DNA mobiililaajakaista

DNA Mobiililaajakaista lyhyesti

 • DNA Mobiililaajakaista on DNA:n tarjoama langaton internetyhteys, joka hyödyntää mobiiliverkkoa.
 • Se tarjoaa nopeat yhteydet ilman tarvetta kiinteälle laajakaistalle.
 • DNA:n verkon laaja kattavuus mahdollistaa yhteyksien saatavuuden myös harvemmin asutuilla alueilla Suomessa.
 • Liittymä on saatavilla erilaisilla nopeus- ja datamäärävaihtoehdoilla, jotta jokainen käyttäjä löytäisi omiin tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.
 • DNA Mobiililaajakaista on helppo ottaa käyttöön, eikä vaadi asennuksia.
 • Liittymä sopii erinomaisesti liikkuville ihmisille, kesämökeille tai tilanteisiin, joissa kiinteä laajakaista ei ole saatavilla tai sen asentaminen ei ole mahdollista.
 • DNA:n asiakkaat voivat seurata datan käyttöään ja hallinnoida liittymänsä asetuksia DNA:n omilla verkkosivuilla tai sovelluksessa.
 • DNA on tunnettu laadukkaasta asiakaspalvelustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan mobiililaajakaistapalveluissa.

dna mobiililaajakaista
Sisällysluettelo

  DNA Mobiililaajakaista: Nopea ja luotettava netti missä vain

  DNA Mobiililaajakaista on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka tarvitset nopean ja luotettavan nettiyhteyden liikkuessasi paikasta toiseen. DNA mobiililaajakaistat toimivat sekä 4G- että 5G-verkossa, joten voit valita sinulle sopivan nopeuden käyttötarkoitukseesi nähden. DNA tarjoaa myös edullisia ja joustavia liittymiä, joihin voit valita sopivan maksuaikataulun.

  Mobiililaajakaistan käyttöönotto on helppoa, ja voit ottaa sen käyttöön heti, kun olet saanut liittymän. DNA tarjoaa myös laitteita, kuten reitittimiä, joiden avulla voit jakaa nettiyhteyden useamman laitteen kesken. DNA mobiililaajakaistat ovat myös erinomainen vaihtoehto mökille, sillä voit ottaa netin mukaasi minne tahansa.

  Key Takeaways

  • DNA Mobiililaajakaista tarjoaa nopean ja luotettavan nettiyhteyden liikkuessasi paikasta toiseen.
  • Mobiililaajakaistan käyttöönotto on helppoa ja DNA tarjoaa myös laitteita, kuten reitittimiä, joiden avulla voit jakaa nettiyhteyden useamman laitteen kesken.
  • DNA Mobiililaajakaista on erinomainen vaihtoehto myös mökille, sillä voit ottaa netin mukaasi minne tahansa.

  DNA Mobiililaajakaista: Yleiskatsaus

  DNA Mobiililaajakaista on nopea ja kätevä tapa saada internet-yhteys kotiin tai liikkeellä ollessa. DNA mobiililaajakaistat toimivat sekä 4G-verkon että 5G-verkon alueella, mikä takaa nopean ja luotettavan yhteyden kaikkialla Suomessa.

  DNA mobiililaajakaistalla voit käyttää internetiä missä ja milloin tahansa. Liittymänopeus kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan, jotta yhteys toimii nopeasti ja tehokkaasti. Voit tarkistaa kotiisi ja käyttötarpeisiisi sopivan nettinopeuden DNA verkkosivuilta.

  Mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto kotiin erityisesti silloin, jos et asu kiinteän verkon alueella. DNA mobiililaajakaista on helppo ottaa käyttöön: syötä vain SIM-kortti 4G-modeemiin ja aseta modeemiin DNA nettiasetukset. Sen jälkeen netti alkaa toimimaan välittömästi.

  Jos tarvitset liikkuvan netin, DNA on monta liittymätyyppiä tarjolla. DNA tarjoaa seuraavanlaisia liittymäpaketteja:

  • Rajaton 4G-liittymä
  • Rajaton 5G-liittymä
  • Rajaton liikkuvan laajakaistan liittymä

  DNA mobiililaajakaistan liittymissä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi itsellesi sopivan liittymän. Vertailu auttaa sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

  DNA Mobiililaajakaistaliittymät

  DNA tarjoaa erilaisia mobiililaajakaistan liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Liittymät toimivat SIM-kortilla, joka voidaan asettaa mihin tahansa mobiililaitteeseen, jossa on SIM-korttipaikka, kuten tablettiin tai mokkulaan. Mobiililaajakaistan avulla voit käyttää nettiä missä tahansa ja milloin tahansa.

