Elisa kuuluvuuskartta

Elisa kuuluvuuskartta lyhyesti

 • Elisa kuuluvuuskartta auttaa selvittämään Elisan verkon kuuluvuuden alueellasi
 • Voit tarkastella verkon kattavuutta ja verrata sitä muiden operaattoreiden tarjoamaan kuuluvuuteen
 • Löydät parhaan liittymän tarpeisiisi käyttämällä lve.fi palvelua vertaillaksesi eri operaattoreiden liittymätarjouksia

elisa kuuluvuuskartta
Sisällysluettelo

  Elisa kuuluvuuskartta: Kattava kartta Elisan verkon peittoalueesta

  Elisa kuuluvuuskartta on hyödyllinen työkalu, joka auttaa sinua selvittämään Elisan verkon kuuluvuuden alueellasi. Voit käyttää sitä tarkistaaksesi, toimiiko Elisan puhelinliittymäsi tai mobiilidatasi alueellasi. Elisan kuuluvuusverkko kattaa lähes koko Suomen, joten voit käyttää puhelintasi ja nettiäsi lähes missä tahansa.

  Elisan kuuluvuuskartta näyttää myös verkon kattavuuden eri alueilla. Voit tarkastella, kuinka hyvin Elisan verkko toimii tietyssä paikassa ja verrata sitä muiden operaattoreiden tarjoamaan kuuluvuuteen. Kartalta näet myös mahdolliset häiriötiedotteet ja saat tietoa Elisan muista palveluista.

  Jos olet epävarma siitä, mikä Elisan puhelinliittymä sopii sinulle parhaiten, voit käyttää lve.fi palvelua vertaillaksesi eri operaattoreiden liittymätarjouksia. Näin löydät parhaan liittymän tarpeisiisi ja voit käyttää Elisan kuuluvuuskarttaa hyödyksesi tietäen, että sinulla on sopiva liittymä käytössäsi.

  Elisa kuuluvuuskartan yleiskatsaus

  Elisa kuuluvuuskartta on tärkeä työkalu, joka auttaa sinua selvittämään, millainen verkkoyhteys sinulla on käytettävissäsi missä tahansa Suomessa. Kuuluvuuskartta näyttää Elisan 5G-, 4G- ja 3G-verkon peittoalueet, joten voit tarkistaa, millainen verkkoyhteys on käytettävissäsi omassa asuinpaikassasi tai matkustaessasi ympäri Suomea.

  Elisan 5G-verkko on jo yli 240 paikkakunnalla Suomessa ja verkon alueella asuu lähes 90 % suomalaisista. 5G-verkon kuuluvuusalue on kuitenkin vielä rajoitettu tietyille alueille, joten tarkista kuuluvuuskartasta, onko 5G-verkko käytettävissäsi omalla alueellasi.

  Elisan 4G-verkon kuuluvuus on laajempi kuin 5G-verkon, ja se kattaa suurimman osan Suomesta. 4G-verkko on nopea ja luotettava, ja se on käytettävissäsi lähes kaikkialla Suomessa.

  Elisan 3G-verkon kuuluvuus kattaa myös Lapin haja-asutusalueet ja Itä-Suomen maaseudun, mutta sen nopeus on huomattavasti hitaampi kuin 4G-verkon. Aivan syvimmässä erämaassa ei kuitenkaan ole kumpaakaan verkkoa.

  Kuuluvuuskartta auttaa sinua valitsemaan parhaan verkkoyhteyden omiin tarpeisiisi. Jos tarvitset nopeaa verkkoyhteyttä esimerkiksi työskentelyyn tai videopuheluihin, 4G-verkko voi olla paras vaihtoehto. Jos taas haluat käyttää uusimpia sovelluksia tai pelejä, 5G-verkko voi olla parempi vaihtoehto.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

  Elisan verkon peittoalueet

  Elisan verkko on yksi Suomen laajimmista ja kattavimmista verkoista. Sen peittoalueet kattavat lähes kaikki Suomen kaupungit ja kunnat. Verkon peittoalueet vaihtelevat kuitenkin kaupunkien ja kuntien välillä. Tässä osiossa tarkastelemme Elisan verkon peittoalueita suurissa ja pienemmissä kaupungeissa.

