Moi

Moi lyhyesti

 • Mikä on Moi.fi? Suomalaisen matkapuhelinoperaattorin Moi Mobiili Oy:n virallinen verkkopalvelu.
 • Palvelut: Mobiililiittymät, datasiirtoon keskittyvät liittymävaihtoehdot.
 • Mun Moi: Asiakkaiden oma alusta, josta näkee kulutuksensa ja voi hallinnoida liittymiään.
 • Liittymävaihtoehdot: Erilaisia mobiilidatapohjaisia liittymiä.
 • Hinnasto: Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu, joka perustuu lähinnä datan käyttöön.
 • Tuki: Tarjoaa asiakastukea sekä verkkosivustolla että chatin kautta.

moi liittymätarjous
Sisällysluettelo

  Moi.fi

  Moi.fi on suomalainen teleoperaattori, joka tarjoaa monipuolisia matkapuhelinliittymiä ja mobiililaajakaistapalveluita. Moi on tunnettu erityisesti joustavista ja yksilöllisesti räätälöitävistä liittymätarjouksistaan.

  Moi Mobiili -palvelun avulla voit hallita liittymääsi helposti ja kätevästi. Palvelun kautta voit seurata puheluiden, viestien ja datan käyttöä, päivittää liittymäsi ominaisuuksia sekä hoitaa muita liittymääsi liittyviä asioita. Palvelu on saatavilla sekä selaimella että Moi Mobiilin erillisenä sovelluksena. Moi Mobiilin sovellus on tarjolla Androidille ja iOS-laitteille.

  Moi.fi tarjoaa monipuolisia liittymäpaketteja, joista voit valita itsellesi sopivan yhdistelmän. Liittymien ominaisuudet ja hinnat vaihtelevat:

  • Pieni – Sisältää rajattoman puheluiden ja viestien määrän sekä 4 Gt dataa.
  • Keski – Sisältää rajattoman puheluiden ja viestien määrän sekä 10 Gt dataa.
  • Suuri – Sisältää rajattoman puheluiden ja viestien määrän sekä 20 Gt dataa.

  Kaikissa liittymissä on lisäksi mahdollisuus ostaa erillisiä datapaketteja ja muita lisäpalveluita tarpeen mukaan. Moi.fi liittymät käyttävät DNA verkkoa, joka takaa laadukkaan kuuluvuuden ja nopeat yhteydet ympäri Suomea.

  Moi.fi on panostanut asiakaspalveluunsa ja tarjoaa asiantuntevaa, rehtiä, ja ystävällistä palvelua niin puhelimitse kuin sähköpostitse ja chatin kautta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli tarvitset apua liittymäasioissa tai haluat saada lisätietoja palveluista.

  Moi asiakaspalvelu

  Moi asiakaspalvelu on saatavilla auttamaan sinua kaikissa liittymiin ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Heidän tavoitteenaan on tarjota selkeää ja asiantuntevaa apua niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.

  Voit ottaa yhteyttä Moi.fi asiakaspalveluun useilla eri tavoilla. Yksi vaihtoehto on soittaminen asiakaspalvelunumeroon. Toinen tapa on sähköpostin lähettäminen asiakaspalvelulle. Lisäksi voit käyttää chat-palvelua Moi.fi-verkkosivuilla. Asiakaspalvelu vastaa yhteydenottoihin nopeasti ja asiantuntevasti.

  Moi.fi yritysasiakaspalvelu on erikseen tarjolla yritysasiakkaille. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää samoja yhteydenottotapoja kuin yksityisasiakkaat, mutta heidän palvelunsa on räätälöity yritysten erityistarpeisiin. Yritysasiakaspalvelu auttaa muun muassa yrityksen liittymien hallinnoinnissa ja antaa neuvontaa parhaista ratkaisuista yrityksen tarpeisiin.

  Kun otat yhteyttä Moi asiakaspalveluun, on hyvä varautua antamaan omat asiakastietosi sekä kuvaus ongelmasta tai kysymyksestä. Näin asiakaspalvelu pystyy auttamaan sinua tehokkaasti ja tarkasti.