  DNA mobiililaajakaistan liittymävaihtoehdot sisältävät erilaisia nopeuksia ja datarajoituksia. Esimerkiksi DNA 1000M Supernopea 5G-netti on kaikista nopein nettiliittymä, joka tarjoaa jopa 1000 Mbit/s nopeuden. Tämä liittymä sopii erityisesti vaativiin käyttötarkoituksiin, kuten videoiden suoratoistoon tai suurikokoisten tiedostojen lataamiseen.

  Jos etsit liittymää satunnaiseen käyttöön, DNA tablettinetti-liittymä voi olla hyvä vaihtoehto. Liittymässä on edullinen kuukausimaksu ja päivämaksu vain silloin, kun käytät nettiä. Tämä sopii erityisesti silloin, kun et tarvitse nettiä jatkuvasti.

  DNA mobiililaajakaistan liittymät ovat helppoja ja käteviä käyttää. Voit asettaa SIM-kortin mihin tahansa mobiililaitteeseen ja käyttää nettiä missä tahansa. DNA tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia mokkuloita ja muita laitteita, joiden avulla voit jakaa netin useammalle laitteelle.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän tarjouksen, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän parhaaseen hintaan.

  DNA Mobiililaajakaistan nopeus ja verkko

  Kun valitset DNA mobiililaajakaistan, voit nauttia nopeasta ja luotettavasta verkkoyhteydestä. DNA 4G- ja 5G-verkot tavoittavat jo yli 99% suomalaisista, joten voit surffata missä tahansa Suomessa ilman huolta yhteyden katkeamisesta.

  Mobiililaajakaistan nopeus on tärkeä tekijä, kun valitset sopivaa liittymää. DNA mobiililaajakaistat tarjoavat nopeudet, joilla voit surffata, ladata tiedostoja, striimata videoita ja pelata pelejä ilman viiveitä. Liittymän nopeus riippuu kuitenkin monesta tekijästä, kuten sijainnista, verkon kuormituksesta ja käytetystä laitteesta.

  DNA 4G-verkossa liittymien nopeudet ovat yleensä vähintään 20-30 Mb/s, mutta parhaimmillaan ne voivat yltää jopa 200-300 Mb/s nopeuksiin. 5G-verkon myötä nopeudet ovat entistäkin korkeammat, ja voit nauttia jopa gigabitin nopeuksista.

  DNA mobiililaajakaistan suorituskyky on erinomainen, ja voit käyttää sitä monipuolisesti eri tarkoituksiin. Voit esimerkiksi katsoa suoratoistopalveluista elokuvia ja sarjoja, pelata pelejä, lähettää sähköposteja, käyttää sosiaalista mediaa ja paljon muuta.

  Jos haluat löytää parhaan mahdollisen puhelinliittymän, suosittelemme käyttämään lve.fi-vertailupalvelua. Sieltä löydät laajan valikoiman eri operaattoreiden liittymiä ja voit vertailla niitä helposti eri kriteerien perusteella.

  DNA Mobiililaajakaistan hinta

  DNA tarjoaa erilaisia mobiililaajakaistapaketteja, jotka sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin. Mobiililaajakaistan hinta ja maksuaika vaihtelevat paketin mukaan.

  DNA Liikkuva 5G 1000M on DNA nopein mobiililaajakaistapaketti, joka tarjoaa jopa 1000M nopeuden ja viiveettömän netin useammallekin laitteelle. Paketin kuukausimaksu on 44,90 €/kk, mutta DNA tarjoaa myös kuluttomia ja korottomia maksuaikoja, jolloin voit maksaa paketin useammassa erässä ilman lisäkuluja.

  DNA Liikkuva 5G 400M on edullisempi vaihtoehto, joka tarjoaa jopa 400M nopeuden ja sopii hyvin esimerkiksi peruskäyttöön tai satunnaiseen käyttöön. Paketin kuukausimaksu on 29,90 €/kk. DNA tarjoaa myös kuluttomia ja korottomia maksuaikoja tähän pakettiin.

  Jos etsit liittymää vain satunnaiseen käyttöön, niin silloin kannattaa tutustua DNA tablettinetti liittymään, jossa on 2,9 euron kuukausimaksu ja 0,99 euron päivämaksu vain niiltä päiviltä, kun käytät nettiä. Tämä on erittäin edullinen vaihtoehto, jos käytät nettiä vain satunnaisesti.

