Elisa mobiililaajakaista

Elisa mobiililaajakaista lyhyesti

 • Elisa Mobiililaajakaista on Elisan tarjoama mobiiliverkkoon perustuva internetyhteys.
 • Yhteys mahdollistaa netin käytön missä tahansa, kunhan verkko kattaa alueen.
 • Tarjolla on erilaisia nopeus- ja datamäärävaihtoehtoja, jotka vastaavat eri käyttäjien tarpeisiin.
 • Mobiililaajakaista ei vaadi kiinteää asennusta, joten se on ihanteellinen esimerkiksi mökille tai liikkuvaan käyttöön.
 • Liittymät ovat saatavilla sekä määräaikaisina että toistaiseksi voimassa olevina sopimuksina.
 • Elisa tarjoaa usein erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, joiden avulla asiakas voi saada alennuksia tai lisäetuja.
 • Mobiililaajakaista toimii sekä 4G että 5G -verkoissa, riippuen liittymätyypistä ja sijainnista.
 • Laajakaista on yhteensopiva useiden laitteiden, kuten mokkuloiden, tablettien ja puhelinten kanssa.

elisa mobiililaajakaista
Sisällysluettelo

  Elisa mobiililaajakaista: Nopea ja luotettava internetyhteys liikkeellä ollessa

  Elisa mobiililaajakaista on yksi Suomen suosituimmista mobiililaajakaistapalveluista. Se tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden internetiin langattomasti, joten voit käyttää sitä missä tahansa, milloin tahansa. Elisa mobiililaajakaista on saatavilla useilla eri nopeuksilla ja liittymävaihtoehdoilla, joten voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

  Elisa mobiililaajakaista liittymän yksityiskohdat ovat selkeitä ja helppoja ymmärtää. Liittymä sisältää yleensä tietyn määrän kuukausittaisia datakäyttöön oikeuttavia gigatavuja, jonka jälkeen nopeus saattaa hidastua. Voit myös valita liittymän, joka sisältää rajattoman datan käytön. Elisa mobiililaajakaista on yhteensopiva useiden eri laitteiden kanssa, kuten puhelinten, tablettien ja tietokoneiden kanssa.

  Mikä on Elisa Mobiililaajakaista?

  Elisa Mobiililaajakaista on mobiiliverkossa toimiva nettiyhteys, joka toimii SIM-kortilla. Se on kätevä ratkaisu silloin, kun tarvitset nettiyhteyden paikasta riippumatta. Elisa Mobiililaajakaista toimii Elisan kattavassa 4G- ja 5G-verkossa, joka takaa hyvän kuuluvuuden ja nopean internetyhteyden missä tahansa Suomessa.

  Elisan mobiililaajakaistaliittymät ovat saatavilla eri datapaketeilla, joiden avulla voit valita juuri sinulle sopivan netin käyttömäärän. Liittymät ovat yhteensopivia tietokoneiden, tablettien ja puhelimien kanssa, joten voit käyttää nettiä laitteellasi kuin laitteellasi.

  Elisan mobiililaajakaistaliittymien netin nopeudet ovat yleensä vähintään 20-30 Mb/s, mutta parhaimmillaan ne voivat yltää jopa 200-300 Mb/s nopeuksiin. Jo 20 Mb/s riittää hienosti esimerkiksi Netflixin ja Yle Areenan katseluun.

  Jos olet epävarma siitä, mikä Elisan mobiililaajakaistaliittymä sopii sinulle parhaiten, voit käyttää lve.fi -palvelua. Se on palvelu, joka auttaa sinua vertailemaan eri operaattoreiden liittymiä ja löytämään juuri sinulle sopivan puhelinliittymän.

  Elisa Mobiililaajakaista liittymän yksityiskohdat

  4G ja 5G Verkko

  Elisa Mobiililaajakaista toimii sekä 4G- että 5G-verkoissa. 5G-verkko tarjoaa nopeamman yhteyden ja paremman suorituskyvyn, kun taas 4G-verkko on edelleen laajasti käytössä. Elisa tarjoaa erilaisia ​​liittymiä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin, kuten Elisa Rajaton 5G 1000M, joka tarjoaa jopa 1000 Mbit/s nopeuden.

  Nettitikku ja SIM-Kortti

  Elisa Mobiililaajakaista tarjoaa erilaisia ​​nettikkuja ja SIM-kortteja, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Voit valita joko mobiililaajakaista SIM-kortin, joka sopii useimpiin laitteisiin, tai erityisen nettitikun, joka sopii paremmin tietokoneisiin ja muihin laitteisiin.

  Mobiilireititin

  Elisa Mobiililaajakaistan avulla voit käyttää myös mobiilireititintä, joka mahdollistaa useamman laitteen yhdistämisen samaan mobiililaajakaistayhteyteen. Elisa tarjoaa erilaisia ​​mobiilireitittimiä, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

  Muista, että löytääksesi parhaan puhelinliittymän suunnitelman, voit käyttää lve.fi-palvelua, joka vertailee eri operaattorien liittymiä ja auttaa sinua löytämään sopivimman vaihtoehdon.

