Elisa

Elisa lyhyesti

 • Mikä on Elisa.fi? Suomalaisen teleoperaattorin Elisa Oyj:n virallinen verkkopalvelu.
 • Palvelut: Mobiililiittymät, laajakaistat, televisiopalvelut, IoT-palvelut.
 • OmaElisa: Henkilökohtainen portaali asiakkaille, josta voi hallinnoida liittymiä ja laskuja.
 • Liittymävaihtoehdot: Erilaisia mobiili- ja dataliittymiä sekä kotipuhelinpalveluita.
 • Laajakaistat: Kaapelilaajakaista, valokuitu ja mobiililaajakaista.
 • Elisa Kauppa: Laitteiden, kuten puhelinten, tablettien ja muiden elektroniikkatuotteiden myynti.
 • Asiakastuki: Tukisivut, usein kysytyt kysymykset, neuvonta ja yhteystiedot.

Elisa liittymätarjous
Sisällysluettelo

  Elisa.fi

  Elisa.fi on suomalainen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman viestintäpalveluja, kuten puhelinliittymiä, laajakaistayhteyksiä ja viihdepalveluja. Palvelut ovat saatavilla niin yksityisille kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

  Tutustuessasi Elisa.fi tarjontaan, huomaat nopeasti, että yritys panostaa asiakkaidensa tarpeisiin. Yksi Elisa.fi tavoitteista on tarjota asiakkailleen parhaat mahdolliset ratkaisut heidän viestintätarpeisiinsa sekä joustavuutta valita erilaisia palvelupaketteja. Tämä tarkoittaa, että voit valita esimerkiksi puhelinliittymän, joka sopii juuri sinun käyttöösi ja mieltymyksiisi.

  Elisa.fi valikoimasta löydät seuraavat palvelut:

  • Mobiililiittymät
  • Laajakaistayhteydet
  • Kaapeli-TV
  • Elisa Viihde -palvelu
  • Puhelin- ja laitepaketit

  Elisa.fi tarjoaa myös erilaisia etuja ja tarjouksia säännöllisesti, joten kannattaa seurata niitä, jotta löydät itsellesi parhaat diilit. Esimerkiksi uusille asiakkaille on usein tarjolla erikoistarjouksia liittymistä ja laitteita koskien.

  Yrityksenä Elisa on tunnettu innovatiivisuudestaan ja teknologisen kehityksen seuraamisesta. He panostavat vahvasti tulevaisuuden teknologioihin, kuten 5G-verkkoihin ja IoT-palveluihin. Tämä takaa, että Elisa.fi palvelut pysyvät ajan hermoilla ja tuovat uusimmat ratkaisut myös sinun ulottuvillesi.

  Elisa.fi sivustolta löydät lisätietoa palveluista, tuotteista ja tarjouksista helposti. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua sopivan palvelun valinnassa. He auttavat mielellään sinua löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut.

  Elisa Asiakaspalvelu

  Elisa asiakaspalvelu tarjoaa apua ja tukea sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Elisa.fi asiakaspalvelu on saatavilla monin eri tavoin, kuten puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelun kautta. Yritysasiakkaat voivat löytää tietoa ja tukea elisa.fi yritysasiakaspalvelu -osiossa.

  Elisa asiakaspalvelu auttaa sinua muun muassa liittymäasioissa, laskutukseen liittyvissä kysymyksissä sekä häiriötilanteissa. Tarvittaessa voit tarkistaa elisa häiriökartta -palvelusta, onko alueellasi tiedossa olevia häiriöitä. Häiriökartasta näet reaaliaikaisesti tiedot vikatilanteista, kuten internet-yhteyksien tai matkapuhelinverkon toimivuudesta.

  Elisa tarjoaa myös elisa kuuluvuuskartta -palvelun, jonka avulla voit tarkistaa kotisi tai yrityksesi alueen kuuluvuuden ja tiedonsiirtonopeudet. Kartta kattaa sekä 3G että 4G-verkkojen kuuluvuuden, joten voit valita itsellesi tai yrityksellesi parhaiten sopivan liittymän.

  Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:

  • Puhelimitse: Soita asiakaspalvelunumeroon ja saat apua asiantuntevilta asiakaspalvelijoilta.
  • Sähköpostitse: Lähetä sähköpostia asiakaspalveluun ja saat vastauksen kysymyksiisi.
  • Chat: Hyödynnä sivustolla olevaa chat-palvelua ja keskustele suoraan asiakaspalvelijan kanssa.

  Muista, että Elisa asiakaspalvelu on täällä auttaakseen sinua kaikissa palveluihin liittyvissä asioissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli tarvitset apua tai haluat antaa palautetta.

  Elisa.fi palvelut

  Elisa.fi puhelinliittymät

  Elisalla on laaja valikoima puhelinliittymiä, joiden avulla voit yhdistää elämäsi tärkeisiin asioihin. Elisa puhelinliittymät tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja niin rajattomalla netillä kuin myös tekstiviesteillä ja puheluilla. Voit valita itsellesi sopivimman liittymän tarpeidesi mukaan.

