Halvin puhelinliittymä - Miten löydät sen?

Halvin puhelinliittymä lyhyesti

 • Vertaile eri operaattoreiden tarjoamia puhelinliittymiä ennen valintaa.
 • Selvitä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, kuten rajaton netti, puhelut ja tekstiviestit.
 • Käytä lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän sinulle.

halvin puhelinliittymä
Sisällysluettelo

  Halvin puhelinliittymä – Löydä paras liittymä vuodelle 2024

  Etsitkö halvinta puhelinliittymää, joka tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, kuten rajattoman netin, puhelut ja tekstiviestit? Jos näin on, olet oikeassa paikassa. Vuonna 2023 on monia eri operaattoreita, jotka tarjoavat erilaisia ​​puhelinliittymiä erilaisilla hinnoilla ja ominaisuuksilla. Tämä artikkeli auttaa sinua löytämään halvimman puhelinliittymän, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

  Puhelinliittymien vertailu voi olla haastavaa, koska on paljon erilaisia ​​liittymätyyppejä, maksuja ja datapaketteja, joita on otettava huomioon. Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään erilaisia ​​puhelinliittymien ominaisuuksia ja hintoja, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen. Lopuksi, suosittelemme, että käytät lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän sinulle.

  Halvimmat puhelinliittymät

  Jos etsit halvinta puhelinliittymää, sinun kannattaa tutustua eri operaattoreiden tarjontaan. Alla on listattu muutama halvin puhelinliittymä, jotka voivat auttaa sinua säästämään rahaa.

  • Moi Mobiili Mini: Moi Mobiili Mini on toinen edullinen vaihtoehto. Liittymän kuukausimaksu on 6,90 euroa, ja siinä on 100 minuuttia puhetta, 100 tekstiviestiä ja 1 Gt dataa. Moi Mobiilin liittymät toimivat Elisan verkossa.
  • Telia Prepaid Startti: Telia Prepaid Startti on hyvä vaihtoehto, jos et käytä puhelinta paljon. Liittymässä ei ole kuukausimaksua, ja siinä on 4G-nopeus ja 0,066 €/minuutti puhetta ja 0,066 €/viesti tekstiviestejä.
  • DNA Prepaid Perusliittymä: DNA Prepaid Perusliittymä on toinen vaihtoehto prepaid-liittymäksi. Siinä on 4G-nopeus ja 0,066 €/minuutti puhetta ja 0,066 €/viesti tekstiviestejä. Liittymässä ei ole kuukausimaksua.

  Muista, että liittymien hinnat ja ominaisuudet voivat vaihdella operaattoreittain ja alueittain. Voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan liittymän juuri sinulle.

  Puhelinliittymien vertailu

  Vertailun perusteet

  Puhelinliittymien vertailu on tärkeää, jotta löydät juuri sinulle sopivan ja edullisimman liittymän. Vertailun perusteena kannattaa käyttää omaa käyttötarvetta, kuten puheluiden ja tekstiviestien määrää sekä datan käyttöä. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon liittymän hinta ja operaattorin kattavuus.

  Vertailun aloittaminen on helppoa. Voit käyttää apuna lve.fi puhelinliittymien vertailua, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän. Vertailuohjelma vertailee eri operaattoreiden liittymiä ja tarjoaa sinulle parhaan vaihtoehdon.

  Vertailun tulokset

  Vertailun tuloksena saat selville, mikä liittymä on edullisin juuri sinun käyttötarkoituksiisi. Voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja niiden hintoja. Löydät helposti halvimman liittymän, joka sopii juuri sinulle.

  Vertailun aikana kannattaa ottaa huomioon myös operaattorin kattavuus ja palvelut. Lve.fi vertailuohjelma auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen.

  Kannustamme sinua käyttämään lve.fi puhelinliittymien vertailua, jotta löydät juuri sinulle sopivan ja edullisimman liittymän. Lve.fi vertailuohjelma on helppokäyttöinen ja auttaa sinua löytämään parhaan vaihtoehdon.

  Operaattorit

  Kun etsit halvinta puhelinliittymää, kannattaa tarkastella eri operaattoreiden tarjontaa. Suomessa toimii useita operaattoreita, joista löytyy erilaisia liittymiä eri tarpeisiin. Tässä osiossa käymme läpi neljä suurinta operaattoria: Moi, Telia, DNA ja Elisa.