  Moi.fi palvelut

  Moi puhelinliittymät

  Moi tarjoaa laadukkaita puhelinliittymiä, jotka sopivat eri käyttäjätarpeisiin. Näihin kuuluvat Moi Mini ja Moi Normi. Liittymät sisältävät seuraavat ominaisuudet:

  • Moi Mini: Tämä on edullinen perusliittymä, joka sopii käyttäjille, jotka tarvitsevat puhetta ja viestejä ilman suuria datakäyttötarpeita. Moi Mini sisältää:
   • 4 €/kk
   • 100 min puhetta
   • 100 viestiä
   • Ei sisällä datapakettia (voit kuitenkin ostaa erikseen)
  • Moi Normi: Tämä liittymä sisältää enemmän puheminuutteja, viestejä ja 4G-datapaketteja käyttäjille, jotka käyttävät enemmän mobiilidataa ja haluavat olla tavoitettavissa. Moi Normi sisältää:
   • 10 €/kk
   • 500 min puhetta
   • 500 viestiä
   • 14 Gt 4G dataa

  Molemmissa liittymissä voit ostaa lisää datapaketteja tarpeen mukaan ja jakaa dataa muiden perheenjäsenten tai laitteiden kanssa. Moi puhelinliittymät tarjoavat laadukasta ja nopeaa 4G-verkkoa yhteistyössä DNA kanssa.

  Moi mobiililaajakaista

  Moi mobiililaajakaista on erinomainen ratkaisu, kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa internetyhteyttä kotona, mökillä tai liikkeellä ollessasi. Mobiililaajakaistapaketit sisältävät seuraavat ominaisuudet:

  • Moi 5 Gt: Sopii kevyempään internetselaamiseen, pikaviestintään ja sähköpostien käyttöön. Hinta: 9 €/kk.
  • Moi 25 Gt: Sopii esimerkiksi elokuvien katseluun, suoratoistopalveluihin ja aktiiviseen sosiaalisen median käyttöön. Hinta: 15 €/kk.
  • Moi 50 Gt: Sopii raskaampaan käyttöön, kuten pelaamiseen, videoconferencing-sessioihin tai suurten tiedostojen siirtoon. Hinta: 20 €/kk.

  Moi mobiililaajakaistat hyödyntävät DNA huippunopeaa 4G-verkkoa, mikä takaa nopean ja luotettavan yhteyden eri puolilla Suomea. Voit helposti hallinnoida maksimissa downloadin nopeutta omaan tarpeeseesi sopivaksi ja muokata asetuksia tarpeen mukaan.

  Mun Moi

  Mun Moi on Moi.fi käyttäjille suunnattu palvelu, jossa voit hallita omaa Moi-liittymääsi helposti ja kätevästi. Tässä osiossa kerromme sinulle Mun Moi -kirjautumisesta ja kuinka pääset käyttämään palvelua onnistuneesti.

  Mun Moi kirjautuminen

  Mun Moi -kirjautuminen on helppoa, ja se tehdään Moi.fi-sivuston kautta. Noudata seuraavia vaiheita:

  1. Mene Moi.fi-sivustolle ja klikkaa yläpalkista kirjautumispainiketta.
  2. Syötä sähköpostiosoite, johon liittymäsi on rekisteröity. Tämä on yleensä sama sähköposti, jolla olet tehnyt tilauksen.
  3. Klikkaa ”Lähetä” ja saat sähköpostiisi kirjautumislinkin.
  4. Avaa sähköposti ja klikkaa saamaasi linkkiä, joka ohjaa sinut suoraan omaan Mun Moi -tiliisi.

  Mun Moi -kirjautumisen jälkeen pääset hallinnoimaan omaa liittymääsi. Voit tarkastella laskujasi, seurata datan ja puheluiden käyttöä sekä tehdä muutoksia liittymääsi liittyen.

