Elisa laajakaista

Elisa laajakaista lyhyesti

 • Elisa valokuitu: Nopea ja vakaa yhteys, joka käyttää valokuitutekniikkaa. Ideaali suurille tiedonsiirroille ja useille samanaikaisille käyttäjille.
 • Elisa kaapeli: Laadukas yhteys kaapeliverkon kautta, joka tarjoaa korkeita latausnopeuksia ja tasaisen nettiyhteyden.
 • Elisa 5G Kotinetti: Seuraavan sukupolven kotinetti, joka tarjoaa huippunopeaa ja langatonta yhteyttä 5G-verkossa.
 • Elisa taloyhtiölaajakaista: Ratkaisu taloyhtiöille, joka tarjoaa nopean ja vakavan nettiyhteyden koko kiinteistöön.
 • Elisa laitenetti: Erityinen liittymä etäohjattaville laitteille, kuten riistakameroille ja ilmalämpöpumpuille, joissa dataa siirretään vähän.

Elisa laajakaista
Sisällysluettelo

  Elisa laajakaista

  Elisa laajakaista tarjoaa nopean ja luotettavan internetyhteyden kotiisi. Se on saatavilla eri nopeuksilla ja liittymätyypeillä vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

  Elisa laajakaista: Valokuitu

  Elisa laajakaista valokuituliittymällä saat huippunopean ja vakaan internetyhteyden kotiisi. Valokuitu on erityisen hyvä ratkaisu, jos tarvitset nopeaa yhteyttä esimerkiksi pelaamiseen, elokuvien katseluun tai suurien tiedostojen lataamiseen.

  • Valokuitu on nopein ja luotettavin internetyhteyden tyyppi
  • Tarjolla useita eri nopeusvaihtoehtoja
  • Uskomattoman nopea tiedonsiirto

  Valokuituliittymä on saatavilla monilla alueilla, mutta sen saatavuus riippuu asuinpaikastasi. Tarkista Elisa netti kotiin -palvelusta valokuituliittymän saatavuus omalla alueellasi.

  Elisa laajakaista: Kaapeli

  Elisa laajakaista kaapelinetti on toinen vaihtoehto saada luotettava ja nopea internetyhteys kotiin. Kaapelimodeemin avulla yhteys on suhteellisen vakaa ja nopea, erityisesti kaupunkialueilla.

  • Nopea ja vakaampi yhteys verrattuna langattomiin vaihtoehtoihin
  • Useita eri nopeusvaihtoehtoja tarjolla
  • Kaapelinetti on yleensä saatavilla tiheämmin asutuilla alueilla

  Kaapelinetti on yleisesti helpommin saatavilla asuinalueilla, joissa Elisa laajakaista on jo laajasti käytössä. Tarkista Elisa netti kotiin -palvelusta kaapelinettiyhteyden saatavuus omalla alueellasi.

  Elisa 5G Kotinetti

  Elisa 5G Kotinetti tarjoaa sinulle nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotiisi. Se hyödyntää uusinta 5G-teknologiaa, joka mahdollistaa huippunopeat lataus- ja lähetysnopeudet sekä lyhyet viiveet. Tämä on erinomainen valinta, kun haluat varmistaa, että sinulla on tarpeeksi nopea yhteys esimerkiksi etätyöhön, viihteeseen tai opiskeluun.

  5G Kotinetti omakoti- ja paritaloille

  Onko sinulle koskaan käynyt niin, että kesken työskentelyn, pelisession tai suoratoistopalvelun käytön nettiyhteys yllättäen pätkii? Elisa on ottanut askelen kohti ratkaisua tuomalla markkinoille 5G Kotinetin, joka lupaa nopean, vakaudeltaan vertaansa vailla olevan ja ennen kaikkea kotimaisen nettiyhteyden.