  Moi

  Moi Mobiili on suhteellisen uusi operaattori, joka on nopeasti kasvattanut suosiotaan edullisilla liittymillään. Moi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden räätälöidä liittymänsä tarpeidensa mukaan. Heidän liittymissään ei ole sitoutumisaikaa, ja ne ovat käytössä heti tilauksen jälkeen. Moi tarjoaa myös rajattoman netin liittymiä, jotka ovat erityisen hyviä vaihtoehtoja raskaasti nettiä käyttäville.

  Telia

  Telia on yksi Suomen suurimmista operaattoreista ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä. Heidän liittymissään on usein mukana erilaisia etuja, kuten C More -palvelu tai Telia Dot 5G -nopeudet. Telia tarjoaa myös rajattoman netin liittymiä, jotka ovat hyvä vaihtoehto raskaasti nettiä käyttäville. Telian liittymät ovat usein hieman kalliimpia kuin kilpailijoiden, mutta niissä on myös enemmän etuja.

  DNA

  DNA on toinen Suomen suurimmista operaattoreista ja tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia liittymiä. Heidän liittymissään on usein mukana erilaisia etuja, kuten ilmaiset puhelut ja tekstiviestit. DNA tarjoaa myös rajattoman netin liittymiä, jotka ovat hyvä vaihtoehto raskaasti nettiä käyttäville. DNA liittymät ovat usein hieman halvempia kuin Telian tai Elisan vastaavat liittymät.

  Elisa

  Elisa on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista operaattoreista. Heidän liittymissään on usein mukana erilaisia etuja, kuten ilmaiset puhelut ja tekstiviestit. Elisa tarjoaa myös rajattoman netin liittymiä, jotka ovat hyvä vaihtoehto raskaasti nettiä käyttäville. Elisan liittymät ovat usein hieman kalliimpia kuin DNA vastaavat liittymät.

  Muista, että operaattorien liittymät ja hinnat voivat muuttua nopeasti. Kannattaa vertailla eri operaattoreiden tarjontaa ja hintoja säännöllisesti löytääkseen itselleen sopivimman liittymän. Voit käyttää lve.fi -sivustoa vertaillaksesi eri operaattoreiden liittymiä ja löytääksesi itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  Puhelinliittymän ominaisuudet

  Puhelinliittymän valinnassa on tärkeää ottaa huomioon erilaiset ominaisuudet, kuten netti, puhe ja tekstiviestit. Tässä osiossa käymme läpi nämä ominaisuudet ja mitä niiden valinnassa kannattaa huomioida.

  Netin nopeus ja datamäärä

  Netin nopeus ja datamäärä ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun valitset puhelinliittymää. Nopea netti mahdollistaa nopean surffailun ja sujuvan netin käytön. Datamäärä puolestaan vaikuttaa siihen, kuinka paljon voit käyttää mobiilidataa kuukaudessa. Jos käytät paljon nettiä, kannattaa valita liittymä, jossa on runsaasti dataa.

  Puhe

  Jos käytät paljon puheluita, kannattaa valita liittymä, jossa on rajattomat puhelut. Tämä mahdollistaa puheluiden soittamisen ilman pelkoa ylimääräisistä kuluista. Jos taas et käytä puheluita paljoa, voit valita liittymän, jossa on vain tietty määrä puheluja kuukaudessa.

  Tekstiviestit

  Tekstiviestit ovat edelleen tärkeä osa puhelinliittymää. Jos käytät paljon tekstiviestejä, kannattaa valita liittymä, jossa on rajattomat tekstiviestit. Jos taas et käytä tekstiviestejä paljoa, voit valita liittymän, jossa on vain tietty määrä tekstiviestejä kuukaudessa.

  Kun valitset puhelinliittymää, kannattaa ottaa huomioon myös muut ominaisuudet, kuten rajaton netti, 4G- ja 5G-liittymät sekä puheluiden ja tekstiviestien määrä. Voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi juuri sinulle sopivan liittymän.

  Liittymätyypit

  Puhelinliittymät ovat saatavilla erilaisina sopimuksina ja liittymätyyppeinä. Tässä osiossa käymme läpi yleisimmät liittymätyypit ja niiden edut ja haitat.

  Perusliittymä

  Perusliittymä on yleensä määräaikainen sopimus, joka sisältää tietyn määrän puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa kuukaudessa. Tämä sopimus on hyvä valinta, jos käytät puhelinta säännöllisesti ja haluat varmistaa, että sinulla on aina riittävästi puheaikaa, viestejä ja dataa käytettävissäsi.