  Peittoalueet suurissa kaupungeissa

  Elisan verkon peittoalueet suurissa kaupungeissa ovat erittäin hyvät. Verkko kattaa lähes kaikki suuret kaupungit, kuten Helsinki, Espoo, Jyväskylä ja Kotka. Verkon peittoalueet ovat erityisen hyvät kaupunkien keskustoissa ja asuinalueilla. Elisan verkon nopeus on myös erittäin hyvä suurissa kaupungeissa, ja voit ladata suuria tiedostoja nopeasti ja helposti.

  Peittoalueet pienemmissä kaupungeissa

  Elisan verkon peittoalueet pienemmissä kaupungeissa ovat myös hyvät. Verkko kattaa useimmat pienemmät kaupungit, kuten Kemi, Kaarina ja Kajaani. Verkon peittoalueet ovat erityisen hyvät kaupunkien keskustoissa ja asuinalueilla. Elisan verkon nopeus on myös erittäin hyvä pienemmissä kaupungeissa, ja voit ladata suuria tiedostoja nopeasti ja helposti.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää Elisan verkon peittoalueilla, suosittelemme käyttämään LVE.fi -sivustoa. LVE.fi -sivusto tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä eri operaattoreilta. Voit vertailla eri liittymiä ja löytää parhaan liittymän juuri sinulle.

  Elisa verkon häiriöt

  Elisan verkossa voi esiintyä häiriöitä, jotka voivat vaikuttaa puheluiden laatuun tai datan nopeuteen. Elisa pyrkii kuitenkin aina korjaamaan häiriöt mahdollisimman nopeasti ja tiedottamaan asiakkaitaan häiriöistä.

  Jos kohtaat häiriöitä Elisan verkossa, voit tarkistaa häiriötilanteen Elisan häiriökartalta tai häiriötiedotteista. Häiriökartalle on merkitty kaikki Elisan tiedossa olevat häiriöt matkapuhelinliikenteessä. Tiedotteet puolestaan antavat tarkempaa tietoa häiriöistä ja niiden korjaamisesta.

  Jos häiriö vaikuttaa merkittävästi palvelun käyttöösi, voit ottaa yhteyttä Elisan asiakaspalveluun. He voivat antaa tarkempaa tietoa häiriön korjaamisesta ja mahdollisista korvauksista.

  Elisa pyrkii jatkuvasti parantamaan verkkoaan ja vähentämään häiriöiden määrää. Verkon kehitystyöhön kuuluu myös 3G-verkon poistaminen käytöstä vuonna 2023. Tämä mahdollistaa paremman palvelun tarjoamisen 4G- ja 5G-verkoissa.

  Jos haluat varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen puhelinliittymä, voit käyttää lve.fi-vertailupalvelua. Sieltä löydät kattavan vertailun eri operaattoreiden tarjoamista liittymistä ja niiden hinnoista.

  Muista, että häiriöt voivat esiintyä kaikissa operaattoreiden verkoissa. Elisa pyrkii kuitenkin tarjoamaan mahdollisimman hyvän ja luotettavan palvelun asiakkailleen.

  Elisa verkon teknologia

  Elisa on yksi Suomen johtavista tietoliikennepalveluiden tarjoajista. Elisa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita, kuten puhelinliittymiä, nettiliittymiä, kaapeli-TVä ja muita viihdepalveluita. Tämän lisäksi Elisa tarjoaa myös erilaisia teknologioita, jotka mahdollistavat nopean ja luotettavan tiedonsiirron kaikkialla Suomessa.

  5G-Verkko

  Elisan 5G-verkko on uusin teknologia, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja paremman käyttökokemuksen. Elisan 5G-verkko on saatavilla jo monilla alueilla ympäri Suomen ja sen kattavuus kasvaa jatkuvasti. 5G-verkko mahdollistaa esimerkiksi nopean latauksen, sujuvan videopuhelun ja pelien pelaamisen ilman viivettä.

