydessä. Tarkista Telian verkkosivuilta, mitä lahjakortteja on tällä hetkellä saatavilla.

  Mikä on Telian liittymien keskimääräinen nopeus?

  Telia liittymien keskimääräinen nopeus vaihtelee käyttäjäryhmien ja liittymien mukaan. Voit tarkistaa Telian verkkosivuilta, mitä nopeuksia he tarjoavat erilaisille liittymille.

  Käytä lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi itsellesi sopivimman ja edullisimman liittymän.