  Prepaid-liittymä

  Prepaid-liittymä on hyvä vaihtoehto, jos käytät puhelinta vain satunnaisesti. Tällöin et maksa kuukausimaksuja, vaan lataat liittymällesi saldoa tarpeen mukaan. Prepaid-liittymä on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat pitää kulut tarkasti hallinnassa.

  Määräaikainen sopimus

  Määräaikainen sopimus on yleensä edullisempi kuin perusliittymä, mutta se vaatii sitoutumista tiettyyn ajanjaksoon. Tämä sopimus on hyvä valinta, jos tiedät tarkalleen, kuinka paljon käytät puhelinta kuukaudessa ja haluat säästää kustannuksissa.

  Kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua, jotta löydät parhaan puhelinliittymän juuri sinulle.

  Maksut ja hinnat

  Kuukausimaksu

  Kun valitset puhelinliittymää, yksi tärkeimmistä tekijöistä on kuukausimaksu. Halvimmat liittymät ilman datakattoa maksavat tällä hetkellä noin 17-18 euroa kuukaudessa. Jos tarvitset enemmän dataa, kuukausimaksu voi nousta jopa 50 euroon kuukaudessa. Muista kuitenkin, että halvin ei aina ole paras vaihtoehto, vaan sinun kannattaa valita liittymä, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

  Maksiminopeus

  Toinen tärkeä tekijä on maksiminopeus. Nopea nettiyhteys on tärkeä, jos käytät paljon nettiä esimerkiksi videoiden katseluun tai pelien pelaamiseen. Maksiminopeus vaihtelee liittymästä riippuen, ja se voi olla jopa 1000 Mbit/s. Muista kuitenkin, että maksiminopeus ei kerro koko totuutta, vaan netin nopeus voi vaihdella alueesta ja käytöstä riippuen.

  Tarjoushinta

  Monet operaattorit tarjoavat erilaisia tarjoushintoja uusille asiakkaille. Tarjoushinta voi olla esimerkiksi ensimmäisen kuukauden ilmainen tai alennettu hinta tietyn ajanjakson ajan. Muista kuitenkin, että tarjoushinta päättyy yleensä tietyn ajanjakson jälkeen, jonka jälkeen kuukausimaksu voi nousta huomattavasti.

  Muista vertailla eri liittymiä huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. Voit käyttää esimerkiksi lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi juuri sinulle sopivan liittymän.

  Datapaketit

  Gigatavu

  Puhelinliittymän datapaketit ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita kannattaa tarkastella, kun etsit halvinta puhelinliittymää vuonna 2023. Datapaketti kertoo, kuinka paljon dataa voit käyttää kuukaudessa ennen kuin sinulle tulee ylimääräisiä kustannuksia. Yleensä datapaketit vaihtelevat 1-100 gigatavun välillä. Jos käytät puhelintasi paljon, kannattaa valita suurempi datapaketti, joka sisältää enemmän gigatavuja. Tämä auttaa välttämään ylimääräisiä kustannuksia.

  Datapaketti

  Jos et käytä puhelintasi niin paljon, voit harkita puhelinliittymää, jossa maksat käytön mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat vain siitä datasta, jota käytät, eikä sinun tarvitse huolehtia datapaketin rajoituksista. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos et käytä puhelintasi paljon tai jos käytät sitä vain satunnaisesti.

  Kun valitset puhelinliittymää, kannattaa myös tarkastella SIM-kortin hintaa. Joissakin tapauksissa SIM-kortti voi maksaa jopa 30 euroa, joten kannattaa tarkistaa, sisältyykö se puhelinliittymän hintaan. Muista myös tarkistaa, sisältyvätkö puhelut ja tekstiviestit puhelinliittymään, vai tuleeko niistä ylimääräisiä kustannuksia.

  Jos haluat löytää halvimman puhelinliittymän vuonna 2023, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Lve.fi avulla voit vertailla eri puhelinliittymien hintoja, datapaketteja ja muita ominaisuuksia. Näin voit löytää juuri sinulle sopivan puhelinliittymän, joka tarjoaa parhaan vastineen rahoillesi.