  Elisa mobiililaajakaistaliittymät

  Elisa Mobiililaajakaista tarjoaa useita erilaisia liittymiä, jotka ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Voit valita liittymän sen mukaan, kuinka paljon käytät dataa, haluatko rajattoman datan, ja kuinka paljon haluat maksaa kuukausittain.

  Tässä on lyhyt yhteenveto erilaisista Elisa Mobiililaajakaistan liittymistä:

  • Perusliittymä: Tämä liittymä sopii sinulle, jos käytät vähän dataa. Se sisältää 500 megatavua dataa kuukaudessa ja maksaa 4,90 euroa kuukaudessa.
  • Rajaton 4G: Tämä liittymä sopii sinulle, jos käytät paljon dataa ja haluat nopean yhteyden. Se sisältää rajattoman datan ja maksaa 29,90 euroa kuukaudessa.
  • Rajaton 5G: Tämä liittymä sopii sinulle, jos käytät paljon dataa ja haluat nopeimman mahdollisen yhteyden. Se sisältää rajattoman datan ja maksaa 39,90 euroa kuukaudessa.
  • Prepaid-liittymä: Tämä liittymä sopii sinulle, jos et käytä paljon dataa ja haluat maksaa vain siitä, mitä käytät. Voit ladata liittymääsi rahaa ja käyttää sitä dataan ja puheluihin tarpeen mukaan.

  Elisa Mobiililaajakaistan liittymät ovat helppoja tilata verkossa Elisan verkkokaupasta. Voit myös käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua löytääksesi juuri sinulle sopivan liittymän.

  Huomioithan, että liittymien hinnat voivat muuttua ajan myötä, joten tarkista aina ajantasaiset hinnat Elisan verkkosivuilta ennen tilaamista.

  Elisa Mobiililaajakaista ja Omaelisa

  Elisa Mobiililaajakaista on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset nopean ja luotettavan nettiyhteyden. Mobiililaajakaista toimii SIM-kortilla, joten voit käyttää sitä tietokoneella, tabletilla tai puhelimella paikasta riippumatta. Elisan kattava 4G- ja 5G-verkko takaavat nopean ja häiriöttömän yhteyden.

  Omaelisa on kätevä palvelu, jonka avulla voit hallita Elisa-liittymiäsi ja -palveluitasi helposti verkossa tai mobiilisovelluksella. Omaelisassa voit tarkistaa esimerkiksi laskusi, käyttöösi jääneen datamäärän ja mahdolliset häiriötiedotteet. Voit myös muuttaa liittymäsi asetuksia, kuten esimerkiksi liittymän nopeutta tai lisätä datapaketteja tarpeen mukaan.

  Jos olet harkitsemassa Elisa Mobiililaajakaistan käyttöä, kannattaa käyttää lve.fi-vertailupalvelua löytääksesi juuri sinulle sopivan puhelinliittymän. Vertailupalvelu auttaa sinua löytämään parhaan liittymän tarpeisiisi ja säästämään rahaa valitsemalla juuri sinulle sopivan liittymän.

  Yhteenvetona, Elisa Mobiililaajakaista on nopea ja luotettava nettiyhteys, joka toimii SIM-kortilla. Omaelisa-palvelu mahdollistaa liittymien ja palveluiden helpon hallinnan verkossa tai mobiilisovelluksella. Lve.fi-vertailupalvelu auttaa sinua löytämään sopivan puhelinliittymän tarpeisiisi.

  Elisa Mobiililaajakaista yrityksille

  Elisa Mobiililaajakaista on liikkuva laajakaistaliittymä, joka toimii SIM-kortilla ja tarjoaa nettiyhteyden liikkuvaan työhön. Voit käyttää sitä tietokoneella, tabletilla tai puhelimella paikasta riippumatta. Elisa Mobiililaajakaistan avulla voit jatkaa töitäsi joustavasti myös reissussa.

  Yrityksille Elisa tarjoaa erilaisia mobiililaajakaistaliittymiä, jotka toimivat Elisan kattavassa 4G-verkossa. Liittymät sopivat hyvin yrityksille, jotka tarvitsevat nopean ja luotettavan nettiyhteyden liikkuvaan työhön. Elisa Mobiililaajakaistan mukana tulee SIM-kortti, jonka voit asentaa esimerkiksi tablettiin tai reitittimeen.

  Elisa Mobiililaajakaistan käyttöönotto on helppoa. Tarvitset vain laitteen, johon voit asentaa SIM-kortin, ja voit aloittaa netin käytön heti. Elisa tarjoaa myös ladattavia ohjelmistoja, jotka voivat helpottaa mobiililaajakaistan käyttöä.

  Jos yrityksesi tarvitsee julkisen IP-osoitteen, voit hankkia sen Elisa Mobiililaajakaista-, Elisa Netti Lite 4G- ja M2M-liittymille. Muista tarkistaa myös internet-asetusten määritykset (APN-asetukset).

  Jos kohtaat ongelmia mobiililaajakaistan käytössä, voit tarkistaa Elisan kuuluvuuskartalta verkon kuuluvuuden alueellasi. Voit myös käyttää Elisan Verkkoapuria ongelmanratkaisuun. Lisäksi voit saada apua ohjelmistojen asennukseen Yritysgurulta.

  Jos etsit parasta puhelinliittymää yrityksellesi, kannattaa käyttää lve.fi puhelinliittymävertailua. Vertailu auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan puhelinliittymän.

  Julkinen IP-Osoite ja Elisa Mobiililaajakaista

  Elisa Mobiililaajakaista tarjoaa maksuttoman lisäpalvelun, joka mahdollistaa julkisen IP-osoitteen käytön. Julkinen IP-osoite on hyödyllinen palvelu, joka mahdollistaa verkkopelaamisen, valvonta- ja riistakameroiden käytön sekä erilaisten laitteiden etähallinnan.

  Jos haluat käyttää julkista IP-osoitetta Elisa Mobiililaajakaistan kanssa, voit hankkia sen lisäpalveluna. Lisäksi on tärkeää tarkistaa internet-asetusten määritykset (APN-asetukset) ja varmistaa, että ne ovat oikein.

  Elisa Mobiililaajakaista tarjoaa myös kiinteän julkaistun IP-osoitteen lisäpalvelun, joka on nimeltään Elisa Netti Lite 4G. Tämä lisäpalvelu mahdollistaa kiinteän IP-osoitteen käytön, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun käytät etäyhteyksiä tai valvontakameroita.

  Jos haluat tarkistaa Elisa Mobiililaajakaistan APN-asetukset, voit tehdä sen laitteesi käyttöoppaasta löytyvien ohjeiden avulla. Voit myös avata Elisa Mobiililaajakaista -yhteysohjelmiston ja tarkistaa asetukset sieltä.

  Jos olet kiinnostunut Elisa Mobiililaajakaistan käytöstä, kannattaa tutustua eri liittymävaihtoehtoihin ja vertailla niitä keskenään. Voit käyttää esimerkiksi lve.fi -sivuston puhelinliittymävertailua löytääksesi parhaan liittymävaihtoehdon juuri sinulle.

  Muista, että Elisa Mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset nopean ja luotettavan internet-yhteyden liikkeellä ollessasi. Julkisen IP-osoitteen lisäpalvelu mahdollistaa monien hyödyllisten palveluiden käytön, joten kannattaa harkita sen hankkimista.

  Elisa Mobiililaajakaista ja tietokone

  Jos haluat käyttää Elisa Mobiililaajakaistaa tietokoneellasi, tarvitset mobiilireitittimen ja SIM-kortin. Voit ostaa mobiilireitittimen joko Elisan verkkokaupasta tai myymälästä. Kun olet saanut mobiilireitittimen, aseta SIM-kortti siihen ja kytke se päälle.

  Kun olet kytkenyt mobiilireitittimen päälle, voit muodostaa internetyhteyden tietokoneesi kanssa. Voit tehdä tämän joko USB-kaapelin tai langattoman verkon avulla. Jos käytät langatonta verkkoa, varmista, että tietokoneesi on yhteydessä mobiilireitittimeen.

  Elisa Mobiililaajakaista toimii Elisan kattavassa 4G- ja 5G-verkossa, joten voit käyttää sitä nopeasti ja luotettavasti. Jos haluat varmistaa, että saat parhaan mahdollisen yhteyden, suosittelemme käyttämään tietokonettasi lähellä mobiilireititintä.

  Jos haluat vertailla eri puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia, suosittelemme käyttämään lve.fi -sivustoa. Sieltä löydät laajan valikoiman erilaisia puhelinliittymiä eri tarjoajilta, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on mobiililaajakaistan hinta Elisa mokkulalla?

  Elisan mobiililaajakaistan hinta riippuu valitsemastasi liittymästä. Voit valita liittymän, joka sopii tarpeisiisi parhaiten. Hinnat vaihtelevat 19,90 €/kk ja 49,90 €/kk välillä. Lisätietoja saat Elisan verkkosivuilta.

  Mikä on Elisan mobiililaajakaistan nopeus?

  Elisan mobiililaajakaistan nopeus riippuu käytetystä liittymästä ja sijainnista. Elisa tarjoaa 4G- ja 5G-verkkoja, jotka tarjoavat nopean internetyhteyden. Tarkempia tietoja saat Elisan verkkosivuilta.

  Miten voin aktivoida Elisan mobiililaajakaistan sim-kortin?

  Elisan mobiililaajakaistan sim-kortin aktivointi on helppoa. Sinun tarvitsee vain asettaa sim-kortti laitteeseesi ja muodostaa internetyhteys. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Elisan asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

  Mikä on Elisan laajakaistan hinta?

  Elisan laajakaistan hinta riippuu valitsemastasi liittymästä ja nopeudesta. Hinnat vaihtelevat 29,90 €/kk ja 49,90 €/kk välillä. Lisätietoja saat Elisan verkkosivuilta.