  4G-Verkko

  Elisan 4G-verkko on jo pitkään ollut Suomen paras ja nopein 4G-verkko. Elisan 4G-verkko mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja sen kattavuus on erittäin hyvä. Elisan 4G-verkko on saatavilla kaikkialla Suomessa ja se mahdollistaa esimerkiksi nopean netin käytön, videoiden katselun ja musiikin kuuntelun.

  Elisan tukiasemat ovat erittäin tärkeä osa Elisan verkkoa. Tukiasemat mahdollistavat nopean tiedonsiirron ja paremman käyttökokemuksen. Elisa panostaa jatkuvasti tukiasemien kehittämiseen ja parantamiseen, jotta asiakkaat voivat nauttia nopeasta ja luotettavasta tiedonsiirrosta kaikkialla Suomessa.

  Elisan kaapeli-TV on myös erittäin suosittu palvelu, joka mahdollistaa monipuolisen viihteen katselun. Elisan kaapeli-TVä on laaja valikoima erilaisia kanavia ja palveluita, kuten tallennuspalvelu ja suoratoistopalvelu.

  Jos tarvitset apua Elisan verkon käytössä, voit käyttää Elisan verkkoapuria. Verkkoapuri auttaa sinua ratkaisemaan erilaisia ongelmia, kuten verkon nopeuden tai yhteyden ongelmia.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, voit käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Puhelinliittymävertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan puhelinliittymän, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

  Elisa kuuluvuuskartan käyttö

  Elisan kuuluvuuskartta auttaa sinua selvittämään, toimiiko Elisan verkko alueellasi. Kartasta näet kätevästi, millä alueilla on 2G, 4G, 5G ja IoT-verkkoja. Voit myös tarkistaa, onko alueellasi käynnissä verkon parannustyöt.

  Kartta on käytettävissä ilmaiseksi ja sen käyttö on helppoa. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen ja internetyhteyden. Avaa Elisan kuuluvuuskartta, syötä haluamasi osoite tai paikkakunta ja klikkaa ”Hae”. Kartta näyttää sinulle heti, millaista kuuluvuutta alueella on tarjolla.

  Jos haluat tarkistaa tarkemmin, millaista kuuluvuutta saat tietyn liittymän kanssa, voit syöttää liittymän numeron karttaan. Näin näet, millaiset nopeudet ja kuuluvuus ovat saatavilla kyseisellä alueella.

  Jos sinulla on ongelmia kuuluvuuden kanssa, voit ottaa yhteyttä Elisan asiakaspalveluun. He auttavat sinua selvittämään mahdolliset ongelmat ja antavat neuvoja, kuinka voit parantaa kuuluvuutta alueellasi.

  Muista, että Elisan kuuluvuuskartta on vain suuntaa-antava. Kartta ei takaa täydellistä kuuluvuutta kaikilla alueilla. Jos haluat varmistaa, että saat parhaan mahdollisen kuuluvuuden, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Löydät sieltä helposti parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Toivomme, että tämä opas auttaa sinua käyttämään Elisan kuuluvuuskarttaa entistä tehokkaammin.

  Elisa verkon kilpailijat

  Kun etsit parasta puhelinliittymää, on tärkeää tutkia eri palveluntarjoajien tarjoamia vaihtoehtoja. Elisan kilpailijat Suomen markkinoilla ovat DNA, Telia ja Sonera.

  DNA tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä, jotka sopivat eri tarpeisiin. Heidän liittymävalikoimaan kuuluu muun muassa rajattomat puhe- ja tekstiviestipaketit sekä datapaketit eri nopeuksilla. DNA verkko on myös laajentunut viime vuosina, ja se kattaa jo suuren osan Suomea.

  Telia tarjoaa myös monipuolisen valikoiman puhelinliittymiä, joista löytyy vaihtoehtoja niin kevytkäyttäjille kuin raskaan datan käyttäjillekin. Telia on myös investoinut paljon verkkonsa laajentamiseen ja parantamiseen viime vuosina.

  Sonera on osa Telia-konsernia, ja sen liittymät ovat samankaltaisia kuin Telian. Soneran verkko on myös laajentunut viime vuosina, ja se kattaa jo suuren osan Suomea.

  Kun vertaat Elisan tarjoamia puhelinliittymiä kilpailijoiden tarjoamiin vaihtoehtoihin, on tärkeää tarkastella eri liittymien hintoja, käyttöehtoja ja muita ominaisuuksia. Voit käyttää lve.fi-vertailupalvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymän juuri sinulle.

  Lapin haja-asutusalueiden kuuluvuus

  Jos asut Lapin haja-asutusalueella, voit tarkistaa Elisan kuuluvuuskartasta, millainen kuuluvuus sinun alueellasi on. Elisan 3G-verkon kuuluvuusalue on pohjoisessa parempi kuin 4G-verkon kuuluvuusalue. 3G-verkon kuuluvuus kattaa myös Lapin haja-asutusalueet ja Itä-Suomen maaseudun. Aivan syvimmässä erämaassa ei kuitenkaan ole kumpaakaan verkkoa. Myöskään 2G-verkko ei toimi keskellä erämaata.

  Elisan 4G-verkon kuuluvuusalue on laajentunut viime vuosina merkittävästi, mutta Lapin haja-asutusalueilla sen kattavuus ei ole vielä täydellinen. Tämä johtuu siitä, että 4G-verkkoa on rakennettu ensisijaisesti kaupunkialueille ja suurempiin taajamiin.

  Jos tarvitset hyvän kuuluvuuden Lapin haja-asutusalueella, kannattaa harkita Elisan 3G-verkon käyttöä. Voit myös tarkistaa muiden operaattoreiden kuuluvuuskarttoja nähdäksesi, millainen kuuluvuus heidän verkossaan on Lapin haja-asutusalueilla.

  Muista, että kuuluvuus voi vaihdella alueittain ja päätelaitteesta riippuen. Kannattaa siis tarkistaa kuuluvuus omalta alueelta ennen sopimuksen tekemistä. Voit käyttää lve.fi-vertailupalvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on 5G-verkon kuuluvuuskartta?

  Elisan 5G-verkon kuuluvuuskartta näyttää alueet, joilla 5G-verkon kuuluvuus on vahva, kohtalainen tai heikko. Kartan avulla voit selvittää, onko 5G-verkon kuuluvuus alueellasi riittävä.

  Millaisia ongelmia voi olla Elisan kuuluvuudessa?

  Elisan kuuluvuudessa voi esiintyä ongelmia erityisesti syrjäseuduilla tai sisätiloissa, joissa signaali ei yllä yhtä hyvin kuin avoimilla alueilla. Tämä voi johtua esimerkiksi maastonmuodoista tai rakennusten materiaaleista.

  Miten löydän lähimmän Elisan 5G-tukiaseman?

  Voit löytää lähimmän Elisan 5G-tukiaseman käyttämällä Elisan kuuluvuuskarttaa. Kartalta näet tukiasemien sijainnit ja niiden kattavuusalueet. Voit myös soittaa Elisan asiakaspalveluun ja kysyä tarkempia tietoja.

  Mikä on Elisan verkkojen kattavuus Suomessa?

  Elisan verkkojen kattavuus Suomessa on laaja, ja se kattaa suurimman osan maan asutuskeskuksista ja teistä. Kattavuus vaihtelee kuitenkin alueittain, ja syrjäseuduilla voi esiintyä kuuluvuusongelmia.

  Mikä liittymä tarjoaa parhaan kuuluvuuden Elisan verkossa?

  Elisan verkossa toimivista liittymistä esimerkiksi Saunalahti Prepaid ja Saunalahti Huoleton 4G tarjoavat hyvän kuuluvuuden. Kannattaa kuitenkin vertailla eri liittymiä ja niiden ominaisuuksia ennen päätöksen tekemistä.

  Miten voin tarkistaa, mihin verkkoon oma liittymäni kuuluu?

  Voit tarkistaa oman liittymäsi kuuluvuuden ja verkkoteknologian Elisan kuuluvuuskartalta. Kirjoita kartalle oma osoitteesi tai postinumerosi, ja kartta näyttää, mihin verkkoon liittymäsi kuuluu. Voit myös tarkistaa liittymäsi tiedot OmaElisa-palvelusta.

  Suosittelemme vertailemaan eri liittymien hintoja ja ominaisuuksia ennen päätöksen tekemistä. Voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän juuri sinulle.