  DNA tarjoaa myös erilaisia tarjouksia, joilla voit säästää mobiililaajakaistan kustannuksissa. Kannattaa seurata DNA tarjoussivua ja tilata uutiskirje, jotta saat tiedon uusimmista tarjouksista suoraan sähköpostiisi.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän ja säästämään rahaa mobiililaajakaistan kustannuksissa.

  DNA Mobiililaajakaista kotiin ja mökille

  DNA mobiililaajakaista on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset nopean ja luotettavan nettiyhteyden kotiin tai mökille. Voit tilata kätevästi liittymän DNA verkkokaupasta ja valita sopivan nopeuden sen mukaan, mihin nettiä käytät – perusasiointiin vai leffojen ja tiedostojen lataamiseen, suoratoistopalveluihin tai pelaamiseen.

  Mobiililaajakaista on erityisen kätevä silloin, kun laitetta käytetään myös kodin ulkopuolella – esimerkiksi työmatkalla, auton takapenkillä, veneessä tai mökillä. DNA liikkuvan laajakaistan liittymissä on rajaton netti Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

  Kun tilaat DNA mobiililaajakaistan, voit valita sopivan liittymän kotiin tai mökille. Kotiin suosittelemme DNA Netti 5G -liittymää, joka sopii erityisesti sellaisiin koteihin, joissa striimataan, pelataan ja tehdään etätöitä. Mobiililaajakaista toimii myös mökillä, jolloin voit pitää netin mukanasi missä tahansa.

  DNA verkkokaupasta löydät myös laitteet, joilla voit käyttää mobiililaajakaistaa. Valikoimassa on esimerkiksi reitittimiä, jotka mahdollistavat langattoman yhteyden useamman laitteen välillä. Voit myös tilata DNA verkkokaupasta SIM-kortin, joka sopii käytettäväksi mobiililaajakaistan kanssa.

  Jos olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, kannattaa tarkistaa DNA verkkokaupasta, onko mobiililaajakaista saatavilla uudessa osoitteessasi. Voit myös käyttää DNA osoitehakua, joka kertoo, mitä palveluita on saatavilla tietyssä osoitteessa.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan liittymän, joka tarjoaa riittävän nopean nettiyhteyden ja sopivan määrän puheaikaa ja tekstiviestejä.

  DNA Mobiililaajakaista ja eri laitteet

  Kun valitset DNA mobiililaajakaistan, sinun on valittava myös sopiva laite, joka mahdollistaa yhteyden verkkoon. DNA tarjoaa useita laitteita, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

  Mokkula

  Mokkula on pieni, kannettava laite, joka toimii mobiililaajakaistan modeemina. Mokkula sopii erityisesti matkailijoille ja niille, jotka tarvitsevat internet-yhteyttä liikkeellä ollessaan. DNA mokkulat tukevat jopa 5G-verkkoa, joten voit nauttia nopeasta netistä missä tahansa.

  Tabletti

  Tabletti on erinomainen valinta niille, jotka haluavat käyttää mobiililaajakaistaa monipuolisesti. DNA tableteilla voit surffata netissä, ladata tiedostoja ja pelata pelejä. Tabletti on myös kätevä valinta niille, jotka haluavat katsella elokuvia tai sarjoja matkalla.

  Modeemi

  Modeemi on laite, joka mahdollistaa langattoman verkon luomisen kotiisi. DNA modeemit ovat helppoja asentaa ja ne tukevat nopeita yhteyksiä. Modeemeilla voit jakaa yhteyden useiden laitteiden kesken, kuten tietokoneiden, pelikonsoleiden ja älypuhelinten.

  Laitenetti

  Laitenetti on laite, joka mahdollistaa internet-yhteyden jakamisen useiden laitteiden kesken. DNA laitenetti on erinomainen valinta niille, jotka haluavat jakaa yhteyden esimerkiksi mökillä tai matkalla. Laitenetti tukee nopeita yhteyksiä ja sen avulla voit jakaa yhteyden jopa kymmenen laitteen kesken.

  WiFi ja Mesh WiFi

  WiFi on langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa useiden laitteiden yhdistämisen samaan verkkoon. DNA tarjoaa myös Mesh WiFi -laitteita, jotka parantavat WiFi-verkon kattavuutta kotona. Mesh WiFi -laitteilla voit varmistaa, että signaali yltää joka huoneeseen ja että yhteys on nopea ja vakaa.

  Reititin

  Reititin on laite, joka mahdollistaa useiden laitteiden yhdistämisen samaan verkkoon. DNA reititin tukee nopeita yhteyksiä ja sen avulla voit jakaa yhteyden useiden laitteiden kesken. Reititin on erinomainen valinta niille, jotka haluavat varmistaa, että yhteys on nopea ja vakaa.