  Oma Moi liittymä sisältää tarkat tiedot liittymästäsi, kuten datan ja puheluiden käytön sekä mahdolliset lisäpalvelut ja lisäpaketit, joita olet tilannut. Täällä voit myös muokata liittymääsi haluamallasi tavalla.

  Mun Moi aktivointi tapahtuu ensimmäistä kertaa liittymän hankinnan yhteydessä. Kun olet tehnyt tilauksen ja saanut uuden liittymän, sinun täytyy aktivoida se omaa Moi-tiliäsi varten. Aktivointi tapahtuu samalla tavalla kuin Mun Moi -kirjautuminen: saat sähköpostiisi aktivointilinkin, joka ohjaa sinut suoraan omaan Moi-tiliisi.

  Nyt kun tiedät kuinka käytät Mun Moi -palvelua, voit seurata liittymäsi käyttöä helposti ja vaivattomasti. Toivomme, että tästä osiosta oli hyötyä sinulle!

  Moi liittymä kokemuksia

  Moi liittymällä on monia etuja, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Esimerkiksi palvelun hinnoittelu on selkeä ja joustava. Voit valita sopivan paketin omiin tarpeisiisi, ja tarvittaessa muokata pakettia myöhemmin. Tämän ansiosta liittymä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen.

  Toinen etu on Moi liittymän hyvä kuuluvuus. Suomessa Moi liittymä käyttää Elisan verkkoa, mikä mahdollistaa nopeat nettiyhteydet ja hyvän puheluiden laadun. Voit siis olla varma, että yhteytesi toimii luotettavasti.

  Moi liittymässä on myös mahdollisuus hallinnoida useampaa SIM-korttia samassa tilauksessa. Tämä on kätevää, sillä voit käyttää useita laitteita samalla liittymällä ja jakaa dataa eri laitteiden kesken. Näin voit säästää rahaa ja vaivaa.

  Asiakaspalvelu on tärkeä osa Moi liittymän kokemusta. Monet käyttäjät ovat tyytyväisiä asiakaspalvelun nopeuteen ja asiantuntevuuteen. Apua on saatavilla chatin kautta tai sähköpostitse, joten voit olla yhteydessä asiakaspalveluun omien aikataulujesi mukaan.

  On kuitenkin hyvä huomioida, että Moi liittymällä ei ole niin paljon lisäpalveluita kuin joillakin kilpailijoilla. Esimerkiksi matkapuhelinvakuutus tai ulkomaan puheluiden edulliset hinnat eivät välttämättä ole saatavilla. Tämä voi olla huomioon otettava seikka, jos arvostat laajaa valikoimaa lisäpalveluita.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Moi liittymä tarjoaa monipuolisia etuja ja toimivan palvelun käyttäjälle. Ennen liittymään sitoutumista on kuitenkin tärkeää huomioida omat tarpeensa ja vertailla eri vaihtoehtoja.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Moi mobiili?

  Moi mobiili on suomalainen matkapuhelinoperaattori, joka tarjoaa asiakkailleen edullisia ja joustavia liittymiä. Moi perustettiin vuonna 2016, ja siitä on tullut nopeasti suosittu vaihtoehto perinteisille operaattoreille. Moi mobiilin tavoitteena on tehdä liittymäsopimuksesta mahdollisimman helppo ja läpinäkyvä, joten heidän hinnoittelumallinsa perustuu vain käytettyyn dataan, ei kiinteisiin kuukausimaksuihin.

  Missä verkossa Moi toimii?

  Moi mobiili toimii DNA laadukkaassa ja kattavassa verkossa. DNA verkko kattaa koko Suomen ja sen palveluksessa on laaja valikoima eri sukupolvien mobiiliverkkoteknologioita, kuten 3G, 4G ja 5G. Tämä tarkoittaa, että Moi mobiilin asiakkailla on hyvät yhteydet ja nopeat datasiirtonopeudet melkein missä tahansa Suomessa.