Telia mobiililaajakaista

Telia Mobiililaajakaista lyhyesti

 • Telia Mobiililaajakaista on Telian tarjoama mobiiliverkkoon perustuva internetyhteys.
 • Telia Mobiililaajakaista mahdollistaa internetyhteyden käytön lähes missä tahansa Suomessa, kunhan alue on verkon peittoalueella.
 • Asiakkaat voivat valita eri nopeus- ja datavaihtoehtoja riippuen heidän netin käyttötarpeistaan.
 • Telia Mobiililaajakaista on helppokäyttöinen ratkaisu paikkoihin, joissa kiinteä nettiyhteys ei ole saatavilla, kuten mökillä tai matkoilla.
 • Telia Mobiililaajakaistaliittymiä tarjotaan sekä määräaikaisina sopimuksina että jatkuvilla sopimuksilla.
 • Telia usein tarjoaa erilaisia alennuksia ja etuja uusille ja nykyisille asiakkaille.
 • Telia Mobiililaajakaista hyödyntää Telian laajaa 4G- ja 5G-verkkoa, tarjoten nopeita yhteyksiä eri puolilla maata.
  8. Telia Mobiililaajakaista on yhteensopiva useiden eri laitteiden, kuten mokkuloiden, tablettien ja älypuhelinten kanssa.

telia mobiililaajakaista
Sisällysluettelo

  Telia mobiililaajakaista: Nopea ja luotettava netti missä vain

  Telia mobiililaajakaista on nopea ja kätevä tapa saada internet-yhteys missä tahansa. Voit käyttää mobiililaajakaistaa esimerkiksi silloin, kun et ole kotona tai työpaikalla, tai kun matkustat. Telia tarjoaa useita eri nopeuksia, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  Telia Mobiililaajakaista on saatavilla erilaisilla laitteilla, kuten tableteilla, läppäreillä, nettitikuilla ja reitittimillä. Voit myös käyttää mobiililaajakaistaa usealla eri laitteella samanaikaisesti. Telia tarjoaa myös asiakkailleen erilaisia etuja, kuten C Moren kolmen kuukauden ilmaisjakson.

  Telia Mobiililaajakaista: Yleiskatsaus

  Jos etsit mobiililaajakaistaa, Telia tarjoaa useita vaihtoehtoja yksityishenkilöille ja yrityksille. Telian mobiililaajakaistat ovat erittäin nopeita ja tarjoavat rajattomasti dataa. Voit käyttää mobiililaajakaistaa esimerkiksi tablettiin, reitittimeen tai kannettavaan tietokoneeseen.

  Telia tarjoaa myös erilaisia liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi ”Yhteys mukaan kotimaassa” -liittymä on hyvä valinta, jos tarvitset mobiililaajakaistaa kotimaan matkailuun. Voit myös hankkia ”Yhteys mukaan” -liittymän, joka sopii täydellisesti sim-kortillisiin laitteisiin, kuten tablettiin.

  Mobiililaajakaistan käyttöönotto Telialta on helppoa. Tarvitset vain toimivan SIM-kortin, jolla on nettiliittymä ja varmistat, ettei liittymällä ole estoja. Voit käyttää mobiililaajakaistaa missä vain, kunhan alueella on Telian verkko.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän, voit käyttää lve.fi -sivustoa. Sivusto tarjoaa kattavan vertailun eri puhelinliittymistä, joten voit löytää juuri sinulle sopivan liittymän.

  Telia Mobiililaajakaistan nopeus

  Telia Mobiililaajakaista tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden internetiin. Nopeus vaihtelee käyttöpaikan ja liittymätyypin mukaan, mutta Telian 4G-verkossa nopeus voi jopa yltää 1000 Mbit/s asti. Nopeustesti on hyvä tapa tarkistaa oman liittymän nopeus ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen yhteyden.

  Telia tarjoaa eri nopeuksisia mobiililaajakaistoja, joten voit valita tarpeisiisi sopivan liittymän. Nopeudet vaihtelevat 50 Mbit/s ja 200 Mbit/s välillä, joten voit valita juuri sinulle sopivan nopeuden. Telian mobiililaajakaistat ovat myös erittäin luotettavia ja toimivat hyvin eri käyttöpaikoissa, kuten mökillä tai matkoilla.

