DNA.fi: Suomen nopein 5G-verkko ja laaja valikoima liittymiä

DNA lyhyesti

 • Mikä on DNA.fi? Suomalaisen teleoperaattorin DNA:n verkkopalvelu.
 • Palvelut: Mobiililiittymät, laajakaistat, televisiopalvelut, laitteet.
 • Oma DNA: Henkilökohtainen palvelu asiakkaille liittymä- ja laskutiedot.
 • Liittymävaihtoehdot: Erilaiset datapaketit, puheaika ja ulkomaankäyttö.
 • Laajakaistat: Valokuitu, kiinteä laajakaista ja mobiililaajakaista.
 • Kauppa: Puhelimet, tabletit, televisiot ja muut laitteet.
 • Asiakastuki: Ohjeet, usein kysytyt kysymykset ja yhteystiedot.

dna liittymätarjous
Sisällysluettelo

  DNA.fi

  Jos etsit luotettavaa ja nopeaa matkapuhelinoperaattoria Suomessa, DNA.fi on yksi vaihtoehto. DNA.fi on yksi Suomen suurimmista matkapuhelinoperaattoreista, joka tarjoaa laajan valikoiman matkapuhelinliittymiä, laitteita ja palveluita. DNA.fi on myös yksi Suomen nopeimmista mobiiliverkoista.

  DNA.fi tarjoaa erilaisia matkapuhelinliittymiä, kuten puhe-, viesti- ja datapaketteja. DNA.fi liittymät ovat saatavilla eri hintaluokissa ja eri käyttötarkoituksiin, joten voit valita juuri sinulle sopivan liittymän. DNA.fiä on myös laaja valikoima laitteita, kuten matkapuhelimia, tabletteja, tietokoneita ja televisioita. Voit ostaa laitteita DNA.fi verkkokaupasta tai DNA Kaupoista ympäri Suomen.

  DNA.fi tarjoaa myös yrityksille erilaisia palveluita, kuten yritysliittymiä, mobiililaajakaistaa ja pilvipalveluita. DNA.fi yrityspalvelut ovat suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeisiin ja ovat helppoja käyttää.

  Jos tarvitset apua DNA.fi palveluiden käytössä, voit ottaa yhteyttä DNA.fi asiakaspalveluun. DNA.fi asiakaspalvelu on saatavilla puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Voit myös käydä DNA Kaupoissa, joissa saat henkilökohtaista palvelua ja apua DNA.fi palveluiden käytössä.

  Kaiken kaikkiaan DNA.fi on luotettava ja nopea matkapuhelinoperaattori, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja laitteita. DNA.fi palvelut ovat suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeisiin, joten voit valita juuri sinulle sopivan liittymän tai laitteen.

  DNA.fi asiakaspalvelu

  DNA.fi tarjoaa monipuolisia asiointikanavia, joiden avulla voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Voit ottaa yhteyttä DNA.fi asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse, chatin välityksellä tai käyttää asiointikanavia, kuten Oma DNA tai Minun palveluni.

  DNA.fi asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-17. DNA.fi yritysasiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 8-18. DNA.fi chat on avoinna arkisin klo 8-22 ja lauantaisin klo 9-17.

  Jos sinulla on DNA.fi häiriöitä tai teknisiä ongelmia, voit tarkistaa häiriökartan tai soittaa DNA.fi asiakaspalveluun. DNA.fi asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa teknisissä ongelmissa ja vastaa kysymyksiisi nopeasti ja ammattitaitoisesti.

  DNA.fi asiointikanavat ovat helppoja käyttää ja tarjoavat nopean ja helpon tavan hallita palveluitasi. Voit tarkistaa laskusi, muuttaa liittymäsi asetuksia, tilata uusia palveluita tai ilmoittaa häiriöistä käyttämällä DNA.fi asiointikanavia.

  DNA.fi asiakaspalvelu on luotettava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. DNA.fi chat on erityisen kätevä tapa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, sillä saat nopean vastauksen kysymyksiisi.

  DNA.fi palvelut

  DNA.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Tässä osiossa käymme läpi DNA.fi tärkeimmät palvelut.

  DNA.fi kauppa

  DNA.fi kaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten puhelimia, tabletteja, tietokoneita ja muita elektroniikkalaitteita. Kaupasta löydät myös laadukkaat lisävarusteet, kuten laturit, kuoret ja suojakalvot.

  DNA.fi kauppa tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa tuotteita osamaksulla, jolloin voit maksaa hankintasi pienissä erissä.

  DNA.fi puhelinliittymät

  DNA.fi tarjoaa monipuoliset puhelinliittymät erilaisiin tarpeisiin. Voit valita haluamasi liittymän esimerkiksi sen mukaan, kuinka paljon haluat käyttää dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä.

  DNA.fi puhelinliittymät sisältävät myös monia muita etuja, kuten rajattoman musiikin kuuntelun ja ilmaiset puhelut ja viestit DNA verkossa.

  DNA.fi laajakaista

  DNA.fi laajakaista tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden kotiisi. Voit valita haluamasi nopeuden ja maksaa vain siitä, mitä tarvitset.