  DNA mobiililaajakaistan laitteet ovat helppoja käyttää ja ne sopivat erilaisiin tarpeisiin. Valitse sopiva laite ja nauti nopeasta ja luotettavasta internet-yhteydestä missä tahansa. Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua.

  DNA Mobiililaajakaistan käyttöönotto ja asennus

  Kun olet hankkinut DNA mobiililaajakaistan, seuraava askel on käyttöönotto ja asennus. Tässä osiossa käymme läpi, miten voit ottaa mobiililaajakaistan käyttöön ja asentaa sen laitteellesi.

  Käyttöönotto

  Ennen kuin aloitat käyttöönoton, varmista, että sinulla on toimiva SIM-kortti, jossa on nettiliittymä. Tarkista myös, että liittymällä ei ole estoja. Kun olet varmistanut nämä asiat, voit aloittaa käyttöönoton.

  1. Aseta SIM-kortti laitteeseesi.
  2. Kytke mobiililaajakaista päälle.
  3. Odota, kunnes laite on yhdistetty verkkoon.
  4. Syötä tarvittavat asetukset, kuten APN-asetukset.

  Asennus

  Mobiililaajakaistan asennus voi vaihdella laitteesta riippuen. Tässä on yleinen asennusohje:

  1. Aseta SIM-kortti mobiililaajakaistan laitteeseen.
  2. Kytke laite päälle.
  3. Odota, kunnes laite on yhdistetty verkkoon.
  4. Syötä tarvittavat asetukset, kuten APN-asetukset.

  Jos sinulla on ongelmia asennuksen kanssa, voit ottaa yhteyttä DNA asiakaspalveluun saadaksesi apua.

  Muista, että mobiililaajakaistan nopeus riippuu siitä, mihin käyttötarkoitukseen sitä käytät. Jos tarvitset nopeampaa yhteyttä, voit tutustua DNA eri liittymiin ja valita sopivimman.

  LVE.fi on hyvä työkalu, jonka avulla voit vertailla eri puhelinliittymiä ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

  Nyt kun olet ottanut DNA mobiililaajakaistan käyttöön ja asentanut sen laitteellesi, voit nauttia nopeasta ja luotettavasta yhteydestä missä vain.

  DNA Mobiililaajakaista pelit ja viihdepalvelut

  Mobiililaajakaista avaa ovet viihde- ja pelimaailmaan missä tahansa oletkin. Voit nauttia suosikkipeleistäsi ja suoratoistopalveluista, kuten Netflixistä, missä vain haluat. DNA mobiililaajakaistalla saat nopean ja luotettavan yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan pelikokemuksen ja viihteen katselun ilman katkoksia.

  Pelit

  Mobiililaajakaistan avulla voit pelata suosikkipelejäsi missä tahansa oletkin. DNA mobiililaajakaista tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan pelikokemuksen. Voit pelata pelejä suoraan verkosta tai ladata ne laitteellesi etukäteen. DNA mobiililaajakaistan nopeus voi olla tärkeä tekijä pelikokemuksen sujuvuudessa. Valitse sopiva nopeus sen mukaan, mihin tarkoitukseen nettiä käytät.

  Netflix

  DNA mobiililaajakaistalla voit katsoa suosikkiohjelmiasi ja elokuviasi Netflixistä missä tahansa oletkin. Voit suoratoistaa sisältöä laitteellesi tai ladata sen offline-tilaan. DNA mobiililaajakaista tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan katselukokemuksen ilman katkoksia.

  Kanavapaketit

  DNA mobiililaajakaista mahdollistaa myös kanavapakettien katselun missä tahansa oletkin. Voit tilata suosikkikanavapakettisi ja katsoa ohjelmia ja elokuvia missä vain haluat. DNA mobiililaajakaista tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden, joka mahdollistaa sujuvan katselukokemuksen ilman katkoksia.

  Kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi juuri sinulle sopivan puhelinliittymän, joka tarjoaa edullisen ja nopean mobiililaajakaistan.

  DNA Mobiililaajakaista ulkomailla

  Jos matkustat usein ulkomaille, DNA mobiililaajakaista on sinulle sopiva vaihtoehto. DNA Liikkuva -liittymällä voit käyttää rajatonta nettiä Suomen lisäksi myös Pohjoismaissa ja Baltian maissa, kuten Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

  EU-alueella DNA liittymät toimivat kotimaan hinnoilla, ja EU-datapaketti kuuluu kaikkiin DNA Super Prepaid ja DNA Rajaton Prepaid -liittymiin. Voit käyttää DNA Prepaid-liittymääsi yli 100 maassa, joten voit surffailla netissä huoletta myös ulkomailla.