  Tässä muutama keskeinen seikka, joka tekee Elisa 5G Kotinetistä erinomaisen valinnan:

  • Nopeus ja Vakaus: Elisan 5G Kotinetti takaa huippunopean ja toimintavarman yhteyden kaikille kodin laitteille, jokaisessa huoneessa. Ei enää pätkiviä videopuheluita tai lataavia nettisivuja.
  • Helppous: Elisa tarjoaa avaimet käteen -asennuksen, joka takaa huolettoman ja nopean käyttöönoton.
  • Ei sitoutumista: Voit nauttia huipputeknologiasta ilman määräaikaista sopimusta.
  • Asiantunteva asennus: Monet asiakkaat ovat antaneet täydet pisteet Elisan palveluasentajille. Asentajat eivät ainoastaan asenna laitteita, vaan he varmistavat, että jokainen laite toimii parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Hinta: Palvelun hinta on alkaen 39,99 €/kk, joka on pieni maksu nopeudesta ja vakauden tuomasta mielenrauhasta.
  • Yhteys kaikkialla: Kodin sisätila-asennuksen jälkeen voit olla varma, että netti toimii moitteettomasti joka puolella kotiasi.
  • Lisäpalvelut: Ja kun nettiyhteys on kunnossa, voit sukeltaa esimerkiksi Elisa Viihteen maailmaan ja nauttia monipuolisesta sisällöstä.

  Kun harkitset uutta nettiyhteyttä tai päivitystä nykyiseen, Elisa 5G Kotinetti on erinomainen valinta. Tulevaisuus on täällä, ja se on nopeampi ja vakavampi kuin koskaan. Muista tarkistaa saatavuus omalla alueellasi ja nauti huippunopeasta netistä.

  Elisa Taloyhtiölaajakaista

  Elisa Taloyhtiölaajakaista on nopea ja luotettava laajakaistaratkaisu, joka tarjoaa yhtiösi asukkaille sujuvan internetyhteyden. Elisa Taloyhtiölaajakaistan avulla voit nauttia huippunopeasta ja vakioyhteydestä sekä kotona että työpaikalla. Tässä osiossa esittelemme Elisa Taloyhtiölaajakaistan ominaisuuksia ja etuja.

  Elisa Taloyhtiölaajakaista mahdollistaa nopeudet aina 1 Gbit/s saakka, mikä tarkoittaa, että voit ladata, striimata ja pelata tietokoneella tai mobiililaitteella vaivattomasti. Tämän lisäksi Elisa Taloyhtiölaajakaista sisältää seuraavia etuja:

  • Valinnanvapaus: Voit valita laajakaistan nopeuden ja hintatason juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.
  • Joustavuus: Palvelu on helposti muokattavissa tarpeidesi mukaan, esimerkiksi asukasmäärän muuttuessa.
  • Helppokäyttöisyys: Laajakaistan käyttöönotto on vaivatonta, ja Elisan asiantuntijat auttavat tarvittaessa koko prosessin ajan.

  On tärkeää huomata, että Elisa Taloyhtiölaajakaista on saatavilla vain taloyhtiöiden asukkaille. Mikäli kiinnostuit Elisa Taloyhtiölaajakaistasta, ota yhteyttä Elisan asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään löytämään parhaan ratkaisun juuri sinulle.

  Elisa Taloyhtiölaajakaista on erinomainen valinta moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten etätyöhön, opiskeluun ja viihteen katseluun. Sen luotettavuus, nopeus ja joustavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan nykypäivän digitaalisessa maailmassa.

  Elisa laitenetti

  Kuvittele tilanne: Olet kesämökilläsi, joka sijaitsee syrjäisellä alueella ilman Wi-Fi-yhteyttä, ja haluat tarkistaa kodissasi olevan valvontakameran kuvaa. Miten? Vastaus on yksinkertainen: Elisan Laitenetti.

  Mikä on Elisa laitenetti?

  Elisan Laitenetti on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi. Se on liittymä, joka on erityisesti tehty älylaitteiden etäohjaukseen. Olipa kyse riistakamerasta, etäohjattavasta pistorasiasta tai ilmalämpöpumpusta, Laitenetti pitää sinut yhteydessä laitteisiisi – jopa siellä, missä Wi-Fi on tuntematon termi.

  Miksi valita Elisa laitenetti?

  • Joustavuus: Ei määräaikaa ja voit irtisanoa liittymän milloin tahansa.
  • Nopeus: Tarjolla on erilaisia nopeuksia ja datakattoja, riippuen tarpeistasi. Olitpa lähettämässä yksinkertaista tekstiviestiä tai katselemassa live-videokuvaa, on olemassa sopiva Laitenetti sinulle.
  • Hinta: Elisan Laitenetti on edullinen, sillä monissa tapauksissa siirrettävän tiedon määrä on hyvin pieni.

  Teknologiaa sinun tarpeisiisi

  Ymmärrämme, että jokainen laite on erilainen. Jotkut laitteet toimivat parhaiten tekstiviesteillä, kun taas toiset vaativat korkean lähetysnopeuden, erityisesti jos kyseessä on video tai livekuva. Siksi Elisan Laitenetti tarjoaa liittymiä, joiden lähetysnopeus on jopa suurempi kuin latausnopeus.

  Ja kyllä, tiedämme kuinka tärkeä pin-koodi voi olla. Mutta Laitenetin SIM-kortti tekee asiat helpommaksi sinulle. Se on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa ja siitä on otettu PIN-koodin kysely pois. Eikö se ole kätevää?

  Tulevaisuuden yhteys

  Kun puhumme esineiden internetistä (IoT), puhumme todellisuudesta, joka yhdistää ympärillämme olevat esineet verkossa. Elisan Laitenetti on valmis tähän tulevaisuuteen. Se tukee perinteisten 2G-, 3G- ja 4G-verkkojen lisäksi myös Narrowband IoT (NB-IoT) -verkkoa ja LTE-M-verkkoa, jotka on suunniteltu nimenomaan IoT-laitteiden tarpeisiin.

  Elisa Laitenetti ei ole vain liittymä; se on silta sinun ja laitteidesi välillä. Se tarjoaa joustavuuden, nopeuden ja teknologian, joka pitää sinut yhteydessä laitteisiisi missä tahansa. Ole osa tätä digitaalista vallankumousta ja koe kuinka helppoa ja vaivatonta yhteydenpito voi olla.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Elisan laajakaistan hinta?

  Elisan laajakaistan hinta vaihtelee laajakaistapaketin mukaan. Hinnat riippuvat valitsemastasi nopeudesta, liittymätyypistä ja mahdollisista lisäpalveluista. Tarkista Elisan verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta sinulle sopivimman laajakaistapaketin hinta.

  Kuinka nopea on Elisan mobiililaajakaista?

  Elisan mobiililaajakaistan nopeus riippuu valitsemastasi liittymästä ja sijainnistasi. Nopeimmat yhteydet tarjoavat jopa 300 Mbps latausnopeuksia, kun taas perusliittymät ovat nopeudeltaan hitaampia. Todellinen nopeus voi vaihdella sijainnin, laitteiston ja ruuhkaisuuden mukaan.

  Miten Elisan kiinteä laajakaista eroaa muista operaattoreista?

  Elisan kiinteä laajakaista eroaa muista operaattoreista mm. palveluntarjoajan maineella, asiakaspalvelulla ja lisäpalveluilla. Elisan vahvuuksiin kuuluu kattava valikoima lisäpalveluja, kuten Elisa Viihde ja turvapaketti. Vertaile eri operaattoreiden palveluita löytääksesi sopivimman liittymän tarpeisiisi.

  Onko Elisan kaapelimodeemi sisällytetty laajakaistan hintaan?

  Elisan kaapelimodeemi ei aina sisälly laajakaistan hintaan. Joissakin tapauksissa modeemin voi vuokrata erikseen tai ostaa omaksi. Tarkista modeemin saatavuus ja hinta Elisan verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

  Miten voin parantaa Elisan netin nopeutta kotona?

  Voit parantaa Elisan netin nopeutta kotona esimerkiksi sijoittamalla modeemin keskeiselle paikalle, käyttämällä Ethernet-kaapelia langattoman yhteyden sijaan ja pitämällä laitteiston päivitettynä. Joissakin tapauksissa voi olla hyödyllistä hankkia tehokkaampi modeemi tai Wi-Fi-reititin paremman kattavuuden saavuttamiseksi.

  Kuinka kauan Elisan laajakaistan asennus kestää?

  Elisan laajakaistan asennusaika vaihtelee tilanteesta riippuen. Yleensä asennus kestää noin 1-3 viikkoa tilauksen tekemisestä. Voit seurata asennuksen etenemistä Elisan verkkosivuilta tai tiedustella aikataulua asiakaspalvelusta.