DNA laajakaista

DNA laajakaista lyhyesti

 • DNA Kotikuitu: Nopea ja vakaa valokuitupohjainen yhteys kotiin, joka mahdollistaa suuret tiedonsiirtonopeudet.
 • DNA Kotikaapeli: Luotettava ja nopea laajakaista kaapeliverkon kautta, sopii erityisesti suoratoistopalveluiden käyttöön.
 • DNA Koti 5G: Uuden sukupolven langaton laajakaista, joka tarjoaa 5G-teknologian huippunopeudet kotiin.
 • DNA Mobiililaajakaista: Liikkuva nettiyhteys, joka mahdollistaa nopean netin käytön missä ja milloin vain.
 • DNA Taloyhtiönetti: Kokonaisvaltainen nettipalvelu taloyhtiöille, joka varmistaa nopean ja vakavan yhteyden jokaiseen asuntoon.

dna laajakaista
Sisällysluettelo

  DNA Laajakaista: Nopea ja tehokas yhteys kotiin

  DNA on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, ja se tarjoaa monipuolisia laajakaistaratkaisuja kotitalouksille ja taloyhtiöille. Tässä osiossa käsitellään erilaisia DNA tarjoamia laajakaistavaihtoehtoja.

  DNA Kotikuitu

  DNA Valokuitu eli DNA Kotikuitu on erittäin nopea ja luotettava laajakaistayhteys, joka toimii valokuitutekniikalla. DNA valokuitu saatavuus riippuu asuinalueesta, ja sen voi tarkistaa DNA valokuitu kartasta. DNA valokuitu hinta vaihtelee nopeuden ja liittymätyypin mukaan. Esimerkiksi DNA Valokuitu Plus 400 -liittymän hinta on kilpailukykyinen.

  Valokuitu tarjoaa seuraavat edut:

  • Nopea ja tasainen nettiyhteys
  • Ei häiriöitä sää- tai muihin olosuhteisiin liittyen
  • Mahdollistaa suurten tiedostojen lataamisen ja suoratoistopalveluiden käytön ilman katkoksia

  DNA Kotikaapeli

  DNA Kaapelinetti eli DNA Kotikaapeli on toinen DNA kotitalouksille tarjoama laajakaistavaihtoehto. Se toimii kaapeliverkon kautta, ja sen saatavuus riippuu asuinalueen kaapeloinnista.

  DNA kaapelinetti tarjoaa:

  • Nopeita ja luotettavia nettiyhteyksiä
  • Useita nopeusvaihtoehtoja
  • Monelle alueelle saatavilla oleva yhteys

  DNA Koti 5G

  DNA Koti 5G on uuden sukupolven langaton nettiyhteys, joka tarjoaa huippunopean, jopa 1 Gbit/s, yhteyden kotiin. DNA Koti 5G sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat nauttia sujuvasta netin käytöstä ilman kaapelointeja tai valokuitua.

  DNA Koti 5G ominaisuuksia ovat:

  • Huippunopea yhteys
  • Langaton, joustava ja helppo asennus
  • Saatavilla useimmilla alueilla, joilla on 5G-verkko

  DNA mobiililaajakaista

  DNA Mobiililaajakaista on langaton laajakaistavaihtoehto, joka sopii erityisen hyvin mukaan otettavaksi, esimerkiksi mökille tai matkalle. DNA mobiililaajakaista käyttää DNA kattavaa matkapuhelinverkkoa, ja sen nopeus riippuu käytettävissä olevasta verkosta (esim. 4G tai 5G).

  Mobiililaajakaistan etuja ovat:

  • Langaton yhteys, joka kulkee mukana
  • Useita nopeusvaihtoehtoja
  • Helppo käyttöönotto jaettavan netin avulla

  DNA taloyhtiönetti

  DNA Taloyhtiönetti on tarkoitettu taloyhtiöiden tarpeisiin ja sen avulla voidaan tarjota koko taloyhtiön asukkaille nopeat ja luotettavat DNA nettiliittymät. Taloyhtiönetti voi toimia sekä valokuitu- että kaapelitekniikalla, ja sen toteutus räätälöidään taloyhtiön tarpeiden mukaan.

  DNA taloyhtiönetin hyötyjä ovat:

  • Yhteinen nettiliittymä taloyhtiön kaikille asukkaille
  • Nopea ja luotettava yhteys
  • Kannattava ratkaisu taloyhtiölle

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on DNA laajakaistaliittymien hinta?

  DNA laajakaistaliittymien hinnat vaihtelevat valittavan nopeuden ja liittymätyypin mukaan. Yleensä hinnat alkavat noin 10 eurosta kuukaudessa pienemmille nopeuksille ja nousevat suurempien nopeuksien myötä. Usein tarjoukset ja alennukset ovat saatavilla uusille asiakkaille.

  Kuinka nopea on DNA laajakaista?

  DNA laajakaista tarjoaa eri nopeuksia eri tarpeisiin. Vaihtoehdot vaihtelevat 10 Mbit/s nopeudesta aina 1 Gbit/s asti. Valittavissa on sekä ADSL- että kaapelimodeemivaihtoehtoja.

  Mitkä ovat DNA Welho -palvelun ominaisuudet?

  DNA Welho -palvelu tarjoaa laajan valikoiman viihdepalveluita, kuten kanavapaketteja, elokuvien ja sarjojen vuokrausta sekä lisäpalveluita, kuten tallennustilaa ja turvapaketteja. Welho-palvelu on saatavilla vain kaapeliverkon alueella.

  Miten DNA laajakaista vertautuu kilpailijoihin, kuten Elisa ja Telia?

  DNA laajakaistapalvelut ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin suuriin operaattoreihin, kuten Elisaan ja Teliaan. Nopeudet ja hinnat ovat yleensä linjassa kilpailijoiden kanssa. Palveluiden saatavuus vaihtelee alueittain, joten on hyvä vertailla eri operaattorien tarjontaa omalla asuinalueella.

  Onko DNA kiinteä laajakaista saatavilla alueellani?

  DNA kiinteä laajakaista on saatavilla suurimmalla osalla Suomea, mutta saatavuus vaihtelee alueen mukaan. Osoitekohtaisen saatavuuden voi tarkistaa DNA verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

  Kuinka helppoa on vaihtaa nykyinen laajakaista DNA laajakaistaan?

  Laajakaistan vaihtaminen DNA palveluun on yleensä helppoa ja vaivatonta. Uusi laajakaista voidaan ottaa käyttöön vanhan laajakaistan rinnalla. Tarvittavat laitteet ja ohjeet toimitetaan asiakkaalle, ja tarvittaessa asiakaspalvelu auttaa vaihtoprosessissa.