  5G-verkko tarjoaa vieläkin nopeamman yhteyden, joten jos haluat varmistaa parhaan mahdollisen yhteyden, kannattaa valita 5G-liittymä. Telian 5G-verkko on laajentunut nopeasti, joten yhä useammalla alueella on mahdollista käyttää 5G-yhteyttä.

  Jos haluat varmistaa, että saat parhaan mahdollisen yhteyden, kannattaa tarkistaa oman liittymäsi nopeus nopeustestillä. Telian nopeustesti antaa tarkan arvion liittymäsi nopeudesta ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen yhteyden.

  Jos olet harkitsemassa mobiililaajakaistan hankintaa, kannattaa käyttää lve.fi-palvelua vertaillaksesi eri liittymätyyppejä ja löytääksesi juuri sinulle sopivan liittymän. Palvelu vertailee eri operaattoreiden tarjouksia ja auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen liittymän tarpeisiisi.

  Mobiililaajakaista eri laitteisiin

  Mobiililaajakaista on nopea ja kätevä tapa saada internet-yhteys eri laitteisiin, kuten tablettiin, riistakameraan tai reitittimeen. Telialta löydät laajan valikoiman erilaisia mobiililaajakaistaratkaisuja eri tarpeisiin.

  Tabletti on yksi suosituimmista laitteista, johon mobiililaajakaista sopii erinomaisesti. Telian Yhteys mukaan -liittymä on hyvä vaihtoehto, sillä se sopii täydellisesti sim-kortillisiin laitteisiin, kuten tablettiin. Voit surffata rajattomalla netillä kotimaassa ja käyttää nettiä myös ulkomailla. Voit valita juuri sinulle sopivan liittymän tarpeittesi mukaan.

  Riistakameraan mobiililaajakaista on erittäin kätevä ratkaisu, sillä saat kuvat ja videot suoraan puhelimeesi. Telian Mobiililaajakaista sopii hyvin myös tähän tarkoitukseen. Voit valita juuri sinulle sopivan liittymän riistakameraasi tarpeittesi mukaan.

  Reititin on laite, joka jakaa internet-yhteyden usealle laitteelle samanaikaisesti. Telian Mobiilireititin on hyvä vaihtoehto, sillä se mahdollistaa nopean ja turvallisen yhteyden usealle laitteelle samanaikaisesti. Voit käyttää mobiilireititintä esimerkiksi mökillä, jossa ei ole kiinteää laajakaistaa.

  Nettitikku on pieni ja kätevä laite, joka mahdollistaa internet-yhteyden läppärille tai muulle tietokoneelle. Telian Nettitikku on hyvä vaihtoehto, sillä se on helppo ottaa mukaan ja käyttää missä tahansa. Voit valita juuri sinulle sopivan liittymän nettikikkuusi tarpeittesi mukaan.

  Jos tarvitset nopean ja luotettavan yhteyden usealle laitteelle samanaikaisesti, kannattaa harkita modeemia. Telian Modeemi mahdollistaa nopean ja turvallisen yhteyden usealle laitteelle samanaikaisesti. Voit käyttää modeemia esimerkiksi kotona, jossa tarvitset nopeaa ja luotettavaa yhteyttä usealle laitteelle.

  Jos olet kiinnostunut vertailemaan eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, suosittelemme käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät helposti juuri sinulle sopivan puhelinliittymän tarpeittesi mukaan.

  Telia asiakasedut

  Telia tarjoaa asiakkailleen monia etuja, jotka ovat saatavilla eri liittymätyypeissä. Liittymäasiakkaana voit hyödyntää esimerkiksi Telia Play -kanavapaketteja etuhintaan. Lisäksi saat henkilökohtaisia juuri sinulle suunnattuja etuja.

  Jos olet liittymäasiakas, voit saada mobiililaajakaistan muita edullisemmin. Yhteys mukaan keskittäjälle 100 M -liittymällä surffaat rajattomasti ympäri Suomea loistavin nopeuksin. Huomaa, että etu ei koske Telia Prepaid-, Telia Dot- tai mobiilinettiliittymiä.

  Telia tarjoaa myös viikoittain vaihtuvia laitetarjouksia, joiden avulla voit hankkia uusimmat älypuhelimet ja tabletit edullisesti. Lisäksi voit hyödyntää pidennettyä takuuta, joka antaa sinulle lisäturvaa laitteillesi.

  Jos tarvitset apua älylaitteidesi etäohjauksessa, Telia tarjoaa netin älylaitteiden etäohjaukseen. Tämä palvelu mahdollistaa esimerkiksi kodin valaistuksen, lämmityksen ja turvajärjestelmien ohjauksen etänä.

  Telia tarjoaa myös salaisen etuhinnan tiettyihin tuotteisiin ja palveluihin. Tarkista Telia Kaupasta, mitkä tuotteet ja palvelut ovat saatavilla salaisella etuhinnalla.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Vertailun avulla voit löytää juuri sinulle sopivan liittymän, joka tarjoaa parhaan vastineen rahoillesi.

  Telia Mobiililaajakaista kuuluvuus

  Telia Mobiililaajakaista tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden internetiin missä vain, mutta kuuluvuusalueet vaihtelevat alueittain. Voit tarkistaa mobiiliverkon kuuluvuuden käyttämällä Telian kuuluvuuskarttaa, joka auttaa sinua selvittämään, millainen mobiililaajakaistan kuuluvuus on alueellasi.

  Telia käyttää sekä 4G- että 5G-verkkoa mobiililaajakaistayhteyksissä. Päästäksesi 5G-verkkoon tarvitset 5G-teknologiaa tukevan puhelimen tai reitittimen sekä 5G-puhelinliittymän tai 5G-mobiililaajakaistan. 5G-verkon kuuluvuus on rakennusvaiheessa rajallinen, mutta Telia laajentaa verkkoa parhaillaan kovaa vauhtia.

  Kun valitset Telian Mobiililaajakaistan, on tärkeää varmistaa, että alueellasi on hyvä kuuluvuus. Telian kuuluvuuskartta auttaa sinua selvittämään, millaisia nopeuksia ja yhteyksiä on saatavilla alueellasi. Voit myös tarkistaa saatavuuden kiinteän laajakaistan kotiisi.

  Jos olet epävarma, mikä Telian Mobiililaajakaista sopii parhaiten tarpeisiisi, voit käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymän suoraan tarpeisiisi.

  Muista, että vaikka Telian Mobiililaajakaistan kuuluvuusalueet vaihtelevat, Telia tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden internetiin, joka on aina käytettävissäsi missä vain.

  Telia viihdetarjonta

  Telia tarjoaa laajan valikoiman viihdesisältöjä, joiden avulla voit nauttia suosikkiohjelmistasi ja elokuvistasi missä ja milloin tahansa. Telia Play -palveluun kuuluu uutuusleffoja pursuavat elokuvakanavat, laadukkaat dokumentit sekä Disneyn lastenkanavat. Voit tilata myös Telia Liigapassin, joka sisältää SHL, Mestiksen ja Mestarien liigan. Lisäksi voit seurata La Ligan huippujännittäviä otteluita.

  Telia Play -palveluun sisältyy myös C More Total + V premium -paketti, joka tarjoaa laajan valikoiman suosittuja sarjoja ja elokuvia. Voit katsoa suosikkiohjelmiasi joko suoratoistamalla tai tallentamalla ne Telia Play -palveluun.

  Jos olet kiinnostunut brittiläisistä sarjoista, Telia tarjoaa myös BritBox-palvelun, joka sisältää laajan valikoiman brittiläisiä sarjoja ja elokuvia. Voit myös tilata Hayu-palvelun, joka tarjoaa suosittuja realitysarjoja.

  Telia tarjoaa myös rajattoman netin, joka mahdollistaa surffailun kotimaassa ilman huolta datarajoituksista. Voit käyttää suosittuja suoratoistopalveluja, kuten Netflix ja C More -suoratoistopalvelua, ilman huolta datarajoituksista.

  Jos haluat vertailla eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, kannattaa käyttää lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua. Sivusto auttaa sinua löytämään parhaan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Telia tarjoaa laajan valikoiman viihdesisältöjä, jotka sopivat kaikille perheenjäsenille. Tilaa Telia Play -palvelu ja nauti suosikkiohjelmistasi missä ja milloin tahansa.

  Telia mobiililaajakaistan käyttö

  Telia Mobiililaajakaista on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset netin liikkuvasti esimerkiksi tablettiin, läppäriin tai reitittimeen. Tässä osiossa käymme läpi, miten käytät Telia Mobiililaajakaistaa ja mitä tarvitset sen käyttöönottoon.

  Tarvitset toimivan SIM-kortin ja nettiliittymän

  Ennen kuin voit käyttää Telia Mobiililaajakaistaa, tarvitset toimivan SIM-kortin, jolla on nettiliittymä. Varmista, ettei liittymällä ole estoja, jotka estävät datan käytön. Voit tarkistaa tämän kirjautumalla Minun Teliaan ja avaamalla siellä liittymän tiedoista Lisäpalvelu -kohdan.

  Liittymän käyttöönotto

  Kun olet varmistanut, että liittymäsi on käyttövalmis, voit ottaa sen käyttöön esimerkiksi mobiilireitittimellä, nettitikulla tai läppärillä. Voit myös käyttää liittymää suoraan puhelimellasi.

  Netin käyttö

  Kun olet ottanut Telia Mobiililaajakaistan käyttöön, voit käyttää nettiä missä tahansa, kunhan alueella on Telian verkko. Voit käyttää liittymää esimerkiksi kotimaan matkailussa tai ottaa sen mukaan mökille.

  Puhelut ja viestit

  Telia Mobiililaajakaista ei sisällä puheluita tai tekstiviestejä. Jos haluat käyttää puheluita ja tekstiviestejä, voit hankkia erikseen Telian puhelinliittymän.

  Langaton lähiverkko ja mesh-verkko

  Jos haluat jakaa netin useamman laitteen kesken, voit luoda langattoman lähiverkon esimerkiksi mobiilireitittimen avulla. Telia tarjoaa myös mahdollisuuden luoda mesh-verkko, joka kattaa koko kodin.

  Rajaton nettiliittymä

  Telia Mobiililaajakaistan avulla voit surffata rajattomasti kotimaassa. Voit valita liittymän, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

  Salasana

  Kun otat Telia Mobiililaajakaistan käyttöön, sinun tulee luoda salasana, jolla voit hallinnoida liittymääsi. Muista tallentaa salasana talteen, jotta voit käyttää liittymääsi myöhemmin.

  Jos haluat löytää parhaan puhelinliittymän juuri sinulle, kannattaa käyttää LVE.fi puhelinliittymävertailua. Sieltä löydät helposti eri operaattoreiden liittymät ja voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  Telia Mobiililaajakaista laitteet ja tarvikkeet

  Telia tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja tarvikkeita mobiililaajakaistasi käyttöön. Olipa kyseessä sitten Samsung-tabletti, iPadit, läppäri tai koirapanta, Telialta löydät sopivat laitteet käyttöösi.

  Jos tarvitset suojakotelon laitteellesi, Telia tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat eri laitteille. Voit valita suojakotelon, joka suojaa laitettasi kolhuilta ja naarmuilta.

  Telia tarjoaa myös SIM-kortteja, joita voit käyttää mobiililaajakaistasi yhteydessä. Voit tilata SIM-kortin helposti Telian verkkokaupasta tai lähimmästä Telia myymälästäsi.

  Jos tarvitset valvontakameraa kotiisi, Telia tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Voit valita kameran, joka tallentaa kuvaa ja ääntä, ja voit seurata tapahtumia reaaliajassa puhelimen kautta.

  Telia tarjoaa myös Prepaid-liittymiä, joita voit käyttää silloin kun et tarvitse liittymää pidemmäksi aikaa. Voit ladata liittymääsi rahaa helposti tekstiviestillä tai verkkopankin kautta.

  Jos tarvitset liittymän ilman määräaikaisuutta, Telia tarjoaa vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Voit valita liittymän, joka tarjoaa rajattoman surffailun tai rajatun datan käytön.

  Jos tarvitset 5G-mobiililaajakaistaa, Telia tarjoaa huippunopeita yhteyksiä, jotka mahdollistavat nopean surffailun ja videoiden katselun. Voit tilata 5G-mobiililaajakaistan helposti Telian verkkokaupasta tai lähimmästä Telia myymälästäsi.

  Jos tarvitset kiinteän laajakaistan kotiisi, Telia tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Voit tarkistaa saatavuuden kotiisi ja näet millaisia nopeuksia kotiisi on tarjolla.

  Jos tarvitset laitenettia, Telia tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Voit valita laitenetin, joka mahdollistaa nopean surffailun ja videoiden katselun.

  Lopuksi, kannustamme sinua käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi.

  Telia Mobiililaajakaista ulkomailla

  Jos matkustat paljon ulkomailla ja tarvitset nettiä, Telia mobiililaajakaista saattaa olla sinulle sopiva vaihtoehto. Voit valita käyttöösi sopivan ulkomaan nettipaketin valintasi mukaan, eikä roaming-maksuja tarvitse pelätä. Telia tarjoaa myös Prepaid-nettiliittymiä, jotka ovat kätevä vaihtoehto matkustajalle.

  EU- ja ETA-alueella netin käyttö, puhelut ja viestit sisältyvät useimpien Telian liittymien kuukausihintaan, joten voit käyttää puhelinta rennosti reissussa. Ole maailmalla kuin kotonasi ja surffaa, soittele sekä tekstaa huoletta.

  Jos tarvitset nopeaa nettiä, voit valita 4G- tai 5G-mobiililaajakaistan. Telia tarjoaa myös kaapeli- ja taloyhtiöliittymiä, jotka voivat olla hyvä vaihtoehto kotikäyttöön. Voit käyttää mobiililaajakaistaa esimerkiksi tablettiin, reitittimeen tai valvonta- tai riistakameraan.

  Muista kuitenkin tarkistaa Telian hinnasto ja käyttöehdot ennen matkaa, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Telia tarjoaa myös kätevän laskurin, jolla voit arvioida matkasi datankäytön ja kustannukset etukäteen.

  Jos olet epävarma siitä, mikä liittymä sopii sinulle parhaiten, voit vertailla eri operaattoreiden liittymiä LVE.fi puhelinliittymävertailussa. Sieltä löydät helposti parhaan puhelinliittymän juuri sinun tarpeisiisi.

  Usein kysytyt kysymykset Telian mobiililaajakaistasta

  Mikä on mobiililaajakaistan hintataso Telialla?

  Telian mobiililaajakaistan hinta riippuu valitsemastasi liittymästä ja käyttötarpeestasi. Voit valita rajattoman tai tietyn datamäärän sisältävän liittymän. Tarkemmat tiedot Telian mobiililaajakaistan hinnoista löydät Telian verkkosivuilta.

  Mitä eroa on Telian ja DNA mobiililaajakaista-tarjouksilla?

  Telia ja DNA tarjoavat molemmat mobiililaajakaista-palveluita, mutta niiden tarjouksissa voi olla eroja esimerkiksi hinnoissa, datamäärissä tai nopeuksissa. Kannattaa tutustua molempien operaattoreiden tarjontaan ja vertailla hintoja ja ominaisuuksia ennen päätöksen tekemistä.

  Onko Huawei-mokkula yhteensopiva Telian mobiililaajakaistan kanssa?

  Huawei-mokkula voi olla yhteensopiva Telian mobiililaajakaistan kanssa, mutta sen tulee tukea oikeaa tekniikkaa. Tarkista aina laitteen tekniset tiedot ennen sen hankkimista ja varmista, että se on yhteensopiva Telian mobiililaajakaistan kanssa.

  Miksi Telian mobiililaajakaista ei toimi?

  Jos Telian mobiililaajakaista ei toimi, kannattaa tarkistaa, että laitteesi on yhteensopiva Telian mobiililaajakaistan kanssa ja että sinulla on riittävästi datapakettia käytössäsi. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Telian asiakaspalveluun.

  Mitä tarvitsen Telian mobiililaajakaistan käyttöön?

  Tarvitset Telian mobiililaajakaistan käyttöön laitteen, joka tukee mobiililaajakaistaa, kuten esimerkiksi tietokoneen, tabletin tai reitittimen. Lisäksi tarvitset Telian mobiililaajakaista-liittymän ja riittävän datapaketin.

  Mikä on Telian 4G-liittymän nopeus mobiililaajakaistana?

  Telian 4G-liittymän nopeus mobiililaajakaistana riippuu käyttöpaikastasi ja verkon kuormituksesta. Telian 4G-verkko tarjoaa kuitenkin yleisesti ottaen nopean ja luotettavan yhteyden.

  Kannustamme sinua vertailemaan eri operaattoreiden tarjouksia ja käyttämään lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan puhelinliittymäsuunnitelman tarpeisiisi.