  Tarjoukset ja kampanjat

  Puhelinliittymien tarjoukset ja kampanjat voivat olla erinomainen tapa säästää rahaa. Useimmat operaattorit tarjoavat säännöllisesti erikoistarjouksia, joiden avulla voit saada liittymän edullisemmin tai jopa ilmaiseksi tietyn ajanjakson ajan. Tässä osiossa käymme läpi joitakin parhaita tarjouksia ja kampanjoita, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla.

  Parhaat tarjoukset

  Jos etsit halvinta puhelinliittymää, kannattaa ehdottomasti tutustua eri operaattoreiden tarjouksiin. Esimerkiksi Elisa, Telia ja DNA tarjoavat usein erikoistarjouksia uusille asiakkaille, joiden avulla voit saada liittymän edullisemmin tai jopa ilmaiseksi tietyn ajanjakson ajan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tarjoukset voivat vaihdella sen mukaan, missä päin Suomea asut.

  Liittymätarjous

  Liittymätarjoukset ovat erinomainen tapa säästää rahaa. Esimerkiksi C More -kanavapaketti sisältyy usein ilmaiseksi liittymän hintaan tietyn ajanjakson ajan. Myös Moi Potti ja Jämpti -liittymissä on usein hyviä tarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti tarkistaa.

  Tekstiviestit

  Kun valitset halvinta puhelinliittymää, kannattaa ottaa huomioon myös tekstiviestien käyttö. Monet operaattorit tarjoavat rajoitettuja tekstiviestipaketteja, jotka voivat olla hyödyllisiä, jos käytät tekstiviestejä vain satunnaisesti. Toisaalta, jos lähetät paljon tekstiviestejä, saatat tarvita rajattoman tekstiviestipaketin.

  Jos käytät paljon tekstiviestejä, kannattaa valita liittymä, joka tarjoaa rajattoman määrän tekstiviestejä. Tällöin et joudu huolehtimaan siitä, kuinka monta tekstiviestiä olet lähettänyt ja kuinka paljon se maksaa. Rajattomat tekstiviestipaketit ovat yleensä hieman kalliimpia, mutta ne voivat olla hyödyllisiä, jos lähetät paljon tekstiviestejä.

  Jos käytät tekstiviestejä vain satunnaisesti, voit harkita rajoitettua tekstiviestipakettia. Tällä tavalla voit säästää rahaa, kun et maksa ylimääräistä tekstiviesteistä, joita et käytä. Tarkista kuitenkin, että tekstiviestipaketti sisältää riittävän määrän tekstiviestejä sinulle.

  Muista myös tarkistaa, mitä tekstiviestit maksavat, jos ylität rajoitetun tekstiviestipaketin. Joissakin tapauksissa ylimääräiset tekstiviestit voivat olla hyvin kalliita, joten varmista, että tiedät, kuinka paljon ylimääräiset tekstiviestit maksavat.

  Muista vertailla eri operaattoreiden tarjoamia tekstiviestipaketteja ja hintoja. Käytä lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Rajattomat liittymät

  Jos käytät puhelintasi paljon ja haluat olla huoleti liittymän käytöstä, rajaton liittymä on hyvä valinta. Rajaton liittymä tarkoittaa, että sinulla on rajaton määrä dataa, puheluita ja tekstiviestejä käytössäsi kuukausimaksun puitteissa. Tämä on erittäin kätevää, sillä et joudu huolehtimaan käyttörajasta tai ylimääräisistä kustannuksista.

  Rajattomat liittymät ovat yleensä hieman kalliimpia kuin rajoitetut liittymät, mutta ne voivat säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi jos käytät paljon dataa tai soitat paljon puheluita, rajaton liittymä on todennäköisesti edullisempi vaihtoehto kuin rajoitettu liittymä.

  Useimmat operaattorit tarjoavat rajattomia liittymiä, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja hinnoittelumalleja. Joissakin liittymissä on rajaton netti, kun taas toisissa on rajaton 4G. Joissakin liittymissä on rajattomat puhelut ja tekstiviestit, kun taas toisissa on rajoitettu määrä ilmaisia puheluita ja tekstiviestejä.

  Jos olet kiinnostunut rajattomasta liittymästä, suosittelemme käyttämään lve.fi-palvelua vertailemaan eri operaattoreiden tarjoamia liittymiä ja löytämään itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  Puhelinliittymä netillä

  Jos tarvitset puhelinliittymän netillä, löydät markkinoiden edullisimmat vaihtoehdot helposti. Halvin puhelinliittymä netillä maksaa 9 euroa kuukaudessa ja toisiksi halvin 17,99€/kk. Tämä tarkoittaa, että voit saada rajattoman nettiyhteyden ja puhelut edullisesti.