  DNA.fi laajakaista sisältää myös monia muita etuja, kuten DNA TV Hubin ja ilmaisen VPN-yhteyden.

  DNA.fi nopeustesti

  DNA.fi nopeustesti auttaa sinua selvittämään, kuinka nopea yhteys sinulla on. Testi on helppo suorittaa ja saat tulokset nopeasti.

  Jos huomaat, että yhteys ei ole riittävän nopea, voit helposti päivittää liittymäsi nopeampiin vaihtoehtoihin.

  Tämä oli lyhyt esittely DNA.fi tärkeimmistä palveluista. DNA.fi tarjoaa monia muita palveluita, kuten DNA.fi laturin ja DNA.fi yrityspalvelut, joista voit lukea lisää DNA.fi verkkosivuilta.

  DNA.fi sähköinen asiointi

  DNA tunnus

  DNA Tunnus on henkilökohtainen käyttäjätunnus, jonka avulla voit hallinnoida Oma DNA -palvelua. Tunnus on helppo luoda ja se toimii samalla kirjautumistunnuksena Oma DNA -palveluun. DNA Tunnus on myös käytössä DNA muiden palveluiden, kuten DNA TV Hubin ja DNA Netti -palveluiden käyttämisessä.

  DNA Tunnus on turvallinen tapa kirjautua palveluihin, sillä sen avulla voit käyttää vahvaa tunnistautumista. Voit esimerkiksi käyttää verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta DNA Tunnukseen liitettynä. Näin voit olla varma, että vain sinä pääset käyttämään palveluita.

  Oma DNA

  Oma DNA on DNA sähköinen asiointipalvelu, joka mahdollistaa erilaisten palveluiden hallinnoinnin. Palvelussa voit esimerkiksi tarkastella laskujasi, tilata uusia palveluita, muokata tietojasi ja seurata käyttöäsi.

  Oma DNA -palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, joten voit hoitaa asioitasi silloin kun sinulle sopii parhaiten. Palvelu on myös helppo käyttää, sillä sen käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen.

  Oma DNA -palveluun kirjaudutaan DNA Tunnus -tunnuksella. Kirjautumisen jälkeen voit valita haluamasi palvelun ja hallinnoida sitä helposti ja nopeasti. Palvelussa on myös mahdollista ottaa käyttöön automaattinen laskutus, jolloin laskut maksetaan suoraan pankkitililtäsi.

  DNA.fi sähköinen asiointi on helppo ja turvallinen tapa hoitaa asioita DNA kanssa. DNA Tunnus ja Oma DNA -palvelu mahdollistavat erilaisten palveluiden hallinnoinnin helposti ja nopeasti.

  DNA.fi kaupan valikoima

  DNA.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita puhelimia, laajakaistapalveluita, televisioita, kuulokkeita ja muita elektronisia laitteita. Tässä osiossa käymme läpi DNA kaupan valikoiman eri tuoteryhmät.

  Puhelimet

  DNA.fi puhelinvalikoima sisältää laajan valikoiman uusimpia huippupuhelimia, kuten iPhone 15, Samsung Galaxy S32 ja OnePlus 12. Valikoimasta löytyy myös edullisempia vaihtoehtoja, kuten Nokia 5.4 ja Xiaomi Redmi Note 10. DNA.fi tarjoaa myös erilaisia puhelinliittymiä, joiden avulla voit valita juuri sinulle sopivan liittymän.

  Laajakaista ja mokkula

  DNA.fi tarjoaa nopeita laajakaistayhteyksiä, joiden avulla voit surffata netissä, ladata tiedostoja ja pelata pelejä ilman viivettä. Laajakaistapalveluihin sisältyy myös mokkula, joka mahdollistaa internetin käytön missä tahansa. DNA.fi laajakaistapalvelut ovat luotettavia ja nopeita, ja ne sopivat niin kotiin kuin toimistoonkin.

  Mesh WiFi

  DNA.fi tarjoaa myös Mesh WiFi -järjestelmiä, jotka mahdollistavat langattoman verkon käytön koko kodissa. Mesh WiFi -järjestelmä koostuu useasta tukiasemasta, jotka muodostavat yhtenäisen verkon. Tämä mahdollistaa nopean ja luotettavan yhteyden kaikissa kodin huoneissa.

  Televisiot ja soundbarit

  DNA.fi televisiovalikoima sisältää laajan valikoiman erilaisia televisioita eri koko- ja hintaluokissa. Valikoimasta löytyy muun muassa OLED-televisioita, QLED-televisioita ja perinteisiä LED-televisioita. DNA.fi tarjoaa myös laadukkaita soundbar-kaiuttimia, jotka parantavat televisioiden äänenlaatua.

  Pelikonsolit ja pelit

  DNA.fi tarjoaa myös laajan valikoiman pelikonsolit, kuten PlayStation 5, Xbox Series X ja Nintendo Switch. Valikoimasta löytyy myös laaja valikoima pelejä eri konsoleille. DNA.fi pelivalikoima sisältää niin uusimpia pelejä kuin vanhempia klassikoita.

  Kuulokkeet ja älykellot

  DNA.fi kuulokevalikoima sisältää laajan valikoiman erilaisia kuulokkeita eri käyttötarkoituksiin. Valikoimasta löytyy esimerkiksi langattomia Bluetooth-kuulokkeita, melua vaimentavia kuulokkeita ja urheilukuulokkeita. DNA.fi tarjoaa myös laadukkaita älykelloja, jotka mahdollistavat esimerkiksi sykkeen mittauksen ja erilaisten sovellusten käytön.

  DNA kaupan toimitusehdot, takuu ja maksutavat

  Nopea toimitus

  DNA tarjoaa nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin. Tilauksen toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää, ja tilauksen voi seurata helposti verkkosivuilta. Jos haluat nopeamman toimituksen, voit valita Express-toimituksen, joka toimittaa tilauksen perille jo seuraavana arkipäivänä.

  Koroton osamaksu

  DNA tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostoksensa osamaksulla. Osamaksu on koroton ja kuluton, ja sen voi valita maksutavaksi tilauksen yhteydessä. Osamaksulla voi maksaa ostoksensa jopa 36 kuukauden maksuajalla.

  Ilmainen palautus

  Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen ilmaiseksi. Palautus on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen verkkosivuilta löytyvän palautuslomakkeen avulla. Palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita, ja sen voi käyttää 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

  DNA takuu

  DNA tarjoaa kaikille tuotteilleen takuun, jonka pituus vaihtelee tuotteen mukaan. Takuu kattaa kaikki valmistusvirheet ja muut mahdolliset viat, ja sen voi käyttää tuotteen ostokuitin tai tilausvahvistuksen kanssa. Jos tuotteessa ilmenee takuun piiriin kuuluva vika, DNA korjaa tai vaihtaa tuotteen maksutta.

  DNA kaupan toimitusehdot, takuu ja maksutavat ovat selkeät ja asiakasystävälliset. DNA tarjoaa nopean toimituksen, korottoman osamaksun, ilmaisen palautuksen ja takuun kaikille tuotteilleen.

  DNA tarjoukset ja diilit

  Ajankohtaiset DNA tarjoukset

  DNA tarjoaa säännöllisesti erilaisia tarjouksia ja alennuksia asiakkailleen. Ajankohtaiset tarjoukset löydät DNA verkkosivuilta tai DNA Kaupasta. Tarjoukset voivat sisältää esimerkiksi ilmaisia lisäpalveluita, alennuksia laitteista tai liittymistä sekä muita etuja.

  DNA liittymädiilit

  DNA tarjoaa erilaisia liittymädiilejä, jotka ovat voimassa tietyn ajanjakson. Liittymädiilien avulla voit saada esimerkiksi rajattoman datan ja puhelut tiettyyn hintaan. DNA liittymädiilit voivat olla hyvä vaihtoehto, jos käytät paljon dataa tai puheluita.

  DNA etudiili

  DNA etudiili on suunnattu opiskelijoille ja se sisältää alennuksia liittymistä ja laitteista. Etudiilin avulla voit säästää rahaa ja hyödyntää edullisia tarjouksia. Etudiilin käyttö edellyttää voimassa olevaa opiskelijakorttia tai -todistusta.

  DNA tarjoaa monipuolisia tarjouksia ja diilejä erilaisiin tarpeisiin. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin DNA verkkosivuilla tai DNA Kaupassa ja löydä itsellesi sopiva diili.

  Usein kysytyt kysymykset

  Miten kirjaudun DNA asiakastilille?

  Voit kirjautua DNA asiakastilillesi käyttämällä DNA-tunnustasi ja salasanaasi. Jos sinulla ei ole DNA-tunnusta, voit luoda sen helposti DNA verkkosivustolla.

  Miten voin tarkastaa DNA-laskuni?

  Voit tarkastaa DNA-laskusi kirjautumalla asiakastilillesi DNA verkkosivustolla. Sieltä löydät kaikki laskusi ja voit tarkistaa niiden eräpäivät ja maksutiedot.

  Mistä saan DNA-tunnuksen?

  Voit luoda DNA-tunnuksen DNA verkkosivustolla. Sinun tarvitsee vain syöttää henkilötietosi ja valita käyttäjätunnus ja salasana.

  Miten voin lopettaa DNA-liittymäni?

  Voit lopettaa DNA-liittymäsi soittamalla DNA asiakaspalveluun tai käymällä DNA liikkeessä. Muista peruuttaa liittymäsi ennen sen eräpäivää, jotta vältät ylimääräiset maksut.

  Mikä on DNA-asiakasnumero?

  DNA-asiakasnumero on henkilökohtainen tunnus, joka annetaan sinulle DNA asiakkaana. Sitä käytetään asiakastietojesi tunnistamiseen ja auttaa DNA asiakaspalvelua löytämään tietosi nopeammin.

  Miten voin ottaa yhteyttä DNA asiakaspalveluun?

  Voit ottaa yhteyttä DNA asiakaspalveluun soittamalla asiakaspalvelunumeroon tai käyttämällä DNA verkkosivustolta löytyvää chat-palvelua. DNA asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi.