Telia

Telia lyhyesti

 • Mikä on Telia.fi? Suomalaisen teleoperaattorin Telia Company Oyj:n virallinen verkkopalvelu.
 • Palvelut: Mobiililiittymät, laajakaistat, televisiopalvelut, yrityspalvelut.
 • OmaTelia: Käyttäjäkohtainen portaali, jossa asiakkaat voivat hallinnoida liittymiään ja tarkastella laskuja.
 • Liittymävaihtoehdot: Erilaisia mobiili-, kiinteä ja dataliittymiä sekä kotipuhelinpalveluita.
 • Laajakaistat: Kaapeli, valokuitu ja mobiililaajakaista.
 • Telia Kauppa: Myy erilaisia laitteita, kuten puhelimia, tabletteja ja älykelloja.
 • Asiakastuki: Tarjoaa apua ja tukea asiakkaille, sisältäen usein kysytyt kysymykset, oppaat ja yhteystiedot.

telia liittymätarjous
Sisällysluettelo

  Telia.fi

  Telia on johtava teleoperaattori Suomessa, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten matkapuhelinliittymiä, laajakaistaa, televisiopalveluja ja älypuhelimia. Telia.fi on Telian virallinen verkkosivusto, josta löydät tietoa heidän palveluistaan ja tarjouksistaan.

  Telia Kauppa on Telian myymäläverkosto, joka tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista palvelua ja apua laitteiden valinnassa. Telia Kaupasta löydät uusimmat älypuhelimet, tabletit, modeemit sekä muita oheistuotteita.

  Telia.fi-sivustolta löydät myös tietoa Telian erilaisista liittymävaihtoehdoista. Valittavana on monipuolisesti erilaisia liittymiä niin puhelimeen, nettiin kuin televisioonkin. Voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sellaisen, joka parhaiten vastaa omia tarpeitasi ja budjettiasi.

  Telia tarjoukset ovat saatavilla telia.fi-sivustolta ja Telia Kaupoista. Tarjoukset voivat sisältää esimerkiksi edullisia liittymiä, alennuksia laitteista tai erikoishintaisia palvelupaketteja. Kannattaakin seurata tarjouksia säännöllisesti, jotta et missaa mahdollisia säästöjä.

  Jos tarvitset apua tai neuvoja Telian palveluihin liittyen, voit ottaa yhteyttä Telian asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään kysymyksissäsi ja ohjaa sinut tarvittaessa oikean palvelun tai tuotteen pariin. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, chatin kautta tai sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä.

  Telia.fi tarjoaa siis kattavasti tietoa Telian palveluista ja tarjouksista. Sen avulla voit helposti tutustua eri vaihtoehtoihin ja tehdä itsellesi sopivia valintoja.

  Telia asiakaspalvelu

  Telia asiakaspalvelu on sitoutunut auttamaan sinua kaikissa Teliaan liittyvissä asioissa. Heidän asiantunteva tiiminsä on käytettävissä vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään ratkaisuja ongelmiin.

  Telia yritysasiakaspalvelu keskittyy erityisesti yritysasiakkaiden tarpeisiin. He tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja yritysten eri tarpeisiin ja auttavat sinua ymmärtämään, mitkä palvelut sopivat parhaiten yrityksellesi.

  Jos kohtaat ongelmia, kuten katkoksia tai häiriöitä Telian verkkopalveluissa, voit tarkistaa Telia häiriökartasta ajantasaiset tiedot vallitsevasta tilanteesta. Telia häiriötiedotteet antavat sinulle lisätietoja mahdollisista ylläpitotöistä tai viankorjauksista, jotka saattavat vaikuttaa palveluidesi toimintaan.

  Telia tarjoaa myös kuuluvuuskartan, jonka avulla voit tarkistaa puhelinverkon kuuluvuuden ja nopeudet eri puolilla Suomea. Tämä auttaa sinua valitsemaan oikean liittymän ja palvelut tarpeidesi mukaan.

  Yhteyden ottaminen Telia asiakaspalveluun on helppoa. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käyttämällä heidän verkkosivuillaan olevaa chat-palvelua. Muista, että Telian asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan sinua ja tukemaan sinua kaikissa Teliaa koskevissa kysymyksissä.

  Telia palvelut

  Telia puhelinliittymät

  Telia tarjoaa monipuolisia puhelinliittymiä, jotka sopivat eri käyttäjien tarpeisiin. Voit valita itsellesi sopivan liittymän, joka sisältää esimerkiksi rajattoman netin, viestit ja puhelut. Telian puhelinliittymät tarjoavat myös EU-datapaketit, joiden avulla voit käyttää dataa EU-maissa ilman lisämaksua.

  Telia Prepaid

  Telia Prepaid -liittymällä et sitoudu määräaikaiseen sopimukseen, ja voit ladata saldoa tarpeesi mukaan. Telia Prepaid -liittymän avulla hallitset helposti kuluja, ja voit käyttää puhelinta huolettomasti ilman yllättäviä laskuja. Lisäksi voit käyttää Telia Prepaid -liittymää matkalla ulkomailla.

  Telia laajakaista

  Telia laajakaista tarjoaa luotettavia ja nopeita yhteyksiä eri tarpeisiin. Valittavanasi on useita eri nopeusvaihtoehtoja, ja voit valita itsellesi sopivan laajakaistapaketin, joka takaa sujuvan netin käytön kotona tai työpaikalla. Telia tarjoaa myös modeemit ja muut tarvittavat laitteet laajakaistan käyttöön.

  Telia Play (entinen Telia TV)

  Telia Play -palvelu (entinen Telia TV) tarjoaa laajan valikoiman viihdettä yhdessä paikassa. Voit nauttia leffoista, sarjoista, urheilusta ja muista ohjelmista suoratoistopalveluiden kautta. Telia Play -palvelu on helppokäyttöinen, ja voit katsoa ohjelmia televisiosta, tietokoneelta, tabletista tai puhelimesta.

  Telia sähköposti

  Telia tarjoaa asiakkailleen sähköpostipalvelun, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia kätevästi ja turvallisesti. Telia sähköposti sisältää useita toimintoja, kuten viestien lajittelun, roskapostisuodattimen ja mahdollisuuden arkistoida viestejä. Sähköpostipalvelu on saatavilla kaikille Telian asiakkaille.

  Telia nopeustesti

  Telia nopeustesti on työkalu, jonka avulla voit testata nettiyhteytesi nopeuden ja laadun. Nopeustestillä voit varmistaa, että yhteys toimii odotetulla tasolla, ja tarvittaessa tehdä muutoksia palveluun tai laitteisiin. Telia nopeustesti on helppokäyttöinen, ja sen tulokset auttavat sinua ymmärtämään nettiyhteytesi tilaa paremmin.

  Telia verkkokauppa

  Telia verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman laitteita, palveluita ja tarjouksia, joiden avulla voit yhdistää elämäsi digitaaliseen maailmaan. Valikoimasta löydät niin puhelimet, tabletit, tietokoneet kuin kodin laajakaista- ja TV-palvelutkin. Telia on toimittanut luotettavia ja korkealaatuisia tuotteita ja palveluita asiakkailleen jo vuosien ajan.

  Telia tarjoukset

  Telia tarjoaa usein houkuttelevia tarjouksia, joiden avulla voit säästää rahaa uusissa hankinnoissa. Esimerkiksi:

  • Puhelimet: Telia verkkokauppa tarjoaa säännöllisesti alennuksia ja erikoistarjouksia eri puhelinmalleille. Pidä silmällä tarjouksia löytääksesi unelmiesi puhelimen sopivaan hintaan.
  • Liittymät: Telia tarjoaa sekä puhelin- että kodin laajakaista-liittymiä, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Tarjoushinnoilla saat liittymät entistä edullisemmasta.
  • Lisälaitteet ja oheistuotteet: Verkkokaupasta löydät myös laajan valikoiman lisälaitteita, kuten kuulokkeet, laturit ja suojakotelot. Telia tarjouksissa voit tehdä löytöjä myös näiden tuotteiden osalta.

  Muista, että tarjoukset vaihtelevat ja saatavuus on usein rajallinen. Kannattaa siis toimia nopeasti, kun löydät itsellesi sopivan edun. Telia verkkokauppa ja myymälät ovat aina apunasi, jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa tai apua tuotteiden valinnassa. Näin voit tehdä hankintasi luottavaisin mielin ja nauttia Telian laadukkaista palveluista.

  Telia myymälät

  Telia tarjoaa monipuolisia palveluita ja tuotteita, ja Telia myymälät ovat paikkoja, joissa asiakkaat voivat kokea nämä palvelut ja tuotteet läheltä. Telia myymälöitä löytyy eri puolilta Suomea, joten löydät varmasti lähimmän myymälän helposti.

  Myymälöissä voit tutustua Telian laajaan valikoimaan puhelimia, tabletteja, laitteita, lisävarusteita ja liittymiä. Asiantuntevat myyjät auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan tuotteen tai palvelun.

  Telia myymälöissä voit myös käyttää erilaisia palveluita, kuten:

  • Maksuton laiteneuvonta
  • Laitteiden huolto ja korjaus
  • Liittymämuutokset ja lisäpalvelut

  Samalla voit kysyä neuvoa laitteiden asennuksesta, käyttöönotosta ja synkronoinnista. Telia myymälöiden henkilökunta on koulutettu auttamaan sinua kaikissa näissä asioissa.

  Telia myymälästä löydät lisäksi usein rajoitetun ajan erikoistarjouksia sekä tuotteisiin että palveluihin liittyen, joten kannattaa käydä säännöllisesti tarkistamassa ajankohtaiset edut ja tarjoukset.

  Tervetuloa Telia myymälöihin tutustumaan ja löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut!

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Telia Dot?

  Telia Dot on mobiilisovellus, joka tarjoaa sinulle rajattoman mobiilidatan ja puhelut sekä tekstiviestit kiinteään kuukausihintaan. Sovellus on helppokäyttöinen ja se sopii kaikille, joilla on älypuhelin. Sovelluksen avulla voit hallinnoida liittymääsi, selvittää data- ja puheluhistoriaasi sekä seurata kuukausittaista laskuasi.

  Miksi Telia Play ei näy?

  Jos Telia Play -sovellus ei näy laitteellasi, on mahdollista, että sinulla on jokin tekninen ongelma tai sovellus ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa. Kokeile ensin päivittää sovellusta ja tarkista, että laitteesi on yhteen sopiva sovelluksen kanssa. Jos ongelma jatkuu, ole yhteydessä Telian asiakaspalveluun, niin he auttavat sinua mielellään.

  Miten irtisanoa Telia Play?

  Telia Play -palvelun irtisanominen on helppoa. Kirjaudu sisään Telia-palveluun ja mene Omat Sivut -osiosta löytyvään palvelunhallintaan. Etsi Telia Play -osio ja valitse ”irtisano” tai ”päätä sopimus”. Jos tarvitset apua irtisanomisessa, voit aina olla yhteydessä Telian asiakastukeen.

  Miten saada puk-koodi Telialta?

  PUK-koodin saaminen Telialta onnistuu helposti. Kirjaudu sisään Telian Omat Sivut -palveluun ja valitse laajakaista- tai mobiililiittymä, jonka PUK-koodin haluat saada. Seuraavaksi valitse ”Kortin tiedot” ja sieltä löydät PUK-koodin. Voit myös ottaa yhteyttä Telian asiakaspalveluun puhelimitse tai chatin kautta, jos tarvitset apua PUK-koodin saamiseen.