  Moi Mobiilin Potti-liittymä on markkinoiden halvin liittymä netillä. Liittymä sisältää 6 gigaa dataa ja maksaa vain 9 euroa kuussa. Toinen edullinen vaihtoehto on Telian Rajaton 20M, joka sisältää rajattoman netin ja maksaa 17,99 euroa kuukaudessa.

  Jos tarvitset enemmän dataa, kannattaa harkita esimerkiksi Moi Mobiilin Reilu 5G 400 -liittymää, joka sisältää rajattoman netin ja maksaa 19,90 euroa kuukaudessa. Telian Rajaton 5G 300M -liittymä on myös hyvä vaihtoehto, sillä se sisältää rajattoman netin ja puhelut ja maksaa 29,90 euroa kuukaudessa.

  Kannattaa muistaa, että eri operaattoreiden liittymissä voi olla erilaisia rajoituksia ja ehtoja. Vertaile eri vaihtoehtoja huolellisesti ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Voit käyttää esimerkiksi lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi juuri sinulle sopivan liittymän.

  Tässä taulukossa on esitetty markkinoiden edullisimmat puhelinliittymät netillä:

  Liittymä Hinta kuukaudessa Sisältö
  Moi Mobiili Potti 9 € 6 Gt dataa
  Telia Rajaton 20M 17,99 € Rajaton netti
  Moi Mobiili Reilu 5G 400 19,90 € Rajaton netti
  Telia Rajaton 5G 300M 29,90 € Rajaton netti ja puhelut

  Valitessasi puhelinliittymää netillä, muista tarkistaa myös alueen kuuluvuus ja nopeus. Huomioi myös mahdolliset lisämaksut, kuten ulkomaanpuhelut ja -datat.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on edullisin puhelinliittymä rajattomalla netillä?

  Edullisin puhelinliittymä rajattomalla netillä voi vaihdella sen mukaan, mitä ominaisuuksia etsit. LVE.fi-vertailusivusto voi auttaa sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi. Voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja löytää halvimman rajattoman netin tarjoavan liittymän.

  Mistä löydän halvimman Saunalahden puhelinliittymän?

  Saunalahden liittymät ovat yleensä kilpailukykyisiä hintojensa suhteen. Voit käyttää LVE.fi-vertailusivustoa löytääksesi halvimman Saunalahden liittymän. Saunalahden liittymät tarjoavat usein hyvän hinta-laatusuhteen.

  Kuinka voin saada halvan Moi puhelinliittymän?

  Moi puhelinliittymät ovat yleensä edullisia, ja niissä on monia ominaisuuksia. Voit käyttää LVE.fi-vertailusivustoa löytääksesi parhaan Moi liittymän tarpeisiisi. Moi liittymät tarjoavat usein hyvän hinta-laatusuhteen.

  Mitä DNA puhelinliittymät tarjoavat?

  DNA puhelinliittymät tarjoavat monia eri ominaisuuksia, kuten rajattoman netin, puhelut ja tekstiviestit. Voit käyttää LVE.fi-vertailusivustoa löytääksesi parhaan DNA liittymän tarpeisiisi. DNA liittymät ovat yleensä kilpailukykyisiä hintojensa suhteen.

  Mikä on DNA rajattoman 200M liittymän hinta?

  DNA rajattoman 200M liittymän hinta vaihtelee sen mukaan, millaisen sopimuksen teet. Voit käyttää LVE.fi-vertailusivustoa löytääksesi parhaan DNA liittymän tarpeisiisi. DNA rajattoman 200M liittymän hinta on yleensä kilpailukykyinen.

  Miten valita edullinen puhelinliittymä?

  Valitessasi edullista puhelinliittymää, on tärkeää ottaa huomioon tarpeesi. Mieti, tarvitsetko rajatonta nettiä, puheluita tai tekstiviestejä. LVE.fi-vertailusivusto voi auttaa sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi. Vertaile eri operaattoreiden liittymiä ja löydä halvin puhelinliittymä, joka sopii juuri sinulle.

  Suosittelemme käyttämään LVE.fi-vertailusivustoa löytääksesi parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi. Voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä ja löytää halvimman liittymän, joka sopii juuri sinulle.