  Elisa Saunalahti Prepaid

  Saunalahti Prepaid on käyttövalmis liittymä, joka sopii hyvin matkapuhelimeen, tablettiin tai mokkulaan. Se on helppo ottaa käyttöön ja lisätä saldoa tarpeen mukaan. Elisa Saunalahti Prepaid on erinomainen valinta, jos haluat hallita kulutustasi tai etsit väliaikaista liittymää.

  Elisa.fi laajakaista

  Elisa tarjoaa nopeita ja luotettavia laajakaistayhteyksiä kotiin ja työpaikalle. Elisa laajakaista on saatavilla eri nopeuksilla, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Laajakaista mahdollistaa sujuvan etätyön, viihteen katselun ja verkkopelaamisen.

  Elisa viihde

  Elisa Viihde on kattava viihdepalvelu, joka sisältää runsaasti tv-kanavia, elokuvia, sarjoja ja urheilua. Sen avulla voit tallentaa ohjelmia, katsoa suoratoistopalveluita ja vuokrata elokuvia. Elisa Viihde tarjoaa monipuolisen viihdetarjonnan niin perheille kuin yksittäisille katsojillekin.

  Elisa kirja

  Elisa Kirja on digitaalisten kirjojen ja äänikirjojen palvelu, joka tarjoaa tuhansia teoksia suomeksi ja englanniksi. Sen avulla voit lukea ja kuunnella kirjoja missä ja milloin tahansa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Elisa Kirja on oiva apu niin opiskeluun kuin vapaa-ajan lukemiseenkin.

  Elisa.fi sähköposti

  Elisa Sähköposti on helppokäyttöinen ja turvallinen sähköpostipalvelu, joka sopii niin yksityis- kuin yrityskäyttöönkin. Voit synkronoida sähköpostisi useille laitteille, jolloin pääset käsiksi viesteihisi aina tarvittaessa. Elisa Sähköposti takaa sujuvan viestinnän työ- ja yksityiselämässä.

  Elisa verkkokauppa

  Elisa verkkokauppa on paikka, josta löydät laajan valikoiman puhelimia, tabletteja, tietokoneita, lisätarvikkeita ja palveluita. Verkkokaupassa voit etsiä ja verrata erilaisia laitteita ja löytää sopivimmat tuotteet juuri sinulle. Alla käsitellään Elisa tarjoukset -osio, joka esittelee houkuttelevia etuja ja alennuksia Elisa verkkokaupasta ja Elisa kaupasta.

  Elisa tarjoukset

  Elisa tarjoukset -osiossa sinulle esitellään usein vaihtuvia tarjouksia ja alennuksia, joiden avulla pääset hyödyntämään palveluita ja tuotteita edullisemmalla hinnalla. Tarjoukset kattavat monipuolisesti erilaisia kategorioita, kuten:

  • Puhelimet: Mobiililaitteista löytyy laaja valikoima erilaisia puhelimia, joista voit valita itsellesi sopivimman mallin ja merkin. Tarjolla on sekä uusia että käytettyjä laitteita sekä erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.
  • Tabletit: Tarjoukset sisältävät myös erikokoisia tabletteja monilta eri valmistajilta. Voit löytää niin Android-, iOS- kuin Windows-käyttöjärjestelmällä varustettuja laitteita.
  • Tarvikkeet: Hyödynnä tarjoukset laitteiden lisätarvikkeisiin, kuten koteloihin, suojakuoriin, latureihin ja kuulokkeisiin. Varusteita löytyy monenlaisiin tarpeisiin ja tuotteisiin.
  • Liittymät: Tarjolla on usein myös alennuksia eri Elisan liittymiin, joten on hyvä tilaisuus vaihtaa nykyistä liittymää tai ottaa uusi liittymä käyttöön.

  Elisa verkkokaupassa voit tutustua näihin tarjouksiin rauhassa ja vertailla niitä keskenään. Elisa kaupasta voit puolestaan käydä katsomassa tuotteita, kokeilemassa niitä ja keskustelemassa asiantuntevan henkilökunnan kanssa, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

  Elisa myymälät

  Elisa myymälöissä voit tutustua laajaan valikoimaan puhelimia, tabletteja, tarvikkeita ja liittymiä. Henkilökunta on asiantuntevaa ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja palvelut.

  Elisa myymälöitä sijaitsee ympäri Suomea, ja voit helposti löytää lähimmän myymälän Elisa.fi -sivustolta käyttämällä myymälähaku-toimintoa. Voit myös varata ajan asiantuntijalle etukäteen verkossa, mikäli haluat henkilökohtaista opastusta tai keskustella esimerkiksi liittymäasioista.

  Elisa myymälöiden valikoima kattaa tunnettuja brändejä, kuten Apple, Samsung, Huawei, OnePlus ja monia muita. Tässä muutamia esimerkkejä tarjolla olevista tuotteista ja palveluista:

  • Puhelimet ja älykellot
  • Tabletit ja tietokoneet
  • Liittymät ja datapaketit
  • Kodin laitteet ja viihde-elektroniikka
  • Tarvikkeet ja oheislaitteet

  Elisa myymälöiden erikoisuuksiin kuuluu Elisa Turvapaketti, joka tarjoaa monipuolisen suojan laitteillesi viruksilta, haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Turvapaketin avulla suojaat henkilökohtaiset tietosi ja rauhoitat mielesi tietoturva-asioista.

  Elisa myymälöissä on myös tarjolla erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joten kannattaa pitää silmät auki erityisesti sesonkiaikoina. Esimerkiksi opiskelijat ja eläkeläiset voivat saada erikoishintoja liittymistä tai laitteista, ja vaihtuvista kampanjoista voi löytyä huippuedullisia tarjouksia esimerkiksi uusista puhelimista tai lisätarvikkeista.

  Tervetuloa Elisa myymälöihin tutustumaan valikoimaan ja löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja palvelut!

  OmaElisa

  OmaElisa kirjautuminen

  OmaElisa on Elisan asiakkaille suunnattu verkkosivusto, jossa voit hallinnoida omia palveluitasi ja laitteitasi helposti ja kätevästi. OmaElisa kirjaudu -toiminto avulla pääset kirjautumaan palveluun. Voit käyttää OmaElisa kirjautuminen -toimintoa sähköpostiosoitteellasi ja henkilökohtaisella salasanallasi tai verkkopankkitunnuksillasi.

  Kun olet kirjautuneena sisään, voit nähdä ja muokata tilaustietojasi, laskujasi sekä liittymiäsi. OmaElisasta löydät myös esimerkiksi seuraavia palveluita:

  • Tarkista ja maksa laskut
  • Tilaa lisäpalveluita
  • Seuraa ja hallitse mobiililiittymän tiedonsiirtoa ja puhelinpaketteja

  OmaElisa yrityksille

  OmaElisa on saatavilla myös yrityksille, OmaElisa yrityksille -palvelussa yrityksen pääkäyttäjät ja laitehallinnoinnin vastuuhenkilöt voivat hallinnoida yrityksen palveluita ja laitteita. OmaElisa yrityksille -palvelussa voit esimerkiksi tarkastella yrityksen liittymiä, tilata lisäpalveluita tai hallinnoida yrityksen laitteita ja lisätarvikkeita.

  Palvelun avulla yrityksesi voi helposti seurata ja hallita yrityksen palveluita ja laitteita:

  • Näet ja hallitset yrityksen liittymiä
  • Muokkaa yrityksen palveluvalikoimaa ja tilaa lisäpalveluita
  • Tarkasta ja maksa yrityksen laskuja
  • Hallitse yrityksen laitekantaa ja tilaa tarvikkeita

  OmaElisa yrityksille -palvelu on suunniteltu helpottamaan yritysten arkea ja tarjoaa kätevän kanavan asioida Elisan kanssa.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Elisa.fi?

  Elisa.fi on suomalainen teleoperaattori ja digitaalisten palveluiden tarjoaja. Sen avulla voit hallita puhelinliittymiäsi, tilata palveluita sekä saada tukea Elisan tuotteisiin ja palveluihin liittyviin kysymyksiin.

  Miten voin kirjautua Elisa.fi-palveluun?

  Kirjautuminen Elisa.fi-palveluun onnistuu helposti. Mene osoitteeseen www.elisa.fi ja etsi kirjautumislinkki sivuston yläreunasta. Klikkaa linkkiä ja syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit luoda ne rekisteröitymällä uutena käyttäjänä.

  Mistä löydän Elisa.fi-palvelun käyttöehdot?

  Elisa.fi-palvelun käyttöehdot löydät sivuston alareunasta, jossa on linkki nimeltään ”Käyttöehdot”. Klikkaa linkkiä ja lue käyttöehdot huolellisesti ennen palvelun käyttöä.

  Miten voin tilata palveluita Elisa.fi kautta?

  Palveluiden tilaaminen Elisa.fi kautta on helppoa. Valitse haluamasi palvelu sivustolta ja lisää se ostoskoriin. Siirry kassalle ja suorita maksutapahtuma. Varmista, että olet kirjautunut sisään, jotta tilauksesi voidaan käsitellä ja palvelu aktivoitua tilillesi.

  Miten voin tarkistaa laskuni Elisa.fi-palvelussa?

  Laskujen tarkistaminen Elisa.fi-palvelussa onnistuu, kun olet kirjautunut sisään. Etsi ”Oma Elisa” -linkki sivustolta ja klikkaa sitä. Tämän jälkeen pääset näkemään laskusi ja voit tarkistaa niiden erittelyt, maksutiedot sekä maksuhistoriasi.

  Miten voin ottaa yhteyttä Elisan asiakaspalveluun Elisa.fi-sivuston kautta?

  Yhteyden ottaminen Elisan asiakaspalveluun Elisa.fi-sivuston kautta on helppoa. Etsi ”Asiakaspalvelu” tai ”Tuki” -linkki sivulta ja klikkaa sitä. Tämän jälkeen voit valita haluamasi yhteydenottomuodon, kuten chatin, puhelimen tai sähköpostin. Tarkista myös, jos sivustolla on tarjolla apua FAQ-osion tai ohjeartikkeleiden muodossa, ne saattavat vastata kysymykseesi nopeasti.