  DNA tarjoaa myös tiedonsiirron käyttökaton, joka auttaa hallitsemaan ulkomaan tiedonsiirtokuluja. Datarajoitus ulkomailla on saldorajapalvelu, joka auttaa hallitsemaan tiedonsiirtokuluja, kuten nettisurffailua, sähköpostin käyttöä ja tiedostojen lataamista.

  Jos tarvitset liikkuvaa laajakaistaa työmatkoilla tai matkoilla, DNA liittymät ovat erinomainen valinta. Kaikkiin DNA liittymiin kuuluu kiinteä EU-datapaketti, jonka avulla voit työskennellä mutkattomasti myös ulkomailla. Liikkuvan laajakaistan saat nopeasti käyttöön, ja yhteys toimii läppärissä ja tabletissa joko mokkulan avulla tai ilman mokkulaa, jos laitteissa on paikka SIM-kortille.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, suosittelemme käyttämään LVE.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. LVE.fi auttaa sinua vertailemaan eri liittymien hintoja ja ominaisuuksia, jotta löydät juuri sinulle sopivan liittymän.

  DNA Mobiililaajakaista: Tuki ja takuu

  DNA Mobiililaajakaistan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, mutta jos sinulla on ongelmia yhteyden kanssa, voit aina kääntyä DNA tukisivujen puoleen. Tukisivuilta löydät vastaukset useimpiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla liittyen mobiililaajakaistaasi.

  Jos et löydä vastausta kysymykseesi tukisivuilta, voit ottaa yhteyttä DNA Apuri -palveluun. DNA Apurin asiantuntijat auttavat sinua mielellään ratkaisemaan ongelmasi.

  DNA Mobiililaajakaistalle myönnetään kolmen vuoden takuu, joka pidentää valmistajan myöntämää takuuta. Takuun pidennys koskee matkapuhelimia, tabletteja ja SIM-kortillisia älykelloja. Muista kuitenkin varmuuskopioida laitteessasi olevat tiedostot ennen kuin lähetät sen huoltoon.

  DNA tarjoaa myös tyytyväisyystakuun, jonka avulla voit kokeilla mobiililaajakaistaa riskittömästi. Jos et ole tyytyväinen palveluun, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivustoa. Sieltä löydät vertailun eri operaattoreiden liittymistä ja voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  DNA Mobiililaajakaista on luotettava ja nopea vaihtoehto, joka sopii niin kotiin kuin matkallekin. Tuen ja takuun avulla voit käyttää palvelua huoletta ja nauttia nopeasta verkkoyhteydestä missä ja milloin tahansa.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on DNA mobiililaajakaistan nopeus?

  DNA mobiililaajakaistan nopeus riippuu valitsemastasi paketista. Nopeudet vaihtelevat perusasiointiin sopivasta nopeudesta aina tiedostojen lataamiseen, suoratoistopalveluihin tai pelaamiseen sopivaan nopeuteen. Tarkemmat tiedot nopeuksista löydät DNA verkkosivuilta.

  Mitkä ovat DNA mobiililaajakaistan hinnat?

  DNA mobiililaajakaistan hinnat riippuvat valitsemastasi paketista ja nopeudesta. Hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta kuukaudessa aina kymmeniin euroihin kuukaudessa. Tarkemmat tiedot hinnoista löydät DNA verkkosivuilta.

  Miten voin tilata DNA mobiililaajakaistan?

  Voit tilata DNA mobiililaajakaistan helposti DNA verkkosivuilta. Voit myös käydä DNA myymälässä tai soittaa DNA asiakaspalveluun.

  Onko DNA mobiililaajakaista saatavilla 5G-verkossa?

  Kyllä, DNA mobiililaajakaista on saatavilla 5G-verkossa. Tarkemmat tiedot saat DNA verkkosivuilta.

  Mikä on DNA mobiililaajakaistan peittoalue?

  DNA mobiililaajakaistan peittoalue on laaja. Voit tarkistaa peittoalueen DNA verkkosivuilta.

  Millä tavoin voin käyttää DNA mobiililaajakaistaa matkustaessani ulkomailla?

  Voit käyttää DNA mobiililaajakaistaa matkustaessasi ulkomailla EU- ja ETA-maissa. Tarkemmat tiedot matkustamisesta ulkomailla löydät DNA verkkosivuilta.

  Suosittelemme käyttämään lve.fi-palvelua löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi.